Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Most inkább memóra költök😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ja én is érdekõdtem fel kell venni a csókát skypon és 10 dodo ellenében elküldi a progit😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Amit kifiléztem errõl a programról:
Nem tudod csak úgy simán letölteni sehonnan se, mint akármelyik hack-et.
Fizetõs, a VitaLeks-en (asszem jól írtam le a nevet, most csak emlékezetbõl) találod meg.
Nyilván azért nem lehet csak úgy letölteni, mert különben mindenkinek olyan festésû autója lenne, tehát akik kifizetik a rubelt (nem euró, dollár, forint stb.), azok nem fogják megosztani ezt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A VitaLeks (és most egy kis aktuálpolitikai elemzés néhány ismert újság cikkeire támaszkodva) az orosz ellenzék egyik gyûjtõoldala, egyben egy közösségi oldal is. Az orosz kormánypárt szemét nagyon szúrja, tehát aki kifizeti ezt az összeget a programért, az támogatja az orosz ellenzéket. Ugyanúgy találhatóak rajta rosszindulatú programok is, mint amennyi nem rosszindulatú. Röviden tömören ennyi, és mivel nem szokás itt politizálni, ezért spoiler alá tettem. Csak annyit írtam, amennyi szükséges.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

De jó neked. Nekem nem nagyon akaródzik megadni. Majd csinálok egy update-et a leírásnál, de elõtte majd csetelgetek egyet a Sponsorpay-el.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Gyufff
engem is érdekelne

Gyufff
mi ez a vinyl program?

RoboKutya78
skacok visszatérve erre a vinyl progira nem hiszem hogy hacnek nézik mert ha meglesitek Babasko karakterét 2011 óta aktív és a festményein látszik a progi használata😊

lorci
Na erre is sikerült össze lopkodni a boostot most 1 orácska elég volt... <#vigyor>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Néha megy néha nem. Aztán ugyanez a singlebe tett kitérõvel. Meg a multi lobbyba be-ki lépéssel.
Aztán egyik módszer se rakja helyre és jön az hogy kabbe-hülye-játék-egy-szabályos-kilépést-se-érdemelsz-meg - alt+f4.
Szabi
garázsba be, majd change driver és újra tudtok hívni 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Már a privátot se kezeli rendesen a játék... Rabidfoxszal húztuk volna az A-szintû gyõzelmeink számát, erre 2 pár menet után nem tudta egyikünk se meghívni a másikat.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Azért mondta, mert a Lancer sajnos egyáltalán nem versenyképes, csak mókázni lehet vele sodrós kanyarokban. Ha maxra szeretnéd húzni, annak semmi akadálya, csak erre figyelj.

Gyufff
Szuper! Elvileg minden játékos megkapja akkor és semmit sem kell tenni gondolom csak beírni a code-ot és kész. Ilyen lehetne még jópár!

Örökre a tiéd jön vele garázshely is!

Gyufff
Örülnék neki! Automatikusan meg is kapjuk majd vagy pár napig lesz egy "redeem code" és azzal lehet aktiválni?

Igen!

Gyufff
Supra? Jó lenne! A hivatalos játék FB oldalán kell like-ot nyomni?

Gyufff
Belelendültem. Vettem SB-n egy tavaszi kocsi pakkot. Audi TT coupé meg BMW Z4 GT3 volt benne egész jók. Alakul ez csak azóta nincs a telómon pénz. 😞

Szevasztok , nem tudok belépni állandóan updetelni akar valamit , nállatok minden ok?
Lett volna 10p em mondom összekapom a kavicsot, de nem .
Facen irtak valmi frissítést megint ?????
Még 9000 like az fb oldalon(1-2 nap) és lesz egy toyota suprád!

Gyufff
Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon, a játékot pár éve kezdtem el, de most ismét kedvet kaptam hozzá. A "d" pontokon kívül lett valami pozitív változás? Semmi új vinyl-t nem fedeztem fel, autó sincs túl sok új ami elérhetõ SB nélkül. Régebben olykor lehetett venni párat El Camino SS Team escape edition, VW Sirocco (Zack) õ is valami egyedi volt. Meg a Mazda rx7 pro street mintázattal. Ezek el is tûntek rendesen. Egyedi kocsikat most csak SB lehet venni? Régen volt pár jó kód is mostanában semmi? Egy hónapja térhettem vissza kb... de azóta csak rossz vagy lejárt kódra leltem. Ezek megszûntek vagy nagyon ritkán egy-egy napra elérhetõek csak? Vettem egy kevés SB-t telóval de sok mindent nem tudtam venni csak egy Scion TC-t ez is "XY" edition. Utána találkoztam csak az Audi BMW párossal ugyanennyiért szinte... Na pufff...

