94802
  • SUNNY84HUN
    ide is bedobom a jószágaimat .. még nem teljes a lista de majd nem :D
    verdáim
  • eLitMiLan
    EZ a helyes url előzőt elszurtam xDDDD fail
  • eLitMiLan
    784 a max overallja, nem kell hozzá progi, itt meglehet nézni
  • GEMPAHUN
    Csősztök szeretném tudni hogy milyen progival tudom meg nézni a CCx orveralját felhúzni mert lehet hogy át teszem Dragra a
  • XxXegyFiuXxX
    jó szar ez a 20 kb.-.-"
  • XxXegyFiuXxX
  • TA0MING
    Audi R8 5.2 fsi
  • BRIANOVERCLOCK
    Porsche 911 GT3 RS esetleg
  • BALINT98X
    Hali!melyik igc repeszt most ugy igazan?m3gts-t akartam venni de mar kivettek, a 959 szoba se johet mert mar van
  • SUNNY84HUN
    újév első felében van sok leárazás mert akkor alig fogy az sb :)
  • BRIANOVERCLOCK
    Ezt még maguk sem tudják szerintem. Leárazás 0.......
  • janihunk
    A Z-Tune mikor lesz megint leárazva 3000sb re?
  • Milo82
    Próbál így!
    https://world.needforspeed.com/home
  • XxXegyFiuXxX
    ezt megcsináltam,de ugyan az a hiba :/
  • Szabi #92917
    ctrl+h, majd böngészési adatok törlése - Cookie-k és egyéb webhely-, illetve plug-in adatok törlése
  • XxXegyFiuXxX
    a sütiket hol tudom törölni? chrome-ban....
  • XxXegyFiuXxX
    gondolhattam volna,hogy valami ilyesmit kell az ellen csináljak :D de köszi szépen :)
  • Szabi #92914
    töröld a sütiket :D
  • XxXegyFiuXxX
    hali skacok
    ti be tudtok lépni az NFS WORLD honlapjára? én 3 napja nem tudok mert valami faszságot ír ki,azt h "Ez a weboldal átirányítási körbe került" << ez a mi a szar? és a 2.alkalom,hogy ezt csinálja ez miért van? valaki tud valamit mondani? koszönöm a válaszokat előre is
  • Dzsimmi
    Nekem úgy néz ki a km-t elszámolta a következő belépésnél.
  • Faster111
    Nekem mind 2 megvan,szerintem a CLE jobban megy,de a ZR1 meg jobban irányítódik.Döntsd el te melyiket veszed.
  • RED BULL F
    Srácok, a Z06 Carbon limited edition jobban repeszt, mint a ZR1?
  • veszettróka
    Sajna nem figyeltem. Legelső muli versenyemen ment chatben a tanács hogy relogolni kell - s mivel nekem se ment az achi, azonnal kiléptem- beléptem.
  • BONESAI
    Fox, ha visszaleptel jovairta a pontokat amiket akkor szereztel amikor nem irta oket hozza?
  • veszettróka
    Kilépés, visszalépés és mennek az achik. Ha mégse, sőt 5 ilyen után se jó, akkor veled szemétkedik a játék.
  • BONESAI
    volt már ilyen. s talán akkor utolag hozzaszamolt mindent. en remenykedem hogy nem vesznek el a pontok, mert eleg sok A class versenyt nyertem ma reggel(mondjuk a cash miatt mar megerte de akkor is)
  • nick1agyrém
    Úgy tünik, semmit nem fogad el. Nincs statisztika sem. Semmit nem kapsz meg, semmit nem számol el.
    Ne pazaroljátok az aftermarketet, és a többi kacatot, mert azt sem fogadja el, és nem számolja be.

Ahogy elnézem, csak a pénzt adja meg.
  • CARBON96
    Frissítettem,de még így se volt jó,most meg már egyáltalán nem fogadja el. :(
  • BONESAI

1 napja játszok
    (chat)
  • nick1agyrém
    Szia!

Régebben kari környékén jött pár ajándék autó... - most egy 750 Boost-os kütyü jött.
    Régebben néha leállt a szerver a túlterheléstől... - most be sem tudsz lépni, ha sokan vannak.
    Ilyenkor mikor leállt, akkor másnap ingyen lehetett kiváltani a gyémántozást... most elhasználhatod rá az ajándékod.

Amúgy igen történt. Ami méltó említésre. Szanaszét cserélgették az autókat, így a jó hír, hogy van egy csomó IGC-s, amit megvehetsz. A rossz, hogy a speciálisan frankó kocsikat szinte mindet elvették. Amit nem, azt ma fogják.
    Van pár új autó, amit úgy kell érteni, hogy a régi kacatokra dobtak új spoilert, és csicsát, azt ha vastag vagy viheted.

Ha Az elég hosszú ideje, valóban hosszú, akkor belefér hogy most még azt is statisztikázza, ha büfizel játék közben. Így lehet egy remek élményindex növelő a teljesítménystatisztikád...
    Egyfajta teljesítés utáni pontozás alapján összeállít egy szintet amitől élményed lehet, ha nagyobb...
    Közben pedig adogatja az ajándékokat.... olykor egy autót is.... node ezt majd látod, ha belépsz...

• gyeprefos007
    Sziasztok. Először is Boldog karácsonyt mindenkinek :). Másodszor pedig. Elég hosszú Ideje nem játszottam. Gondolkozok hogy visszajövök Kicsit hiányzik a játék, és a társaság is :). Van említésre méltó változás a játékban vagy maradt minden a régi? :)
  • Ryder159
    Boldog Karácsonyt mindenkinek.
  • mamiya70
    jó a statisztikád :)
  • DEJAVU71
    Egyszeruen frissiteni kell az oldalt, ha problemazik
  • Tarpi
    Három accból egynél nekem is kiírta, de azonnal újra próbáltam és elfogadta.
  • CARBON96
    Most csak nekem írja ki,hogy problémák akadtak a beváltásnál? Írja hogy próbáljam később,Originen is megpróbáltam,ott meg azt írta érvénytelen a kód.
  • BONESAI
    2CSA-PG6P-9FE7-9W86

:-)
  • tutuhawer #92894
    A főnök rutinos, kitörölte az én hozzászólásomat :))
  • RoboKutya78
    ezt a smucig bandát ezek se tudnak úgy adni valamit hogy fel is tudd használni valami értelemre:( veszek egy 172. garázshelyet:))
  • nick1agyrém
    Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!