Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A belépési adataid megegyeznek a játékba való belépésével.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

oksa.... köszike

ööö... szerintem más/saját fizetésével nem kell rukkolni, ki mennyit keres. Mindenki egyéni szoc. baja, hogy ki-mennyit keres.

Project D|Rare Car Collector|

Igen, töltsd le, valahol add hozzá az asztalon lévõ nfs indítóját és onnan biztos indulni fog

bocsi de nem használtam még ezt az origint így nem tom mi a helyzet 😛

ahhoz töltsem le az origint ugye ? xD

De nem elég belépni Originbe. Hozzáadtad a játékot és onnan akartad indítani?

4 óra bann ??!! 😮 ugyan miért ? hmm..... pont azokat az embereket baszogatják aki nem csal.... a pofám leszakad... örülök hogy van egy olyan karim amin egy "procar" van és nem is akarok hack-ekkel kinlódni mert nem szeretném ha kitiltanának erre tessék..... Am ahogy beértem a célba egybõl le is vágott..... de volt ez már tegnap is és utána vissza is engedett egybõl .....

Ha voltál fent, de kidobott (mondjuk verseny közben) akkor 4 óra bannn. Origin panelen keresztül elindulhat. Ez van. Chicane szeró meg halott.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

oda is beenged csak a game-ben nem :S

Originen keresztül sem enged be?

tutuhawer
hááát... nemtom... 😊) Tom, ez a profil neve, Nemtom. 😊) Hirtelen passzolom, reggel 6-ig gondolkodok még

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

van összesen 75 db profilom.... mindbe beenged csak ebbe az egybe nem , pont amiben a BMW M1 PROCAR van :/ ááááá...... megbolondulok..... oda az egyetlen faja gépem..... :@

tutuhawer
és a másik profil, amelyik nem ez, hanem a harmadik , amit nem is használsz és ha nem is azt , de inkább a negyedik kamu profilodat lépteted be, aminek az adatait se tudod, de megkeresed, megpróbálod? Ez még segíthet

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Értem... 😊
tutuhawer
hmmm... válts méretet , standard / maximum között, aztán talán nyelvet is válthatsz, az is letölt valami kis mennyiséget

akkor sem enged be :/

BONESAI
én meg a fél millára reagáltam 😄
Amúgy tényleg annyit keres, igaz külföldön, nem idehaza. de teljesen lényegtelen

NFSW: BONESAI

tutuhawer
nyilván érezzük, hogy hülyéskedtem, persze azért, mert Bonesai írta, hogy a faterja 650-et. Ha igaz, engem az is sért, ha kamu, az is. Vágod...? Én meg mondom, írok rá még nagyobbat. De valaki tud még nagyobbat.
"Figy, az én faterom 650-et kaszál, mégsincs 20 F1-ese, pedig lehetne..."
Rohadjak meg , ha szó nélkül hagyom, engem bizony zavar. Szakmai hsz-t nem tudok tenni, csak ilyen kötekedõset hirtelen. Majd igyekszem valami témábavágót is

faja..... :/.... Köszi 😊

<#nevetes1><#nevetes1>
tutuhawer
töltsd le a játékot újra

skacok.... mondjatok már nekem valami ötletet hogy vajon miért nem enged be a game.... A hivatalos oldalon beenged de a játékba már nem csak ezt a hibaüzenetet kapom : Authentication is temporarily unavailable , please try again later. Ilyenkor mi van ?

BONESAI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
strici bérgyilkos drogdíler <#nevetes1>

Nagyon bunkó lennék ha megkérdezném a foglalkozásod? 😊
BONESAI
hol az F1ed? <#nevetes1>

tutuhawer
én meg 800k-t keresek. De van itt, aki még többet

Jó neked<#rolleyes> de õk lehet F1 rajongók xD
BONESAI
hát faterom is 650k körül keres mégsem vesz minden accra F1et <#nevetes1>

Így van. Csak nekünk ilyen ku...a drága.
De lehet, Apa és Fia. 😊

Vagy ahol a havi fizetés 500k fölött van 😄
Aki nem volt buta és tartogatta a lengyelt 😛

BONESAI
de egyforma név és mind2 F1el van... ki költ már egy F1nyi pénzt egy farmkarira? oO

Privát multi, csak korán lépett ki a hívóval. Te meg pont befértél.

Hmm vakvéletlen<#rolleyes> névrokonok xD
BONESAI
éééérdekes dologba botlottam:

ÓÓóóó de jó már egyeseknek xD én még sose nyertem 😞(
BONESAI... ezt írja ki amikor be akarok jelentkezni apex szerverre....
Authentication is temporarily unavailable , please try again later. de csak 1 acc-nál... a másik acc-al meg beenged...... szerinted miért lehet ez ?

BONESAI
dehogy adom el <#zavart2>

De ha eladod, én rád küldöm Devellist 😄

BONESAI
köszi <#szeret>

Vajon ki vitte el? 😄

Szabi
ez lambó matricacsomag volt 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Csak ne lenne neki Vantage felnije <#rinya>

Csóró kukac 😄 Egye-fene, küldöm.

De, hogy mások is kapjanak esélyt, itt van ni: 5AKB-CDF5-VF6J-8MXJ

BONESAI
29.000 jelenleg <#nevetes1>

Mennyi IGCd van? 😄 Öööö, nekem meg kell a garázshely, úgyhogy még agyalok rajta.

BONESAI
Nem, csak 1 Astonom van (V12 Vantage). Azért kell, mert rohadtul tetszik de rohadtul drága <#circling>

Akkor Aston Achi, vagy mert kedvenc? 😄