Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, hat en csak ezt a forumot olvasom <#wave>

A launcherben ez jelent meg, beleptem a hivatalos oldalra, ott is ez volt -1...
De mielott szivinfarktust kaptam volna, frissiteskor helyrejott <#taps>

Szabi
nyugi, mindenkinél ezt (kéne) írja, hivatalos fórumon is panaszkodnak folyamatosan, egyszerre nyitottak is három topikot róla 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Jah, es meg valami...
Szerinte minusz egy boostom van a 11000 helyett <#wilting>

Szabi
fatál 5 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Csak engem dobal le most sorozatosan, mindenfele hibauzenettel? Meg be sem enged, vagy fel perc utan kivag <#falbav>

Így lenne ötösöm a lottón...
Egy nap alatt több mint 100 hozzászólás. Fogadni mertem volna, hogy tuti biztos megint a csalókról van szó. Hát arról.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ja igen, az jó buli 😄

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Az titok!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kellett hozzá pár kamu privát->multi verseny is. Nem sokat futottam úgy, de azért is köszönet a fõ varázslómesternek! Nevét nem írom le, de remélem Õ tudja, hogy róla van szó!

DISCORD: grimanddark

Hogy csaltad össze? <#idiota>

Én is, autóval együtt <#mf1> (180 napos TH streak<#idiota>)
goregrind
Kaptam új rendszámot ma reggel! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

MineHeadHun
De általában mindig több csillagosat dob ki legalább.. 😊 Csak azért néha egy csillagosat (azok mennek a kukába) is kapok...
MineHeadHun
Idegesítõ, hogy a játék kidob mindig kb. vagy 10 perc múlva, vagy 1 óra múlva...
Amúgy az fura, hogy nekem a treasure hunton mindig skill modokat dob ki mostanában, nem performance kiegészítõt... Nálatok mit dob a játék? Perf. alkatrészt vagy Skill modot?
Hahahaha 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

nálam talál csak mindig levág

Simraceway: tigris013

Nem. Az "ellenfelek" szarok. Már ha egyáltalán talál.

légy türelmes

Nálatok is szar a játék, engem az utobbi 2 órában vagy 6 levágott NFSW.exe hiba-val

Az is komoly hogy egy másik srác ugyanazon a fórumon dicsekszik azzal hogy megvan az egyik 250 gyõzelemes achi. Késõbb nem tetszett neki ahogy páran kinevették amiért csítel. Mindenki hülye és neki van igaza. És instafinishel a mai napig.
Vityadriftet meg kiszedték 1 instafinishért. Azért az 1ért is elnézést kért.
Ez komoly és lehet hogy soha a K@rva nem fogja vissza kapni a accot csak nézhet útánna 😄D
De nem is baj xDDD

tutuhawer
de az a V12 vantage volt szerintem... ráadásul

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
csak kék volt az aston martinban.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jó de lenne rá aki kíváncsi a cucos kombóhoz ! 😄

tutuhawer
eladtam james bondot. Volt benne ultra, meg minden , de elpasszoltam pár nap után. Volt a 003-asban nagy lexus is, de 1 napig se bírtam 😊

Kérdez mástol pl Tututol

K-K-Z-P-P-S

"A"-s Country Club: Én, meg egy LP640-es. Meg 2 "S" Cinque akik a Murcit segítik. Egyik Cinque elindul ellenkezõ irányba hogy szembõl kapjon el (alagútban 1x sikerült neki) , másik meg jön velünk hogy ramoljon hátulról-oldalról:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
Sajnos csak 1x történt velem ilyesmi. Pedig mindig kérek egy ilyen bandát a játéktól ha Countryra tölt. <#zavart1>
valaki tudna egy jó színsort írni Aston Martin DBS-be ?

