Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
na ha nem hilyányozna a collector pont belõlle akkor ez is kukás kocsi lenne de míg nem szedem össze a toyokat addig tartogatom😊 legalább pakoltak bele 1 csillagos szarokat😊 ha lenne rajt legalább egy balck edoson rendszám ha már így hiják az ajándokot😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
187,500 pénz + garázshely, jó kis kód volt.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Itt a Supra, hol a Supra 😄

Project D|Rare Car Collector|

Vagy? mert neki kezdhetnénk a versenyeknek

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

ÖÖÖÖÖ Gratula <#taps><#taps><#taps>
nekem bizotos hogy nem lesz ilyenem <#wilting><#worship><#worship>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

RoboKutya78
akkor inkább elküldöm a szervizbe elõtte a masinámat hogy meglessék a zárlatot a lapomon meg memóriát cseréljenek.3-4 egy hetet kibírok a notimon csücsülve😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ugye nem azt akarjátok mondani hogy egy mezei noname suprát kapnák se egy shift esdishön matrica készet rajta se semmi? Menjenek a ku.....ba...

Ahogy mondtam: Zonda F A classal vertem vele, de, végûlis, 5000Dp Trófeának nem rossz 😄

Köszönöm a gratulációt mindenkitõl.

Igen kínszenvedés volt elérni, fõleg az S 250-et. Volt hogy 20 percig nem találtam tiszta lobbyt.
De valóban nem egy nagy durranás. Az F1 és szerintem még a Zondák is verik.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Közben egy bemutató, milyen érzés a lagg 😄

<#vigyor3>
grat Zoji <#hamm>
akár hiszed akár nem ugyanez a stingray ellen mentem xD tessék: xD
Igen utolsó lettem mert felakadtam egyik kanyarban xD de most nem ez a lényeg 😄
A stingray meg a legjobb 😛

akkor ok... Na de hogy a StingRay is ilyen legyen O.O most taliztam egyel és ugyanaz lett az eredmény 😄
Bonesai F1ét legyorsultam Dragban automata váltóval perfekt nélkül, egyéb kérdés? 😄

na de viccet félre, tényleg ilyen brutál gép? 😄
némi rásegítéssel? 😛
Pedig de 😛

Értem hogy jól megy az R8 5,2.... de azt el nem hiszem hogy 2 meg 3 csilllagos cuccokkal 200km/h-nál jobban gyorsul minden pü nélkül mint az f1 😄
Jó, hogy levették a végsebesség statisztikát, 456-al sikerült mennem egy orosz rotakapaalá való miatt..

adhatnál némi nitrót kölcsönbe xD
Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Ez igen, gratula. Mennyire volt kínszenvedés megszerezni? <#nevetes1> És, mit tud valójában? Mert tegnap láttam Veyronost, de az annyira pancser volt, hogy az A Class Zondával simán elvertem.

lorci
Na ez szép biztos jól is hasit majd remélem nyomunk pár meccset...<#wink>
Példa értkü, hogy ennyi csaló mellet is sikerül, mert nekem nagyon elvették a multitol a kedvem mostonába.<#szomoru2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

tutuhawer
a megtett útért jár a piros pont, de a festése annyira nem tetszik. <#nyes> De mondom, sokat tettél, de fõleg mentél érte, gratulálok. <#taps><#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Na átfestettem végre a Sciroccomat 😊

Az utóbbi néhány napban egyre több a száguldozó civil GB-n. Hegynek felfelé, kanyarban hová rohannak? Fasz ki van a ledönthetõ fatákolmány utáni teleportálós buggal is. Arra gondolok, amikor az elõttünk menõ autó az út egyik oldalán megy, aztán hirtelen a másik oldalon folytatja. Mint a Dover and Lepus elején a kanyar utáni ugratónál. Azt a pályát is hogy lenullázták azzal, hogy MR2 lõtérnek nyilvánították.

légy türelmes

tutuhawer
<#taps> új vagy ebben a játékban? mi köze bárminek is a nitró erõsségéhez? Vagy bármihez bárminek? Ez egy elkeseredett költõi kérdés kb. Mit válaszoljak rá... noob, skyline, vagy csak smiley... mindegy is. Ne rágódj annyit ezen. Mindenesetre elmondhatom, hogy az Audi R8 LMS kicsit kimagaslik a GT3-as autók közül a simracewayben... Az audi R8 GT pedig nagyot rajtol a rajtautomatikával. Ez OFF, úgyhogy hagyd figyelmen kívül <#eljen><#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ekkor még asszem csak ennek volt hipernitrója. Azóta össz-vissz 2db V10-es autónak van hipernitrója(M6, Estoque), nem értem, hogy az R8 5.2, R8 LMS, Carrera GT, Sesto Elemento, Gallardok, stbstb miért maradt ki?

a chicagonak én is de kár h nem játszik rose 😞 na mind1jo éjt még 1x 😊)
tutuhawer
én most nézem a memphis meccsét és szurkolok kicsit a chicagónak keleten, hogy csodát tegyen...

magyar lökött meg sajnos mind1 azon má nem tudok változtatni 😞 ne haragudj de nem értem m h milyen április 27.-i futam XD na mind1 én is remélem na de én lépek sajnos holnap munka van meg még megszeretném nézni a spurs vs warriorst 😊 joéjszakát sziasztok
tutuhawer
plusz: nem kedvelem a külföldieket, nem mondom rá, hogy ismerõsöm. Eddig se kedveltem, ezután se nagyon. Ha magyar cimbi lökött meg, akkor ... nehéz mit mondani. Nekem eddig egyetlen barátommal volt gondom, de legalább tudtam, számítottam rá

Vagy lehet, hogy túl gyorsan akarja venni a kanyarokat és mindig a parkolóórák között köt ki a külsõ ív járdáján. Mint tudjuk, a Supra nem kanyarodik jól.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
egy idõeredmény nem a világ vége, az nem gond. Illetve: nem szabad, hogy gond legyen. Ha viszont az április 27-i futam a problémás, akkor mégis van gond. Akkor nincs túl nagy esély a ranglistára, amennyire én olvastam. Remélem , tud alakítani valamit Bonesai.

Ilyen lassú. 😊

légy türelmes

Gyufff
Nem nagyon jön az a Supra

hát a lényeg az hogy ,egy ismerössel dragoztunk csináltuk az ahcikat benyomta a hacket meglökött lett egy szép idöm emiatt és megkértem bonesait h segitsen nekem h levegyék a statrol sz idöt mert sajna annyira nem tudok angolul meg facebookom sincs és végül is a lényeg ennyi sajnos ez van 😞
...és kiteheti majd a régi szlogent: "IGC-sként kezdtük, boostos k*csögök lettünk!".

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
azt látom, mi az eredmény, de miért, mi az ügy, mit kell rendezni? Semmit se találtam, mi a gond - nyilvánosan. Nem szerettem sose a sunyiban akciókat a stat oldal fõnökeitõl... Mi a szitu, miben segít Bonesai, miért hagynád abba?

amúgy hiába van lambóm törik zúzzák és álandóan hekkelik a játékot
ááááááááááá ilyenért nem adok ki pénzt!
De nehogy vegyél Boostot, mert akkor boostos köcsög leszel. 😊

légy türelmes

értem kössz!!
Azokat SpeedBoostért lehet megvenni.

légy türelmes

35-ös szinten vagyok és a legtöbb autót tiltja
Lájkolod a játék Facebook oldalát, aztán adnak egyet.

légy türelmes

Neked is szevasz. Sokat játszol, azt veszel.