Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kitudja, lehet én irtam rád<#banplz><#banplz> Csak a top idõs rész nem igaz rám <#hehe>
SUNNY84HUN
pedig igen 😉 , lehet blokkon vagy te is <#mf2><#banplz><#vigyor3>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nekem nem is rémlik hogy beköszöntél 😄
SUNNY84HUN
így járt , legközelebb mindenki nézze meg hova ír 😄 hogy esetleg valaki beköszönt e és az beugrott a chat ablakba

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Top idõi vannak? Magyar ranglistán?
Én szakadtam attól még 😄D

Project D|Rare Car Collector|

Nem érted a lényeget. Megígérte hogy NEM. Az ilyesmi nem évül el. Nem két napra, nem egy hétre vagy hónapra adta a szavát. A szavát adta. Érted? A titokzatos Mr. X meg érezze hogy rezeg a léc. Aki okos, az mindig, hangsúlyozom, mindig vét hibát. Már azzal is hogy okossággal tolja. Az idõ megoldja ezt is. Lehet nem tudjuk majd hogy õ tette a vallomást, de idõvel tudni lehet, hogy nem tiszta játékos.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY84HUN
lehet valamelyik havercsávóval beszélgetést folytatott és pont beköszöntem , erre véletlen rám írt 😄 sebaj epic fail , nagyítózunk megint mindent 😊))))

SUNNY84HUN
eléggé bõ kicsit hosszú lett 😄 pontosan 389 driver van benne akad azért benne jó pár magyar is ... de nagy része más nemzetiségû .....

----------

nevet nem szeretném nyilvánosságra hozni , úgy is kibukik elõbb utóbb ( " minden korsó addig jár a kútra míg el nem törik " ) és nem én leszek aki sz@r szemét módon bevanzerolta

Block listádról nem dobsz egy képet? <#vigyor><#banplz>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Jól van b*zdmeg, most pont te vagy az, mi? 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Én nem mondtam azt, hogy pont most, ebben a pillanatban, mondja el azt a bizonyos játékost...én csak azt akarom hogyha már megtudtad egy személyrõl/játékosról hogy nem respektálja a játék szabályait, akkor azt kerülni kell, és hogy tudjuk mi is, hogy kivel állunk szemben, de ha nem akarja elmondani, akkor ne mondja, az õ kis titka. 😊

tutuhawer
az én nevem pont 9 karakter. A W mondjuk elég széles, az majdnem 10. 9-10...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Betyárbecsület. Van ilyen. Õ azt írta, hogy nem teszi. Nem is kell kérni. Az adott szó nagy dolog. Fõleg, hogy ugyanazok az aggályok felmerülnek Sunnyban is. Megvívja ezt magában a maga démonaival. A kérdéses egyed meg meglesz elõbb-utóbb.

Jah, te, meg kéne mondjad, nem azért hogy most agyonkáromkodjuk, hanem azért, hogy tudjuk, hogy kit kell kerülni, és kit nem. 😊

9-10 karakterbõl álló nevû ember. 😄

Már csak azt nem tudom hogy miért véded meg? 😄
Vagy, csak egyvalaki volt neki onlájn és /F kapcsolót használt, mert az gyorsabb. Végül is egyre megy. Tudok neki egy helyet. Ez is egy "TOP" lista

Asszem én tudom 😄
Vajon, ki az, én sejtem. 😄

Honnan tudod, hogy S betû? 😄

tutuhawer
de komoly , az üzenet gyors kiegészítése beszopatta a kollégát 😊 Mindenesetre S betûsnek küldte volna, de véletlen te kaptad meg, szerintem vicces 😄 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Így már érthetõ, hogy sok csalással kezdõ emberke, miért is végzi top pilótaként. Ez egy jelenség. (Rablóból lesz a legjobb pandúr?) Kár értük...

