Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lorci
Nekem eszembe sem jutott, hogy azért tegyek muzsikát amit irtál, akár milyen játékkal játszok mindig zene megy háttérbe.Amúgy 8 nitró-4 jugger-1 ready ment el probálkoztam már 9 nitróval és 2 readyvel is de az nem mindig jön ki attol fõgg, hogy elõzõ körbe mikor tölt vissza a nitró és mikor tudom nyomni, mert ha visszatölt a 2. ready akkor 9. nitrot eltudom nyomni 2. kör utolsó kanyarjába.A az utolsó kanyarrol meg arrol a bukkanoról ami megdob az tiszán látszik a videóba, hogyan kell ott menni hogy simmán vedd, persze ez nekem is 10bõl 5-6x ha sikerül...
Nekem low grafikára kell állitsam a játékot amikor videozok, mert hanem képtelenség megemlitésre méltó idõt futni.Ha csak multizok akkor elmegy mediumon.

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

A világklasszis minek a szinonimája: … <#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a csalónak? <#fejvakaras>
Erre csak azt szoktam mondani: hülyék a másik oldal vannak <#mf2>
Nem nyert, F1-es korszakod elõtt tiszta voltál, ezt onnan ellenõriztem, hogy akkor még nagyon sok nitró nélküli idõd volt. Akkoriban a tiéd és Quqa idejeihez mértem magam, mert azokat az idõket tudtam én is megfutni nitró nélkül.

Burkoltan így írtam: "Az egyik top100as nem nitrós idejei ott vannak az én nem nitrós idejeimnél. De utána f1-et vett amivel végül is befért a top100-ba. Õt azért nem tartom csalónak, mert voltak nem nitrós idejei, amikre tudtam viszonyítani az enyémet."

Vidia az egyik az igaz. A másik Zsombor, de õt nem ismerem, de pár privát alatt megismerhetem, ahogy Vidiát is... Az elsõ privát rajtjánál már majdnem anyáztam, csak azért nem hangosan, mert groupban voltak mások is, köztük egy hölgy is... Azóta se kaptam rá választ hogy hogyan csinálja, de tegnap felfedeztem pár dolgot, ami miatt, lehet hogy Vidia is tisztázódni fog nálam.

Mint ahogy tisztázódott nálam tegnap Ryan012, mert igen, õ is gyanús volt nekem elsõre. De aztán elkezdtem nitrós idõket futni, s lám, Ryan012 idejeit futom, pályától függõen hol jobbat, hol gyengébbet. Tõle innen is elnézést kérek.

De mindenesetre megnézem a videóidat, én az F1-et nem ismerem, az 1 napos rentail-t még nem váltottam ki.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

BONESAI
Nem értelek titeket... magatokhoz hasonlítotok egy világklasszis versenyzõt

NFSW: BONESAI

Nem kell ellenõrizned nem fordul vele és kész semennyire se, de nem is ennyire stabil. Az a fos képlopó sem véletlen! <#hehe>

#69097 Csak halkan jegyzem meg, azé egy Zonda klasszisokkal jobban gyorsul, fordul mint a GT2! <#ravasz1>
Nekem juggerrel irányíthatalan a GT2 (bár azóta átesett egy rúgócserén, s azzal még nem próbáltam juggerezni), a powereket meg számolnom kell, mert a verseny végén nem tudom kivenni, hogy mibõl mennyit nyomott el... S amennyit számoltam, nem annyit látok... Egy sasszemû olvassa már le nekem, hogy mennyit lát... Jah és kedves Vidia, ha legközelebb nekem címezel egy videódat, a zenét légyszi lõdd ki, mert ügyes kis trükk arra, hogy ne halljad, hogyan muzsikál a verdád...

Hiba nincs benne, minden klappol, de vannak kételyeim, amit perceken belül ki is próbálok. Maga a nitró, ready használat az OK, mármint amennyit számoltam.

Amit ellenõrizni fogok: jugger használata kanyarodás közben hogy reagál a GT2, illetve hogy emelkedõn mennyit segít, meg meglesem a visszafordítót, de én ott 10bõl 10szer elrepülök, bárhogy megyek rá. Én High felbontásban tolom, ott jelen van még az élsimítás, leviszem mediumra, mert ahogy elnézem a videódat, rengeteg idõd van korrigálni, mintha lassított felvételt néztem volna.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

BONESAI
Erre én is reagálok.

Super Shot skillem csak 15%
És gondolom egyike vagyok a 3 kétes top100-asnak.
De hogy feloszlassam mindenki kételyeit:

Talán ez az 5 az, ami valamennyire visszaadja, hogy néz ki egy idõfutás. Van még további 11 videó, magyar ranglistán csatolva az idõimhez.

