Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
STO KARAKTEREim is pihennek 3 órát😞
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
TH-n kaptam egy zöld pro rugót ráraktam suprára és sokat javított a szekéren.
Asszem ebbõl a hétvégén se lesz semmi. Mármint az egész játékból.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
mert néztem, hogy a majdnem teli "friend list"-emrõl senki nincs, de idegeneket láttam szép számmal...
Simraceway: tigris013
Meg is lepõdtem rendesen, hogy "nézd már, így is tud futni a world?"... nem kell percekig várni míg teleportál... ^^
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Baromi régen írtam már ide, és a játékkal sem játszom annyira, viszont a napi gem, az valamiért "fontos"... 😊
Viszont ez a 20-ai vissza állítás a dátumban... hát az "agyam eldobom" (zombie time)... nagyon komoly... 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
egy piros pontot neki 😊
Jelenleg technikai problémáink. Köszönjük a türelmét.
És most WTF van
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
valaki tudna nekem segíteni abban hogy egyik kariból a másikba hogy lehet cuccokat vagy autót pakolni vagy átrakni?
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y