Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hû... Ez az R500 tényleg egy istenverte pokolgép. Még egyszer köszi, Dealcsy!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

olyat nevettem, leestem a székrõl

Simraceway: tigris013

nagyon vicces

trakk
El vagy tévedve, a TR fórum arra van.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Még mindig változatlan egyel kevesebb csaló nélküled! <#hehe>
csõ quqa ugyanaz a nickem a játékban, mint itt <#nezze>

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete

Sziasztok!

Helyzet fent a játékba?

Csekkolom.

KRUGER445 az a "nemtom137" aki megjelölt az én vagyok csak ez a procar-os karim 😊

Elfogadta. Köszi szépen.

Mindjárt küldöm.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Neked van játékbeli neved is? <#ravasz1>
Én egész jókat mentem tegnap jó késõn (vagy már ma korán?) a 2 B-s pályán úgy 15-öt, aztán kezdtek elõjönni a csalók, volt minden fajta. Volt egy Zonda-s, meg RTR-X-es ill. GTS-es is a B-s pályán!? A legszebb a hosszabbik versenyen a régebbi RX8 vs. MR2 – utóbbi az enyém. Már az ugrató környékén lehagyott, aztán nem nagyon sikerült közelebb kerülnöm hozzá az érdekesség az volt benne hogy 0, zéró, semmi skill nem volt neki fosában, nálam meg minden fontos fullos 3*-os bent volt 1 NOS utántöltõvel. A végén persze elküldtem a qurva anyjába a csalásával együtt, erre jött a maszlag a jó sofõr marhasággal. Persze lehet ott is lehagyott volna egy Elite Eclipse-s arc innen a fórumról, természetesen ugyancsak nem a saját tudásából. Ja a faszkalap neve VNZLAIMPERIAL volt, így kicsit kiterjeszteném a Csiles által említett okoskodok körét (tehát csalást használók) a 2-300-asokra is, persze ezek már a bénább fajtája. <#eplus2>

Megj.: engem még sosem hagyott le egy Nismo-s se, ha GT2-vel mentem, mert úgy kb. képtelenség is lenne, mivel 30-al jobb végre ha odapörkölök neki egy kis nitrót, persze bénák is akadhatnak. <#fejvakaras>

#67840 Az úgy jobb jobb ha le ha van ütve a járgány, úgy gyorsabb vagy hasonló, mert akkor én is úgy megyek vele legközelebb! <#mf1>

Ui.: Tényleg mikor kezdõdik ez a cheat wars, mert szeretnék már jókat röhögni mikor a F1 is kevés lesz a cinegével szemben. <#hehe>
Sziasztok! 😊

Hát nagyon sokan kértétek tõlem, hogy csináljak autós videót és erre került a választásom és a videó alatt tettem egy bejelentést is. 😊 Sajnálom, hogy kicsit gyorsan beszélek, próbálok leszokni róla. :$😄 Köszönöm a megtekintéseket és iratkozzatok fel ha tetszett a videóm! 😊
Puszi, Nika.

Oldalam: http://nikavideos.blogspot.hu/[/url]
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Nika_W/439424696151433
Twitter: https://twitter.com/Nika_Videos
már mint a játékban nem láttál procar-t mostanában ??

goregrind
Mint a borravaló, csak annyira! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Mi ez a Caterham - os kód, le maradtam valamirõl?😄
BONESAI
Ha lenne még valakinek extra Caterham kód, nagyon szépen megköszönném <#worship>

NFSW: BONESAI

By now, most of the Need for Speed World community has heard about the recent changes at EA so we wanted to take this opportunity to give the community an update on Need for Speed World.

First and foremost, Need for Speed World IS NOT BEING SHUT DOWN. There is still a team dedicated to keeping the game up and running. Secondly, we’ve been keeping our eyes on our Facebook page, Twitter & Forums and have noticed that quite a few players have expressed concerns about their NFS World accounts. Allow us to confirm that nothing is happening to your accounts. They will be waiting for you in the game as they’ve always been.

