94802
-
mamiya70 #92974 ok, akkor nem én bénáztam...
köszi az infót!!! -
Milo82 #92973 Regarding the missing Porsche 911 GT3 RS 4.0 (997)!
I am really sorry that the car dident show up in store, as you may know most of the staff are on vacation and due to technical difficulties we were not able to put it in.
However we will look at a solution soon and make sure that the car shows up.
Regards,
Fixnow
Ez jópofa sokan mentek szabadságra majd berakják a GT3 RS 4.0-át! -
BRIANOVERCLOCK #92972 Az lehet nem kerül be mivel bénák a jelenlegi "fejlesztők"... -
mamiya70 #92971 hogyan lehet megvenni a RS4-et, beléptem az autókereskedésbe, de csak boost-ért ajánlja fel!!!???
vagy mikortól?
azt olvastam jan 03 és 06 között... -
DAVYHICON #92970 üdv mindenkinek
nem rég jöttem vissza a játékba
azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet ( ha egyáltalnán lehet e még ) szerezni vagy ( vásárolni )
BBS,HKS,Sparco stb.
ezekhez hasonló matricákat mert láttam a játékban egy pár verdát amelyeken voltak ilyen cuccok
vinylek között meg nem találtam
-
#92969 Az RS4.0 biztosan jó dragra és egyéb versenyekre egyaránt. A classra pedig szerezz be egy 996 GT2-t és viszed a meccseket (vagyis viheted ha ügyes vagy).
Dragban nem a gyorsulási érték dominál elsősorban, hanem a nitró ereje. -
eLitMiLan #92968 "Ennek ellenére nem a szöveget írtam le amit kiadott a játék, hanem a tapasztalatom."
Én is a tapasztalatot írtam le, méghozzá több emberét.
"Ha én azt mondom, akkor nyugodtan el lehet hinni. Felesleges kétségbe vonni, mert amit állítok, annak utána járok, és nem csak a hasamra ütök."
Ez hülyeség, hülyeség amit állítasz, nincs igazad, ÉS nem csak én gondolom így.
"SZELEKTÁLVA A NEM FIZETŐ JÁTÉKOSOKAT bannoltak."
Nem jártál eléggé utána, mert egy lvl11-es accomon kiváltottam 1x, és NEM bannolták, és én nem is költöttem a game-re, ugyanúgy a rendes accomon, de ott kicsit többször is kiváltottam...
"Most pedig itt van a be nem lépési lehetőség mert ne vagy FIRST! Ami szintén a pénzről szól...."
A Starter Pack adja az elsőbségi belépést, de ez SEM garantáltan, van aki már több startert vett, mégsem engedte belépni.
"Ezek után megállapítható szerintem, hogy nem a csalókat bannolják, hanem a csalókat, akik nem fizetnek.
Ha neked ez újdonág, akkor szerencsés az életviteled. Mindenhol ez megy."
You don't say?! több mint 2 éve játszok, rohadtul nem újdonság...
-
mamiya70 #92967 Köszi a válaszokat!!!
az SV lambo, gondolom a MIURA!? majd keresem...
a GT2-t és a murcit másik profilban használom dragra, de billentyűzettel nem mindig sikerül a kezdést jól elkapnom...
a GT3 RS4 -re kíváncsi vagyok, megnézem...
AUDI RS4-em is van egy nickem alatt, azzal jók a tapasztalataim, C classban...
igazából néhány napja kezdtem nézegetni az autóim helyezéseit, és akkor próbáltam ki azokat minél több pályán, időket menni az EVORA-val meg a MUSTANG-al is...
mivel a mustangnak jónak tűnik a gyorsulási értéke ezért kérdeztem rá...
Köszi még1*!!!
(ALFA156GTA, OLI0723 alatt próbálkozgatok...)
-
Milo82 #92966 Valaki tudja hogy jó-e valamire az a nissan 240ZG amit 5000 multira adnak? -
#92965 Kibaszott tetves mobil felület... -
nick1agyrém #92961 GEKKY!