Ultra Fail <#mf2><#banplz><#banplz>

SUNNY84HUN
ennyit hatalmas top emberkérõl , rohadna meg , nevet nem adok ki hiába kéritek pü ben sem , de ez gáz hogy régi játékosok is itt járnak

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tutuhawer
Be lehet kattintani, hogy X vagy Y témát akarod követni, lehet ugrani az utolsó elolvasott hozzászóláshoz, lehet válaszolni idézve, vagy idézés nékül. Képek, linkek, BB kódok, smiley-k, szövegszerkesztõ /aki igényli/ , kiváló telefonos felület, letesztelve. http://www.nfswhun.com/
TCM, sg, prohardver, facebook. 4 terület magyar játékosai. Juniorok, seniorok, kezdõk, haladók, japán autósok, német fanok, festõk, idõmérõsök, hétvégi versenyzõk.

tutuhawer
Szevasztok.
Már megint a sok gyökérrel kellett menni team escape-et? A fenébe
Már megint tele csalóval az összes pálya, beugranak a célba, legyorsulnak stb? A fenébe
Már megint folyamatosan üres lobbiba dobál be a játék? A fenébe
Elfogytak a barátok a játékból?
Nem tudod, hogy állj neki tuningolni, skillezni vagy festeni? Ajjaj
Nem tudod, hol olvashatnál naponta frissülõ híreket, tippet-trükköt? Hûha
Minden egy helyen: http://www.nfswhun.com
A legnépszerûbb fórum alapra épül , köszönhetõ Rexinfernumnak.

a fórum fejlesztõi oldala: LINK

ezt az áruló bandát. Mennyi nevet látni Odaát. <#nezze><#taps><#nevetes1><#beka3>

Nem tudom merjem-e használni. Lehet megbélyegzem magam akkor. Én félek a csettõl, az újtól. Nem is tudom. <#hehe>
Nem a f@szt. Megyek is át. Köszönöm!

Hát ez pech <#idiota>

goregrind
Van egy rossz hírem - a fórum újra mûködik!

DISCORD: grimanddark

Offreakció...
Aki akar tud. Most is. Bármikor. Ja, hogy te az ÚJ NFSW Hungary Fórum chat-jére érted?! Az más. Akkor csak minõsítettél egy felhasználót. Ha az elõzõ hsz-ed fejlécén, baloldalra nézel, akkor az õ nevét látod.

Hõbörögsz az újítás miatt. Fikázol mindent amit te nem értesz, nem használsz. Provokálod (de akár bírálod is) a jobb érzésû, nyíltabb gondolkodású embereket. Biztos nem is csodálkozol, ha leugatnak. Egyébként egy (igen bölcs) volt tanítóm azt mondta egyszer.: Édes fiam. Ha lehülyéznek az nem jelent semmit. Lehet te vagy hülye, de lehet hogy õ. Viszont amikor úgy érzed, hogy mindenki hülyének tart, akkor gondolkodj el egy picit. Ha valamit sokan mondanak, abban már lehet némi igazság, és valóban benned lehet vagy van a hiba.
Nos úgy látom, a hiba nem az én készülékemben van. Provokálod a népet, vagy csak gyûjtöd a sok-sok hsz-t, hogy legyen mit hagynod az utókorra. Az ilyen benyögéseidnek k*rva sok hasznát látják a távoli jövõben. <#eljen> ...érik a pirospont.

Ja, a tisztánlátás végett, maga a téma:
"aki nem akar a rossz levegõjû szobában pushadni esetleg csetelni (ja azt most nem tud"

Jó hozzáállás! <#eljen>

Más: aki nem akar a rossz levegõjû szobában pushadni esetleg csetelni (ja azt most nem tud<#hehe>), mától relatíve olcsón nézheti meg akár a premier elõtti filmeket is. <#wave>
Igen, én is errõl beszéltem, Veszettróka nem tudom, hogy miért húzza le? 😊
Én meglepõdtem, amikor a top A-s verdákat sikerült magam mögé utasítanom mind egyenesben, mind kanyarban és a legvégén is elég sokszor. Nekem is van 911-es és Miurával kb. ugyanolyan köröket megyek nitró nélkül. Persze egyik sincs maxon, tehát elképzelhetõ, hogy egy idõ múlva kijön a különbség.
De legalább élvezet vele nyerni, nem csak a top autóval. Ez olyan, mint amikor Rx8-al, vagy Eclipse-el megverek egy top Mr2-õt. Jó érzés. 😊

