Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ásít

légy türelmes

Srácok letolom a Hs-t befutunk a célba és a végén nem történik semmi, nincs next, most csak nállam bugzik vagy mindenhol szar? tiszta ideg vagyok kint csak ezt tolom , de most akkor mán nem is tudok gémelni? a f... ba kicsit ideges vook, ma 6x inditottam ujra
Andris27 szerint nem lehet Boundary Marina-n 1:15-öt lehûtõ nélkül, DE LEHET

Simraceway: tigris013

SUNNY84HUN
versenyzel - tolsz zsaruzást , kihívásokat teljesíted és gyûlik a pont , nem kell hekkelni <#levele> 4000 körülig simán össze lehet szedi , persze nem 5 perc

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

kanyesz07
és hogy lehet pontokat gyüjetni? hackelsz vagy fizetsz igazi pénzért.

Ready To Rock!&#8482;

Ugye érthetõ, hogy mire akarok kilyukadni? Vagy regényt írjak, hogy tiszta legyen?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Én is így csinálom. Nekem az tûnt fel, hogy 10 másodperc se telik el két színváltás között a neve mellett. Mert a videóban is látott optimális eset esetén is össz-vissz fél perc kompletten egy ilyen. Beleértve míg megjelenik az evade képernyõ is. Az beza nem 10 másodperc. De nem vádaskodok. Nekem csak a túl gyors színváltás miatt tûnt fel. Ha netán fél perc lett volna a két színváltás között, meg se említem.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Mindenki megnyugodott. Mindenki vissza áll a régi kerékvágásba. Mindenki újult erõvel gyûjti a pontokat a Veyron-ra. Ennyi.

trakk
Állítólag igen, a két héttel ezelõtti patch óta.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Akkor tényleg létezik az a bug, amit a múltkor felhozott valaki kimagyarázandó az autofinish-gyanús idejét?

légy türelmes

Egyik nap láttam valamit a World egén. Visszatolattam, de már nem volt ott. Tegnap megyek a kocsival, és a szemem sarkából észreveszek valamit az égen. Mi a franc?! Odanézek. Ja, csak egy madárszar a szélvédõ jobb felsõ sarkánál. Nem szabad mesélni a tyúkoknak a Worldrõl, mert megtréfálnak. Még most is rajtam röhögnek.

légy türelmes

trakk
Szóval, új fejlemények a mai napon a cuccossal kapcsolatban. A készítõje állítja, hogy az egész csak vizuális, és csak az kapja meg a 0:00-s idõt, aki eredetileg használja a cuccot. Az, hogy bekerült egyeseknek a statjába, az meg egy bug miatt van.
Legalábbis õ ezt írta.

Szabi
másodlagos profilal beléptem pár versenybe, de nem találkoztam magamnál nullás idõvel , csak dnf-et kaptam szokás szerint

"Nulla tenaci invia est via"

Szerintem jó helyen van csak mindenkinek ki írja amit kell !<#mf2>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Szabi
rex üzeni, hogy jelenleg nem tud ide írni, de majd még válaszol a videóra és a többire..

de addig is:

egy kis szerencsével hamarabb is lelehet rázni a rendõröket..

Na hát egy darabig temetés lesz a worldnek :S

A politika-csinálás áldozata lett mindenki.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Chris: vedd le ezt a figyelmeztetést. Ezen jót röhögtem.

Na jó. Nem bírom ki röhögés nélkül ezt az egészet.<#nevetes1><#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Photoshop mûködik. A kép hamis. Ha jobban megnézitek, rájöhettek.
Nem én csináltam, de az elsõ ránézésre láttam, hogy photoshop az egész. Most nem kezdem el sorolni a dolgokat, de ha utánanéz az ember, és van egy kis gógyija, rájöhet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami CSILES-sel történt, abból is látszik, hogy egy sia autofinish-elõ bajnok áldozata, de õmaga nem kapott autofinish-t.

Gyufff
Szép gyerek! Mire jó ez!

Igen, elszóltam magam, most futottam bele én is egybe, TE-n...

Írt egy szöveget eventbe, aztán autofinish, utána meg beírta, hogy

I don't play 2 Years, hehe ...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hát a délelõtt még nincsenek csalókhoz csak annyit,hogy most 20 multiból 19 auto finish bajnok volt,1 et tudtam végigmenni csalók nélkül,
Csúszni fog bizonytalan ideig az ingyen speedboost-os leírás frissítése. Felesleg, amíg nem javul a helyzet. Meg ráérek akkor másra is.

