Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
csak a csíter k.csögök ezt is megölnék :S
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
· Chevrolet Corvette Z06 (1.500.000 $)
· Porsche Panamera Turbo (1.400.000 $)
· Pontiac Firebird Formula (700.000 $)
IGC-s autók közül törölve:
- Lamborghini Murciélago LP 640
- BMW M6 Coupé
- Mazda RX-7 RZ

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az õ szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyõz.
Részletben is fizethetsz csak te és hogy lásd hogy nem kamu ha igéretet teszel"csak neked"elõre elküldöm.
Ha valakinek kell van 1 2000 ft-os PSC kód ami 50%-ig állja a 2000-et.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Van egy Play Station 3-ra érvényes shift 2 unleashed kódom. Hihetetlenül szeretnél elcserélni egy PC-s kódra, és eddig a steam-origin csere-bere fórumokban se sikerült. Ha van valakinek felesleges kódja, segítsen ki legyen szíves, sokat jelentene
Hey
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Az a rendszer akkor lesz jó ha úgy hasznosítják mint az Ea-s forumot annak van értelme.
De hogy ha valaki hirtelen akar valami infót kérni a többiektõl akkor ez a rendszer totálisan megfelel.
Az a CSet se az igazi hiszen aki itt fórumozott az se ül állandóan a gépe mellett hogy várja a pittyogás akkor már inkább a ts szoba.
Nekem is zavaros az egész buli ottan.
Itt minden jó volt:1 helyen egy kattintással,info-k,érdekes dolgok+ a hülyéskedés is....Eddig játék nem volt,mostmár fórum sincs,illetve van csak felvette a játék színvonalát..ami ugye tudjuk hol van..
Ha eddig legalább ez, mostmár 0 okom van belépni,ne adj isten visszatérni a játékba...
Részemrõl ennyi,lehet ezt is pocséklás volt leírni..császtok
#92500 De most van!
Project D|Rare Car Collector|
Szerintem teljesen jól kiszolgálta az SG ezen fóruma a World játékosok azon részét akik megfordultak itt az elmúlt 3 év alatt. Semmi gond vele, kicsit gazdátlan lett mostanság. Nem csili-vili mint máshol, de jó volt a lényeget meg el tudtuk intézni itt is.
Megj.: tetszik hogy most van fejléc, de mi a túróért nem volt az itt eltöltött több mint egy évem nagy részében. <#wilting>#wilting>
Mindegy is, ez már örökre titok marad számomra. <#wow2>#wow2>
Megj2.: Felesleges összefeszülni e miatt! <#banplz>#banplz>
Egyébként 2 oldalnyi olvasatlan van, de nem igazán érdekel... <#wave>#wave>
DISCORD: grimanddark
1. Krisz mintha az írta volna múltkor, hogy neki sincs :'DDD
ha a kékvonalas fos, akkor ez most így mi ?
2. hulladék, de azért most is írsz ide, hulladék, de azért sikerült szétbarmolni még jobban
a fapados szerkezetét szeretem az sg-ben, átlátható, nincs semmi fölösleges 200x200as profilkép és 500magas aláíráskép..
remek hogy egy témát szétlehet szedni 80topikra, így 80 topikot kell követni, nem egyet <#worship>#worship>
én nem érzem összegkadásnak, eddig se volt és most sincs semmi bajom veled, csak nem értem, hogy ez így most mitõl jobb
"Nulla tenaci invia est via"
1. Nincs hozzáférésem sem az eftépéhez, sem pedig a szíeses fájlhoz. Ezt mindig elküldtem Krisznek. Neki kell intézkednie ez ügyben (ha szól javítom, és nem olyan kékvonalas fosra)
2. Mindig is mondtam, most is mondom (írom): SG hulladék, le se fosom... (egyetlen egy pozitívum van a fapados szerkezete miatt, semmi több.)
Nagyon sajnálom, hogy pont egy ilyen fos miatt akadunk össze! Faszányos volt az az idõ, amikor együtt toltuk a játékot! De én már a te idõdben is jeleztem, hogy tovább kellene lépni az sg-n...
DISCORD: grimanddark
én hoztam össze az eredeti topikdizájnt is, aztán rex bácsi szétbarmolta majd utánna átmenekült a saját fórumába ezt meg így hagyta..... :D
Ready To Rock!™
Balathruin
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
vagy ez a feltöltõ nem jó?
http://www.imagebam.com mert itt lehet tömeges képet tölteni
itt egy kép, hogy néz ki: link
Szóval oké hogy valami formába akarjátok rázni a dolgot de valahogy sokkoló a dolog:)
Nem tudom Szabiék is szerintem lassan elvesznek benne.
Így elment a játéktól is a kedvem az este már a követ se szedtem össze 182. nap volt,mérgemben nulláztam.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Project D|Rare Car Collector|
Na ja. Mindenki megy az nfswhun.comra.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az õ szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyõz.
Facebook album tessék kommentelni és szavazni is rájuk:)