Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/notes/speeddemons-clan/b%C5%91vebben-az-alkatr%C3%A9szekr%C5%91l/333509526698176
Ezzel majd megérted mit akartam leírni
Simraceway: tigris013
mintha túl lenne árazva az eclipse.. kezd egyreinkább olyan érzésem lenni, hogy 2 hét múlva igc lesz😄
"Nulla tenaci invia est via"
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Project D|Rare Car Collector|
Simraceway: tigris013
Project D|Rare Car Collector|
A Bugatti üresen veszett jól kanyarodott, most kék rugóval és sárga kerékkel, csúnyán kicsúszik kanyarban.
Mit kéne cserélnem? És mire?
én angol ipvel szoktam gyüjtögetni és van vagy 20-30 ajánlat biztos!
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
"Nulla tenaci invia est via"
Én is elõre eu-ra léptem és alig akart tölteni átmentem us-ra és még idáig szépen megy...
Remélem többeknek segitségére lesz akiknek nincs lehetõsége pénzt rakni játékba igaz igy lassan megy de (lassú viz partot mos) alapon igy is kilehet 2-3 ezret gyüjteni és 1 akciós gépet bezsebelni <#vigyor>#vigyor>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Balathruin
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Mert ha belegondoltok, az InCloak-nak nem érdeke, hogy ez kiderüljön, mert ez is egy vállalkozás, pénzért csinál szolgáltatásokat és adja el, hogy legyen neki pénze.
Ezt a mostani helyzetet ahhoz tudnám hasonlítani, amikor egyszer valaki az OFF topic-ba tett egy videót, hogyan lehet könnyen boost-ot szerezni videózással. Rá néhány hónapra meg törölték ezt a lehetõséget. Lehet, hogy csak véletlen volt, lehet hogy nem.
Tudom, hogy a YouTube-on pénzt lehet szerezni a feltöltõnek, de azzal hogy ezt kirakod a nemzetközi porondra, azzal lehet, hogy ezt a lehetõséget vágod el másoknak, mert azoknak, akiknek ez nem érdeke, azok tenni fognak ellene.
Megjegyzendõ, hogy a játékhoz beszerezhetõ hack-et közzétevõ oldal is (akarattal nem írom le a címét), ott is csak annyi van, hogy van Earn Speedboost.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Viszont annyi kikötésem van, hogy lehetõleg valami más videómegosztóra kéne tenni az ilyen, általunk készített tutoriálokat, mert nem csak az érdeklõdõ páciensek nézik ezeket a videókat, hanem eljutnak olyanokhoz is, akik esetleg tudnak ellen tenni.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.