Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem normális az ottani "admin".

Project D|Rare Car Collector|

IIgeeen, Youtube

Project D|Rare Car Collector|

Azt még olvassa valaki? Néha úgy tûnik, mintha mindenki csak írná.

légy türelmes

Ez a videó önmagában nem bizonyít semmit. Simán lehet, hogy a Safehouse-ba lépkedett be és ki, mert túlpörgette magát tojótáppal.

légy türelmes

kanyesz07
milyen jutalom? <#whatever>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
]Captain Hacker[ <#gun>

Ready To Rock!&#8482;

<lastLogin>2013-05-15T07:45Z</lastLogin> - szerverlogin

Utolsó belépése: 2013-05-15 09:45 - a statoldalon meg ez van.

A videón 9:55-öt veszek ki, de oda hozzá kell adni 2 órát.

Elég sokáig nyomhatta, cirka 2 órát biztosan... Legyen az õ baja, Dealcsy, javaslom, hogy jelentsd fel, van róla videód is, kérd meg õket nézzenek utána, hogy ebben az idõtartományba mit csinált. Ha ügyes vagy, téged megjutalmaznak, õt meg kibasszák a picsába... De elõtte várd meg, hogy mit ír, milyen indokkal jön elõ..

A játékban is reportoljad, meg originen is a videóddal együtt.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

trakk
Ugyan teleportáltam már rá egyet, ott van biza a Camden Pursuit-nél.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Hogyha már pursuitokról beszélünk, van egy elég egyszerû módja annak hogy fejezzél be egyet hamar, a Silverton Showdown-nál elindulsz és mész elõre és ott fen van egy tábla féle, és azt a rendõrökre dûtöd, én igy csináltam 1 óra alatt 50-et, de meguntam.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Szabi
ezt mikor vetted fel ?

rex egész délelõtt nem volt nálam se originen se a játékban online o.0

pursuit bot amúgy gyorsabban végigpörög, az autofinish meg lassabban és ma reggel már egyik se mûködik 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Azért gondolom hogy az OUTLAW-ot csinálja, mert a 2000 evade mire összegyûl, beleõszül mindenki. Én is 1 hónapja csinálom ezt, és mégcsak 777 evade jött össze.

És akkor most a jogos kérdés erre a videóra:
REX, mivel magyarázod ezt?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
ha olvasod EZT a fórumot, te is tudhatod. 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

kanyesz07
youtube

Ready To Rock!&#8482;

tutuhawer
elég feltûnõ, soha nem láttam még ilyet. De ha látnád, ha néznéd folyamatosan a barátlistát és villogna, akkor az bizony látványos, és sejtenéd, hogy mi az

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Te meg honnan tudod ilyen jól? 😄

kanyesz07
autofinish.. Belép a z event be elindulna megnyom egy billentyût ami hackhez van pld F12 utána quitozik és a hack megtörtént, autómata nyert a pályán.

Ready To Rock!&#8482;

Én csak nem értem, honnan, lehet tudni hogy az hack?

Mindenki a youtube-ra teszi. Én nem. Én lázadok.<#eplus2>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

kanyesz07
youtubera 5p alatt felrakod, attól függ milyen hosszú..

Ready To Rock!&#8482;

Várni kell még vele, de a linkjét kiteszem.
https://vimeo.com/66229987
És hogy a francba ne gondoltam volna, hogy csakis YouTube- kompatibilis a gomb...

kanyesz07
ejj, adjak egy tetyúk csatornát? van rajta 5 videó 1 feliratkozó és 27 össz megtekintés xd ( nem magamról beszélek )

Ready To Rock!&#8482;

Na így járok, ha nem a YouTube-ot használom, hanem a Vimeo-t. "Your video will begin converting in approximately 00:44:59."
<#falbav>
Háromnegyed óra múlva jön a videó... -.-

kanyesz07
Marketingnek nemhiszem/talán , inkább mûsorvezetõnek az X-faktorba vagy Csillag születikbe <#zavart1>

Ready To Rock!&#8482;

A hibámat elismerem. Szeretem nagyon elhúzni a dolgokat. Amolyan irodalmi tulajdonságom ez, mármint a késleltetés.<#nevetes1>
Elmehetnék reklámszakembernek is.<#nevetes1>

kanyesz07
konvertálásra ok, amir rabidfox mond az igaz.

