Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+10-15 másodperc detto wolfy .
nézegesd a multis single idõ különbségeidet
/grat bonesai tudsz mindent/
DE tényleg unom szarom le mit sirtok a hátam mögött globál... kevesek vagytok és maradtok.
MI van a gameval most. originnell sem indul.
MI van a gameval most. originnell sem indul.
én errõl nem hallottam mostanában?
hyány futamot?
mikor?
sziasztok épp csak beköszöntem . ez itt nekem tul magas szinvonalú társaság.
nem nagy titok atiédnél nem nehéz tartalmasabbat összehozni.
te NEM ISMERED SZINAÁT nem mentél vele életedben .
de megigérem nem fogok sokat hozzászolni, én multiba szeretem szétbaszni a csiterek fejét.
amikor legutobb elsrtad magad apám 8 órás seron voltam. meta ne andrisoz pöcsöm.
Szina Badhart ök nem csalnak.
Khmmm. Szúrja a szemem a színvonal...
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Ne vicceljél má azzal a noob fossal nem nehéz, én pár ilyen fostalicskát + Zodat az RS 4.0.val is elpicsáztam, igaz sok NOS-al meg juggerel, a végén azért csodálkoztak, hogy mentem 398-al. <#hehe>#hehe>
#71082 Te vagy az az Andriska? Különben nem lényeg a lényeg ha leramolsz valakit pl. Beacon & Station az elsõ kanyarban, mert bénán fordulsz legalább megereszthetnél egy sry-t, pláne ha magyarnak mész neki. <#ravasz1>#ravasz1>
#71084 Tudjuk neked mindig húz a szerver mint vikinek! <#levele>#levele> <#mf1>#mf1>
#71082 Te vagy az az Andriska? Különben nem lényeg a lényeg ha leramolsz valakit pl. Beacon & Station az elsõ kanyarban, mert bénán fordulsz legalább megereszthetnél egy sry-t, pláne ha magyarnak mész neki. <#ravasz1>#ravasz1>
#71084 Tudjuk neked mindig húz a szerver mint vikinek! <#levele>#levele> <#mf1>#mf1>
jobb ki?
ha nem csalnátok nem kéne nyomnom te ki a faszom vagy?
Én meg nem nyomok semmit multiba, és eddig 151 A, 147 B, 91 C, 54 D, 44 E és 101 S class-os gyõzelemre volt elég <#bee1>#bee1><#hehe>#hehe>
hallom a hátam mögött mindenki beszél össze-vissza.
helo mindenki, szia Cris köszi segítséget.
hm vidia..
Engem dátum átálitás nélkül is be engedet
Eddig aki átállította a dátumot az tudott játszani, de hát õk nehogymá' lehessen, kikapcsolták az egészet <#idiota>#idiota>
Mi van már megint? Egész nap nem enged be a játék ez már unalmas! Valaki tud valamit?
😄
Project D|Rare Car Collector|
Háhá, 21 nitróm van, legyen jó a szerver és emberekkel teli és ezt ma ellövöm 😄
Olcsó F1 a seggem alá és mindenhova idõt szarok 😛
5 nitró? lol. Viszont, jó látni, hogy neked is fogy a nitród 😄
5 nitró? lol. Viszont, jó látni, hogy neked is fogy a nitród 😄
😄
Ha marad addigra valaki aki elolvassa...<#vigyor5>#vigyor5>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Szerintem elkezdem nyáron írni a hibák és megoldásai menüpontot.
Inkább függõ szerintem. Én már eleve nem értem, miért vett F1-et, de õ gondja. PU mentes csatában szerintem Agerával megütném, PUval meg, azzal is. Mondtam, hogy neki nem kell F1, de hajthatatlan volt.
Andris egy olyan személy aki azt gondolja, hogy aki jobb nála az csal...<#nevetes2>#nevetes2> pedig nála még egy csaj is jobbakat megy<#kuss>#kuss>
Amúgy meg egy kicsit ''idegbeteg''.
Amúgy meg egy kicsit ''idegbeteg''.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Server Down már. Hmm
ehh ezen ugy festett mintha nem ismerték volna a pályát vagy a kanyar fogalmát... neem a fejeddel bólogatsz ha jön a kanyar a kezedet a kormányon is használni kell hozzá😊)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
We are aware that some players are currently experiencing intermittent connectivity issues (Mainly Fatal Error 5). We are working diligently towards resolving these issues as soon as possible to make sure you can get back onto the streets of Palmont and Rockport once again.
We apologize for any inconvenience this may have caused and we’ll keep you updated with out progress.
Nocsak. Észrevették, hogy gond van 😛
We apologize for any inconvenience this may have caused and we’ll keep you updated with out progress.
Nocsak. Észrevették, hogy gond van 😛
Ez a mostani Monaco-in betéten volt? Az szép. <#eplus2>#eplus2>
#71060 Ki a túró az az Andris? <#wilting>#wilting>
#71060 Ki a túró az az Andris? <#wilting>#wilting>