We know that this isn’t a lot of information but we wanted to at least let everyone know that the game will carry on! In the coming weeks we will post more information about these changes as it comes available.
Tarpi
Nem a saját gépemen játszom, és ezen nincs minden beállítás maxon. Így egy pár tereptárgy nincs a pályán, nem kell kerülgetni, nem lassít.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Na ugye, nem ér az annyit <#csodalk> Olaj finomítón meg msot nézem hogy javítottam 1 mpet úgy hogy nem is akartam, francnak görcsöltem én régebben ezekkel<#nemtudom><#vigyor>

X

<#ijedt>

Erre mar en is gondoltam <#fejvakaras>

Nem jó, az meg pont hogy lenyomja <#miaz><#vigyor>

X

Az én statisztikám is hasonló. Tényleg már csak a Pursuit Outrun menti meg ezt a játékot.

Tarpi
10-bõl két versenyt sikerült körbe menni.

Bukósisak 😄

Project D|Rare Car Collector|

Akkor engem érdekelne.

+1 kód még van. A leggyorsabb kapja meg. A nap folyamán valamikor...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Szét fog esni a frizurád a menetszéltõl<#hehe>

X

Beugrottam worldre is, es ott van a giftek kozt <#taps>

Ugy tunik elfogadta, koszonom szepen <#integet2>

Elfogadta?

Koszi, remelem, meg elfogadja...

Küldöm.

En kiprobalnam 😊

Itt sg-n és nem a játékban.

Ha még él a Caterham-es 1 napos bérleti kód: van egy felesleges kódom. Az elsõ, aki rámír, az fogja megkapni.

Még az húz fel kevésbé amelyik az elején nyomja, de amikor a buzi GT2-vel megy, nyomja a nitrót meg mindent mint a barom és mögöttem van úgy hogy Nismoval egyetlen pu-t nem nyomtam, a végén betolja az autofinisht...ez engem sokkal jobban felbasz<#falbav><#boxer>
Olyanok is csinálják akiknél látszik hogy törõdött az autóival, gyönyörû festések, .. stb., és nem olyan öassze hackelt flottája van hogy csak úgy hever benne az összes autó.
Én sajnos már olyat is láttam akinek megvolt a 250 nyert classos versenye és még is tolta tovább a csalást.
Én rohadt türelmes ember vagyok. De ez már rohadtul irritáló.. És mindez a kiba... öcsik miatt van. 1 retkes class versenyt nem lehet végig menni, ha nem autofinish akkor egyéb csít.
Tarpi
Az a baj, hogy már olyanok is vérszemet kaptak, akik GT2-vel mennek.

1 Kib...ott versenyt nem tudtam ma menni a telibeqrt autofinishelök miatt. játszhatatlan az egész...
Na eljutottunk odáig, hogy a Riverfront & green-en már egyszer se tudok végigmenni a sok autofinishelõ miatt. Több személy van a block-listámon mint a barátlistámon<#hehe>Küldenék képet de mihez kezdenének az EA-sok 300 képpel?<#hehe>Tudnám mi a faszomnak játszok ezzel...

Aki lassabb mint én az noob, aki gyorsabb annak meg nincs élete

BONESAI
Köszi. Sárga fékkel menne az 1:32, talán a 31 vége is. De most elég rossz kombinációm van fék-gumi téren

Mason street 1:33, 😞
Akkor nem lesz nekem magyar rekord, de grat az idõhöz 😄

BONESAI
Sziasztok!
2 új rekord. Nem a legjobb kör a világon egyik sem, de a Bristollal nagyon sokat szenvedtem. Rohadt sok a forgalom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A minõség továbbra is szar <#vigyor>

Nem baj 😄DDD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

goregrind
Majdnem sikerült megjegyezni, itt egy kis segítség! <#idiota>

Bagoly-bagoly jelentkezz, itt róka, vétel. Bagoly, jelentkezz, vétel!

DISCORD: grimanddark

Bagoly bagoly jelentkez itt ezüstróka ! 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18