Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs nyeremény.

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
<#hehe>
Szasztok
Chris, hová kell küldeni a screenshotot a versenyablakról a tegnapi CGSrõl?

NFSW: BONESAI

A kis mágnesbuzi, én meg a "nitrolooozer"<#hehe>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

goregrind
Az hagyján, hogy speed hack-et használt a kis trükkös! De amikor rájött, hogy béna ehhez akkor gondolta majd jól belibeg a célba. Nem jött be ez sem neki természetesen! <#taps>

Valahol ott áll benne a dombban(!), ahol van az emelkedõ utáni ugrató a nagy táblával a "Riverfront and Green" versenyen.

DISCORD: grimanddark

Drewbá' krúza, amúgy ja, káoszkrúz 😄

Sziasztok, jó reggelt!

Simraceway: tigris013

SUNNY84HUN
<#idiota> milyen krúz ez ? káosz krúz <#vigyor2><#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Csak egy ideig tudtam felvenni, mert a vinyóm úgy döntött, krúz közben akar megtelni 😄

SUNNY84HUN
<#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Dafuq Google Translate poowaa😛

SUNNY84HUN
Tudjuk hogy ez nem sok információ de legalább meg akartuk engedni mindenkinek hogy tudja a játék folytatódni fog! A következõ hetekben több ezekkel a változásokkal kapcsolatos információt fogunk leadni, ahogy ez jön és elérhetõ.

goregrind
Az de durva, hogy 2 trükkös is látható a képen! Szééép haverjaid vannak neked! <#eljen><#taps>

DISCORD: grimanddark

Nekem jobb haverem van <#hehe>, sajnos kicsit sûrûn voltunk! <#szomoru1> <#schmoll2>

Fuck V12, 2JZ Kicked in yo!

A DICE csalásügyileg nulla,már tapasztaltam,játszom illetve játszottam az összes Battlefield-el.
Ott is sok a csaló pedig az alap enginekbe kellene beleírni a csalásellenes programokat.
A Punkbustert használják ami arra jó hogy az esetleges publik ingyenes cheateket megfogja,a fizetõs prémium csalóprogramok ellen nem sokat ér.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

LoL--- Mást nem tudok mondani 😄
kössz a fejlécet is 😊
köszi mégegyszer a hivást chrisnek és quqának bocsi de muszáj aludnom sziasztok jo8 😊)
Honnan tudod, hogy csaj te bennfenntess? 😛

Nem is Drew Hahn játszott olyankor veletek. Hanem a top up ajánlatokat összehányó marketinges csaj. :p
Fél órája 😄

Mikor szokott lenni az a CGS?magyar idõ
nekem majd a CGS fog hiányozni.

Csak nekem hiányzik a pénteki FB-s játék?
900+-an dolgoznak (dolgoztak?) játékokon abban az épületben ahol a Quicklimonádésok is voltak.
Még az is lehet hogy tök ugyanazok végzik most is a lényegi munkát, szerverfelügyelet stb. mivel a Quicklimeosok csak vinyleztek meg car-modelleztek. Meg a fantasztikusan valótlan leírásokat dobtak össze a kocsikról amikor leértékelés volt. Meg mentek a saját fejük után - pedig folyamatosan szajkózta nekik a közösség hogy a cheaterek a legnagyobb gond. Meg aranytartalékot halmoztak fel meg...na elég, nem bántom már õket.
Jöhetne már Lada VFTS a game-be 😛 na arra tuti beruháznék 😄
quqa elmélete szerint

ha igaz lenne akkor nem engedne vissza

A Dice ennyire kemény lenne, hogy vágja kifele a csalókat? Ha így van akkor szurkolok nekik. Már azzal visszahoznának jó néhány játékost ha ezt a szívességet megtennék a tisztán játszó közösségnek
Nem igazán erõltetted meg magad festéseket illetõen.<#fejvakaras>

Rendben, kösz krisz<#vigyor3>
én csak azt tudom mondani, hogy tanulj meg vezetni és tanuld meg a pályákat hogy hol kell fékezni hol nem és milyen íven kell kanyarodni

Az elsõ márpedig hülyeség, mivel Drew-hoz van címezve, márpedig neki nem igen van köze a csalókhoz/játék karbantartásához...<#fejvakaras>
Én nem hinném hogy ez felelõs az meg nem, itt mindeni felelõs komplexen. <#nyes>

#67752 Inkább kezdj megint új profilt az hátha tiszta lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tiszta = csalás mentes, a gyengébbek kedvéért! <#hehe>
Csak hogy QUQA1 urat bosszatjuk 😄

Új egyéni rekord:

Lucky Towers - 3:04.19, Nissan Silvia (S15)
1db 3* rapid fire 27%

restartolom a gépet és már jó lesz, csak lusta vagyok hozzá 😛

Az elsõ hülyeség a második meg, hát igen 😄

Csak a csítereket vágja ki, ez a legújabb jön a DICE!? <#eplus2>
jó neked 😛

Ezt csak neked ollóztam ki!
„Cheaters are up and running today, and everyday.
Work hard next time at new place, Drew.” <#hehe>

Ez meg egy nagy igazság.
„There is still a team dedicated to keeping the game up and running. < it means that not everything is allright with the game, im glad that I stopped playing before I understood that this is only money ripping of game. It had a lot of pottential at the initial launch around 2010, but they kinda messed up everything. All updates that they made is simply adding new SB cars to the game without any feautures. Lack of ideas and mainstream minds ruined this game. well w/e.” <#nyes>
Nem

titeket is kivág a játék állandóan?

Megtartom magamnak 😄

Más:

Just Drew( 😄 My name is Drew..Just Drew) írta:Going to go graba bit to eat and once I get back we're doing a BIG #CommunityGamingSession for the rest of the day!!!!! RETWET THIS!!!

Tedd ki nyugodtan, ez a fórum megért már cifrábbakat is... És azokat is imádtam olvasni.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Úgy mondom nektek egy-kettõnket biztos vagyok benne még túl is fog élni ez a játék,nem fér bele az ea üzletpolitikájába a kifosztás fogalma,mert ez az lenne,most már csak odáig kellene eljutniuk hogy a csalás meg az orbitális hibák se férjenek bele és akkor örülne mindenki aki eddig bosszankodott!

Érdekes.... lefutott hirtelen bennem egy érdekes gondolatmenet, de inkább nem rakom ki, elég nagy hülyeség(vagy nem) 😄

BONESAI
By now, most of the Need for Speed World community has heard about the recent changes at EA so we wanted to take this opportunity to give the community an update on Need for Speed World.

First and foremost, Need for Speed World IS NOT BEING SHUT DOWN. There is still a team dedicated to keeping the game up and running. Secondly, we've been keeping our eyes on our Facebook page, Twitter & Forums and have noticed that quite a few players have expressed concerns about their NFS World accounts. Allow us to confirm that nothing is happening to your accounts. They will be waiting for you in the game as they've always been.

We know that this isn't a lot of information but we wanted to at least let everyone know that the game will carry on! In the coming weeks we will post more information about these changes as it comes available.

NFSW: BONESAI

trakk
Na, új infó, jelenleg is van egy csapat a játék mögött, ami elég furán hangzik.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Na ez az, uygan az lesz mint eddig mindig, várják hogy majd hátha megjavul magától <#hehe> Annyi különbséggel hogy most csak mi fogjuk várni <#idiota>
Elméletileg semmi, most biztosan semmi nem lenne 😄