Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI
az igen <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

itt van a fordítás

https://www.facebook.com/notes/speeddemons-clan/b%C5%91vebben-az-alkatr%C3%A9szekr%C5%91l/333509526698176

Ezzel majd megérted mit akartam leírni

Simraceway: tigris013

BONESAI
nem 1320? fenébe, nekem is meg kéne már vennem :S

Szabi
nálam frissültek az árak

mintha túl lenne árazva az eclipse.. kezd egyreinkább olyan érzésem lenni, hogy 2 hét múlva igc lesz😄

"Nulla tenaci invia est via"

BONESAI
szerintem az alsó 3 legyen Z-S-S, bár nem vagyok annyira hozzáértõ

jaja azt akartam, ha a kanyarodással van problem
Ja értem. Köszi a tippeket mindenkitõl.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Szerintem azt akarta mondani, hogy az uccsó 3-ra(Felfügg, fék, gumi) Sárg-Sárga-Kék vagy Zöld-Sárga-Sárgát tegyél

Project D|Rare Car Collector|

kék rugó az jó, mert összkerekes a bugatti, a kerékkel és tennék bele zöldet(kicsit hülyén hangzik de ha a elovasod a fordítását akkor még jó is lehet a gumi). Ha ígyse jó az autó akkor meg szar

Simraceway: tigris013

Bocs de nem értem amit írtál.

Esetleg próbáld a S-S-K-et vagy Z-S-S-t
Autót, hogy mire azt nem tudom <#idiota> Viccet félretéve, amúgy fogalmam sincs..
Ugye Street Tuned cuccok azok? Szerintem Piros rugó és Sárga gumi, talán.

Project D|Rare Car Collector|

Tippeket kérnék szépen a tuninghoz értõktõl.
A Bugatti üresen veszett jól kanyarodott, most kék rugóval és sárga kerékkel, csúnyán kicsúszik kanyarban.
Mit kéne cserélnem? És mire?

Szabi
azóta már megjavult.. 😄

lorci
Akkor valamit rosszul csinálsz fõnõk<#vigyor>
én angol ipvel szoktam gyüjtögetni és van vagy 20-30 ajánlat biztos!

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Szabi
több géprõl, több (játékos) mélcímrõl próbáltam, sehol semmi ajánlat 😄

lorci
Javasolom akinek Eu-n nagyon lassan tölt az mennyen át Us-ra.
Én is elõre eu-ra léptem és alig akart tölteni átmentem us-ra és még idáig szépen megy...

MineHeadHun
Na nekem is már meg van a Supra(már pár órája), és gyors kocsi. áttuningoltam(S-K-Z-P-P-P) a turbó kestrel fajta, mivel a többi verdámnak pro v. ultra turbója van, ezért tartogattam, most jól jött a suprába. <#eljen> Amúgy a többi az mind street fajta.
lorci
Nekem ezek megsem fordúltak a fejemben a video készitése elõtt, csak az, hogy többen jelezték hogyan kell csinálni és gondoltam igy érthetõbb, mint a leirás.
Remélem többeknek segitségére lesz akiknek nincs lehetõsége pénzt rakni játékba igaz igy lassan megy de (lassú viz partot mos) alapon igy is kilehet 2-3 ezret gyüjteni és 1 akciós gépet bezsebelni <#vigyor>

ilyet sem láttam még... nem hogy laggol mint állat.. de még ezt sem engedi , hogy felvegyem :S :/

sziasztok... már megint szarakodik a game úgy látom... alig akar betölteni ha kimegyek free roamba :S :/

Kössz de már van jó TH-som és dragban ott a Snowzilla és a Sleigh Runner
RoboKutya78
gitnek adja mindig az utolsó a legfrissebb.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

ok köszi
Szerintem a car dealerben a gifteknél van.

Balathruin

nekem nem adott semmit a kodra
RoboKutya78
ezektõl a kérdésektõl nagyon be tudok durranni... játszani ne én játsszak vele? Add nekem ha nem tudsz vele mit kezdeni 😊<#falbav>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

HJVF-9N69-HUSU-LMH3 Itt a Supra

Gyufff
vagy õt: Lamborghini Murciélago LP 640 "Vesper" Drag Edition

Gyufff
6500-ból én pl: Bentley & El camino Drag packot vagy a Porsce 911 + BMW M1 Web deals-t választanám.

Mit vegyek 6500 SB-ból??
Kössz , mert tervezek egy Interceptet
trakk
Elég kiszámíthatatlan, de én egy hetet saccolnék neki.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Blackfox, te jártas vagy abban hogy kb. mennyi ideig szoktak bent lenni a limited time autók?
trakk
Csak megsúgom, hogy a gyári Suprát is õk jelentették be.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Megjegyzem, ha az a banda lenne még mindig hatalmon, mint amikor a rali Deltát kaptuk, most biztos egy Über Bunny jött volna, vagy hasonló különleges finomság. De legalább valami gyorsulós autó (240SX Zero-Yon, Lancer EVO X, Charger Pro Stock...).

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Hát a játék az mûködik...
asszem 1 hetig is voltak bent valamikor
4-5 nap
es a jatek is
nem csak nalad nalam is
nem
Nem tudjátok hogy kb. mennyi ideig szoktak bent lenni a limited time autók??
Lupous
ugye nem csak nálam szart be az NFS World oldala? 😛

Akinek esetleg van Supra ezen kívül az ajándékok között, váltsa ki! Nekem volt, és ez a genyó felülírta. Szóval autó+autóhely mínusz.
Ellene tenni. Így helyes.
Mert ha belegondoltok, az InCloak-nak nem érdeke, hogy ez kiderüljön, mert ez is egy vállalkozás, pénzért csinál szolgáltatásokat és adja el, hogy legyen neki pénze.
Ezt a mostani helyzetet ahhoz tudnám hasonlítani, amikor egyszer valaki az OFF topic-ba tett egy videót, hogyan lehet könnyen boost-ot szerezni videózással. Rá néhány hónapra meg törölték ezt a lehetõséget. Lehet, hogy csak véletlen volt, lehet hogy nem.
Tudom, hogy a YouTube-on pénzt lehet szerezni a feltöltõnek, de azzal hogy ezt kirakod a nemzetközi porondra, azzal lehet, hogy ezt a lehetõséget vágod el másoknak, mert azoknak, akiknek ez nem érdeke, azok tenni fognak ellene.
Megjegyzendõ, hogy a játékhoz beszerezhetõ hack-et közzétevõ oldal is (akarattal nem írom le a címét), ott is csak annyi van, hogy van Earn Speedboost.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ellopom a linkjét. Majd beteszem a leírásba.
Viszont annyi kikötésem van, hogy lehetõleg valami más videómegosztóra kéne tenni az ilyen, általunk készített tutoriálokat, mert nem csak az érdeklõdõ páciensek nézik ezeket a videókat, hanem eljutnak olyanokhoz is, akik esetleg tudnak ellen tenni.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

lorci
Itt van egy kis segitség boost gyüjtéshez: