Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabi: ha tudnám, nem kérdezném, egyszer már kerestem, de nem leltem, s most jutott eszembe megkérdezni...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
légy türelmes
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ott lent középen a számláló gyémántozás közben nem tûnt el, úgy szedtem fel a köveket.
Elsõ meglátásom:
D, B, A, A, B - kocsikkal szedtem fel a kövekeket. Az elsõ 3ra ultra partot dobott, vagyis a D-re ultra sport fehér motor, a B-re ultra tuned zöld turbó, az A-ra ultra tuned zöld fék. A 2. A-ra és a 2. B-re 2 csillagos skillt adott azokból is a legszarabbat: catch up és magnetized.
Holnap ugyanezekkel a kocsikkal gyûjtök, csak fordított sorrendben: B, A, A, B, D. S meglátom mi sül ki belõle.
Folyt. holnap.
Más: Szabi, vagy Chris: Lehet keresni felhasználó hozzászólása szerint az SG-n? Konkrétabban, rá tudok keresni a hozzászólásaimra? Még konkrétabban: Meg tudom nézni valahol, hogy hol, miket írogattam hozzászólásként? <#nemtudom>#nemtudom>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
"Nulla tenaci invia est via"
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Quqa, szerintem meg nem random, csak sok mindent kell figyelni, hogy kijöjjön a lépés. Már csak azt kell elérnem, hogy az elsõdleges profilba legyen meg, amit holnap meg is fogok lépni. B maxolt verdámat lecserélem D maxoltra, figyelni fogom a számlálót, és az idõt, aztán meglátjuk. A fõprofilom napok óta lófaszt kap, az 5. nickem, ahhol 2 verda van, meg kb 44-es szintû 10 napja folyamatosan ultrát kap... S ebbe is meg a fõ profilomba is ugyanannyi a napok száma...
#69733 Nem azért, de talán nem kéne káromkodni, max. a monitor elõtt! <#falbav>#falbav> <#levele>#levele>
légy türelmes
légy türelmes
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
légy türelmes
Figyelek arra is, hogy a kép alján ott középen, ami mutatja hogy épp mennyi követ szedtél össze a 15bõl, az ne múljon el, vagyis a 2 kõ felszedése között ne teljen el 1 perc.
Gyémántos autóm nincsen, szal nem egyszer futok bele, hogy a 2 kõ között több mint 1 perc telik el, s akkor kapom a semmirehasználható skill-t... mégha 3 csillagos is..
Purpose:
The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.
Date:
May 14th, 2013
Duration:
Start: 1:00pm (13:00) PST – 4:00pm (16:00) EST – 9:00pm (21:00) UTC
End: 4:00pm (18:00) PST – 7:00pm (21:00) EST – 12:00am (24:00) UTC
New Items:
- A new Cadillac CTS-V “Treasure Hunter” has been added to the game and is available for purchase from the Car Dealer
Bug Fixes/Changes:
- Fixed an issue which lowered the chance of winning a 2-star Race Performance Part from the “Powering Up” Rank 3 Reward
- The North Bay & Harbour track map icon has been updated to reflect the correct track path
- Fixed the Reset All Changes button functionality in the Vinyl Shop
- Fixed a client crash issue when rapidly closing multiple Achievement progress pop-ups
Nem nagy durranás.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Project D|Rare Car Collector|
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
"Nulla tenaci invia est via"
Egy hónapja kb. 380. napnál jártam, hozzácsapódott még egy 46-47 és egy 86 napos streak is, mert kétszer kezdtem újra, amióta van a napi gyémántozás. <#beka2>#beka2><#beka3>#beka3><#crazya>#crazya>
Szóval nem a hasukra csaptak.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming