Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
adhatnának autós kártyát inkább <#zavart1>

hátha kapok még egy alap Camaro-t <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Én egy új Camaróra. <#vigyor>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Gyufff
Alfa 8c?

BONESAI
Én már 2 hete spórolok a Corollára a 4es collector miatt... megoldódott a problémám <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

SUNNY84HUN
én egy 240 sx re vágyok 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Én is ám, bár egy alap Challengert adnának 😄

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
Szabi a garázshelyeknek nagyon tud örûlni 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

De Pl Szabinak talán egy garázshely 😄

Gyufff
ha egy jól feltuningolt egyedi festésû lenne azt mondom remek, de hogy sima... Nem baj +1 kocsi

Megjegyzem egyébként, nagyon értenek a nyálcsorgatós képekhez odaát. Most láttam a hír képét.

Gyufff
Kár h a Lacia Dleta Rally edition-ról lemaradtam az azért szép volt.

SUNNY84HUN
elbaszott egy banda ez , megint jönnek ezzel a hülyeséggel és most a supra lett az áldozat

Van két Suprám. Az egyik (a.k.a Menyét) az elsõ olyan autóm volt, amit kizárólag rajongásból vettem meg és már majdnem elérte a B-csúcsot, a másik az öcsi miatt lett kiváltva a starterbõl és japán vadászgép-festéssel rendelkezik. Nem kell harmadik.

És ha olyan lesz, mint a Snowzilla? 😄

Szabi
ingyen garázshely, meg egy kevéske pénz.... <#zavart1>

Semmi. Csak egy Standard Supra

Gyufff
Sima Supra lesz csak? Semmi edition?

A Supra nem IGC-s szóval, ezért jó.

BONESAI
Ez elég nagy kibaszás akkor is
Am szevasztok

NFSW: BONESAI

De most komolyan..., Akkor megveszem inkább, de, hogy még ez legyen a kód?
Gondolom az 1M like után kapunk egy Siroccot.
Már írtam és szerintem tök jó a Supra, amúgy is kellet egy sima.

As you all know we are closing in pretty fast on the 750k likes here on our Facebook channel. So please spread the word and help us reach our goal. Once there we will be giving out a code for the beautiful Toyota Supra.

Thank you guys for supporting us and see you on the race track!

[/url][/img]

Végre lecsalóztak ma és bannolva leszek, érzem a törõdést 😄

Okos példány 😄

Szabi
<#taps>

Nem esik egybe sajnos, amikor nyomjuk. Mert vállalnám a multit, Rabiddal jól elvagyok.

Nem megyünk néhány kört ??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Gyufff
Ill. a te Nissanod Csiles!

Gyufff
De mennyire szép a Nissan-ja. Ma engem egy fekete 666-os Porsche-s etetett így meg.

Tomdriver nagyon szép a BMW-d jó kis gép az e30-as.

Ez Class pálya? Mert az mindig ilyen.

Gyufff
Sok ilyen van, ma velem is elõfordult. Még el sem kezdõdik a futam számol vissza.

Most mondjátok meg nekem, így multizzak?

A listámba senki nem ér rá, én asszem inkább felhagyok a játékkal... Ma lesz az utolsó napom egy darabig, aztán majd hétvégén eldöntöm, hova tovább. Mert ez a fos így játszhatatlan...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Elena volt?

Szabi
mclaren f1-el rajtnál kirammol a picsába, végigbalfaszkodja a versenyt, majd a két ugratónál mindkét házfalat telibe vágja, végül benyom zsinórba 4 nitrót, nyer 0.02-vel és beírja nekem hogy Noob -.-'

lorci
Persze!
Ird meg privátba, hogy miben segitsek...<#wink>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

8000 tetszik és kapunk egy ingyen Suprát(Official NFS World Facebook).

Jah, kicsit eltúlozta a Silvia meg a Mazda gyûjtést, kiváncsi vagyok mikor lesz meg neki a 150. 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

És nekem csak 2 csillagos skilljeim voltak, a többieknek viszon 3 és 4 csillagos, és evvel csak annyit akarok hogy bebizonyitsam hogy gyengébb verdával is lehet nyerni, erõs autók ellen, de a sõfõrtõl is számit. 😉

Az utolsó helyezett egy Mazochista, csekkoltam 😄

Úgytom ez volt életem egyik legsikeresebb versenye<#guluszem1>:

Engem leginkább az az utolsó helyezett lepett meg, milyen sok versenyt nyert meg, és milyen sok sofõrpontja van, de nem ért vele semmit.<#idiota>

VIDIA
Segítségemre lennél 1 facebook vagy e-mail címmel kérlek?!

Köszönöm!
Legalább neked megjött. Lehet, nekem ebben a hónapban elmarad. 😊

légy türelmes

a Corolla már versenyképes(mert hogy rally autó a jó driftje miatt) - Ez így együtt nagyon ütõs. 😊

légy türelmes

MineHeadHun
Megjegyzés: Persze a Corolla csak akkor tud vonyítani, ha fel van rakva rá egy pro v. ultra turbó/kompresszor. A Nfs prostreethez: Amikor alapon van a Corolla, még nem vonyit (de a hangja ugyanaz, mint a NFSW-ben), tuningolva úgy vonyít minf a world-ben.
MineHeadHun
Hát az télleg igaz, a Corolla már versenyképes(mert hogy rally autó a jó driftje miatt), és szerintem azért azt tuningolom. Miért ne? Meg amúgyis az Evónak ha jobb alkatrészt raksz rá mindig lecseszi a handlinget. A Corollánál feljebb viszi azt is. Meg a Corolla vonyít, mint a sakál (a NFS Prostreetben is így vonyított, szinte ha alapon van akkor is, meg amikor tuningolva van 😊 ) 😄
Pedig kiküldi, én is megcsináltam, s ez volt a könnyebbik változat. A 201 boostosra fél napot kellett várni, de az is megjött, s meg is adta. 271 boostot gyûjtöttem be a maragyarról, s azóta se kapok ilyet..

A külföldi IP-vel történõ earn-elés nálam halott, akármilyen IP-re váltok, azt írja, hogy abban az országban nincs sponsorbay ajánlat... (Angol, német, amerikai, kanadai, francia, olasz, lengyel - ezeket próbáltam.) Ugyanakkor a boostvásárlást engedné...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Gyufff
Igen! Én örülök minden ingyen verdának mint egy gyerek. Hát még ha edition változat...

RoboKutya78
sokk kicsi sokkra megy😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem nem volt hajlandó megerõsítõ e-mailt küldeni. Ha e-mailt változtatok, akkor sem küld.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért csinálják ezt...?! Nekem tyúkjaim vannak. Gondoskodnom kell róluk.

légy türelmes

Gyufff
Ér egyáltalán ez a progi valamit? Milyen festéseket lehet vele készíteni?