94802
-
mamiya70 #92849 igen, azt vettem, "B" classban nekem kevésnek bizonyul... -
#92848 fesd fel ezt, tegyél oldalra rajszámot és kész.
-
TA0MING #92847 A Sport Evolution vetted? -
mamiya70 #92846 én a régi BMW M3-at vettem meg, feltoltam "B" class tetejére, se sajna nagy csalódás... -
Gyuszopapa #92845 Nem szerintem boost-ot ne adj érte.
3300 boost-ért akcióban jobb gépet veszel. -
TA0MING #92844 *Megvette -
TA0MING #92843 Sziasztok! Volna 1 kérdésem. Tesóm megvettem 1.000.000 IGC-ér ezt a Mustang BOSS 3021969 nevezetű csodát. Mondta hogy olyan nitrója van hogy ha szárnya lenne fel emelkedne, na most én is ki próbáltam az övét és nekem is bejött de mivel nekem nincs 1.000.000 IGC és kedvem sincs most gyűjtögetni megéri e azt a 3300 speedboost-ot? A választ előre is köszönöm -
nick1agyrém #92842 Van valakinek Boost-ra valami kódja?
Mindegy mennyi, csak nem enged be a játék akkor ha terhelt a szerver, mondván nincs boost-om, így mások élveznek elsőbbséget. -
XxXegyFiuXxX #92841 sziasztok
valami cruise bigyó van? (éppen) vagy esetleg a game idő szerint? o.O valaki avasson már ebbe a dologba bele,köszönöm előre is :) -
Driverkiller30 #92840 igen, van :)
-
janihunk #92839 Hó van már a játékban? -
nick1agyrém #92838 Sok helyen van téli szünet .
Momentán most olyan a szerver, hogy verseny elején ellőttem a slingshot-ot, és a mágnest....
A versenyző, beért a célba, és akkor kapta meg a mágnest, és pedig a cél előtt pár méterrel a gyorsítást. Így a 90%-a pocsékba ment. -
eLitMiLan #92837 Nem hinném h a karácsony miatt van, 2 héttel ezelőtt uez volt kb. -
nick1agyrém #92836 Ne hagyjátok a végére a gyémántozást!
(Azaz felejtős a 0.45-1.15-ig "dupla" gyémántozás..)
Jelenleg minimum fél óra, összegyémántozni.
Két gyémánt jön maximum, aztán 2-5 perc lagg következik,
amikor hiába állsz a gyémánt alatt, semmi nem történik.
Ez a helyzet még azzal is romolhat, hogy be sem tudunk lépni.
Itt a karácsonyi ráérő "kölkök" ideje, és tele a szerver. -
TA0MING #92835 Értem én :D. Csak a Dodge-ok nem nagyon jönnek be nekem. Mert akármit rakok bele pl Ultra gumi az irányíthatóság ugyan úgy romlik, de csak ezért nem veszem őket, meg a gyorsulásuk miatt -
veszettróka #92834 Ahogy driftel sebességvesztés nélkül (ha a fenekét íven tartjuk): :D
Versenytempóban mikor a seggedben van az üldöző és az egyetlen opció arra hogy kivédd az előzést az, hoyg a kanyarba fékezés nélkül bevágódsz , majd egy "ezt csekkold BRO! " felkiáltással kicsivel a kanyar csúcspont előtt rátenyerelsz a sima fékre, meg a kézire is egyszerre, gázt meg szinte el se veszed. Üldöző ilyenkor már gyorsítana kifelé, erre a könnyűsúlyú-gokartkocsis-kanyarívébe belerondít a 2 méter 4 méter széles Charger.
Persze a többség benyomja nitrót aztán pá. De van hogy nem, mert mondjuk tölt neki és éppen a Charger nyom egyet - jó nitrós skillkkel...
