Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még szép, hogy van annál rondább Lambo.

Csodáld meg ezt az Alar nevû, akármit . Mert hogy ez nem kocsi az már biztos...,

[/url][/img]

RoboKutya78
szerintetek jó üzletett csináltam bufi memók helyett kingmax om van erre cseréltek😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Egy GT-kiegészítõk nélküli Veneno. Nem kéne.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

C-be A1? Lehet kiváltom az enyémet, még van egy free Kutyaól 😄

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
a mai c classos rockridge pályán marha jó futamokat mentem 16 ot zsinorban nyertem a1 el 😉 kaptam ezt azt utána mikor felbátorodtam összekapom hogy meglegyen a c250 annyi kurv@ csaló jött hogy elsem hiszem :S , a classos is jó volt pár futamig és jött pár gt2 es csaló és elcseszett mindent .......

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ez se egy gyönyörûség: http://www.netcarshow.com/lamborghini/2005-concept_s/

Balathruin

Szerintem igen 😄 Majd a jövõben meglátjuk..

Ryder159
Nézõpont kérdése. Az F1 és a Zondák jobbak. De még biztos találni más autokat is ami el tudja verni.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

VitalBullet asszem az új CM.

Hát nem tudom, egyik barátnak/crew mate-nek is tegnap kapartuk össze a Veyront, õ azt mondta hogy fasza <#vigyor>
Kösz. Kíváncsi leszek mit vágnak hozzánk. Akár egy bugatti is lehetne, mert semmit nem ér 😄

BONESAI
1 millánál is kapunk

NFSW: BONESAI

Azt ígérték hogy 1 millánál is kapunk valamit, vagy csak reménykedtek benne?

Remélem úgy kb. 850.000 like-nál fogják jelezni hogy mit adnak 1.000.000-nál, hogy tudjak unlike-olni.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Tarpi
Tegnap TH-n kaptam egy 4*-os kék váltót.- nem volt szabad helyem.<#falbav>

Jó hogy nem kék rugót adott, kiugrottam volna az ablakon.<#vigyor3>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Ma TH-n egy Ventura pro tuned gumiszettet kaptam (4-4-13). És az R34-esemre tettem fel, amin már Ventura volt, csak épp pro improved. Utána esett csak le, hogy a Suprámon csak Richter van... <#falbav> ...szóval azon nagyobbat dobott volna.

Talán de amúgy jobb lenne ha adnának inkább cinkét !!!<#banplz>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

SUNNY84HUN
szerintem az 1 millió like ra lancer kapunk 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

MineHeadHun
Már S-P-Z-P-P-P kombós (kaptam egy attack motorsports-os ultra turbót, de az csapni való, mert ultra szar. Mikor kapok egy jobb turbót, akkor azt kidobom.) a Supra. Gyorsnak mondhatni gyors, szerintem jobb a Lanciánál (egy kicsit), mert a Lanciára kapartam a pénzt, de mivel kaptam Suprát, minek... Inkább Murcielagóra gyûjtök zsét.
Azokon a vezetõkön tutira nem volt overál, ezért nyerhettél. 😊

légy türelmes

sziasztok
Nagyon regg jartam erre fele a jatekbol is ki maradtam azotan sokk ujdonsag tortent benne lenne 1 nagy keresem adok itt egy TEAM SPEAK 3 ipt-t kerem jojjon fel valaki akinek ideje van magyarazzon nekem ell 1-2 dolgot

IP : 93.115.172.68

ELORE IS KOSZONOM SZEPEN
BONESAI
Nincs mit köszönni, nem volt semmi gond veled 😊
FINKELL felkerültél a ranglistára

Ha már ilyen rossz autót adtak...,
A Suprát meg lehet csinálni drift autóként?
Köszönöm szépen .
Megjegyzendõ, a mostani E pályára, a STADIUM&CHASE-re viszont a Scirocco a jó.

Viszont egy helyesbítés: amikor a sárgát írtam, a zöldre gondoltam. Most tûnt csak fel.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Akkor csak véletlen lehet, hogy az E-spec-es Nissan 240SX-emmel kb. két hete, mikor volt a LUCKY TOWERS, sorra vertem az ilyen tuninggal rendelkezõ Scirocco-kat. Biztos csak véletlen volt, hogy azon a héten 50 db E-class versenyt nyertem csak azzal a kocsival. Tuti véletlen... (ugye, ki tudod olvasni a sorok között az iróniát?)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tök mindegy E-re csak az overall a lényeg. A sirocco a legjobb E-re, utána követi silvia(s15) és a többi
A siroccohoz E-s tuning az pedig: Zöld motor, zöld turbó, piros váltó 1* iprovedek

Simraceway: tigris013

A "végsebessége miatt" rész az elsõ mondat végére kerülve értelmes.

A múltkor valaki kérdezte, hogy milyen tuning jó az E-spec-es Scirocco-ba. A válasz az volt, hogy sárga motor és turbó, és piros váltó.
Kipróbáltam és azokon a pályákon jó, amelyiken kevés és enyhe kanyarok vannak a végsebessége miatt.
Azokra a pályákra, amelyiken van több hosszú egyenes (pl. STADIUM & CHASE), de éles kanyarok is vannak, arra inkább a sárga motor, váltó és kerék felel meg.
Viszont amelyiken nincsenek hosszú egyenesek (pl. LUCKY TOWERS), a kanyarsebesség miatt a Nissan Silvia, Nissan 200SX és a Nissan 240SX a jó sárga motorral és kerékkel, valamint tetszõleges egyéb alkatrésszel, amivel kijön a 249-es overall.
Ki hogy látja ezt a dolgot?

Szia igen ha küldenél neki privátot . Ezen a linken megteheted .

légy türelmes

Sziasztok BONESAIT keresem tudnánk esetleg priviben beszélni ?
Számomra is kedvesebb, de egyetértek, az RSR-re én is nagyon vágyom.

Csak vicceltem. Mondjuk számomra kedvesebb mint a múlt héten jött kocsik. Ha lenne IGC-ért, vennék. Kivéve, ha RSR 3.0 is lenne, mert akkor abból vennék párat. 😊

légy türelmes

sziasztok 😊 nem tudom h hogy csináltad bonesai de köszönöm 😊 jövök neked egyel
Én nem adom el. Majd ha meglesz a 150 autó, majd utána takarítok. Majd egyszer...

Igen,megmarad!

SUNNY84HUN
amúgy ha eladom a garázs megmarad ?

SUNNY84HUN
Üdv , kösz a kódot , így már teljes a mai napom pont erre vágytam így most ahogy hazaértem reggel óta 😄

trakk
Nem lengyel, nekem konkrétan az van, amit ott látsz, csak 8k-tól jár autó, 1k-s pakk meg nekem nincs is.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Jaj, ne... Ilyen "értéktelen" autót hoznak vissza? Miért lepõdök meg ezen?

Szabi BFÖ 3 ??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Már IGCs az RZ.. vagy mivan?

Köszi a Te válaszod, és a gratulációd is.

Visszahozzák az RX-7-et IGC-snek...

légy türelmes

Ha a játékban is összkerekes a bugatti, akkor kék rúgó, ha fehér gumival sodródik, akkor kilõve a kék is. Próbáld ki zöld gumival, ha nagy sebességen sodródik, akkor piros kell bele. Fékbe vagy sárga vagy piros, én ezt érzésre pakolom (leginkább irányíthatóság, és hogy melyikkel tudok rövidebbet fékezni), nálam a zöld és a kék = kuka.

Jah, és grat hozzá.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

BONESAI
Ha az Eclipse IGC lesz, akkor ilyen erõvel az F1, 997, MR2, Cinque is az lehetne

Én örülnék a legjobban, ha igazad lenne. Nagyon várom már (a Miura és a Golf mellett).

Szép kis lehúzás. A Wikia-n meg ahogy láttam 50.000-es pakk mellé Agera jár(gondolom az lengyel ajánlat)
Szabi
legyen 200ft szotyiban.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"