Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi 😊
SUNNY84HUN
az egy igényes Honda prelude te 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Suprával együtt mennyi a mennyi? 😄

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
ide is bedobom hátha hamarabb elkel a barátom cucca 😊

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Na majd holnap 😄

Azért nitro löketekkel nem nagyon nyertél volna, ha rendesen vált mindenki nem mint a géppuska.

#69139 Próbáltad a BC-ot? Vagy direkt nem?
...na de THIS IS BALKAN!!!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Fullos a Zondád, a Revóm meg csemete Dragos 😄

zöld motor, zöld turbó, piros váltó és mind 1 csillagos improved

Simraceway: tigris013

BONESAI
de ha akarod mehetünk majd drag kocsi vs drag kocsi módban <#hehe> Zondám szereti a lambókat

NFSW: BONESAI

BONESAI
akkor én rontottam el 😄

Tudtommal meg amikor nem rontottam el, akkor meg te kaptál váltogatással 😄

BONESAI
tudtommal fél másodperccel kaptál ki váltogatással 😄

Ne tudd meg mit kapott a Drag R8tól 😄

Hawer meg elsüllyedt, vagy meló? <#ravasz1><#idiota>

BONESAI
amíg az idõ oldalt tisztán kivehetõ, addig elfogadják

Sciroccora van vmi kombó 249-re?
Mesebeszéd BandiCam 30Fps alá egyel, minõség 50%-on (vagy lejjebb) és semennyire nem akad a játék (low-on) akármilyen minimum gépigényen. Én ezeket a 80-as évekbeli minõségû felvételeket biztos nem fogadnám el a stats oldali admin helyében, 2013 van ám! <#ticking>

Javítottam Bay Bridge-n

2:22.5, csak nitro és ready-vel, GT2(997)

Simraceway: tigris013

A pénzt, majd késõbb megbeszéljük 😄

Köll videjó?

BONESAI
nem, tényleg ez lett a végeredmény. rohadt AWD <#nevetes1>

tutuhawer
elvette a gázt

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Aztán gyere az F1-el a Drag 5.2 ellen 😄

BONESAI
Nem azon van a lényeg, a kocsikat szerintem látni ezzel is. tedd 480ba és full screenre. Ennyit bír a gépem sajnos

tutuhawer
<#nyes><#bee1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
http://nfs-s.com/nfsw/dar1us A 70-es évekbeli szemüvegedet vedd le, haver 😊

És ezen ki a túró van, mert komolyan egy 70-es évekbeli 8mm kamerával jobb képet lehet csinálni a monitort, 1 km-rõl véve. <#falbav> Használjá má BandiCam-ot!
BONESAI
már nem vernéd

Viper SRT10 Blue 😄

Hihi, ha belegondolok, hogy az R8al így levertem az F1-et.. <#eplus2><#hehe><#ravasz1>

Nagy szám vagy 😄DD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

milyen autót kaptál 3000re ?

BONESAI

Mi lenne ha nem <#idiota>
BONESAI
az jó, hogy tudsz róla <#nevetes1>

Véleményt kérnék az idõrõl: http://imageshack.us/f/28/nfsw030e.jpg/
Tuningok: Z-Z-K-Z-S-S (Gumin kívül minden ultra és a rugó improved)
Skillek: 43% NOS erõ, 11% NOS hossz, 5s Perfect
Ez az elsõ ilyen idõmenõs dolgom, mivel túl gyenge a gép az akadásmentes menetekhez.
+ Tudok az autofinishrõl

Balathruin

Miért, csak pár Autofinish?! <#banplz>

BONESAI
Te is elég trükkös versenyzõ vagy hallod-e

Najó, ez még nem megy. http://imageshack.us/f/835/nfsw028x.jpg/

Balathruin

Elszúrtam a képlinkelést, bocs.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Balathruin

Tudom hogy már nem téma, de kiderítettem a buszpályaudvaros dolgot, és LEHETSÉGES (természetesen Viktor megmutatta)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez sajnos csak 3. próbálkozásra sikerült nekem... (gyengébb kanyarodás) +Viktor pont kilépett

