94802
-
nick1agyrém #92891 Igen -igen, ki korán kel, elolvassa eLitMiLan hozzászólását 2-vel lentebb, és rájön, hogy már késő!!
Köszi eLitMiLan sz információt!!! Pont ezért könyörögtem 3 napja, hogy folytathassam a gyémántozást!
(Kíváncsi leszek, még hányan közlik ezt a hírt, úgy, mintha Ők írnák le először....! ) -
#92890 kb egy hónapja adta vissza mert átment a másik fórumra -
#92887 whát the .. hát erre gyüvök haza
"Házigazda: SZABl" drakula. Mi lessz TCMCHRIS-el? -
janihunk #92886 Köszi a kódot -
eLitMiLan #92885 2CSA-PG6P-9FE7-9W86
750 SB -
nick1agyrém #92884 "...de ha azért a 170 garázshelyért nem vágtak ki amit ezelőtt össze bugoztam..."
Boldog karácsonyi ünnepeket!
Nos engem kiraktak, és számos (tucatnyi) barátomat, és játékostársamat szintén.
Több acc-om is volt. Volt, ahol csak szimplán 1x,1x váltottam ki a 2 porsche-t, és azt a vackot.
Így is bannolták az összes accom... és igen, én is látom, hogy sok emberhez hozzá sem nyúltak,
míg másokat, bannoltak.
Ítt van pl. a mostani karácsonyi ajándékom is: Nem tudtam belépni a játékba, tulterheltségre hivatkoztak, és arra, hogy csak másodlagos személy vagyok, mivel most fogyott le a Boos-t-om annak következtében, hogy elköltöttem garázshelyre, hogy megvegyem a kifutó kocsikat. Így nem tudtam 28 órán át belépni,
Ébren voltam, és legkésőbb óránként próbálkoztam...
Ez a játék történetem során a harmadik olyan eset, mint a mostani, hogy a 177. napon tolnak ki velem.
Két előzőben kibannoltak épp a 179. napon. Most a 177. napon nem hagytak belépni.
Elég egyértelmű az üzenet: "Fizessek, töltsem fel a boost-ot, és beenged." Másik acc-ot simán beengedte, és egyáltalán nem laggolt.... szóval hagyjuk, azt a túlterheléses dumát, amit kiírt. -
TA0MING #92883 Nem jött be :(
-
mamiya70 #92882 Én akkor láttam, hogy kaptam valamit amikor beléptem a játékba és a kezdő ablakban megnéztem az "aktualitásokat"... (ahol azt szokta közölni, hogy a barátaid milyen partokat meg egyebeket nyertek...)
itt volt egy üzenet, hogy "gift"-et kaptam...
azután bementem a card pack-os almenübe, ahol mindenféle packokat lehet vagy boost-ért vagy IGC-ért venni, és ott volt egy pack, 0 boost-ért, mint ahogy azt valaki írta is...
ezt forgattam ki és valóban volt benne egy autó...
megnéztem a másik mail címemmel is, ott pedig egy LOTUS EUROPA-t adott, alap partokkal...
szóval nálam mind két fiókban működött, de csak egy - egy nick alatt...
így próbáljátok, hátha nektek is működik...
(a második mail címem alatt cévő nick-jeimet "eer éve" nem használtam mégis adta az ajándékot...)
ha valakinél mégis bejön ez akkor Boldog karácsonyt, vegyétek úgy, hogy ez áttételesen az én ajándékom Nektek :))) -
#92881 akkor nem vagy fent a hírlevél listán -
#92880 én még azt sem
sőt, én soha semmilyen mailt nem kaptam ajándékkal -
TA0MING #92879 Ez mikor lessz? Nem akarok hülyeséget mondani de én semmit nem kaptam csak egy levelet amiben matrica csomag van vagy mi és ha rája kattintok akkor be dob az nfs world honlapjára -
janihunk #92878 Nem lesz boost kód? -
Milo82 #92877 Ja nem olvastam el a szerződést,de ha azért a 170 garázshelyért nem vágtak ki amit ezelőtt össze bugoztam akkor ezért csak nem fognak!
Egyébként holnap lesz karácsonyi ajándék csekkoljátok majd a leveles ládátokat!
