Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
légy türelmes
Simraceway: tigris013
A Volkswagen Sirocco-ba kellene nekem 249-es overallra tuningolni, de nekem csak 247-ig sikerül. Tud valaki segíteni?
nekem is vannak olyan autóim amiket csak azért vettem meg mert tetszik lásd( Pagani Zonda Cinqe)
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Szerintem a Pagani sokkal költség barátabb ( fõleg amikor le volt árazva, ha jól emlékszem 4.8k boost volt, ami nagyon is megéri)
De ha az árát nézzük a pagani 8k, az F1 20k , vagy 20k+ nemtom'...,
Szóval az F1 2 - 3 olyan jó lenne mint a Pagani? Kétlem...,
A gyorsulása és a végsebessége egyforma, sõt én a paganit kicsit gyorsabbnak itélném, DE ez a tuningtól is függ valóba.
Egyedül a kezelhetõség az amit elfogadok, hogy jobb az F1
Minden másban szerintem a Pagani...,
Figy aki tudja kezelni a F1et akkor sikerûl neki mindegyik autót kezelni pl cinke porshe 911GT RS tökmindegy milyen széria ezekkel kell tudni menni jobb idõt nem az f1el akkor aszt tanácsolom hogy ha csak a rekordokat döntöd akkor miért nem mész multyba és közbe nyersz is akkor meg meg lesz mind1 Class és akkor mondom hogy te vagy a király !
Ui.: ha gondolod, mehetünk privátot más autókkal is, nem fogom meghazuttolni a helyezésem.
NFSW: BONESAI
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Én csalás nékûl csináltam meg B Classban 125 versenyt !
Noob csalók
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Más: most mentem kettõt Brooks Streeten a Kacsával (240Z), egy Camaro SS és egy RS4 ellen. 2 gyõzelem, egy 2-es szintû ültetés és egy 20 colos König felniszett. Ja és egy fekete ablakfólia, mert most értem el az 1000PU-t.
Komolyan úgy, de úgy nevelnék egy hétig egy ilyen kiskölköt hamár a szüleitõl csak pénzt meg kaját kap.. Visszapofoznám mindig a gép elé ha kicsit is unja az instafinsihes szart, azzal hogy "mindig is napi 6 órát játszottál a Worlddel, most autofinishelsz is 6 órán keresztül, bmeg."
Más.: tegnap megint próbáltam menni MP-t class pályán (S, D, E), jó volt 10-bõl 10x autó finish szinte mindegyiken. TE-n ügyeskedik mindenki, 4-böl 1x kaptam 4000 pénzt, mert meguntam és bementem elsõnek, utolsónak beérni képtelenség. <#falbav>#falbav> Ez valami direkt szívatás lehet így quick akármiktõl a kirúgás elõttrõl és már így is marad? <#fejvakaras>#fejvakaras> A privát egy idõ után uncsi, ezért beugrottam alacsony szintre (10-20 lvl) és bár ott csak D-ben mehetnék, de szinte minden (nyílt) futam csaló mentes, kb. 10-bõl 1-el találkoztam és némelyik így is verhetõ (és a D, C, B verdák is). <#idiota>#idiota> Nincsen Zonda, F1, 911, csak jó fajta IGC-s Nissan-ok, Mazda-k stb. Célba portoló egy sem volt (kb. 2 óra alatt) és minden futam nyerhetõ max. 1 NOS használattal, persze egy 3*-os perfect azért nem árt, mert ott senkinek sincs olyan. Out-on is lehet menni utolsónak többször egymás után is, de jó! <#nyes>#nyes>
Valakinek van Carrera GT-je mert nitro/perfect nélküli futamon alig pro cuccokkal (820) simán veri az ultra (835) Aventador-t. <#mf1>#mf1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LEGYETEK SZÍVESEK TOVÁBBRA IS HASZNÁLNI A JELENTÉS FUNKCIÓT A JÁTÉKBAN!
Köszönöm - Köszönjük! <#eljen>#eljen>
Egy kérdés az elõzõleg belinkelt képemrõl (vagyis magáról a programról)
K: "this can get me banned?" (azaz: bannolhatnak érte engem?)
V: "Dude, one of my account was banned 1 day ago, so yeah, they are still banning people!" (azaz: Haver, 1 accountomat bannolták egy nappal ezelõtt, bannolják folyamatosan az embereket!)
Mindezt tegnap találtam, tegnapi kérdés és válasz!...

This is basicly a QuickRace Bot for Multiplayer Class -Races
De megnézném azért az F1-el (vagy akár pagani-val) idõcsúcsokat döntögetõk arcát, amikor realizálják a dolgot, hogy csak azzal képesek ilyesmire, a többi autóval mások esetleg simán "rájuk vernek".
És manapság elég sokszor akadok össze 50-es (vagy 40-es) szint alatti játékosokkal, akik ûberbrutál boostos autókkal próbálnak meg elsõ helyezéseket elérni. Egy F1 vagy cinke esetében még csak-csak van esélye erre, mert ez a két autó azoknak készült akik képtelenek megtanulni egy-egy kanyart, esetleg egy teljes pályát. Mondhatni "Bénák Verdája".
Volt is nagy nagy mókázás az ilyen esetek többségében, mosolyogtam nagyokat...
Írtam eleinte ugyan az ilyen játékosoknak, hogy ugyan próbáld meg esetleg egy lassabb verdával single módban, tanuld be a pályát legalább. Persze, hogy én lettem a núúúb!
De mint írtam az elején: "Tõlem aztán mindenki..." Csak egyet kérnék az ilyen játékostársaktól! Légyszíves NE írd, NE mutogasd nekem a rekordjaidat, ha a fent említett autókkal futottad. Gratulálok hozzá de csak akkor mutass valamit, ha olyan autóval csináltad ezt amit vezetni is kell!
Köszönöm szépen!
<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
X