Balathruin

Azért nem ilyen egyszerû, nem mindegy hogy épp felengeded a gázt a rajt pillanatában és úgy kapod el a perfectet, vagy épp megnyomod és fordulat emelkedés közben indulsz el, nagyon nem mindegy..és az autó sem, alapvetõen jobb a 2. verzió, de némelyik autónak beragad a váltó tõle + talán az Eclipse is szarabb úgy
Engem van, hogy a rajtnál egy LFA is lehagy gt3 rs 3*nitróerõsitõ 4s perfect azt mondjuk utolérem de az m3 gts-t már nehezebb. Szerintem nálam a lagg a hibás és a gyenge gép.
lorci
Ha jól emlékszem arra az esetre E-s autók voltak nekem nincs abban perfect és ha jól tudom akkor jobban kilöttem, mint te de aztán természetes, hogy 4s perfectel beérsz pillanat alatt.
Szerintem ez sinkron meg szerver függõ, ahogy én tudom.Nekem is volt olyan multiban, hogy lerajtolt pedig egyforma autoval voltunk...<#szomoru1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Nem lehet lerajtolni a 4s perfectet egyforma autónál, csak acceleration hack-el, ma is mentem a D-s, C-s pályán és voltak furcsa dolgok, mint pl. egy Clio (0 N2O skill-el) úgy jött a GXP után 1 NOS-, 1 sling-el mint a fene és le is hagyott én meg eltoltam vagy 6-ot (2*erõ és 2*hossz). Lerajtolni akkor lehet, de csak perfectel (persze ez szerver függõ is) ha van 3*-os RPM skill-ed, mert ha a rajt elõtt leengeded a minimum zöld széléig kicsit elõbb rajtolsz, ennyi trükk van, semmi más.
Nem érted a lényeget, nálam azért vagy feketelistán, mert máig nem tudom felfogni, hogy hogyan rajtolsz le nitró nélkül, mikor én nitróval indulok 4 sec perfekttel. Az autó totál azonos tuning szempontjából.

Ezt magyarázd meg nekem, ne azt, amit most leírtál, mert az tiszta. Lehetsz jobb nálam, de ne úgy hogy nitró nélküli rajttal jobb vagy mint én perfekt starttal...

"Hallodtam már olyant is, hogy én 2x-3x végig megyek 1 pályán és már top idõt futok, hát ez nem igaz, mert pl. a Bay Bridgen-en mentem idáig a héten és néztem hogy még hol lehetne gyorsabban elmenni, hol kezdjem a kanyart jugerral meg az nélkül, hogy szépen kijöjön a kanyar a lehetõ legnagyobb segesség átvitellel."

- Ez így igaz, s így is kell csinálni, én is így csinálom. 2 órát voltam a bay bridgen, mire futottam egy olyan idõt, mire azt mondtam, hogy ennél jobb nem lesz.

DE, lehet hogy mégis lesz, látva, hogy hogyan mész rá a visszafordítóra. Mert én ott sosem használtam a falat, 2 évvel ezelõtt se. Mert mikor használni akartam, fejreálltam... Ezért más utat fejlesztettem ki ott, s ma azt fogom letesztelni, hogy melyik a gyorsabb út, feltéve, ha egyszer sikerül úgy ugratnom, hogy nem állok fejre...

Szóval azt a rajtos dolgot magyarázd meg nekem. De úgy, hogy ellenõrizhetõ legyen. Quqának is ez a gondja veled, meg nagyon sok mindenkinek... Miért vagy Te kivételezett, hogy jobban rajtolsz, mint bárki más?

Csak megsúgom neked, nem vagyok jó rajtoló, sosem voltam. DE azért egy igazi looser is lerajtol 4s perfekttel egy nem perfekttel rajtoló verdát... Egyforma autóról beszélünk márkában és tuningban is...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

lorci
Na itt van a nagy igazság:
''Akkoriban a tiéd és Quqa idejeihez mértem magam, mert azokat az idõket tudtam én is megfutni nitró nélkül.''
Hogy máshoz mérik eggyesek magukat ez nem is vólna probléma, de amikor kinyomja a szemét az autónak és nem sikerül olyan idõt összehozni, mint XY akkor már lecsalózzuk csak azért mert képtelen olyan idõre.
Hallodtam már olyant is, hogy én 2x-3x végig megyek 1 pályán és már top idõt futok, hát ez nem igaz, mert pl. a Bay Bridgen-en mentem idáig a héten és néztem hogy még hol lehetne gyorsabban elmenni, hol kezdjem a kanyart jugerral meg az nélkül, hogy szépen kijöjön a kanyar a lehetõ legnagyobb segesség átvitellel.

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Nuku TH bug 😄

Micsoda irományok már megint 😊