Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
----------
nevet nem szeretném nyilvánosságra hozni , úgy is kibukik elõbb utóbb ( " minden korsó addig jár a kútra míg el nem törik " ) és nem én leszek aki sz@r szemét módon bevanzerolta
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TCM, sg, prohardver, facebook. 4 terület magyar játékosai. Juniorok, seniorok, kezdõk, haladók, japán autósok, német fanok, festõk, idõmérõsök, hétvégi versenyzõk.
Már megint a sok gyökérrel kellett menni team escape-et? A fenébe
Már megint tele csalóval az összes pálya, beugranak a célba, legyorsulnak stb? A fenébe
Már megint folyamatosan üres lobbiba dobál be a játék? A fenébe
Elfogytak a barátok a játékból?
Nem tudod, hogy állj neki tuningolni, skillezni vagy festeni? Ajjaj
Nem tudod, hol olvashatnál naponta frissülõ híreket, tippet-trükköt? Hûha
Minden egy helyen: http://www.nfswhun.com
A legnépszerûbb fórum alapra épül , köszönhetõ Rexinfernumnak.
a fórum fejlesztõi oldala: LINK
Nem a f@szt. Megyek is át. Köszönöm!
Aki akar tud. Most is. Bármikor. Ja, hogy te az ÚJ NFSW Hungary Fórum chat-jére érted?! Az más. Akkor csak minõsítettél egy felhasználót. Ha az elõzõ hsz-ed fejlécén, baloldalra nézel, akkor az õ nevét látod.
Hõbörögsz az újítás miatt. Fikázol mindent amit te nem értesz, nem használsz. Provokálod (de akár bírálod is) a jobb érzésû, nyíltabb gondolkodású embereket. Biztos nem is csodálkozol, ha leugatnak. Egyébként egy (igen bölcs) volt tanítóm azt mondta egyszer.: Édes fiam. Ha lehülyéznek az nem jelent semmit. Lehet te vagy hülye, de lehet hogy õ. Viszont amikor úgy érzed, hogy mindenki hülyének tart, akkor gondolkodj el egy picit. Ha valamit sokan mondanak, abban már lehet némi igazság, és valóban benned lehet vagy van a hiba.
Nos úgy látom, a hiba nem az én készülékemben van. Provokálod a népet, vagy csak gyûjtöd a sok-sok hsz-t, hogy legyen mit hagynod az utókorra. Az ilyen benyögéseidnek k*rva sok hasznát látják a távoli jövõben. <#eljen>#eljen> ...érik a pirospont.
Ja, a tisztánlátás végett, maga a téma:
"aki nem akar a rossz levegõjû szobában pushadni esetleg csetelni (ja azt most nem tud"
Más: aki nem akar a rossz levegõjû szobában pushadni esetleg csetelni (ja azt most nem tud<#hehe>#hehe>), mától relatíve olcsón nézheti meg akár a premier elõtti filmeket is. <#wave>#wave>
Én meglepõdtem, amikor a top A-s verdákat sikerült magam mögé utasítanom mind egyenesben, mind kanyarban és a legvégén is elég sokszor. Nekem is van 911-es és Miurával kb. ugyanolyan köröket megyek nitró nélkül. Persze egyik sincs maxon, tehát elképzelhetõ, hogy egy idõ múlva kijön a különbség.
De legalább élvezet vele nyerni, nem csak a top autóval. Ez olyan, mint amikor Rx8-al, vagy Eclipse-el megverek egy top Mr2-õt. Jó érzés. 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Balathruin
#92227 Háááát a színeket átvariáltam már az elsõ napon és nagyon frankon megy és stabilan fordul, persze a fõ acc-ban kicsit mintha gyengébb lenne. <#miaz>#miaz>
#92224 Ja, csak szeretnéd! <#beka3>#beka3>
- gyenge marad mint a lepkefing. (Tier 3-as kategória társaihoz képest)
BUÉK TCMChris!
Kipróbáltam a Miura Conceptet úgy, hogy a motoron kívül (ami két csillagos) alap alkatrészek vannak benne és piszok erõs ez az autó. 911-eseket, lambokat, BMW-ket szoktam vele lehagyni, el sem hiszem.
Élvezet vele versenyezni, mert még az irányítása is kellemes. Mi lesz, ha pro vagy ultra alkatrészekkel tömöm majd tele???
Ajánlom mindenkinek.