Egy-két oldallal lejjebb valaki megvilágosult arról, hogy gyorsulni mennyire jó a Murci.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Lesz még valami olyasfajta jó IGC mint az M3 GTS?😄
Mert az LFA és az LP, nem nagyon mozgatta meg a fantáziámat, talán az LP de az is inkább egy : Ya van egy lambom, És akkor ennyi is a lambo, egy mondat...,
Nem nagy cucc, vannak iszonyatosan béna karakterek...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nekem 959-em van S osztályban. Oszt'?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

trakk
Hack? Ugyan, mióta egy Cinquét és egy F1-et elp*csáztam egy Golffal, ráadásul egy versenyen, azóta nem kételkedek az ilyesmiben. Azt azért meg kell hagyni, iszonyat béna volt mind a kettõ.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

erre van nekem 1-2 képem a dicsõség kedvéért 😊 Szerintem az illetõ nem tudta kezelni xDxD (mielõtt azt mondaná valaki hogy azért mert hackeltem az nézzen magába egy picit és próbálja ki a Procart , tanulja meg kezelni és ha nem megy akkor mondhatja hogy hack... köszönöm )

és még egy xD

BONESAI
Hát 15. helyhez az kell 😄

NFSW: BONESAI

Na mindegy.

légy türelmes

SUNNY84HUN
nem szoktam <#vigyor2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ne dugd a fejed a homokba, ember! 😊

légy türelmes

SUNNY84HUN
de ha viszont valamelyik komoly járgány ellen nyer a páciens akkor annál nagyobb dicsõség neki 😄
mert vérpistikék mindenhol vannak

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
kösz , nem mondanám mert sok jó emberrel megyek 😊

Nem, de ...
Az Europa egész használható (A, 😎 persze ha nem téved be 1-2 nagy vad, igaz egy LP 640 ellen sincs sok esélye. Nem tapad úgy mint az Elise, de elég jó nitroja van, igazán csak körpályára való.

A Lancia nagyon precíz irányítású, akár 4 kerékkel is csúsztatható a kanyarban, sajnos gyenge NOS-t kapott, azért egész jókat lehet vele menni B-, C-ben, ha nem téved be az a 2-3 top járgány. A hangja viszont a játék egyik legfantasztikusabban sikerült példánya. De ezt kapott mindenki, nemrég ingyen is, ráadásul a rally verziót felmatricázva.

A Vantage stabil jól forduló és gyorsuló és gyenge N2O-val szerelt járgány.

Komoly ellenfelek (autók) ellen nincs esélye egyiknek sem, de attól nagyon jó futamokat lehet velük futni.
de van helye S-ben csak nehéz neki a boost-osok ellen

Tudod, miért van ez... Mert kvázi noob körökben mozogsz. Szintet kellene lépned. 😊

légy türelmes

SUNNY84HUN
f1 ellen mentem ma gt3 al , kanyargós pályán repkedett a lúzer gyerek a rakétájával <#zavart1>

én meg azon agyaltam hogy mp4 et le kellene vinni a ba , fene tudja 😊

Én nem találtam ma F1-est sehol 😞 Meta bezzeg talált asszem párat, de én csak Agera, Cinque, csaló, CCXR, stb.

SUNNY84HUN
f1 nélkül már nem is megy s class ban a futam ?? <#zavart1> , b -ben a gxp is sok helyen megállja a helyét ám , meg s -ben már láttam már bénázni sok f1 est és cinkést <#idiota>]

Az igaz. Akkor az IGC játékosoknak, tabu az S class?

A-ra többet ér

F1, Agera, Cinque ellen ló...... nem ér a lambó

Na végre. Már nem mertem kimenni WC-re nehogy lemaradjak róla.
Köszi, este megy is a párna alá egy papírcetlire írva.
Az nem inkább A-S?

Nem tudom ki, hogy van vele, de megint élvezem a multit....persze Open Classon 😄 Agera egész hatékony, 56 sec megy Construction-n nitrómentesen, jópofi, de az elején lefullad gyakran. Kék motor helyére zöld?