Biztos lesz itt pár ember aki másképp tudja, és mindenből mindent kihoz, de amikkel lehetett nyerni tutira, azt gondosan kiszedték.
Ezek voltak az AUDI rs4, A Lambo roadster, és esetleg a BMW, amit most szedtek ki.
Ennek ellenére, ha az acsi miatt nyerni akarnál meccseket, javaslom a VW scirocco-t. E" class-ban...
...persze ha belép egy RS4-el valaki, és viszi a meccset, akkor menekülj egy másik lobbyba...
Nem azt mondtam, hogy nem lehet más kocsikkal versenyezni.... csak épp, ha porsche-t vagy LFA-t meg ilyeneket veszel, akkor kb. azonnal lambo ellenfelet, kapsz... és akkor még nem beszéltem a pagani-ról.. -
nick1agyrém #92960 ...de ez egy másik történet...
Úgy adták a 750 boost-ot "ajándékba" hogy az új acc-hoz már nem jár a kezdő 500 boost. -
nick1agyrém #92959 Kedves MASTARMILAN!
Az angol tudásommal semmi probléma. A magyarral sem, tehát nem csak a fordítással, de az értelmezéssel sincs gondom, már több évtizede.
Ennek ellenére nem a szöveget írtam le amit kiadott a játék, hanem a tapasztalatom.
Én nem beszélek mellé, akár hiszitek, akár nem.
Több acc-om is van. Több gépem, több oprendszerem, több IP-m, tehát több belépési pontra van lehetőségem.
Ha én azt mondom, akkor nyugodtan el lehet hinni. Felesleges kétségbe vonni, mert amit állítok, annak utána járok, és nem csak a hasamra ütök.
Gondolhatod, hogy 24 óra alatt párszor megpróbáltam belépni.
Több vonalon, több géppel....
Azokkal az acc-okkal ahol volt pénz, ott simán beengedett. 3 acc-al is, és akkor még nem próbáltam a többit. Továbbá napi kapcsolatban vagyok még pár emberrel akiknél szintén ez állt fent.
Szóval nem beszéltem mellé.
Ha nem tetszik az összeesküvés elmélet, akkor sajnálom.
Ez pont olyan, mint az, hogy aki "kihasználja a BUG-ot amit a programozók okoztak, és kiváltja a kocsikat amiket csak véletlenül tettek ingyenessé...."
Ugye ismerős a történet a két Porsche-ről, (egy sima optikai tunningos és egy gyémántozós, ) és egy harmadik kocsiról.... amit többször is ki lehetett váltani....
Na elárulom, Minden accom kitiltották. Azt is ahol bűnt követtem el azzal, hogy kihasználtam a bug-ot, és kiváltottam annyiszor, hogy lett több mint 150 garázshelyem.... de azt is ahol csak a gyémántozós kocsit 1x váltottam ki. Tehát ezt is simán kitiltották.
Most mondom, nem kell kombinálni, az acc-ok között nincs összefüggés, sem IP-re, sem Email-re sem facebook-ra, sem egymás utáni acc-nyitásra azonos IP-ről... tehát semmire.
Ugyanakkor azokat az autókat látom futni, ellenére annak, hogy azóta sem tették be ezt a három kocsit, nemhogy ingyen, vagy IGC-re, de még pénzésrt sem.
EDDIG akiket erről kérdeztem, hogy neki hogyan maradt meg az acc-ja, kivétel nélkül mind azt mondták, ők szoktak költeni a játékra. Azaz megállapítható az eddigi valós tapasztalat alapján, hogy a BANNOLÁST nem a Bűn alapján, hanem a BŰN megléte után, SZELEKTÁLVA A NEM FIZETŐ JÁTÉKOSOKAT bannoltak.
Most pedig itt van a be nem lépési lehetőség mert ne vagy FIRST! Ami szintén a pénzről szól....
Ezek után megállapítható szerintem, hogy nem a csalókat bannolják, hanem a csalókat, akik nem fizetnek.
