Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
légy türelmes
Simraceway: tigris013
légy türelmes
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Lions Challenge - 1:41.98, Pagani Zonda Cinque
Rapid fire nélkül.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Project D|Rare Car Collector|
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Egy problémára 3 hét alatt nem tudnak megoldást találni, csak küldözgetnek egyik supporttól a másikhoz, nagyon köszönik hogy õket választottam (közben nem is) és nagyon rajta vannak a problémám megoldásán.
Szerintem ki is írtam már hogy akartam venni esemesbe búsztot, de a boku faszsága miatt nem kaptam meg a boostot, de a pénzt ráterhelõdött a telefonszámlámra. A lényeg az hogy közvetlenül nincs supportja a játéknak, csak Costumer Experience, ahova írsz, nagy eséllyel nem kapják meg az üzenetet is, ha mégis rohadt lassú a válasz (nálam 7 nap volt), de azonnal mossák a kezüket, és átküldenek a Bokuhoz, akinek a reakcióideje még az EAnél is botrányosabb (nekem konkrétan 15 nap alatt válaszoltak), de õk is mossák a kezüket és átirányítanak megint az EAhez, akik most vizsgálják az esetemet. WTF BITCHES?????
NFSW: BONESAI