Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mielott szivinfarktust kaptam volna, frissiteskor helyrejott <#taps>#taps>
"Nulla tenaci invia est via"
Szerinte minusz egy boostom van a 11000 helyett <#wilting>#wilting>
Egy nap alatt több mint 100 hozzászólás. Fogadni mertem volna, hogy tuti biztos megint a csalókról van szó. Hát arról.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Project D|Rare Car Collector|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DISCORD: grimanddark
Amúgy az fura, hogy nekem a treasure hunton mindig skill modokat dob ki mostanában, nem performance kiegészítõt... Nálatok mit dob a játék? Perf. alkatrészt vagy Skill modot?
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Simraceway: tigris013
légy türelmes
Vityadriftet meg kiszedték 1 instafinishért. Azért az 1ért is elnézést kért.
De nem is baj xDDD
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Mert az LFA és az LP, nem nagyon mozgatta meg a fantáziámat, talán az LP de az is inkább egy : Ya van egy lambom, És akkor ennyi is a lambo, egy mondat...,

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
mert vérpistikék mindenhol vannak
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Az Europa egész használható (A, 😎 persze ha nem téved be 1-2 nagy vad, igaz egy LP 640 ellen sincs sok esélye. Nem tapad úgy mint az Elise, de elég jó nitroja van, igazán csak körpályára való.
A Lancia nagyon precíz irányítású, akár 4 kerékkel is csúsztatható a kanyarban, sajnos gyenge NOS-t kapott, azért egész jókat lehet vele menni B-, C-ben, ha nem téved be az a 2-3 top járgány. A hangja viszont a játék egyik legfantasztikusabban sikerült példánya. De ezt kapott mindenki, nemrég ingyen is, ráadásul a rally verziót felmatricázva.
A Vantage stabil jól forduló és gyorsuló és gyenge N2O-val szerelt járgány.
Komoly ellenfelek (autók) ellen nincs esélye egyiknek sem, de attól nagyon jó futamokat lehet velük futni.
légy türelmes
én meg azon agyaltam hogy mp4 et le kellene vinni a ba , fene tudja 😊
F1, Agera, Cinque ellen ló...... nem ér a lambó
Köszi, este megy is a párna alá egy papírcetlire írva.
Nem tudom ki, hogy van vele, de megint élvezem a multit....persze Open Classon 😄 Agera egész hatékony, 56 sec megy Construction-n nitrómentesen, jópofi, de az elején lefullad gyakran. Kék motor helyére zöld?