Délelõtt meg éjjel nincsenek csalók, akkor õk is alszanak... A TE csalómentes, egy ismerõs meg tolja a B classt, csalóval még nem futott össze, de már tud az esetleges veszélyforrásról..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Asszem már csak gyémántozni megyek fel. Ennyi. Majd ha lesz érdemi elõrelépés, akkor talán újra el kezdek játszani, de így?

Gyufff
Ez megint mi? Az autofinish eddig is a halálom volt de most, nem elég h elrontják a versenyünket még mindet is gyanúba kevernek és akár ki is záratnak? Ahhoz sok okoskának van esze, hogy feltörje a játékot ezzel tönkretegye a szórakozásunkat de vezetni ill. versenyezni nem tanultak meg!!! Még azt mondom h SB kódokat készítenek valahol megértem... de ilyen ostobaságokat.

Bye, bye játék. Ennek annyi.

Az fasza.

Good Luck

Project D|Rare Car Collector|

kanyesz07
"El kell készítenkünk testvéreim a sárga gyûrût, elkészítünk egy áll hacket, amely 20 trójait 10 spy és 5 faló-t tartalmaz! A neve lenne " NFS World Übershoot hack" , és a szerencsétlenek kik letöltik , immán a vírusok alá kerülnek"

amúgy csináljátok azt mint, én mivel a world már megbízhatatlan, és pénz csalogató, nem értme még és választ várok hogy mégis

Még miért

Játszotok a WORLD-el? Holott van ezer autó ingyenes gém, miért inkább egy olyannal ahol a kocsik 89% ér igazi pénzt kell fizetni, és még megvédeni se tudja magát, mert jönnek a csalók hekkerek.. Én már rég abbahagytam és megyek vissza inkább CS:GO, SeeMTA és élni a való életemet.

Ready To Rock!&#8482;

Holnap bejelentik az egy hét alatt húszmillió sprint egy Veyronért kihívást.

légy türelmes

Szóval visszatértünk a 2 évvel ezelõtti csaláshoz, csak egy kicsit modernebb feldolgozásban... Ismerõs, egyszer bele is futottam, másfél évig nem volt statom miatta... De aztán jött Tutu, sikertelenül, a Class rendszer átalakítása után egy statnullázás óta van újra statom...

Szóval aki ilyenbe belefut, s nem tudja kimagyarázni, az számítson arra, hogy jóideig búcsúzhat a statjától... Én akkor fel is hagytam a multival, amíg nem volt statom, a multi ismeretlen fogalom volt számomra..

Ok

trakk
Ó, még valami, légyszi rakd ki a fejlécbe is.

trakk
Vagy egész egyszerûen úgy javítják meg a multit, mint a free roam chat-et.
Kikapcsolják.
Aztán lesz egy egyjátékos MMO-nk, a világon elsõként.

Marha jó. Na akkor saját véleményem: A játék multija halott 4eva. Miért?
- Megjavítják igen, kis idõre
- Mindig lesznek olyan hackerek, akik tudnak valami új kódot
- stb

De talán ez már eléggé nagy baki, hogy ez az Anonymus csapat vagy rakjon AntiCheatet, vagy tényleg lehetetlenné tegyék ezt a fajta csalást.

trakk
Nem saját kép, de így néz ki a dolog:

Valaki járt már így?

Már károgom is

trakk
Az. Terjesszétek a hírt játékon belül is, nem mindenki jár ide, meg TCM-re.

?! Fasza

tutuhawer
szerintem a videó jó, a kérdés is jó. Vádaskodás nincs, csak kérdés. Ha nekem kéne így villogtatnom magam, nem tudom, hogy tenném... Ha engem kérdezne valaki, láttam-e ilyet, akkor nemet mondanék. Ha azt kérdezné valaki, hallottam-e valamiféle trükkrõl a közelmúlban akár, akkor is nemet mondanék. Elég viccesen megy a kék-zöld villogás, de én is biztos vagyok benne, hogy amint megáll, Rexinfernum máris érkezik a fórumba. Nagy mágus, gondolkodó, egy beszélgetésbõl ezt vettem le, könnyen llehet, hogy legális trükkel lépeget elõrefele. Egyelõre ennyi, most meló...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
Frankón mondom... minden harmadik lassabb... 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

WTF<#fejvakaras>

Szabi
<#wilting>

akkor ebbõl szerverleállítás kéne legyen, amíg meg nem oldják ezt..

trakk
Oké, akkor én itt és most óva intek mindenkit, mindenféle multizástól. A barmoknak van egy trainerjük, amitõl MINDENKI autofinishel a lobbyban.
És én még azt hittem, nem lesz szánalmasabb a helyzet...

Supra Találkozó ?

Speed, I am the speed 😄

SUNNY84HUN
mi van te lightning mcqueen 😄

😄