Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem sem indul a játék még az Origin keresztül sem 😞
Nem értem az összefüggést de dátum visszaállítás elõtt 4-5-ször próbáltam indítani a launchert server fatal 5,visszaállítottam elsõre elindult!

Elég fura valami ázsiai csávó írja fb-n hogy visszaállította a dátumot a gépen 20.-ára és úgy indul a játék és igaz!

tutuhawer
angolosoknak kiváló reklám, mert közben NHL-t nézek...
youtube

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
amennyi hibaüzenet van... visszaállítom a mottómat. Ha be tudok lépni.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
error van itt is 😄 5-os hiba. <#rinya> Nem ez a kedvenc hibaüzenetem, de ez is jó <#vigyor2><#nevetes1>

MineHeadHun
Most az van szerver üzenetként, hogy: "We are currently experiencing technical difficulties. Thank you for your patience." Ez már okés, de mikor megy a szerver?!
MineHeadHun
Mi a szar van az apex szerverrel? kövezni akarok, beszeretnék lépni, nyomom a play gombot, ez fogad: SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_5
ilyen nincs, nálam minden oké, csak elfogytam a pu-ból 😄

Simraceway: tigris013

Nem az van h nincs csaló, de késik a pu és kapod a fatal errort, hanem azért nincs csaló mert dobja a fatal errort... hogy a picsába gyûjtse így az ember a gyõzelmeket...
tutuhawer
6-IG dolgozom, az internetem meg szakadozik, még a fórum is kérdéses 😊

Tutu ne mosolyogj inkább gyere be van a régi 14-es pálya meg kéne hajtani ott pár gépet
kösz a gyors reagálást Chris
tutuhawer
<#nyes>

h
Én is hasonlóan látom mert elég "tiszta" versenyeket lehet menni eltekintve a halálba nitrózó "én fogok nyerni mert lerammolok mindenkit és szétpoweruppozom a versenyt " típusú játékosoktól. És blokkolt játékosokkal sem találkoztam csak 1-el de nem vártam meg mi lesz
Örülni lehet, nem arról van szó, hanem arról, hogy nem elegáns. Körülbelül olyan, mintha Budapesten autószerelõként motorolajjal töltenéd fel egy autó fékrendszerét, és azt mondanád a tulajának, hogy pár száz kilométerig jó lesz, menjen nyugodtan. Mûködhet, csak épp nem a tajga közepén vagy, hanem a fõvárosban, és ami az egyik helyen nagyszerû megoldás, a másik helyen minimum ciki.

légy türelmes

háááhhhh.... most meg beenged origin nélkül is..... xD Am az origin javít valamit a game menetén ?

Ilyennel már én is találkoztam, csak még nem láttam át a dolgot, mert csak egyszer jött össze, és nem dragon...

Campbell Tunnel-en volt egy fair játékos, akinek a stílusa annyira tetszett, hogy engedtem gyõzni... finomabban fogalmazva, be kellett lökdösnöm hogy gyõzzön... 2 tized hátránnyal én is aranyat kaptam, elszámolta gyõzelemnek, s meg is adta. Szal nem vesztettem vele semmit, meg õ sem kapott tõlem DNF-et...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

De az! Örüljünk annak hogy ennyi is van, az elõzõ banda magasról szart az egészre, most meg banoltak is jó pár csítert, mellesleg nem tudom ki hogy van vele, de mostanában csak 1-2 régi csalót láttam a verseny lobby-ban a tiltólistámról, pedig kb. 460 név van rajta. <#eplus2>
Hû, Golf 1-et kaptál? Azt a mindenit, remélem, én is hasonlót húzok. Sok örömöt vele!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

a disconected hiba rosszabb

És most lehet le csalózni 😞

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

ezvan,
Engem csak ma 3x kidobott Fatal erorrar.
f........, verseny közepén disconected <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
és méghozzá vissza se enged

BONESAI
grat, én a héten kezdtem el csinálni, holnap v holnap után nekem is meglesz.. csak nincs nitróm azt úgy nehéz néha :S

NFSW: BONESAI

nekem is ez lesz már meg nézek egy papirt

Az utóbbi 3 versenyen mindháromszor le hackeltek,mára ennyi!

Szevasztok meg van a 250 S és kaptam egy natur VW Golf GTI nem baj de laggalább nem igcés

Én azt nem értem, hogy miért most, miért ma nyertem TIUT-on... Drewbá elment, már trollkodni sem tudna, mint anno a neonnal 😄

Project D|Rare Car Collector|

Szabi
már azt se értem hogy miért német fifa levelet kaptam ma és miért német a játék oldala nálam 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Kicsit érdekes az 50k pakk.

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
nekem nincs hiba , már kb este 8 fele felléptem és nem vágott ki , pár futamot is mentem

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Várj egy kicsit, hátha a verseny felénél visszatesz. 😊

légy türelmes

Szerintem nem szándékos, hanem megint elkúrtak valamit, ami mûködött. Ellenõrizni tudnának, hogy valaki már a célban van-e, nem lenne szükség válogatás nélkül mindenkit kirúgni. Az Originen át a csaló is visszamehet. Ez egy a tõlük megszokott bugok közül, nem csalók elleni nemes tétemény...

légy türelmes

BONESAI
nálatok nincs lagg? nálam hamarabb elkezdõdött a verseny mint ahogy lezárult volna a lobby, aztán 1 másodpercnél kivágott a versenybõl + akadoztam mint egy darab szar <#help>

NFSW: BONESAI

de azért tölt lefele 😛

elindítom az origint..... beteszem a játék indítóját a GameLauncher-t és amikor megnyitja a játékot ezt írja ki : You are not allowed to access this page. This could be due to an expired session. Please close the page and try again

Na jól félreolvastam az írásod. 😄

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Az origin csak pár perc, a játékot nem kell megint tölteni

már meg letöröltem a game-t és most várhatok 1 órát mire megint letölti :/

én csak az origint a fifa13-hoz használom 😄

Nem is hallottam :-D

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

akkor nem szóltam semmit 😛

Nem. Sokan megkaptuk. Ezért tudjuk hogy Origin mûködik.

Neeem <#idiota> Arról lemaradtál. Már a hétvégén is szenvedtünk páran ezzel.

ezek szerint én vagyok itt az elsõ xD 😛

A ban... Szerintem ez elsõ ötletük az autofinselõk iktatására. Nem vergõdtek vele sokat, csak adtak plusz egy parancsot. Aki a verseny indulása alatt, elõtt, közben kilép az automatikusan bannolva lesz pár órára. Az ötlet jó! (végre van ilyen is) Csak persze a gyerekbetegsége a kivitelezésnek, hogy nem szelektál tényleges és csalásnak kinézõ vagy arra hasonlító esemény között. Ergo, bárki elnyerheti ezt a pár órát...