Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MineHeadHun
Szerintetek jó a Z-Z-K-Z-Z-K színkombó a toyota corollámhoz? Persze van a tuningban 2 ultra cucc: egy Speedsciens-es turbó+ Zero tuning mods-os kerék tuning, pro váltó(Medion) + pro fék(Ursa motorsports), verseny rugó(Norset).
Még egy beszólás, és a dutyiba fogsz kikötni a tojó tyúkjaiddal együtt.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

csak hogy nem fogok fellépni, azért kérdeztem. De lehet hogy megyek, nem biztos

Simraceway: tigris013

Lépj fel, megtudod.
Hülye kérdés.<#fogmosas>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Sziasztok!

Helyzet a játékba milyen?

Simraceway: tigris013

A tyúkjaimmal egyetemben köszönöm szépen ezt a fontos információt. Enélkül le sem mertem volna feküdni ma éjjel, mert szétbaszott volna az ideg a kíváncsiság miatt. Azt meg nem bírom. Ám most már nyugodt vagyok. Olyan jó érzés! Látom a tikeken, hogy õk is megnyugodtak. Szóval tényleg nagyon örülünk. És még egyszer: köszönjük szépen.

légy türelmes

Egyedi kód?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Már kidobott offline-nak, csak a listába vagy besülve..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Most jelent meg a Play gomb, érkezem.

Project D|Rare Car Collector|

Jah gondoltam, mert "meg se moccansz"...

RoboKutya78
ha meglesed élõben gyöngyházasra sikeredett

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Csiles: Seggfejeskedik a netem, jövök vissza

Szerintem is. <#eljen>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Milyen vicc mindig is látták, a külsõ beavatkozás megváltoztatja a te egyedi kódod (tudod 0-1-es), hogy miért nem tesznek ellene? Pl. akkor ki kéne lõni a rendõrök furcsa mozgását + az összes PU-t, mert így mind feltörhetõ. Vagy átírják az egész játékot az alapoktól és akkor talán nem lehet feltörni vagy … <#szomoru1>
RoboKutya78
Na ja de nem vagyok gyagya hogy a felturbózott karcsimat elturjam😊 de szerintem azért a matricahack nem egyenértékû az autofinissel😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Haha, ez jó vicc.
Ha látnák, akkor nem lenne csaló a játékban.<#idiota>

Bármilyen hekket használsz látják az illetékesek, de te tudod! <#idiota>
RoboKutya78
szerintem ez a járgányom ütõs lett 😊

RoboKutya78
haj aj ha most tudnék oroszul feltörném a szervert 😊)

A linkek miatt törlöm, bocsesz. Amúgy, ez az egyetlen olyan cucc, amivel nincs baj, de ott van más is :/

De ezt nem tõlem tudjátok, mert még a végén bekopogtat a KGB...<#idiota><#zavart1>

Naná hogy orosz oldal. Nem is akármelyik. Amelyikre Putyin rá akar szállni. Az orosz ellenzék legnagyobb internetes oldal. Egyben egy orosz közösségi oldal is.

RoboKutya78

Tele a fatyom a steammel is nem jönnek le a feltöltött képeim ......

RoboKutya78
persze meg lehet én is alkottam már kemény dolgokat csak az ötlet hiányzik most is kergetek yutubon valamit😊

Ryder159
Ez jó cuccnak tûnik...

Jópofa a link meg kidob egy orosz NFSW oldalt persze tele hack-el! <#falbav>
Különben a legtöbbet – a logok, feliratok kivételével – mind meg lehet csinálni.
RoboKutya78
yutobon lesem a hozzá tartozó videko hsz eit de egyik jómadár se linkelt volna be egy elérést😊
ha esetleg rátalálsz linket passzold privbe😊

Ez még engem is érdekelne.

Honnan vetted azt a hülyeséget, hogy az autóbuszállomásnál a kinyúló részen felpattanva növeli az airtime-ot? Ezt múltkor írtad, mikor meghívattam magamat a múltkor privát futamra veled.
#69224 Az hogy? Külsõ kiegészítõ nélkül nem tudom elképzelni, hogy ez reális lenne.