-
#92876 közbe megoldottam freemailes levéllel:))
-
nick1agyrém #92875 Raktak már ki embert azért, mert kihasználta, ami csak úgy ott volt.
Csak úgy nincs ott semmi. Arról mindig írnak pár sort a hírek.
Ha ez nem így van, akkor az a BUG kihasználása,
amit nehezményez a szerződés, amit nyilván nem olvastál el.
ROB..KUTY.. nem tudom mire gondoltál, mert véletlenül bent maradtam a játékban,
miközben elmentem bevásárolni, egész délutánra... :)
Az új gmail nem kér sms megerősítést. Telefont akar, de van elutasít opció.
Cserélj IP-t!! Ha nem tudsz... és van routered, akkor iktasd időlegesen, és máris másikat kapsz.
Ha nem akarod kipucolni a sütiket a böngésződben, akkor szedj le egy másik böngészőt,
és csinjáld meg azzal...
(mondjuk maxthon, vagy valami kevésbé népszerű, ámde nagyszerű böngészőt.) -
Milo82 #92874 Nálam tényleg volt egy platinum pack 0 boost-ért és biztos hogy nem achievement keretein belűl jött hanem csak úgy ott volt! -
XxXegyFiuXxX #92873 LOL -
#92872 ugyanúgy ahogy senki másnak sincs.. :D -
RED BULL F #92871 Ha ez megnyugtat titeket, nekem sincs semmi ingyen... -
XxXegyFiuXxX #92870 akkor ezek mikről beszélnek? NEM VÁGOM
o.O -
Cortinaar #92869 Lányok, én sem látok ingyenes dolgot/dolgokat.
-
#92868 -
#92867 skacok segítsetek gmail fiókot akarok létrehozni de az sms es ellenőrzést nem tudom megkerülni viszont ez a rohadék vinnyog hogy túl sokszor küldtem erről a számról.
Vagy van valami más véletlen mailcím amit elfogad az eset 30 napos próba üzire?
-
XxXegyFiuXxX #92866 skacok
valami ingyenes dolgok vannak? : o
le maradtam valamiről? avassatok már be xD
KÖSZÖNÖM. :) -
#92865 Az miért van ha invelni akarom haveromat nekem kiírja, hogy inveltem, de neki nem jön be az ablak, és ha meg ő akar invelni neki azt írja ki hogy: The driver unavaible at the moment... De én mást tudok invelni, és más is tud engem... -
eLitMiLan #92864 Kevésnek? MR2-höz képest kevés, minden máshoz képest faszább. -
#92863 mi ez az ingyenezés nálam semmi sincs.
-
GEMPAHUN #92862 Meg nézzem már az én is magamnak :)
-
#92861 karácsonyi csoda -
#92860 mik ezek az ingyé dolgok? :D -
#92859 nálam nincs kártya, viszont mindegyik autó ingyé' van -
Milo82 #92858 Nekem egy platinum pack volt ingyen,lehet mindenkinek más? -
mamiya70 #92857
nyertem egy redem pack-ot, benne volt egy ford crown, gyorsulásra...
vajon mire adhatta??? -
mamiya70 #92856 ostoba jószág, más játékát rontja el...
a rockporton is összefutottam egy "csííterrel" de szerencsére hátulról eltrafált, így olyan eredményt futottam, hogy ... :)
GT2-vel mentem 10,18-at, pedig össz - vissz egy 22 %-os skill van benne dragra... -
XxXegyFiuXxX #92855 a hülye gyerek arra kíváncsi h mennyi idő alatt BANNolják xd
-
XxXegyFiuXxX #92854 én is bele futottam MIKE83HUN-ba ráadásul be látta,hogy csíítel xD még írta is,hogy lépjek ki de nem gondoltam,h miért és nézem azt elhuzott ezerrel a gyerek :DD -
veszettróka #92853 Szevasz! Hiányoztak az IE-s képeid. Lehet kifogytál belőlük, ezért loptam egyet neked a PC Humor topikból:
-
GEMPAHUN #92852 HELLÓ :D -
mamiya70 #92851 MIKE83 HUN EGY KIS CSALÓ, TELEPORT HACKER!!!
-
#92850 Sziasztok :)