Élvezzük már a játékot, érted. -
TA0MING #92833 A Charger-ben hiába kerestem jó tulajdonságokat de nem találtam a végsebessége enyhén szólva a bánya béka segge alatt van a gyorsulás dettó a kanyarodás meg nem nagy durranás. De a GTO az szerintem el megy, ha kezdek új karriert mindig azzal kezdek. (de nem tudom miért) -
veszettróka #92832 Szerintem a legjobban a Chevelle játsza az izomautó szerepét a játékban. Annyival gyorsul jobban kategóriatársai átlagánál amennyivel rosszabbul fordul. Najó kicsit még rosszabbul fordul, az erősebb gyorsulása sem tudja teljsen ellensúlyozni. De legalább nem az van mint a Challengernél, Chargernél, GTO-nál, hogy neki van a legnagyobb végsebessége aztán se jó kanyarképesség, se gyorsulás.
És rakétanitrója van. Ami tök hülyeség de legalább lehet meglepetést okozni vele, meg kicsit Dominic Torettonak képzelheti magát bárki a rajtnál. -
TA0MING #92831 Ja és 481-es az overall-ja csak rosz pont az hogy 1 picit csúszkál de élvezet vezetni -
TA0MING #92830 Mind1 már meg vettem mer már az Audi S5 már meg van csak azt hallottam hogy ennek cosmic nitro-ja van szóval ja már mind1, ja és az Audi-t is szeretem Audi R8 LMS ultra a kedvencem :D -
Dealcsy #92829 Csak gondoltam, megemlítem, hogy az nfswhun.comon van egy nyereményjáték. És csak odaregisztrált tagok vehetnek részt. -
#92828 ha van garázshelyed akkor érdemes , c dragon nem rossz ha utálod az rs4 es audit akkor jó alternatíva , C classig érdemes kimaxolni addig esélyes az felett érdemtelen ... -
TA0MING #92827 Szerintetek megéri 450.000-ért a Chevelle SS? -
Quqa #92826 Ötlet 1, Ötlet 2, Ötlet 3, érdemes a végén megjelenőkből ill. a jobb listából is szemezgetni.
És pár magyar. -
eLitMiLan #92825 "Új műved" alatt azt hittem olyat csináltál, amin volt munka is, miután megnéztem, újra megkellett néznem, hogy nem-e néztem el valamit, vagy tényleg ez lenne a "műved".
Nem kell 200 színűnek lennie, elég 2-3 is...
Nincs kedvem keresgélni, ezért berakom az egyik alkotásom, ez nem 200 színű, pink ablakkal meg egyebek.
-
#92824 De amúgy szívesen fogadok ötleteket festésre... -
#92823 Bocsi, de nem szeretem ha egy kocsi túl van "dekorálva", nem szeretem az olyan kocsikat amik 200 színűek, ablak rózsaszín, body világos zöld, kerék fehér, és teli van nyomva sok szarral... -
eLitMiLan #92822 Befestetted fehérre és raktál rá egy neont? -
speedboy71 #92821 Kamu az egész oldal !!!!! -
#92820 Nem akar összejönni:D -
#92819 Nah ittvan (az előbbi valamiért nem sikerült):
Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34) Snow Edition 2K13 -
#92818 Új művem:
Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34) Snow Edition 2K13 -
#92817 azért csak vigyázz nehogy meglepi érjen ( face lopás , mail törés , stb stb ) , kicsit sántít az az oldal .. -
#92816 nemhogy megosztom, még regisztrálok és fiezetek is rá a bankkártyámmal, köszi az infót -
veszettróka #92814
nem Corvette buzik ugorjanak egy hszt.:
"....Aztán már csak az kéne hogy a jövő évi Le-Manst is ugyanúgy rotyogva fingják végig... "
jjjrrroooáááááárrróóór
- kicsit magasabb lett a hangszíne mint a C6R-é meg éneklősebb ahogy jövünk kifelé a őskorból, de még mindig hörög mint egy dinó....jó lesz ez.
-
#92813 Tutu Kedvéért egy újabb Sport festést csináltam kis új kedvencem számára.Nissan 2000
-
boomsakalaka88 #92812 Leginkább rendőrözni jó szerintem mivel jó a ramja de ha felhúzod maxra z,z,z,k,p,p -al akkor A classra is jó lehet ahol nincs annyi kanyar mert nehezen fordul sajnos de nem vészes -
#92811 Az IGC-s GTR R35 jó valamire vagy csak dísznek vettem meg?:D -
#92810 -
#92809 Én mondtam, és mutattam Robokutyának, hogy is néz ki: