Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nédda, egy Racing Art os! Jelentkeztél, vagy leszólítottak verseny végén hogy gyere lépj be?
goregrind
Akkor itt egy kis érdekesség még! Figyeld a játékos nevét! <#taps>

DISCORD: grimanddark

Caterham speedhack Audi r8-as csávó meg rammolgat összevissza. nitro+jugger kombóval a többiek valagát, tökig gázzal lehetõleg kanyarban falbaépítve..... csodás néha a csapat amikbe bedob
Hol vannak az ellenfelek?

légy türelmes

köszi

Simraceway: tigris013

zöld-zöld-piros felül, többire meg semmi
1 dologban tudtok segíteni(normális hangnemben)

A Volkswagen Sirocco-ba kellene nekem 249-es overallra tuningolni, de nekem csak 247-ig sikerül. Tud valaki segíteni?

jogos,

nekem is vannak olyan autóim amiket csak azért vettem meg mert tetszik lásd( Pagani Zonda Cinqe)

Kell kell kell 😊

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Nekem van ha kell.
Nem.<#szomoru2>

Emailt nem kaptál ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Nincs senkinek se még egy Caterham felesleges kód, kéne nekem is, ha van valakinek akk szóljatok.

Ez hülyeség, szerintem a Pagani 5-el is lehet menni nagyon is jó idõket,
Szerintem a Pagani sokkal költség barátabb ( fõleg amikor le volt árazva, ha jól emlékszem 4.8k boost volt, ami nagyon is megéri)
De ha az árát nézzük a pagani 8k, az F1 20k , vagy 20k+ nemtom'...,
Szóval az F1 2 - 3 olyan jó lenne mint a Pagani? Kétlem...,
A gyorsulása és a végsebessége egyforma, sõt én a paganit kicsit gyorsabbnak itélném, DE ez a tuningtól is függ valóba.
Egyedül a kezelhetõség az amit elfogadok, hogy jobb az F1
Minden másban szerintem a Pagani...,
Már mint Rexnek mert álladóan jössz a F1el !
Figy aki tudja kezelni a F1et akkor sikerûl neki mindegyik autót kezelni pl cinke porshe 911GT RS tökmindegy milyen széria ezekkel kell tudni menni jobb idõt nem az f1el akkor aszt tanácsolom hogy ha csak a rekordokat döntöd akkor miért nem mész multyba és közbe nyersz is akkor meg meg lesz mind1 Class és akkor mondom hogy te vagy a király !

Igaza van

BONESAI
Nem tudom miért kell mindig azokat támadni, akik F1-el mennek. Van egy csomó béna is, de lehet hogy épp nem gyõzelemre való törekvés céljából vette, hanem mert exkluzív vagy csak tetszik nekik. Ranglistán más autóval nem fogsz felkerülni az értelmes idõk közé. Nem kell köpködni, aki tud menni F1-el az a többivel is. Nem egy vonat az az autó, hogy ne kelljen irányítani. Ugyanúgy csúszik nitrózás közben, beremeg startnál, ütközésnél lelassul. Én nem multi versenyekre használom, csak idõket futok vele, mert tetszik,szeretem és elég gyors ahhoz, hogy 40. idõket fussak vele, de akár jobbat is. A felszerelés is sokban befolyásolja az F1-et. Egyszóval: az F1 nem elég a gyõzelemhez, vezetni is kell.
Ui.: ha gondolod, mehetünk privátot más autókkal is, nem fogom meghazuttolni a helyezésem.

