Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is nagyon tetszik a B2. kár, hogy a nitroja sz@rt sem ér...
viszont jó vezetni, slingshottal megindul mint a veszedelem és még szép is (szerintem).

Az a B2 nagyon faja kis gép. Az sajna csak egy profilban van és igen korán gerince tört a karrierjének. De az hosszú sztori. Nekem bejövõs autó, és ha nem hiperszériában akarsz vele bajnokolni, akkor elég szép futamok sikerednek vele.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

a másik fórum látom még mindig nyáladzik...ennyire hazavágták?

muhahaha <#hehe><#gonosz2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

3 😄 Nyert még 1 magyar velem együtt ezzel 😄

igen láttam, és sejtettem is utána hogy irtad hogy 2 accal nyertél 😄
tehát akkor 3 magyar nyert, vagyis kettõ. <#zavart1><#zavart1>

Jah, én is nyertem, két accountomon, ha nem vagy hülye, akkor észreveszed azt hogy két név eléggé hasonlit, na azok az én Twitter profiljaim. 😄

Más: That car 😮 (nem birtam ki, és vettem rá kasznit, de megérte. <#szeret><#szeret><#szeret>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dat Ass!!! 😄

Eheti tweetcucc 😄
Bry: jajám, faszántos a hangja 😄
Köszi 😄

Project D|Rare Car Collector|

graaaaaaat zsír verdaa <#eljen><#eljen>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Hunnan van? Én kettõt nyertem a múltheti Tweetup thursday-en 😄

HáGé Úr Boldog és almalében gazdag szülinapot 😄DD

Ohh kis gyönyörûség 😄DD

Nem tudom off e, de aki nincs meg cset nélkül (az egész napos hülyetelefonos után, elsõsorban sulisok) annak újra itt van: NFSW Magyar chat
Be sem kell jelentkezni, moderátor sincs, mert engem nem érdekel, lehet off-olni ezerrel! <#banplz>
Ohh a kis szépség 😄
egyszer az enyém lesz , csak rakják végre be On Sale-be 😄

Legújabb szerzeményem egy B2-es. Ha hazaérek melóból, csinálok róla képet 😊

Köszkösz, fogyott is belõle 😄

#92191 Köszi <#integet2>
#92195 Köszi, elõbb legyen meg rá az IGC, aztán festem az ExpressTofut 😄
#92196 Köszi Hondánélõ pajtásom 😄

Tudja valaki mikor lesz vége magyar idõ szerint a forum friday-hez való benevezésnek?

Neked. Nekem meg ez, vagy a másikam <#duhos2><#mf1><#nevetes1>

Nézd meg az enyémet is, szebb mint a tied. <#mf2><#eplus2><#idiota>

A gyönyörûség. Ajánlva: Korze részére. <#eplus2>

SUNNY84HUN
Chris sok boldog születésnapot kívánok <#integet2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Jó ideje itt vagyok a fórumon, de most, hogy stagnál a játék, még nem térek át a másik fórumra. Majd, ha valami jó irányba fordul (effektíve valaki fejleszteni fogja a cuccot), akkor (be)lépek.

Ja és boldog szülinapot, Chris! A tofuszállító 5.2-rõl várjuk a képet.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

No még egy hsz. Köszi! <#integet2><#nevetes1>

Na most egy nagylevegõõõ... és kifúj.... És gondolja át mindenki. Persze hogy lehet véleménye bárkinek. Lehet ez tetszõ, avagy mégsem tetszõ másnak. És lehet mindezt, és bírálni is akár mást, másnak a véleményét sokkal kulturáltabban is. Kisregény vagy tõmondat az egyre megy. Vagy ha a hsz-ek számának növelése a cél bármi áron, akkor kussoltam. További szép napot mindenkinek! (bárkinek)

Analfabéta? Inkább tanulnál meg képet feltölteni a PH-ra, ami kattintható (lásd ott feljebb). Különben is ki vagy te, hogy az én saját véleményem felülbíráld. Máskülönben +
Azért van kevesebb hsz mert ami itt off és csak a hsz ek számát növeli az ott a csetben megy.... és csak az érdemi dolgok hsz-ek... Te meg egy röghöz kötõt vagy (nem vagy véletlen tanár? mert azok szoktak ilyenek lenni... tisztelet a kivételnek) mert nem fogadod el az újat.... mindig az a jó amit te használsz a másik csak egy cset stb...... És igen jobb az új fórum arról , hogy analfabéta vagy és nem találsz meg a fülekkel semmit arról nem mi tehetünk.

ha C törli a hsz-t akkor tiltson is ki mert mindig vissza fogom írni... errõl ennyit , mert tutunak is tetszik igazából itt talán csak te szidod az újat..... <#mf1>

