Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
valaki létrehozza a versenyt, belépnek még páran, majd kilép aki létrehozta a versenyt és mindenki mást átdob public multyra ahova valószínû másokat is bedobhat, ezért adja meg a pontokat..

"Nulla tenaci invia est via"

Miért mennék S-esel van nekem jó pár B-s járgányom és ha jól értelmezem a leírást a privát nyertesnek számolja el az achit. Vagy nem így van? <#wilting>
Szabi
a felhasználok azonnal reportolnak, fõleg akik nem tudnak a bugról, csak azt látják hogy B classon S-es autóval mész 😄

Én nem használok csalást, de ha bugot használok ki az a EA problémája, jó példa erre a TE õrület is manapság. Ezt meg csak nem tudják kiszûrni remélhetõleg, vagy igen? <#fejvakaras>
Szabi
ha reportolva akarsz lenni csalásért, akkor vannak egyszerûbb megoldások is 😄D

Azért szólhattál volna (nem sunyulni), ha tudtad én meg vér izzadtam a múlt heti B-s pályákon MP-ben. <#szomoru1> A rövidebben pár tiszt kör után megjelentek az autó finish majmok a hosszabbikon meg világított az MR a sok dupla 3*-os NOS utántöltõs keménycsávó ellen, el is csesztem vagy 100 nitrót úgy 20 elsõ helyre. <#falbav> Így sem lesz gyerekjáték az a sok futam, de legalább így már a Veyron orra befigyelhet a garázsba jó esetben 2 hónap múlva. <#hehe>
Szabi
ez mûködik, már egy bõ hete észrevettük 😄

viszont csalás, szóval inkább arra hasznos hogyha egy lobbyba akartok kerülni multy-s versenynél 😄

Nálam mûkszik 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Ne felejsd el vannak akik pénzt keresnek
És van akire pénzt keresnek a 2ö közt van van valami nem gondolod ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Nem zavar ha valakinek van F1-e, de ha mindenhova csak azzal tud menni az már érdekes. Párszor behívtunk versenyre, de kivétel nélkül csak azzal jöttél. Ha Nfree vett akkor meg nektek végetek … nemsokára. <#hehe>

#68024 D-s TE-re a legjobb a 200SX az erõs alap ram miatt (nagyon stabil és gyors is egyben) és az jól jön az útzár áttöréseknél is, mivel többfajta achi is számolja a kárt stb. <#eljen>
Ezt elsõ körben a háziorvosoddal kellene megbeszélned...

légy türelmes

kanyesz07
Komolyan várom <#taps>

Ready To Rock!&#8482;

Majd én is teszek fel pár videót, amin a tyúkokat kergetem.

légy türelmes

kanyesz07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
újabb

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
de amúgy ez csak egy fél órás gyenge perces csgo videó nak kis tört része <#mf1>

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
eredetin

Ready To Rock!&#8482;

Eredetin vagy törtön nyomod?
kanyesz07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát nem a legszebb lövésem?

Ready To Rock!&#8482;

Jobban irányítható az aston, meg jobban is gyorsul. Alapból nem írtam a viperát, mert lomha és gyenge.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Aston Martin és Viper SRT10 közt gondolkoztam. Ezekszerint Aston jobb választás lenne? Bocsi de nem sürün TE-zek és nem vagyok otthon a témában :S
A csalás jele, amikor néhány másodpercenként egy pillanatra körbefordul az ellenfél autója? Még csak a Petersburg Dam pályán láttam ilyet.

légy türelmes

A most megvehetõek közül:

Aston Martin, Audi R8, El Camino S5, Scion TC.

Elég gyér a kínálat, vannak ennél sokkal jobbak is, amik IGC-ért voltak.

D meg E kategóriába tök mind1 mivel mész, mindnek szar a ramja ha ütközni akarsz. Ha pedig vezetni is, akkor a Nissan-ok, Scirocco, Mazda3 és a Corolla.

Én sokáig a juggeres El Caminoval mentem HS-en is, míg IGC-s nem lett a Spec-V GTR. Azóta nagy pályákra csak és kizárólag azzal megyek. Kivéve a 2. számú profilomba, mert ott ZR1-em van, meg jobb is a GTR-nél, de csak max 1-2 seccel.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

A Corolla mindenre jó.

légy türelmes

Team Escape-ra azon bellül meg kb tökmind1 😄
Milyen kategóriában kell?

akkor szted mi? :S
Szabi
Stingray csak dísznek jó 😄

IGC-s járgányokból mi jó amúgy TE-re? Corvette Stingray? vagy az is felejtõs? esetleg más?
goregrind
<#taps><#buck>

DISCORD: grimanddark

majd azt is kijavítják mint a free roam chat-et

Simraceway: tigris013

A Social beállítások gyakori elállítódásával kapcsolatban van valamilyen infó?

légy türelmes

<#nevetes1> <#vigyor2>

Az õszinteség probléma-e?

Amennyiben a válasz nem, akkor elmondom, hogy számomra zavaróak a színsorkérések. Ugyanakkor valamelyest érdekesek is. Mindenesetre szívesebben olvasnám például, hogy valaki mire jött rá tuningolás közben. Én arra jöttem rá, hogy minél jobb alkatrészeket pakolok a kocsiba, annál öregebbnek érzem magam. 😊

Köszönöm szépen, hogy meghallgattatok. Sok pénzt spóroltam most ki a pszichológusom zsebébõl a sajátomba.

(A tojótáp ma éjfélig féláron kapható, és minden vásárlónak egy üveg Bambit adok ajándékba (nyomokban õzet tartalmazhat).)

légy türelmes

Én is Waterfront Roadra meg Mission Streetre értettem, hogy jó az RS4, a Z viszont gáz.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

a kanyarodása jobb egy kicsit, jobban reagál

Ki érzi hogy jobb a GT3 RS?

BONESAI
De az RS4 jobb, mert erõs a nitrója. Szarul irányítható, az igaz, de pld. Waterfront Road-ra alig kell valamit kanyarodni, oda jó. + alap gyorsulása is fasza

NFSW: BONESAI

Azért nem mondanám. Személyes példa, hogy a 240Z például nem jó oda, ahol végsebesség kell. Pedig kihoztam belõle a 399-es overallt.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Leginkább TE-zni akarok majd vele. csak néha versenyezni mert bejövõs gép
BONESAI
D-ben használható csak 2 pályán. Oda meg bármi jó ami kihozza a 399 overallt

zöld-zöld-kék-kék-piros-sárga

de fullosra majd ha meglesznek hozzá 4csillagos cuccok 😄
C-re sztem 😊
milyen osztályra? vagy fullos tuning kell?

RS4-hez valaki adna egy használható színsort pls?
elvileg kedden, vagy szerdán

Lesz a héten frissités?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Én csak lengyel boostkor vennék Elitet, vagy ha leáraznák min fél árra, amúgy nem éri meg árban, veszek sokkal jobb dolgokat is(Akár 2 db 1/18-as modelt, vagy 1/24-est, vagy hasznosabb kocsikat a Worldben(nekem hasznosabbak) 😄

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Igaz
QUQA szereti még lenúúbozni az F1-et, de hallom NFREE is vett egyet. Gondolom mostmár nem annyira noob autó, csak amikor én használtam, akkor volt az