NFSW: BONESAI

kedvenc filmem, kb 120szor lattam.delutan meglesem hatha roszul emlekszzek
Nezd végig a filmet !

nem kotekedesnek szanom, de 10 masodperc. 😄
De legyen az bármilyen csaló meg izzasztott keményen de egy kép magáért beszél !!! 😄

YEP 😄DDD

Várj, kitalálom. MR2-vel?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Be kaphatják a csalók !!!!
Én csalás nékûl csináltam meg B Classban 125 versenyt !
Noob csalók

Az. Az viszont már kevésbé, hogy ki is kellett lépjünk egy automata célba érõ miatt...

tutuhawer
Király 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Tegnap mentem egy párat a bérelt Caterhammel az S-korlátozott pályán, az elsõ rajtrácson rögtön ott volt Perfect10n...

tutuhawer
beleolvasok a fórumba én is gyakrabban. Érdekel, hogy csak kishalakat tiltanak le vagy mindenkire lesújtanak esetleg... Kösz az infót <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

lorci
Na ma találkoztam elöször ilyen csalássak, hogy bemész a célba és nincs vége a versenynek hanem mikor beér a csaló köcsögje akkor õt beengedi és nekem dnf-et ad...<#wow3>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Nincs.

légy türelmes

Van Beacon&Station?

Project D|Rare Car Collector|

trakk
Oké, nem szóltam nem vettem észre a C-s versenyt. A másik ettõl még igaz.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

trakk
Na, ezen a héten eggyel kevesebb körverseny van, C-s verseny meg egyáltalán nincs. De jó ötlet volt ezt bevezetni tényleg...

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Szabi
a szerver nem elérhetõ -.-

"Nulla tenaci invia est via"

Akkor én se lépek ki többet, mikor a rajtnál már 30 másodpercrõl indul a számláló...

Más: most mentem kettõt Brooks Streeten a Kacsával (240Z), egy Camaro SS és egy RS4 ellen. 2 gyõzelem, egy 2-es szintû ültetés és egy 20 colos König felniszett. Ja és egy fekete ablakfólia, mert most értem el az 1000PU-t.

Próbálják azért még élvezni a játékot a kis hülyegyerekek. Minden harmadik nyilt versenyen látom elsõ kör tiszta, másodikban már jönnek a powerupok, végefelé meg megbolondul a kis narancssárga háromszög a térképen mintha laggolna - aztán "**** noob cheater" - írja rám és autofinish.
Komolyan úgy, de úgy nevelnék egy hétig egy ilyen kiskölköt hamár a szüleitõl csak pénzt meg kaját kap.. Visszapofoznám mindig a gép elé ha kicsit is unja az instafinsihes szart, azzal hogy "mindig is napi 6 órát játszottál a Worlddel, most autofinishelsz is 6 órán keresztül, bmeg."
Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Az írás nagy része igaz különösen az F1-re, az csak minimálisan sodródik kanyarban, a Zonda-n azért néha el kell venni a gázt is, de mindkét típus szinte alig lassul ütközés, falérintés stb. közben ez tény. Én mindig nyomom a reportot (és alkalomadtán elküldöm az anyjába a csítert) nem csak pofázok mint Tutu, ráadásul marhaságokat! <#hehe>

Más.: tegnap megint próbáltam menni MP-t class pályán (S, D, E), jó volt 10-bõl 10x autó finish szinte mindegyiken. TE-n ügyeskedik mindenki, 4-böl 1x kaptam 4000 pénzt, mert meguntam és bementem elsõnek, utolsónak beérni képtelenség. <#falbav> Ez valami direkt szívatás lehet így quick akármiktõl a kirúgás elõttrõl és már így is marad? <#fejvakaras> A privát egy idõ után uncsi, ezért beugrottam alacsony szintre (10-20 lvl) és bár ott csak D-ben mehetnék, de szinte minden (nyílt) futam csaló mentes, kb. 10-bõl 1-el találkoztam és némelyik így is verhetõ (és a D, C, B verdák is). <#idiota> Nincsen Zonda, F1, 911, csak jó fajta IGC-s Nissan-ok, Mazda-k stb. Célba portoló egy sem volt (kb. 2 óra alatt) és minden futam nyerhetõ max. 1 NOS használattal, persze egy 3*-os perfect azért nem árt, mert ott senkinek sincs olyan. Out-on is lehet menni utolsónak többször egymás után is, de jó! <#nyes>

Valakinek van Carrera GT-je mert nitro/perfect nélküli futamon alig pro cuccokkal (820) simán veri az ultra (835) Aventador-t. <#mf1>
goregrind
A másik válasz meg csak esetleges... Egy bizonyos pályán van egy bug, 51%-nál kiléphetsz és ott az IGC mani a számládon...