RoboKutya78
ezt szerintem nem is annyira hack inkább ezt csinálnám mint autofinist.

24 perc single policére 18 perc airtime-ot számolt el..

Nem rossz az Androidos, de Hack, nem kéne 😊

Mit szóltál a képen? 😄

Nos emberek...
Kvízkérdés: Hogy lehet 15 perc játékkal 7 perc airtime-ot kapni mindenféle külsõ beavatkozás nélkül?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menjetek olyan pályán privátot, ahol a képen látható ugrató megtalálható. Menjetek fel a tetejére lendület NÉLKÜL. Tetején megállsz, szépen lassan lecsordolgálsz. Megvárod, míg négy kerékre érkezik az autó, majd nyomsz egy BACKSPACE-t. És így tovább...

Nem jó skill, de az erõssége...

(http://imageshack.us/photo/my-images/546/nfsw031i.jpg/)

Balathruin

Viszont egy nagyon jó ötletet adott a kép. Stipistop, az enyém. <#beka3>

Szabi
igen, ez az új MW 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RoboKutya78
vagy ez mw ?mert akkor bocs még nem játszottam vele😊
Csak megzavart hogy a world face oldalon taliztam

Csak én nem értem a kérdést?

légy türelmes

RoboKutya78
WTF-k???
Replika?? Vagy tényleg dob egy hátast a játék?

Jah, cinqueverõ bestia, én is tudom milyen érzés 😊

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Még jó hogy van autó választó a garázsban, milyen jó esti szórakozás lenne anélkül elõhalászni a legelsõt. <#hehe> Ahogy nézem a Veyron viszont nem lesz meg, mert ahhoz tolni kéne a játékot keményen. <#wave>
Körbehugyozott autòügyileg 😛

A szerver haldokol megint, szóval most békén hagyom a játékot. Kicsit felidegesítettem magam azon, hogy két percet kell várni egy gyémántfelszedés után, hogy a következõt fel tudjam szedni.

<#guluszem1><#merges2>
Te jó ég! Mi a francnak 248 autó?

lecsekkoltam a profilom, azért eddig 248 kocsit összegyûjtöttem a wordbe. 😄
mind megvan, még az editionok is, talán 6-8 autó hiányozhat, le is van írva egy txt-be, melyek nincsenek meg, pl Zonda F Roadster meg ilyenek 😄

jó volt régen a lengyel boostos dolog, fõként annak köszönhetem, de még mindig van több mint 100 ezer SB-m másfél év után 😄

remélem elérhetõ lesz hamarosan a maradék pár autó is 😄

A tûzoltó az, aki az elkúrt dolgokat kijavítja, azonnal, ahogy valaki rájön, hogy el lett kúrva. Vagy csak beugrik, amikor már nincs senki, mert mindenkit kirúgtak.

légy türelmes

Szabi
hûdenagy munkák eddig se voltak, csak egy modellezõ meg egy programozóféleség kell akik az elõzõ részekbõl átteszik az autókat.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

akkor a játék gyakorlatilag "halott"?
új dolgok gondolom már nem nagyon lesznek, mert az a nagy helyzet, hogy jelenleg nagyon nem maradt stúdió, aki NFS-el foglalkozna.
Slightly Mad mást csinál idén és jövõre is, a Quicklime-t és a BlackBoxot szimplán kukázták, a Criterion pedig most jelentette be, hogy egy ideig nem csinál autós játékokat, inkább mással foglalkoznak. Gyakorlatilag nem maradt stúdió, csak a Ghost, amirõl vajmi keveset tudni, hogy mit kavarnak, de hogy idén már nem lesz új NFS az is biztos, ráadásul a sikerük is kétséges. Szerintem jelenleg nagyobb bajban van a széria, mint 2008 végén, ha lesz is a Ghosttól új rész, akkor is, ha bukik, egyszerûen nem lesz stúdió, aki csinálna új részt, én így látom...

Milyen tûzoltó? Ez egy becenév az egyik játékfejlesztõnek vagy community manager-nek? Amúgy ezt a FixNow nevet a játék híreinél láttam NFSDREW neve helyett.