Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont jó vezetni, slingshottal megindul mint a veszedelem és még szép is (szerintem).
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
igen láttam, és sejtettem is utána hogy irtad hogy 2 accal nyertél 😄
Más: That car 😮 (nem birtam ki, és vettem rá kasznit, de megérte. <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dat Ass!!! 😄
Bry: jajám, faszántos a hangja 😄
Project D|Rare Car Collector|
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Ohh kis gyönyörûség 😄DD
Be sem kell jelentkezni, moderátor sincs, mert engem nem érdekel, lehet off-olni ezerrel! <#banplz>#banplz>
egyszer az enyém lesz , csak rakják végre be On Sale-be 😄
Legújabb szerzeményem egy B2-es. Ha hazaérek melóból, csinálok róla képet 😊
#92191 Köszi <#integet2>#integet2>
#92195 Köszi, elõbb legyen meg rá az IGC, aztán festem az ExpressTofut 😄
#92196 Köszi Hondánélõ pajtásom 😄
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ja és boldog szülinapot, Chris! A tofuszállító 5.2-rõl várjuk a képet.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

ha C törli a hsz-t akkor tiltson is ki mert mindig vissza fogom írni... errõl ennyit , mert tutunak is tetszik igazából itt talán csak te szidod az újat..... <#mf1>#mf1>
Chriss: boldog születés napot kivánnok neked szép r8-asokban gazdag életet <#awink>#awink>
Nem vagyok túl aktív az új fórumon, mert ez a játék nagyjából semennyire se érdekel már, de a chatbe szökõ évente beleolvasok és azt kell mondjam elég jó és népszerû dolog. Mindig van élet és hát úgy látom inkább felpörgeti a fórumot, semmint megölné. Ha valaki nem szeret chatelni (én például nagyon utálok...) az meg ne használja, hanem írja le valamelyik topicba azt az (általa hû de értékteremteõnek tartott) infót, amit meg akar osztani.
#92189: Heppi börtszdéj (magyar ember nem tudja rendesen kiejteni a th-t) tú jú!
<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Miben is?
Remélem nem hazudtál.
Balathruin
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Végül cáfolom ezt is: sem a PH, sem az SG közössége nem szûnik meg. Aki eddig eltûnt, az eltûnt, mert így döntött, ezt hozta a sors, vagy akármi. Aki meg él, a játékkal él, az szépen lassan elköltözik, de hogy a közösség nem hal ki az hétszentség.

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
#92174 több szódával vagy kólával kellene <#vigyor>#vigyor>
October 3rd /Audi R8 stb.
így voltak
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Nekem alapvetõen a csetel van gondom, mert megöli a fórumot (nem csak én gondolom így) semelyik normális topikban nincs, mert minek. A szétszabdalás is céltalan, mert meg lehetne írni egy fõ topikba mindent és az bekerülhetne a neki fenntartottba, ahogy lentebb írtam, de legyen ez a kisebbik baj. Az sem tetszik ahogy a válasz mûködik a gépigényen volt/van? ilyen, hogy idézi az elõzõ hsz. is és ez egy általad is nem egyszer írott kisregények tekintetében (az sem marad meg az utókornak a cseten) átláthatatlanná teszi. Az már csak hab a tortára hogy tutu bereklámozza a PH-n is, hogy az a kis közösség is megszûnjön, úgy hogy a régiek szinte teljesen eltûntek. És a legnagyobb gond nem marad semmi nyoma hogy valaki is irkálna oda, de ezt már az elején leírtam. Különben nem vagyok ellene, de ebben a faláslásban nem tetszik, maradok itt éjjeli bagolynak.
Ja különben nekem is 380 akárhánnyal megy az F (talán épp 387-el és nem full-os csak majdnem), és bármelyik pályán amin van egy jó hosszú egyenes pl. Dover Street-en. Igaz ezen a héten nem próbáltam, persze az enyém S-ben van bõven. A-ban nem mehet annyit csak ha telivernek hátulról nitróval vagy valami okossággal.
2 hete volt a v12 vantage féle, most meg 1 hete lesz az audi r8 féle.

#92163 hát ja , van hogy összejön 1 -2 érdekesség , de hát ez az nfs world 😄
más: nekem csak egy narancs X es neon kéne ha a mem képfáljból ki váltom azt bünteti az ea?