Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hihetetlen, mennyire megvagytok baszódva a McLarennel! Mikor bejött a Koenigsegg CCX Elite, akkor is ezt csináltátok. Háborogtatok, hogy ilyen meg olyan szar, sose vennétek meg. Jött a lengyel olcsó boost, ráharaptatok, mint gyöngytyúk a takonyra, szinte kivétel nélkül, aki vett mondjuk 100 ezer boostot. Ha ismét lenne olcsó boost, ismét ezt tennétek a McLarennel!Akkor nem núúboznátok itt
BONESAI
Ez van, ha valaki nem tud semmit az idõfutásról.
1. multiban top25 idõt nem fogadnak el még videóval sem, szerverhúzás miatt.
2. nem tudom beléptél-e mostanában a játékba, de kb. 10bõl 9 verseny autofinishel.

Riccs: ezt mondja az, aki nem vezetett még F1-et. Az F1 mindenben jobb. Nem 2x-3x, de pont elég jó ahhoz, hogy csak az legyen top50-ben minden pályán.

NFSW: BONESAI

goregrind
Jól megy az orosz milliomos csitereknek! <#mf2>

DISCORD: grimanddark

Tarpi
RS4 nagyon rosszul fordul. Csak Waterfront Road-on és Mission Streeten vannak jó eredményei.
Szerintem TE-re nem árt ha jól tud kerülgetni.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

goregrind
RS4 talán a gyorsulása miatt... D ez csak tipp, én is kérdeztem mert nem használom!

ÉS Csak úgy TE-re RS4 vagy S5 jó lehet? mert mind2 audi tetszik s szeretnék egy külön járgányt csak TE-re
goregrind
Ja, jöhet - de akkor hátrafelé kell mennem?!? <#idiota>

jólvan, na egy idõre ellépek

Simraceway: tigris013

goregrind
Attól függ melyikre! Underground/Hight Stakes és Most wanted-re egyik sem. Ott nagyon elfenekelnek mindenkit a csaló zsaruk. De ezek a legtöbbet fizetõ pályák!

Reklám.. hát valamibõl fent kell tartani az SG szervereit 😄

Project D|Rare Car Collector|

na mondom hogy van valami

Szabi
~35perc és abból kb. 5perc a levegõben 😄

#68024: TE-t a sok autofinisher miatt csak privátban érdemes játszani, oda meg mehetsz A-s autóval is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

D-s TE-re 240SX vagy S14 a jobb?
goregrind
Vegyél fel és megoldható! Ha van mikrofonod az hasznos! 😊

Na, nálam a fórumon semmi, de amikor a válasz gombra nyomtam, valami szavazásra vitt.

az szép..... mennyi idõt nyomtál hozzá ?? 1 órát vagy 20 percet ?

oks

Ez reklám. Nekem nincs bent(AdBlock), tehát nem látom. lekapcsolom.

erre az oldalra dob át állandóan, teljesen új oldal
https://www.citibank.hu/hungary/homepage/landing_page/citi-life-kartya/?cid=Etarget_Citi-Life

Pontosabban? Föl a fórum tetejére, vagy egy fullmásik topikba? Mert akkor passz, nem motottam bele semmibe...

Várom Rexfelügyelõt 😄

Szabi
hétvégén kaptam 30.000 fölött is, pedig csak ugrálgattam a Raptorral és közben felborult pár járõrkocsi 😊

Krisz, valami gond van itt a forumon mert egy meghatározatlan idõközönkét átugik egy másik oldalra, de lehet hogy valami nálam van(remélem nem , mert nem szeretnék 4-5 órát gépjavítással tölteni)

Ilyen csapat TE-zésben én is benne lennék, nagyon igc hiányom van 😄
asszem 7500 a max de nem biztos... én annyit kapogattam

Srácok single rendõrözésen mi alapján számolja a pénzt? és mi a max amit adhat?
Szabi
bugos a te, általában csak az utolsó kap pénzt, viszont õ megkapja többiek pénzét is, ha 4en vagyunk akkor értelmszerûen sorban haladunk hogy mindenki sorrakerüljön és kapjon pénzt 😄

de van hogy ad valamennyi pénzt a többieknek is, meg gyakran ad 5-10-20ezres kártyákat is közben 😊

ez most valami event vagy mi ? vagy csak a magas szintûeknél fordul elõ ? 😊 bocsi hogy kérdem csak csodálkozom

Közbe néztem, van hastings, lesz hepaj hétvégén 😄

Szabi
igen, 3-4 percért... sorban haladva ~15percenként pénzhullás, de közben gyûlnek az acsi pontok is bõven és a kártyákban is lehet akár plusz pénz.. szóval 20percenként 150ezer pénz könnyedén jön 😊

ja és TS-en is megvana jóhangulat 😊

már mint ezerben ? 110 ezer ? 😮

goregrind
Én 100%-os IGC-vel és asszem 27%-os skillel kb 110-130 között kaptam 4 fõre...

4x vagy 5x-ét az eredeti lovénak

A privat 4 fõs TE mennyit fizet utolsónak ill. HS? <#fejvakaras> <#help>
Mert azért mondtam hogy szerintem lehet silvia-val is top100-as idõt menni, mert
North Belezza-n 1:50.787 és az 110. helyre volt elég. Tehát a silvia is ott van a legjobbak között E classon

tutuhawer
én csak noobokat gyõzök le amúgy... Aki nálam lassabb, az noob, aki pedig gyorsabb, az csaló, már többször mondtam, ez teljesen elfogadott, bizonyíított. Bárki alkalmazhatja bátran, és alkalmazza is <#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

épp ezért kell nekem a silvia, mert tudom hogy azzal is lehet top100-as idõket menni

tutuhawer
<#eljen><#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Elrettenti a x99 a noobokat na. Õk lépnek ha meglátják és maradnak a 60-asok hogy aztán menjen a kemény tökös férfias harc. Ettõl jobban alszunk éjjel vagy mi, hogy nem a kis kezdõket gyõztük le.
Na azok ellen gyorsulás/végsebesség terén úgy se fogsz semmire se menni, kanyarban meg amúgy is sokkal jobb az S15
nekem kell, hogy a sirocco-k ellen tudjak menni, mert nekem silvia-m van E class-ra

tutuhawer
ennyire, hoyg ajjaj, de húha de nagyon muszáj és kell?

végsebességben és gyorsulásban számít

tutuhawer
Ha 247 vagy 248 az overallom, esélytelen vagyok? Vagy te sokkal gyorsabb, mint bárki? Nem vágom, mennyit számít 1-2 pont ilyen kis tempónál... azért kérdezem

Ha netántán találok az S15 249-es tuningot akkor ki is rakom ide

majd ha kapok piros turbót akkor majd megpróbálom

S15-re én se találtam még, de senki másnál se láttam úgyhogy szerintem arra nem lehet...<#fejvakaras>
Õ már nincs is ott, Bellerophontes hívott, Kempton Docks-on mentünk még vagy 2 hete aztán akkor
És esetleg Nissan Silvia-ra (S15), mert nekem van egy elméletem csak nem tudom hogy jó lenne a richter tuned turbó-tól szerintem 249 meglenne

Cookiemonster? 😊
Magamtól nem gondolkodtam semmi ilyenen, hívtak <#taps>