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07

ok.......
amúgy lex isten lett mert meglátta az eredetet és elment darkseidel <#whatever><#csodalk>

Ready To Rock!&#8482;

Engem érdekel ki az. Nehogy gratuláljak neki ha esetleg idejön a jövõben azzal hogy "megvan a Veyron gyerekek, lehet tapsolni, kemény volt, de megvan"
De elég lett volna ha simán leírod a nevét az elején, már a #69759-ben. Aztán csak akkor moziznánk ha tagad. Kerítve vagyon nagy fenék, na.
Az elõzõ 62 % a konvertálás volt.

78% a feltöltés. Még kb. 5 perc.

kanyesz07
nos megvan?

Ready To Rock!&#8482;

Engem jobban érdekel, miért megy egy Audi olyan gyorsan: #69726 😊

légy türelmes

Vitát gerjeszt.
Viszont annyiban igazad van, hogy az adott személyek vérmérsékletétõl függ, hogy hasznos lesz ez, vagy csak sima mocskolódás lesz a vége.
Ha az utóbbi lesz a vége, Chris úgyis közbelép.

Nem ez offolás, hanem a sok barom hozzászólás, amit kivált. Mire jók azok?

légy türelmes

A játékkal kapcsolatban van ez, szóval nem offolás. Gondolom én.

Légy szíves privátban csináld, így nem lesz annyira szánalmasan lehangolón teleoffolva a topik! Majd a végeredményt leírod, és az elég.

légy türelmes

62%, mindjárt megvan.

Konvertálom a videót, felrakom nem a youtube-ra, belinkelem, majd utána fel fogom tenni a kérdés, hogy az adott személy magyarázza meg.
Az itt leírt személyek közül eleve kiesik feri, cica, csiles, szabi, kanyesz, mert õk nincsenek fent a listámon. A többiek meg fent sincsenek.
Superman-nek meg lenne pár keresetlen szava Lex-hez. Azért jó ez a vicc. Majdnem megzavarodtam.

kanyesz07
KANYESZ07 ( The Beauty Awesome King and World Pro) ?
TCMCHRIS?
VFERIII?
CICAVAGYOK?
CSILES?
SZABI?
LEX LUTHOR?
THEFREEMAN14?
SUNNY84HUN?

Ready To Rock!&#8482;

Csinálok is gyors róla egy videót. Mert még a végén rám fogják, hogy gyanúsítgatok. És még azt is kinézem, hogy azzal is meggyanúsítanak, hogy az én feltételezett csalásomat akarom sumákolni.

KRUGER445: nem talált
RABIDFOX: nem talált

Együtt versenyzünk, egyre gondolunk? Hûha.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nédda Kruger gyorsabb volt 😄
Én a C-csúcsos S15-ösömmel szedtem be, nagyon gyorsan, de egy 3 csillagos menekülés-hûtõt adott. Holnap mással próbálom meg.

Ha a nickjét a számok nélkül hozzácsapjuk ahhoz hogy "közlegény megmentése" akkor kapunk egy Spielberg film címet? 😄
Viktor haverja, akit egyszer már majdnem elküldött a közösség a buszmegállós trükk védelme miatt?

A nevét ne kérdezzétek meg. Nem írom le szánalom miatt.
De egy kis gógyival könnyen kitalálhatja az ember, kicsoda ez a személy.

Egy hatalmas nagy csalódás ért most a játékban az egyik barát felõl, aki rendszeresen ír ide is.
A barátlista foglaltság-jelzõje sûrûn vált zöld, majd kékre az adott egyénnél.
Ha egy kis gógyija van az embernek rájöhet, hogy ez a személy hack-et használ az OUTLAW acsihoz.
Én a 777 evade-met hack nélkül csináltam meg. Kicsit elszomorít, hogy pont az a személy csinálja ezt, aki segített nekem nemegyszer.

kanyesz07

Melyik intró a jobb?
A:

B:

Ready To Rock!&#8482;

Én is így találom meg, ha vissza akarok hivatkozni régebbi hozzászólásokra.

Vagy úgy, én meg azt hittem, hogy lebasztál, mert úgy írtad, mintha nekem tudnom kellene... <#conf>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Szabi
kérdezted hogy kilehet-e listázni a kommentjeid és válaszoltam hogy nem tudod kilistázni.. most akkor wtf ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"