Chriss: boldog születés napot kivánnok neked szép r8-asokban gazdag életet <#awink>
7r1v1um
Pluszt neki!
Nem vagyok túl aktív az új fórumon, mert ez a játék nagyjából semennyire se érdekel már, de a chatbe szökõ évente beleolvasok és azt kell mondjam elég jó és népszerû dolog. Mindig van élet és hát úgy látom inkább felpörgeti a fórumot, semmint megölné. Ha valaki nem szeret chatelni (én például nagyon utálok...) az meg ne használja, hanem írja le valamelyik topicba azt az (általa hû de értékteremteõnek tartott) infót, amit meg akar osztani.
#92189: Heppi börtszdéj (magyar ember nem tudja rendesen kiejteni a th-t) tú jú!

<#pias><#pias><#pias>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Köszönöm <#idiota>

Miben is?

Bóódog szülinapot HáGé! <#idiota>
Remélem nem hazudtál.

Balathruin

Már megint nem látod a fától az erdõt, milyen fórum, hol van az, ha arról beszélsz amit bõszen linkelgetsz az nem az. Az egy cset, kész passz. Mennyi hsz. született ott a kb. 2 hét alatt? 2-3-4 szerese mint itt 1 nap alatt ma? Úgy hogy itt csak 16 ó-tól indult be az élet. Ha csetelni akarok felmegyek fészre, szkájpra, emesenre, stb., de nem megyek, mert nincs is, + nem is szeretem. Különben is hogy tudnám ott visszakeresni mikor tanulmányt írtál a ramolásról? <#banplz> A PH megvan. <#mf1> Mondom alapvetõen nem rossz, ha csak azt nem vesszük hogy miért van 1-2 dolog duplán duplán, tehát néhány dolog fönt is van van fönt is van van, meg szemben is szemben is. <#eplus2>
tutuhawer
Tutu azért reklámozza, mert rég rossz, hogy 3 + 1 helyen keresgélnek játékostársakat a magyarok. Nézd meg az önzõ dumádat, csak a te problémád, a te megszokott fórumod. Én továbbléptem volna a saját nfs world oldallal, ha el tudott volna indulni. A nfs world oldal lett volna, az sg meg a ph megmarad mínusz 1 topiccal is, nem dõl össze a világ, a játékunk meg jobb lesz. Lett volna. Lehet még most is. Neked megvannak a haverok, vagy te csak gyémántozol, vagy te csak így-úgy játszol, teljesen mindegy, de bizony lenne a facebookról junior vagy az sg olvasói közül hardcore játékos, aki menne új arcokkal, akik még játszanak. Én már nem tudok a közösbe tenni csak úgy, hogy elmondom, micsoda fasza próbálkozás az új oldal, és bármi negatív dolgot hozol fel, az kész vicc, mert az a fórumos felület nem tegnap óta mûködik és nem egy oldal épül rá a világon. C'mooooon maaaan, jó az új nfs world oldal , ha holnapra kész lesz megint: http://www.nfswhun.com/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

RoboKutya78
Hát hogy engem az ág is húz....... a mai naptól ismét munkanélküli leszek a franc álljon beléé 😞(

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ami kimaradt. 360 a Zonda F vége, nitróval és 749 owerallal. Nagy ugratóknál tudok kihozni többet belõle, vagy épp kevesebbet, ami totál random. Jó párat mentem ma waterfronton és minden esetben a lejtõ alja felé hozott 360 feletti sebességet, meg pár esetben bõven alattit. Totál random, vagy esetleg az útegyenetlenség, vagy a szélirány, vagy a kavicsok az úton vagy a páratartalom. <#zavart1> Érdekes, hogy az ellenfél autójától is függnek az autóm képessegei. Aston ellenfélnél olyan mintha vágányon mennék, vagy bakhátas úton. GT2 ellen, meg marha könnyen befordul, BMW M3 GTS ellenében kisebb a gyorsulás. Lambok ellen pedig a nitro ereje csökken picit. Ezek alapján úgy érzem, hogy akárkivel is dob össze lobbyban a szeró, az eltérõ autókat egy bizonyos értéken belül, igyekszik összehozni közel "azonos" összteljesítményre. No most le lehet hülyézni ismét. <#dumcsi>