goregrind
Mert nem fogy el neki, ennyire egyszerû! <#zavart1>

Csávókám Tolja a nitrot ezerrel elõttem, és még speedhackel is. aztán pálya felénél benyomja az autofinisht. ha már hackel akkor minek pazarolja a nitrot? x'D
goregrind
És hogy mit is akartam kihozni mindebbõl? Miért volt az elõzõ két hozzászólás - és miért külön-külön?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legyen feltûnõ, ne elegyen félreérthetetlen, és megkérnék mindenkit, hogy:

LEGYETEK SZÍVESEK TOVÁBBRA IS HASZNÁLNI A JELENTÉS FUNKCIÓT A JÁTÉKBAN!

Köszönöm - Köszönjük! <#eljen>

goregrind
És hogy legyen egy pozitívum is, igaz nem sokat segít! De paráznak a csiterek is rendesen!

Szintén információ csak, de semmi takarni való nincs...

Egy kérdés az elõzõleg belinkelt képemrõl (vagyis magáról a programról)

K: "this can get me banned?" (azaz: bannolhatnak érte engem?)
V: "Dude, one of my account was banned 1 day ago, so yeah, they are still banning people!" (azaz: Haver, 1 accountomat bannolták egy nappal ezelõtt, bannolják folyamatosan az embereket!)

Mindezt tegnap találtam, tegnapi kérdés és válasz!...

goregrind
Jó napot kívánok, kellemes idõtöltést a játékban! Ciánadagoló funkciót is írhattak volna... <#falbav>

Csak információ céljából! A név és a fejlesztõ név/link direkt takarva! Senki ne csodálkozzon, hogy elszaporodtak ismét... Release Date: 28.04.2013

This is basicly a QuickRace Bot for Multiplayer Class -Races

goregrind
Egyébként meg egy kis elmélkedés/trollkodás csak F1-el kapcsolatban...

Tõlem aztán mindenki olyan nyomhatja a játékot, amelyikre neki telik, amit õ szeret, ami épp a menõ, tojok rá, mint "Cicavagyok" tíkjai...

De megnézném azért az F1-el (vagy akár pagani-val) idõcsúcsokat döntögetõk arcát, amikor realizálják a dolgot, hogy csak azzal képesek ilyesmire, a többi autóval mások esetleg simán "rájuk vernek".

És manapság elég sokszor akadok össze 50-es (vagy 40-es) szint alatti játékosokkal, akik ûberbrutál boostos autókkal próbálnak meg elsõ helyezéseket elérni. Egy F1 vagy cinke esetében még csak-csak van esélye erre, mert ez a két autó azoknak készült akik képtelenek megtanulni egy-egy kanyart, esetleg egy teljes pályát. Mondhatni "Bénák Verdája".

Volt is nagy nagy mókázás az ilyen esetek többségében, mosolyogtam nagyokat...
Írtam eleinte ugyan az ilyen játékosoknak, hogy ugyan próbáld meg esetleg egy lassabb verdával single módban, tanuld be a pályát legalább. Persze, hogy én lettem a núúúb!

De mint írtam az elején: "Tõlem aztán mindenki..." Csak egyet kérnék az ilyen játékostársaktól! Légyszíves NE írd, NE mutogasd nekem a rekordjaidat, ha a fent említett autókkal futottad. Gratulálok hozzá de csak akkor mutass valamit, ha olyan autóval csináltad ezt amit vezetni is kell!

Köszönöm szépen!

goregrind
Én nem látok azon a képen olyan játékost, hogy "gempahun"?! <#fejvakaras>

Yeehaaa & UNGABUNGAAAAAAA!

<#eplus2><#idiota><#zavart1><#taps><#eljen><#nyes>

Megvan kb még ott feszit fent az 5dik helyen egy csaló ! 😄

Ejha nem is jöttél fel tsre szégyelld össze vissza magad Szabi !

Tõle max Aldis kupont lehetne nyerni <#vigyor>

X