Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
#69139 Próbáltad a BC-ot? Vagy direkt nem?
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Simraceway: tigris013
NFSW: BONESAI
Hawer meg elsüllyedt, vagy meló? <#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>

2:22.5, csak nitro és ready-vel, GT2(997)
Simraceway: tigris013
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

NFSW: BONESAI
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Tuningok: Z-Z-K-Z-S-S (Gumin kívül minden ultra és a rugó improved)
Skillek: 43% NOS erõ, 11% NOS hossz, 5s Perfect
Ez az elsõ ilyen idõmenõs dolgom, mivel túl gyenge a gép az akadásmentes menetekhez.
+ Tudok az autofinishrõl
Balathruin
Balathruin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Balathruin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez sajnos csak 3. próbálkozásra sikerült nekem... (gyengébb kanyarodás) +Viktor pont kilépett Balathruin
Szerintem ez sinkron meg szerver függõ, ahogy én tudom.Nekem is volt olyan multiban, hogy lerajtolt pedig egyforma autoval voltunk...<#szomoru1>#szomoru1>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ezt magyarázd meg nekem, ne azt, amit most leírtál, mert az tiszta. Lehetsz jobb nálam, de ne úgy hogy nitró nélküli rajttal jobb vagy mint én perfekt starttal...
"Hallodtam már olyant is, hogy én 2x-3x végig megyek 1 pályán és már top idõt futok, hát ez nem igaz, mert pl. a Bay Bridgen-en mentem idáig a héten és néztem hogy még hol lehetne gyorsabban elmenni, hol kezdjem a kanyart jugerral meg az nélkül, hogy szépen kijöjön a kanyar a lehetõ legnagyobb segesség átvitellel."
- Ez így igaz, s így is kell csinálni, én is így csinálom. 2 órát voltam a bay bridgen, mire futottam egy olyan idõt, mire azt mondtam, hogy ennél jobb nem lesz.
DE, lehet hogy mégis lesz, látva, hogy hogyan mész rá a visszafordítóra. Mert én ott sosem használtam a falat, 2 évvel ezelõtt se. Mert mikor használni akartam, fejreálltam... Ezért más utat fejlesztettem ki ott, s ma azt fogom letesztelni, hogy melyik a gyorsabb út, feltéve, ha egyszer sikerül úgy ugratnom, hogy nem állok fejre...
Szóval azt a rajtos dolgot magyarázd meg nekem. De úgy, hogy ellenõrizhetõ legyen. Quqának is ez a gondja veled, meg nagyon sok mindenkinek... Miért vagy Te kivételezett, hogy jobban rajtolsz, mint bárki más?
Csak megsúgom neked, nem vagyok jó rajtoló, sosem voltam. DE azért egy igazi looser is lerajtol 4s perfekttel egy nem perfekttel rajtoló verdát... Egyforma autóról beszélünk márkában és tuningban is...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
''Akkoriban a tiéd és Quqa idejeihez mértem magam, mert azokat az idõket tudtam én is megfutni nitró nélkül.''
Hogy máshoz mérik eggyesek magukat ez nem is vólna probléma, de amikor kinyomja a szemét az autónak és nem sikerül olyan idõt összehozni, mint XY akkor már lecsalózzuk csak azért mert képtelen olyan idõre.
Hallodtam már olyant is, hogy én 2x-3x végig megyek 1 pályán és már top idõt futok, hát ez nem igaz, mert pl. a Bay Bridgen-en mentem idáig a héten és néztem hogy még hol lehetne gyorsabban elmenni, hol kezdjem a kanyart jugerral meg az nélkül, hogy szépen kijöjön a kanyar a lehetõ legnagyobb segesség átvitellel.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!