A chat félelem azonos. Ha nem is maradéktalanul, de egyetértek. Azonban ahogy látom, követem, a chat tele van zsibongással, trécseléssel az újdonság varázsával, még az aloldalakon, topicokban az inkább maradandó dolgok gyûlnek. Ez elmúlik lassan, és a célirányos topicokban ott maradnak majd az értékteremtõ dolgok. Meg kell tanulni használnunk, élni a lehetõségekkel, opciókkal. Az ittenihez hasonló Válasz szisztéma, mint már írtam, kidolgozás alatt. Akkor miért is kell csakis egy negatív mementót festeni róla? Ez a bajom. Elsõk közt reggeltem oda, de érdemi témánál ide sem vagyok rohadt posztolni. A böngészõm elsõ füle SG, második az új fórum chat-je, harmadik pedig a topicok épp valamelyike. De azt is írtam, stagnál a játék. Akkor minek posztolgassak a semmirõl? Gondolom nem csak én vagyok így ezzel. A másik, hogy minden worldös fórum gyilkosának festetted le az új fórumot. Szerintem inkább csak egy újabb állomás. Ha sokáig él a játék, az se biztos, hogy az lesz a végleges alternatíva. Dinamikusan fejlõdik az internetre épülõ infrastruktúra, szóval egy-egy apró újítás és változás, szinte nem megjövendölhetõ irányba terelhet egy-egy interneten kommunikáló közösséget.
Végül cáfolom ezt is: sem a PH, sem az SG közössége nem szûnik meg. Aki eddig eltûnt, az eltûnt, mert így döntött, ezt hozta a sors, vagy akármi. Aki meg él, a játékkal él, az szépen lassan elköltözik, de hogy a közösség nem hal ki az hétszentség.

SUNNY84HUN
egy hondás komám osztotta meg <#nevetes2><#banplz> sufnituning vw powa 😊))

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Igen igen, már utánajártam. Csak kissé elvesztettem az idõérzékemet <#vigyor> Meg hát várom már a következõ rotát nagyon, engem az új autók éltetnek <#finom>
Ja ezt lehagytam (nem csak én gondolom így). <#taps>
SUNNY84HUN
<#taps><#nevetes2>

#92174 több szódával vagy kólával kellene <#vigyor>

September 19th /Aston Martin V12 Vantage stb.
October 3rd /Audi R8 stb.

így voltak

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Mi van itt?? Újra élet van!!?? <#banplz>

Nekem alapvetõen a csetel van gondom, mert megöli a fórumot (nem csak én gondolom így) semelyik normális topikban nincs, mert minek. A szétszabdalás is céltalan, mert meg lehetne írni egy fõ topikba mindent és az bekerülhetne a neki fenntartottba, ahogy lentebb írtam, de legyen ez a kisebbik baj. Az sem tetszik ahogy a válasz mûködik a gépigényen volt/van? ilyen, hogy idézi az elõzõ hsz. is és ez egy általad is nem egyszer írott kisregények tekintetében (az sem marad meg az utókornak a cseten) átláthatatlanná teszi. Az már csak hab a tortára hogy tutu bereklámozza a PH-n is, hogy az a kis közösség is megszûnjön, úgy hogy a régiek szinte teljesen eltûntek. És a legnagyobb gond nem marad semmi nyoma hogy valaki is irkálna oda, de ezt már az elején leírtam. Különben nem vagyok ellene, de ebben a faláslásban nem tetszik, maradok itt éjjeli bagolynak.

Ja különben nekem is 380 akárhánnyal megy az F (talán épp 387-el és nem full-os csak majdnem), és bármelyik pályán amin van egy jó hosszú egyenes pl. Dover Street-en. Igaz ezen a héten nem próbáltam, persze az enyém S-ben van bõven. A-ban nem mehet annyit csak ha telivernek hátulról nitróval vagy valami okossággal.
<#idiota>

Háromhete volt a Vantage

Na jó, túl gyorsan telik az idõ.. látommár <#ticking>
Na ne szivassatok, hogy kéthetente van IGC rota <#banplz>

2 hete volt a v12 vantage féle, most meg 1 hete lesz az audi r8 féle.
SUNNY84HUN
ma kicsit tudtam futni így este fele és ilyen barmokkal találkoztam sorra :S , szanaszét rammolnak és ide oda pattognak :/

SUNNY84HUN
azért 2 hét hogy tudjál igc-t még gyûjteni 😄
#92163 hát ja , van hogy összejön 1 -2 érdekesség , de hát ez az nfs world 😄

Ezekel a heker pecsekel ugy beszélgetnék egy jó izüt 😄 persze két pofon közt <#fogmosas>
csak derüljön ki ki támadta meg a fórumot ..... szomszédolok én véle <#mf1>

más: nekem csak egy narancs X es neon kéne ha a mem képfáljból ki váltom azt bünteti az ea?
eddig is 2 hetente volt

Mindig kéthetente jönnek az IGC rotációk....

És miért hagynak ki egy hetet? Pedig erre számítottam, de akkor ... meg magukat. Majd furikázok az új szerzeményemmel miszter kettõvel.