Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Simraceway: tigris013
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Helyzet fent a játékba?
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Én egész jókat mentem tegnap jó késõn (vagy már ma korán?) a 2 B-s pályán úgy 15-öt, aztán kezdtek elõjönni a csalók, volt minden fajta. Volt egy Zonda-s, meg RTR-X-es ill. GTS-es is a B-s pályán!? A legszebb a hosszabbik versenyen a régebbi RX8 vs. MR2 – utóbbi az enyém. Már az ugrató környékén lehagyott, aztán nem nagyon sikerült közelebb kerülnöm hozzá az érdekesség az volt benne hogy 0, zéró, semmi skill nem volt neki fosában, nálam meg minden fontos fullos 3*-os bent volt 1 NOS utántöltõvel. A végén persze elküldtem a qurva anyjába a csalásával együtt, erre jött a maszlag a jó sofõr marhasággal. Persze lehet ott is lehagyott volna egy Elite Eclipse-s arc innen a fórumról, természetesen ugyancsak nem a saját tudásából. Ja a faszkalap neve VNZLAIMPERIAL volt, így kicsit kiterjeszteném a Csiles által említett okoskodok körét (tehát csalást használók) a 2-300-asokra is, persze ezek már a bénább fajtája. <#eplus2>#eplus2>
Megj.: engem még sosem hagyott le egy Nismo-s se, ha GT2-vel mentem, mert úgy kb. képtelenség is lenne, mivel 30-al jobb végre ha odapörkölök neki egy kis nitrót, persze bénák is akadhatnak. <#fejvakaras>#fejvakaras>
#67840 Az úgy jobb jobb ha le ha van ütve a járgány, úgy gyorsabb vagy hasonló, mert akkor én is úgy megyek vele legközelebb! <#mf1>#mf1>
Ui.: Tényleg mikor kezdõdik ez a cheat wars, mert szeretnék már jókat röhögni mikor a F1 is kevés lesz a cinegével szemben. <#hehe>#hehe>
Hát nagyon sokan kértétek tõlem, hogy csináljak autós videót és erre került a választásom és a videó alatt tettem egy bejelentést is. 😊 Sajnálom, hogy kicsit gyorsan beszélek, próbálok leszokni róla. :$😄 Köszönöm a megtekintéseket és iratkozzatok fel ha tetszett a videóm! 😊
Puszi, Nika.
Oldalam: http://nikavideos.blogspot.hu/[/url]
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Nika_W/439424696151433
Twitter: https://twitter.com/Nika_Videos
NFSW: BONESAI
First and foremost, Need for Speed World IS NOT BEING SHUT DOWN. There is still a team dedicated to keeping the game up and running. Secondly, we’ve been keeping our eyes on our Facebook page, Twitter & Forums and have noticed that quite a few players have expressed concerns about their NFS World accounts. Allow us to confirm that nothing is happening to your accounts. They will be waiting for you in the game as they’ve always been.
We know that this isn’t a lot of information but we wanted to at least let everyone know that the game will carry on! In the coming weeks we will post more information about these changes as it comes available.
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
X
X
Project D|Rare Car Collector|
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
X
Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete
Akkor nem lesz nekem magyar rekord, de grat az idõhöz 😄
2 új rekord. Nem a legjobb kör a világon egyik sem, de a Bristollal nagyon sokat szenvedtem. Rohadt sok a forgalom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A minõség továbbra is szar <#vigyor>#vigyor>
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Bagoly-bagoly jelentkezz, itt róka, vétel. Bagoly, jelentkezz, vétel!
DISCORD: grimanddark
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18