Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csodáld meg ezt az Alar nevû, akármit . Mert hogy ez nem kocsi az már biztos...,
[/url][/img]
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Balathruin
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Jó hogy nem kék rugót adott, kiugrottam volna az ablakon.<#vigyor3>#vigyor3>
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
Nagyon regg jartam erre fele a jatekbol is ki maradtam azotan sokk ujdonsag tortent benne lenne 1 nagy keresem adok itt egy TEAM SPEAK 3 ipt-t kerem jojjon fel valaki akinek ideje van magyarazzon nekem ell 1-2 dolgot
IP : 93.115.172.68
ELORE IS KOSZONOM SZEPEN
FINKELL felkerültél a ranglistára
NFSW: BONESAI
A Suprát meg lehet csinálni drift autóként?
Viszont egy helyesbítés: amikor a sárgát írtam, a zöldre gondoltam. Most tûnt csak fel.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
A siroccohoz E-s tuning az pedig: Zöld motor, zöld turbó, piros váltó 1* iprovedek
Simraceway: tigris013
Kipróbáltam és azokon a pályákon jó, amelyiken kevés és enyhe kanyarok vannak a végsebessége miatt.
Azokra a pályákra, amelyiken van több hosszú egyenes (pl. STADIUM & CHASE), de éles kanyarok is vannak, arra inkább a sárga motor, váltó és kerék felel meg.
Viszont amelyiken nincsenek hosszú egyenesek (pl. LUCKY TOWERS), a kanyarsebesség miatt a Nissan Silvia, Nissan 200SX és a Nissan 240SX a jó sárga motorral és kerékkel, valamint tetszõleges egyéb alkatrésszel, amivel kijön a 249-es overall.
Ki hogy látja ezt a dolgot?
légy türelmes
légy türelmes
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
légy türelmes
Jah, és grat hozzá.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1