Srácok. meguntam a játékot, de nagyon. Ezért eladnám a pérofilomat. Ha valaha vissza is térek, amire kicsi az esély. akkoris max igc-s játékosként. Egyéb adatokat esetlegesen privátban megadnék. ahoz képest hogy mennyi pénzt költöttem rá, ahoz képest igen olcsón adom. Részletekkel megegyezünk privátban.
Ford Mustang RTR-X -hez tud valaki valami jó színsort?
Nekem nincs Chargerem, szóval nem tudtam 😄 Akkor jó a Charger hangja is xD
Szabi
elméletileg újra be kéne másolni a kódot a fejlécbe, hogy legyen fejléckép 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Jó a hangja? Csak szólok, hogy a Charger hangját örökölte. <#banplz> A fordulatkülönbség miatt kicsit más, de ugyan az.

Balathruin

Csak nem ma lettél nagykorú? Akkor innentõl mehetnek az A betûsek: a sör, a bor, a pálinka, persze nem javaslom.

#92227 Háááát a színeket átvariáltam már az elsõ napon és nagyon frankon megy és stabilan fordul, persze a fõ acc-ban kicsit mintha gyengébb lenne. <#miaz>
desktopnexus-on találtam, ..ööö... aranyos:
Country Road volt azon a héten mikor bedobták a Miura kódot. Azóta nem nagyon látom õket, de ott viccesek voltak az Audi R8-ból (Corvettet már nem is írok...) nézve: rajtnál -huss- kilõttek mind, aztán bal kanyar után - 1 miura, 2 miura, haggyálmárelmenni temiura ... kis gépészkedés a körforgalomban... jövök GT2, jövök!
Köszi <#integet2>

Egy mellék acc.-ban van egy 742 ov.-u (de utcaival is vadult ment csak a vége volt kisebb) és sokan meglepõdnek hogy megy így a vas. A GT2 (997) is csak akkor megy el, ha ügyes a sofõr és tolja neki a NOS-t rendesen, mert az nem fordul ez meg mint a villamos. A Zonda F persze elmegy, ha szétnitrozza a futamot. Tegnap is kilépett egy 996-al, igaz össze vissza nyomott mindent és pattogott a falakon, pedig az általam legjobban utált Waterfront-on mentem. Downtown Challenge-en egy ugyanolyan ov.-u Nismo is beírta a verseny végén, hogy nice car miután kapott vagy 20s-et 3 kör alatt egy N2O mentes futamon. <#hehe>

#92224 Ja, csak szeretnéd! <#beka3>
"Mi lesz, ha pro vagy ultra alkatrészekkel tömöm majd tele?"
- gyenge marad mint a lepkefing. (Tier 3-as kategória társaihoz képest)

BUÉK TCMChris!
Hella!

Kipróbáltam a Miura Conceptet úgy, hogy a motoron kívül (ami két csillagos) alap alkatrészek vannak benne és piszok erõs ez az autó. 911-eseket, lambokat, BMW-ket szoktam vele lehagyni, el sem hiszem.
Élvezet vele versenyezni, mert még az irányítása is kellemes. Mi lesz, ha pro vagy ultra alkatrészekkel tömöm majd tele???
Ajánlom mindenkinek.

Remélem hogy lesz, mert ha nem akkor szar lesz, és nem tartom meg a hellóvíínt. <#conf>

az oktoberfest-bõl és a szülinapból kiindulva nem reménykedek, hogy lesz "tökös" MP4. de ha lesz akkor begurul a garázsba 😄

Megtartottam a TH festés nagyrészét, csak a szineket változtattam meg

Én inkább a Halloweenes McLarent várom. <#eplus2>