Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
viszont csalás, szóval inkább arra hasznos hogyha egy lobbyba akartok kerülni multy-s versenynél 😄
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
És van akire pénzt keresnek a 2ö közt van van valami nem gondolod ?
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
#68024 D-s TE-re a legjobb a 200SX az erõs alap ram miatt (nagyon stabil és gyors is egyben) és az jól jön az útzár áttöréseknél is, mivel többfajta achi is számolja a kárt stb. <#eljen>#eljen>
légy türelmes
légy türelmes
Ready To Rock!™
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
légy türelmes
Aston Martin, Audi R8, El Camino S5, Scion TC.
Elég gyér a kínálat, vannak ennél sokkal jobbak is, amik IGC-ért voltak.
D meg E kategóriába tök mind1 mivel mész, mindnek szar a ramja ha ütközni akarsz. Ha pedig vezetni is, akkor a Nissan-ok, Scirocco, Mazda3 és a Corolla.
Én sokáig a juggeres El Caminoval mentem HS-en is, míg IGC-s nem lett a Spec-V GTR. Azóta nagy pályákra csak és kizárólag azzal megyek. Kivéve a 2. számú profilomba, mert ott ZR1-em van, meg jobb is a GTR-nél, de csak max 1-2 seccel.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
légy türelmes
Simraceway: tigris013
légy türelmes
Amennyiben a válasz nem, akkor elmondom, hogy számomra zavaróak a színsorkérések. Ugyanakkor valamelyest érdekesek is. Mindenesetre szívesebben olvasnám például, hogy valaki mire jött rá tuningolás közben. Én arra jöttem rá, hogy minél jobb alkatrészeket pakolok a kocsiba, annál öregebbnek érzem magam. 😊
Köszönöm szépen, hogy meghallgattatok. Sok pénzt spóroltam most ki a pszichológusom zsebébõl a sajátomba.
(A tojótáp ma éjfélig féláron kapható, és minden vásárlónak egy üveg Bambit adok ajándékba (nyomokban õzet tartalmazhat).)
légy türelmes
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
NFSW: BONESAI
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Project D|Rare Car Collector|