NFSW: BONESAI

Nekem se gyorsul így a GT2-öm (736 ov.), de valószínû a hiba bennem van. <#mf1>
Nálam a napokban elszállt egy alaplap, az összes 105°C-ig bíró kondi megolvadt rajta, nem óhajt mûködni, míg ki nem cserélem azokat... <#mf1>

Nekem nem volt zöld a gyémánt 5 napja kezdtem újra kb. 1 hónap után (vártam hátha lesz szerver attak, de csak nem lett, ill. ma volt egy kicsi) 1 driver-ben persze elõröl, még sosem fizettem érte boost-ot, de nem is fogok. <#nyes>

#69088 Há ne fessé, vazeg! <#hehe>

#69086 Ezen a TCM cheat wars-on is arról folyik a szó ki csal ki nem, még szerencse hogy sokan látják az erdõtõl a fát. <#taps>
lorci
Kedves Csilesnek!erre
Remélem segiteni fog a videó abban hogy ne legyen olyan hihetetlen az az idõ és ha már lúd akkor legyen kövér még rátettem 1 lapáttal arra az idõre...<#vigyor5>

Az bug, és elég idegesítõ xD Többek között amiatt váltottam win7-re -.-

Jah, és simán felszedtem a köveket, mintha mi sem történt volna... illetve de.... 6 nappal le van maradva...

Ryder159
Kezdj spórolni új anyulapra <#hehe>

Szabi
na akkor Gempa, végre folytathatod a gyémántozást 😄

xp-n játszik valaki amúgy ? térkép direkt fehér ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nagyon rég használtam, több mint 1 éves profil, a köveket utoljára fél éve kezdtem el újra, aztán újra abba maradt. Most újra elõvettem, s ez jött ki:

Van boost rajta, azért meg se próbáltam rányomni.. Nincs olyan régi e-mailom, amelyiken ne lenne rajta boost.

Ez meg az 1 hetes profilom, maga az e-mail kb 2-3 hónapos, de csak 1 hete csináltam bele egy profilt. Íme a látványosság:

Most léptem bele másodjára, elõször 1 hete, mikor létrehoztam a profilt.. Ebben nincsen boost.

Namost, ahol a 115 napom van, ott ugye nincsen boost, és mit látok?

Most dobtam egy hátast... Ha van boostod, fizessél, ha nincs, akkor megcsinálhatod ingyen is... A szemem keresztbe állt, a teleszkópos szemüvegem, meg inkább kimenekült a viharba mosakodni...

Szabi
off:

beléptem world-be, átfestettem egy járgányt majd furcsa értéket láttam a laphõmérsékletnél..😄DDD

Az árgus szemek... 😊

légy türelmes

Ryder159
Te is jó gyors vagy...

LYONS & HWY 201
SPRINT LAMBORGHINI MURCIÉLAGO LP 650-4 ROADSTER
LAMBORGHINI MURCIÉLAGO LP 640
(MP) 01:50.033
(MP) * 00:12.219
(SP) 01:50.389
19076

MAIN STREET
CIRCUIT LAMBORGHINI MURCIÉLAGO LP 640
(MP) 01:34.862
(SP) * 00:00.001

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Értem, akkor jönnek a tesztprofilok. Van egy olyanom, ami nincs 1 hetes, meglesem, 1. nap után ad-e 2. napot. Meg van egy pár olyan profilom, ahol több mint fél éve nem szedem a köveket, meglesem, ott miként reagál.

RoboKutya78
Elvileg én akkor egyszer már kiaktiváltam azért állok kérdõ jelben😊 azt furáltam hogy alapból zöld volt a dolog a múltkor mikor ez volt akkor piros volt a gyémánt.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Eljött számomra a nagy nap... megvettem az 1. boostos autóm! <#vigyor2>
Továbbá kérnék fejlécet is: Név: HUNNFSKILLER Szerver: Apex

Balathruin

Nekem másik EA fiókon már harmadjára lehetett folytatni minden nélkül, bár most sokadik napja nem volt összeszedve úgyhogy nem tudom mi van vele, majd megnézem
Én nem fogom kipróbálni, csak akkor, ha van minimum 500 boostom. Mert ha összeszedem, és nem lehet ingyen folytatni, akkor bukom a sorozatomat, ha nincs 500 boostom..

Mindenki kapott egy extra napot, az utolsó nagy szerver gebasznál... Szó szerint MINDENKI. Volt aki már az elején felhasználta, többek között én is, s aki akkor nem használta fel, annak van egy lehetõsége megszakítani a sorozatot. Nem hivatalos infó, én kreáltam össze, azokból az infókból, amiket összegyûjtöttem.

