Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
#92313 <#taps>#taps><#nevetes2>#nevetes2>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Megj.: azért jó nézni, hogy van aki ide is írogat.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Balathruin
Balathruin
25% Rep és Cash, valakinek jó, valakinek nem.
Balathruin
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Unalmas már hogy itt mindig megy a veszekedés .Sok ember ez miatt nem jön ide beszélgetni! Mert nem kíváncsi arra az egy okostojásra aki meg csinálja a kabarét .Nem is értem ha nem tetszik neki valami itt ,Akkor nem kötelezõ itt lenni és csesztetni másokat .Hanem le kell lépni és máshol kell csinálni a kabarét !
Nem vagyok pszichológus, de úgy látom, hogy ellenkezéseidnek valami más oka van és nem az, hogy elindult az NFS World Forum Hungary.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az õ szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyõz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Valaki hozza haza!!!
Erõs idegzetûeknek ajánlom csak!!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Az IP.Board egy 11 éves fórum rendszer, a chat sem tegnap lett megírva hozzá! Milliónyi játékkal, zenével és egyebekkel foglalkozó fórum található, melyek használnak chat-et a fórumon! Miért? Mert nem kell mindenféle ostoba és szar kivitelû külsõ chat oldalakat látogatni, mert gyorsabb a kommunikáció a fórumon, mert van egy olyan funkiciója a chat-nek aminek a neve: ARCHÍVUM!
"A cset elszáll, az írás megmarad?" Megint baromságot írtál - ugye érzed már?
Ha valamit nem tudsz, ha valamit nem ismersz akkor miért nem kérdezel elõször? Ja, mert akkor vissza kellene venni az arcodból?
Már írtam egyszer neked: Légy hû a nevedhez és maradj KUKA!
DISCORD: grimanddark
- NEM a véleményeddel van bajom.
- Nem akarom senkire se rákényszeríteni az álláspontom. Viszont meg tudom fogalmazni miért gondolom azt, amit gondolok.
- Dilettáns az, aki párhuzamot állít egy több mint egy éves topic, és egy kb hete mûködõ, Új fórum között.
- Nem kenyerem a kisregény. Munkából élek, mint sokan mások is. És az új fórumon is írhatok kisregényt, akár saját témában is. Így nem kell mindenkinek végigszenvedni azokat, ellenben mégis megtalálható, bármikor kikereshetõ.
- Ha nem volnál vak, látnád, hogy oda is írnak. Emberek ráadásul. Akár hasznosat is.
Te merészeled az orrom alá dörgölni Ryant? Van pofád barátom. És tekintsünk el attól, hogy megérdemelte-e vagy sem? Most akkor ide dörgölöd vagy nem? Ugatsz a semmirõl. Fikázhatsz a kisregényeim miatt, de azt nem húzod rám, hogy bárhol is arról regéltem volna, hogy mindenki hülye, aki nem úgy gondolja, nem az a véleménye mint nekem. Ellenben a te hozzászólásaiddal! Olvasd vissza õket. Bár lehet nem találod meg hirtelen, mert nem igazán szuperál a keresõ itt.....
Köszönöm a kisregényt! Igazán sokat segítettél vele, hogy a jövõben, miként kezeljem, mennyire vegyem komolyan az utókorra hagyományozott hozzászólásaid! Minden jót!
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Bocs de ez : xDDDD <#banplz>#banplz>
De mivel ez egy fórum (nem cset) ezért disztingválok és így kezdem:
Te vagy a tanítómester, a mindentudó megmondó ember, ami neked jó az jó másnak, és ha esetleg más a véleménye akkor már egybõl hülye is, persze ez is van szerinted. Annyira ráérsz órákat regényeket irkálni a semmirõl csak hogy a saját álláspontod elfogadtasd vagy a földbe tiporj másokat (lásd ryan, most tekintsünk el attól megérdemelten vagy sem). De lásuk az új fó.. nem, csetet. Tehát új! Annyiban új hogy most készült az a alap amire épül meg már akkor elavult amikor megírták, jelesül mikor idézi az elõzõ hsz. teljes tartalmát nem pedig linkre mutat mint itt vagy a PH-n. És írtam alapjában nem rossz, ha csak nem lesz túl sok egymás alá nyíló topik (a 3-nál több már átláthatatlanná tenné). Utoljára írom le nem fér meg egy fórum mellett a cset, mert megöli a lényeget. A cset önmagában jó és mûködõkepés és nem nagyon van sehol fórumhoz kapcsolva, hogy miért lásd feljebb. Különben nem csak nekem nem tetszik a jelenlegi formában amit annyira dicsérsz olvass csak vissza, mert itt lehet. Amúgy is pont a te kenyeredet veszi el, mert ott nem tudsz kisregényeket irkálni a fórum részben, mivel oda senki sem ír.
#92244 Nagy kaland, most jöttél rá, minden topp listás csalást használ. Én tudom mit, egy nagyon egyszerû dolgot, de nem teszem közkincsé. Esetleg ha az új hááát, õõõõõ, izéééé fórum?ról eltûnik a cset! <#mf1>#mf1>
Ja, mi a fasz villog ott fent? <#gun>#gun> <#boxer>#boxer>

nemide, oda kell nézni

#92235 Mert veszettróka egy gyorsulásbuzi hülyegyerek.
Ettõl eltekintve semmi bajom vele, szívemnek kedves kocsi, szép letisztult a formája, meg hát õ itt a link <#eljen>#eljen>
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
#92264 ezt nem akarod megmondani, vagy ez is titok? :D