94802
  • 7r1v1um
    Shapes-matricákból (kör, félkör, 3szög....) mindenféle betűt, betűtípust és számot ki lehet alakítani. Csak sok türelem kell hozzá. Ja és 31 matrica mehet fel egyszerre egy kocsira tehát érdemes rövidebb szavakkal próbálkozni.
    #92797: A TNT-s az jó csak narancssárgák a karikák.
  • Balcsix #92807
    A mostani kocsik közül valamelyik jobb mint amik elmentek?

> Nissan GT-R SpecV (R35) "Red"
    > Ford Mustang Boss 302 '69 "Yellow"
    > BMW M3 Sport Evolution "Red"
    > Nissan Skyline 2000 GT-R (C10) "Grey"
  • RoboKutya78
    na így is lehet festeni Hogy ez mért nem nekem jutott eszembe pedig tanultam is ezt az eljárást mint könyvkötő csak modernizálnom kellet volna meg másra használnom 10 éve ismert lenne akkor:)
    Milliomos lennék:)
  • RoboKutya78
    nem akarlak zaklatni de nem vagyok kezdő forumozó azt is probáltam.
  • veszettróka
    okay
    [csendben, lehajtott fejjel elsunnyog]
  • Szabi #92803
    ez az sg nagy hibajavítása óta ilyen, nem szereti a kettőskeresztett..
  • veszettróka

Robokutya IMGUR gallérija

• RoboKutya78
    imgur
  • RoboKutya78
    Ezt a faszt csináljatok már valamit ezzel nem lehet rendesen linket linkelni:((
  • RoboKutya78
    http://imgur.com/a/dSZrl#34
  • RoboKutya78
    Itt meglesheted a többi képemet is:)
    Imgur galery
  • RoboKutya78

Öt például ezzel a megoldással csináltam szabad kézzel
    De ött ár a betűkészlettel

• RoboKutya78
    ezen az oldalon találsz megoldásokat betűk készítésére.
    Betű minták
    Illetve ha szerencséd van és van lehetőséged boostot venni interneten keresztül van egy betű illetve szám matrica készlet amit be be szoktak tenni 8000 boostos csomag mellé bár mostanában nem nagyon látok ilyet.
    Vagy esetleg részt veszel eventeken és ha szerencséd van meg tudod nyerni is őket.
    A grafikai programot amit kolléga ír meg nem biztos hogy szabad forráson keresztül megtalálod bár én anno levelet váltottam a készítőjével is és azt hiszem hogy 10 euro ellenében hajlandó lett volna postázni a rajzprogit. Bár nem volt merszem ezzel kockáztatni a drága fiókom épségét így megtanultam rajzolni:)Illetve megvettem eme készletet.
  • nick1agyrém
    Na tessék!!! A golfpályát hó borítja, és vannak ugratók!!! Lehet pattogni.
  • nick1agyrém
    Ügyesen.

Vannak a matricák. Azokból lehet kijojózni. (Ez a normális...kihívás....)

Elvileg, van valami program, ami képes ilyet összeállítani, és azt lehet beaplikálni valahogy...,
    de ezt a módszert valaki más fogja elmesélni, mert én görcsösen nem vagyok hajlandó semmilyen kiegészítést rakni az alapjátékhoz, így nem tudom, hogy működik. (Csak utánaolvastam, a guglin.)

Nálam a POLICE, HUNGARY, TAXI, stb. Feliratok, mint kézzel egyesével matricákkal készült,
    pont, mint az egyéb design elemek összessége... mint a rendőrségi, nemzetőr, és egyéb címerek...
    vagy épp a kevlár motorháztető.
  • Balcsix #92793
    A kocsira hogy lehet feliratot/szöveget írni?
  • nick1agyrém
    Hehe! Ki van világítva az egész város... a fákon égő hegyek! Tiszta karácsonyi hangulat.
    Még feldíszített fenyőfa is van a pálmafák között!! :D

Eszembe jutott egy régi közmondás:

Ki a hóból, be a zöld csalamádéba.
  • RoboKutya78
    Ha másképp fogalmaztál volna akkor észre se veszem az írásodat meg talán nem ragad rajtad.
  • tutuhawer #92790
    nekem az nfswhun.com is vírusos - jelzi a céges gépen az avast. Illetve valami windowsmix.eu vagy ilyesmi ugrik elő, ha megnyitnám az oldalunkat. Inkább nem nyitom.
  • Dealcsy
    De még mekkora kamu. Vírusos.
  • Szabi #92788
    kamu
  • RICCS98
    Hello
    Ez lehetséges, vagy csak egy tipikus kamu cucc?
    Néztem ezzel kapcsolatban egy videót, ott speciál a BF P4F- volt, és működött.

Codes4free.net
  • Dealcsy
    Akkor nincs kód. Ennyi. Én nem fogok senkivel se veszekedni.
    Nem tudom. Mások nem akadnak ki, vagy ha ki is akadnak, akkor se írják le, hanem magukban szidnak engem.
  • Dzsimmi
    Jaja,a blokk listámon is volt már elötte is.
  • Szabi #92784
    elméletileg nem a kódok fogytak el, hanem szándékosan egy rövid ideig tartó akció volt, mert 23:00-kor állt le a World-ös része, 24:00-kor az egyik BF majd óránként a többi :D
  • metasoft
    szia Dzsimmi, ja szar a chatem.. DANIGTI nem aprozza el..
  • Milo82
    Ja közben visszaolvastam,erről lemaradtam én is de hát üljenek bele a 400 boost-os kódjukba már hogy a playforfree!
  • RoboKutya78
    Engem nem az zavar hogy miután szabi jó szándékúan belinkelte a dolgot.
    Rá pár percre már nem működött a Ninnják miatt, hanem az hogy ajánlatokat vár érte még ráadásul az ingyen cuccra....
  • SUNNY84HUN
    volt ilyen dolog hogy mail címre lehetett kérni ingyen 1x 400 boostos kódot , de ha ip-t váltottál modem és router resivel ( ha a szolgáltatód támogatja ) többször kiválthattad .. , ezen művészkedik
  • Milo82
    Mit árulsz?
  • RoboKutya78
    ekkora ....... na nem gondoltam miféle emberkék vannak itten NINNJAAAA...... és még árulja is.... ehhh...
    ha meg tévedek ne reagálj rá..
    akik meg üzletelnek veled szánalom... kifarmoltad legalább maradnál a fű alatt és használd fel..
  • Dealcsy
    A 7 darab ÉRVÉNYES kódból kettő elkelt.
    Van még 5 darab. Várom az ajánlatokat.
  • tutuhawer #92776
    Szevasz!
  • TA0MING
    Hello mindenkinek
  • Balcsix #92774
    És Team Escapere melyik IGC-s kocsi a legjobb?
  • RoboKutya78
    ha bosztért akar kocsit akkor kb minimum egy 5000 pont kell veszel egy autóskártyát (meglepi autó) és olyan 1200 1500 bostból tudsz rá "egyedi" cuccot tenni ha jól számolok. Leültetés meg ablak illetve alváz világítás plakett esik néha néha
  • RoboKutya78
    vannak de nem sok pár darab pl kerék szárny viszont a legértelmesebbel persze boostosak.
  • Balcsix #92771
    És PL.: Body Kittet vagy szárnyakat csak SB-ért lehet venni, vagy valahonnan még lehet szerezni?
  • speedboy71
    Nem ,A Bentley Team escape Nagyon jó .De versenyre nem jó !
  • Balcsix #92769
    Az IGC-s Bentley jobb mint a BMW M3 GTS vagy a Lambo Murciélago LP 650-4 Roadster?