Ugyanis, múlthéten mikor volt a patch, s egyéb okok miatt 2 profilba nem tudtam összeszedni a köveket. Mindkettõbe piros volt, a folyamatos 115-ös sorozatom visszaállt 1-re. Boostom csak 1 profilra volt, így az egyiket megcsináltam két nappal késõbb, s fizetnem kellett 500 boostot érte, így azt tudom folytatni. A másik profilomba meg már 1 hete úgy áll 115-ön és pirosan...

Szóval, én úgy gondolom, hogy aki az utolsó nagy szervergebasznál mindenki kapott profilonként jelképes 500 boostot a TH folytatására, ha valami oknál fogva megszakadt az. Én azt már ellõttem akkor, mikor elõjött a szerver gebasz....

De azért nem ajánlom senkinek se hogy kipróbálja, legyen az mindenki számára egy lehetséges mentõöv, ha még nem használta fel azt a lehetõséget.

RoboKutya78
nem baj esett egy 007 es fék amit sehova se tudok bedobni😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
akkor ugy látszik belátták hogy ezért senki se fog nekik boostot adni😊 és kiszedték?😊

Nem, nekem is ugyan ez volt másik acc.-on, méghozzá többször egymás után..<#wilting> De másoknak is
RoboKutya78
skacok ötleteljetek két hétig mínuszban voltam nem voltam gép elõtt most jelkeztem be elõször nézem nem piros a gyémánt a sarokban mondom oké összeszedem, összeszedtem és folytatta a 145.ik naptól megunták hogy állandóan gond volt vele és leszedték a boost kiváltást vagy ma extra nap volt?

<#taps><#banplz>
A nitró léhûtõ által leadott hõ megmelegítette a gumijait, azok ettõl lágyabbak lettek és jobban tapadtak a rajtnál.

légy türelmes

érdekes én meg lerajtoltam metasoftot és én gt2-vel voltam, ez attól függ hogy hogyan indít a server a rajtnál és mennyire laggol a játék a füst miatt

Simraceway: tigris013

DE metasoft volta gt 2 vel és én zondával és így is lerajtolt!!!!!
de a zonda erõsebb a gt2-nél, ezt nehéz felfogni?

Jó oké de ANALFAMETA rajtolt le 15 bõ 15 ször ! Hát nem fura ?? 😄 Szerintem inkább neki kell a ban, és nem nekem ! <#banplz>
hát mert a zonda erõsebb

Ez mindig lerajtol pedig sehol nincs a nitro skilje az enyémhez!
attól függ milyen laggolás van a rajtnál, de nekem 1-szer sikerült ,viszont a paganinak erõsebb a nitrója

Szabi
"New Cars Sales

Lexus ISF 1380 SB
Lexus IS350 900 SB
Mazda RX8 1380 SB
Mitsubishi Eclipse 1320 SB
Mitsubishi Eclipse GT 600 SB
Mitsubishi Lancer Evolution III 1440 SB
Pontiac GTO 65 600 SB
Pontiac Soltice GXP 1260 SB
Toyota Mr2 1260 SB
Toyota Corolla AE86 GT-S 900 SB
Toyota Supra 1560 SB"

TE vidia a gt 2 letudja rajtolni a paganit ???
Kösz Vidia ! Nem foglalkozom vele csak tanuljon meg számolni ! XD Mert nyomsz egy perfektet ! + amikor megadja a nitrót + egy redi + egy nitró és a végén megint feltölt ! Akkor ez mennyi is ?? 😄
Ryder159
Steamen 5€ a Hot Pursuit, Shift, Undercover ha valakit érdekel. 12,49€ a Shift 2

lorci
Ne is foglalkozz vele már én is találkoztam 1x vele elvertem és irta, hogy közepes csaló vagyok...<#nevetes2>
Az ilyen öntelt hójaggal nem kell foglalkozni azt hiszi magáról hogy Õ a legjobb és aki elverni az csal.Nem gondoltam volna róla hogy ilyen ez a metasoft, megyünk egy versenyt és már lecsalóz hát milyen jogon...<#szomoru2>

Am meg ki õ hogy bannoljon ?? 😊
Vettem észre😊
nála az cheater aki nitró lehûtõ nélkül megy

na látom téged is megtalált, vigyázzál mert blockolni fog

ANALFAMETA XD
NA szép gyerekek ki ez a METASOFT ! még számolni sem tud ! Le hekkerez mert a lincoln bulevard sprinten 3 nitrót nyomok a zondával redivel !
Ez de olcsó, hogy a +1kör alatt megtett kilométereket nem számolja bele a játék a Long haul achi-ba. Én meg nyomkodtam eddig Hastingsen a +1 köröket hogy ha már nitróspórolós üzemmódban néha veszítek, a km-ek gyûljenek. <#wow3>
Szabi Rex ts ?
meg valaki jöhet még 😄D

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18