Jó tanácsok, ötletek?

Köszi elõre is!

MineHeadHun
A kocsimnak kék motorja van, mert az a legjobb fajta (bár csak dawndraftos) <#eljen> De ha kapok jobb motort, felrakom rá.
Amúgy a treasure hunt-on kaptam egy kék (kestrel) kompresszort, bár semelyik kocsimhoz nem jó, mert az overall csökken mindegyiknél (mert mindegyiknek pro v. utlra kompresszoruk/turbófeltöltõjük).
MineHeadHun
Ejj, rossz váltó nevet írtam... Nem medion (persze az sárga!), hanem velocicomos váltóm van (S:6% GY:9% I:4%)
MineHeadHun
De a kocsimról elfelejtettem írni azt, hogy van rajta egy Ram 27%, Rapid Fire 13%, Super shot 5*2%, Radar 250 m. Tehát a kocsi jó, 271 km/h a végsebessége. (tuningoltan) Egyszer Evót akartam fullra tuningolni, de írta nekem SVAN86 (magyar játékos), ha ultrát kapok, akkor megbánom (gondolom itt arra értett, hogy a kocsi meghal az ultrás cucctól, vagy csökken a végsebessége, vagy nemtom mi...). Na ezért egy Toyota Corolla AE86-ost kezdtem el tuningolni, abból szeretnék jó kocsit faragni.(Külsõleg szép,(ugyan nincs rajta body kit mert nincs SB-m csak 20, amit semmire nem tok elkölteni),de azért teljesítményileg csiszolni kell rajta. (A motor még csak street engine benne) Majd ha kész lesz a full tuningolása, akkor a Lamborghini Gallardo LP560-4 spyder-t fogom tuningolni. Na most mentem gyémi huntra.
RoboKutya78
steam széngyüjtögetõs karácsonyi bulija alkalmával zsákoltam be ezt a gyöngyszemet😊

RoboKutya78
akkor te is ismered ezt a játékot jól van plusz egy pont neked😊

Majdnem könny szökött a szemembe a Mustang környezete láttán. Ó, azok a daliás idõk... A festés is klassz.

RoboKutya78
De talán erre vagyok a legbüszkébb az összes alkotás közül igaz replika de én csináltam.😊

ezek viszont saját kreálmányok😊

Ez a másik büszkeségem😊

tutuhawer

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jó az a felni, klassz a kocsi, versenyre kész, pályára 😄
A Tippek|tutoriálok menüpont alatt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.

MineHeadHun
Tetszik a kerék nekem, szóval... 😄 De ha kedvem lesz, lecserélem... 😊
Kinek mi tetszik.
Az én M3 E46 GTR-emen is egy ormótlan kerék díszeleg, mégse cserélem le.

növeli a gyorsítást és a tapadást is, tehát nam fog annyira csúszkálni, az én véleményem ez 😄

Simraceway: tigris013

Bocsi. Írtam volna azt helyette, hogy szerintem csúnya szegény?

MineHeadHun
Rendben, ha kapok, akkor rakok olyat... És azok erõs gumik?

RABIDFOX: Próbálkoztam ezzel, lehet hogy szar linket tettem be...
Sõõõõõõõt... ha azt akarod, hogy csillogjon-villogjon a hozzászólásod, akkor:

te, ha neki tetszik az a felni akkor jól áll rajta, nem másnak kell autót külsõre tuningolni, hanem ahogyan az illetõnek tetszik. Nem értem miért kell mások autóját leszolni

Ne mondjátok már meg neki, mit csináljon.

légy türelmes

Mi ez a kordékerék a 86-os alatt? Ráadásul BBS? Ha nyersz egy 18-as vagy 19-es Enkeit, mindenképpen cseréld le rá.

a gumit csréld ki sárgára Medion/Transtek

MineHeadHun
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_5_9_3eq0s0rj9f.jpg
RoboKutya78
He he nincs valakinek feleslegben kicsit megpukkant szegényke😊

Nekem a (majdnem) kimaxoltban K-2Z-3P kombó van. Kicsit álmos rajtnál, de kék ultra tuned váltót még nem kaptam sose.

Rettegek.

légy türelmes

MineHeadHun
Linkelek képet is a verdámról:
Emlékezetbõl: 1014 HUF.

1000 boost az mennyi pénzbe kerül? HUF-ra gondolok.

A kopasztóban. Úgy viccesebb.