Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
És pontosítok, nem újat csináltak. A drágalátos fejlesztõk mindössze annyit csináltak, hogy a kódrészletet, amivel az AF mûködött, átírták a januárira, és valaki poénból kipróbált egy régebbi AF-es okosságot, és mûködött. Szóval ismét nem történt semmi érdemleges a csalófronton.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
hát ezt nem írtam volna ki
Simraceway: tigris013
Project D|Rare Car Collector|
Simraceway: tigris013
légy türelmes
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
légy türelmes
Mindig mindenki azt állítja, hogy ha egy csalóról bebizonyosodik, hogy csal (most vonatkoztassunk el ettõl az esettõl), állandóan az a papagáj-kommandó jön, hogy videóval bizonyítsa a vádló az állítását.
Csak mert én ilyen videót nem tudok csinálni, csakis a játékból tudom felvenni, amit én is látok.
Én csak Rex reakciójára vagyok kíváncsi. Hogy ki milyen módon védelmezi õt, nem érdekel.
És hogy akkor mi a francnak raktam fel ide a videót? Polgárpukkasztásnak. Be is jött.<#eplus2>#eplus2>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Mindjárt ki leszek utálva innen...
Én istenem, jó istenem, kerítsd elõ rexet nekem (Mézga Paula után szabadon).
Igen, jól írtam. A vérmérséklet. Minden ettõl függ.
Én csak fogom a fejem a sok hülyeség láttán.
NE MOZOGJ, MERT HULLÁMZIK!
Sikerült felzavarnom az állóvizet.
Ezt szeretem nagyon. Szidjon mindenki, vonjon kérdõre mindenki, úgyse találkozunk össze soha az életben. A játék meg ad annyi anonimitást, hogy kideríteni nem lehet, ki õ.
(Röviden-tömören a gondolataim.)
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
He?! <#nevetes1>#nevetes1>
Nem tudom mi a tosz lehet REXINFERNUM driverével, lehet hogy csak bug. Én így leharcolni szoktam a kocsikat, de kitudja Õ mit csinál...
Amúgy fateromnak már 1600 menekülése van, 2 hete csinálja, szóval nem lehetetlen.
NFSW: BONESAI

Balathruin
Balathruin

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
légy türelmes
Beállítja a gép optimális teljesítményét a kiválasztott játékhoz nálam pl így elsõ nekifutásból úgy tûnik mintha nem szaggatna a dolog vele.
http://www.razerzone.com/gamebooster
nekünk ez annó még extra volt
légy türelmes
de ha valaki láthatóan handling hacket, light tank hack-et használ még privát versenyen is amikor ráadásul videót vesznek fel róla, az csak egy profi versenyzõ, nem csaló...
ha pedig nullás idõt megy valaki, akkor se csaló, csak bug..
"Nulla tenaci invia est via"