Ha neked ez újdonág, akkor szerencsés az életviteled. Mindenhol ez megy.
Egyébként csináltam egy acc-ot a 750-es ajándék végett... -
#92958 a GT3 RS 4.0 Porsche elég jó dragra, a hétvégén IGC
valamint kisebb classra a 996 GT2 Porsche és a Lamborghini Murciélago-k versenyképesek -
Gyuszopapa #92957 Én próbálkoztam a Boss-al de nem igazán jött be.Inkább használom az SV lambót. -
mamiya70 #92956 valakinek van tapasztalata mustang boss-al (784 körüli overal) drag-ra?
érdemes vele próbálkozni?
IGC-ből mit érdemes drag-ra venni? -
XxXegyFiuXxX #92955 most is meg lehet venni ingyen? -
#92954 rákerestem, de nem kód volt, rosszul emlékeztem, originbe lehetett ingyen megvenni -
XxXegyFiuXxX #92953 szabi
komolyan? :o
megvan még a kód? -
#92952 volt már ingyenes starter pack kód :) -
eLitMiLan #92951 Bocsi, de kicsit gyenge az angol tudásod.
Az az üzenet akkor is előjön ha van boostod (tapasztalat), és akkor enged be ELVILEG ha van elsőbbségi belépésed, ami starter pack vagy ilyesmi asszem, DE még igy se biztos hogy beenged. -
Cement36 #92950 :) -
#92949 Én komolyan feljelenteném a ti helyetekben ezt a brigádot is hogy ilyen diszkriminációt csinál
ha valaki veszi a fáradságot egy petíció beadására szóljon első akarok lenni a profilnevemmel a listájában.
Ez kb azóta van amióta ezen banda van felhatalmazva a szerver futtatására.
EZ NEM FREE FOR PLAY!! -
RED BULL F #92948 Pofámról leszakad a bőr. Fulladnának bele a pénzükbe... -
Quqa #92947 Hát, van egy pár! 1, 2, 3, 4, 5.
#92945 Mellesleg meg tudják különböztetni, nálam is (másoknál is) csak a nem boost-os profilt nem engedte fel. -
#92946 Gyere star trekezni én már csak ottan tevékenykedek:)
itt legalább minden évben karácsonykor és a nyári szünetben lehet ingyé hajót kapni .:) idén ezt hozta a télapó
-
B13A6 #92945 Ti még mindig játszotok?..Nem volt elég?..Új év alkalmából valami értelmes működő dolog után kéne nézni ,nem?:D-legalább működő...
Ja..szevasztok..
A 750 boost kódhoz annyit fűznék,hogy battlefieldbe 2000 pontyot kaptunk,amiből eldönthetem,hogy veszek egy jobbféle fegyvert vagy még erősítek a meglévőn-tök értelmes dolgok-tehát nem kell messzire menni,hogy normálisabb ajándékkal találkozzunk...
A nem enged be dologhoz:ezek szerinted dolgoztak vele annyit,hogy a játékosokat megkülönböztesse boost mennyiség alapján?...hol élsz te ,az vagy 20 perc lenne a 8 órás kávészünetből...Nekem egyszer volt ilyen,még volt vagy 20 000 boostom a lengyelből,nem engedett be és baszhattam a B logómat is...oszt akkor írja,hogy boost vásárlásával elsőbbségi belépést nyerek...jaja,naná...
Annyi volt az egész,hogy később pár percen át próbálkoztam azt egyszercsak majd beenged...
Remélem egyszer valahára lesz még olyan ez a játék,hogy játszható legyen...vagy legalább chat,hogy látszódjon is ,hogy multiplayer...
Szevasztok,további jó ...rossz játékot,boldog új évet... -
Csináljatok már erről az üzenetről egy hivatalos fényképet mert nem akarom elhinni ezt a marhaságot hogy ha nincs akkor senki vagyok, mert ilyet nem lehet művelni.
Oké nálam az a bibi hogy ha nincs bostom ott a B logom ezért kételkedek ebben az üzenetben.
Inkább bővítsék a szervert vagy vegyék le a pree4play feliratot mert ezt a minősítést nem érdemli meg a játék akkor. -
nick1agyrém #92943 Sziasztok!
Látom megy a ki mire költötte? Nos akkor én:
Miután azt az 500-at elvásároltam kocsihelyre, hogy megvehessem a BMW-t mielőtt kiteszik a listáról,
így maradt "0.00" boost.
Éppen ezért, 2 nappal karácsony előtt, amikor a 178. napon állt a gyémántozásom, nem tudtam belépni,
pedig egész nap fent voltam próbálkozni.
Azért nem, mert lehasználtam "0§-ára, így azt írta:
Sokan vannak a szerveren, és mivel nincs boost-om, ezért nem vagyok elsődleges személy.
Várjam meg amíg kevesen lesznek a szerveren, vagy töltsem fel a boost-om, a belépéshez..
Nos, így a 750 ajándék boost-ot, a gyémántozás folytatására váltottam ki,
a maradék meg jó lesz arra, hogy maradjon rajta annyi, hogy ez ne forduljon elő megint.
Tehát: Szó szerint, elvették, mielőtt odaadták volna.
Így valóban nem ért semmit.
Régi népmese jut eszembe: Hoztak is ajándékot, meg nem is. (szabadon engedett galamb...) -
RED BULL F #92942 Sok mindent nem lehet kezdeni vele. Az EVO 9-re vettem egy bodykitet, meg egy motorháztetőt, mert értelmes spoilerre már nem futotta belőle. Ha már szar a kocsi, legalább mutasson valahogy. Krúzolni jó lesz. -
#92941 Nekem pl nagyon hasznos volt ez a kevéske boost is, kapott a Silvia egy bodyt meg a charger is egy olcsóbbat. -
#92940 óriási naaagy levegőt és felejtsd el hogy van kb ennyire elegendő. primitív marhaságra el lehet szórni pl kártyákra.
még az e-s autokn a bady kitett se tudod levenni ennyiből :(
Megszokhattátok volna már hogy csoportváltás ide vagy oda sose fognak annyi pontot adni hogy bármiféle értelmet tudj belőle venni
Gondolom autó helyed van ha nincs arra pazarold el.
-
TA0MING #92939 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy ebből a 750 SB-ból mit tudok venni: Néztem a Gold cardpack-et de azon kívül semmit. Ezzel a 750 SB-al már el nézést ki törölhetem a seggem. (nem vagyok telhetetlen de ez azért már túlzás, mikor tavaly Nissan GT-R-t kaptunk) :( Ja! És Boldog Új Évet mindenkinek -
COBRA1159 #92938 Boldog új évet mindenkinek!!! -
#92937 -
#92936 így gondoltad ;) Robo verdák talán nekem összejön
és lehet igazad van versenyben jobb vagyok mint festésben a piktorok szeretnek ők abban a szakik én ott láma vagyok :D
-----
.. majd jan.7 én leszek csak addig egy barátom szedi a kavicsaimat mert elutazunk ma 18óra után után
B.Ú.É.K mindenkinek -
#92935 ez hihetetlen még az url beszúrást is gyűlöli:(
-
#92934 a faszom ebbe a rohadt bugba
http://imgur.com/a/dSZrl#0 -
#92933 háát nem tudom egy kicsi egyéniséget gondoltam hogy látok tőled ha meglesem a linkedet :)
Festés desingből megbuknál ha nem lennének lisensz matricáid :)
Van pár ami így is tetszik, és kedvem lett volna a koppintáshoz, de hol vagy mint egyéniség ezekben a festésekben?
Pl ott van nálam a toyotám a robo felirattal :)
Azé ha van az embernek pár liszensz matricája attól még bevihet némi egyediséget a dologba:)
saját autókészletem:) -
#92932 ha most se jó akkor töröld Szabi mind a kettőt :D
verdák