Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Simraceway: tigris013
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Más idõ is csillagozva van.
A szerverhúzás nevetséges kifogás. Így nézve az is lehetne kifogás, hogy jól adta a játék a civileket, és nem lassították a játékost...
Én 0-ra versenyeztem a kocsit, mielõtt menekültem, így nem buktam menetenként 750 pénzt. Igyekeztem 2-4 Heat Levelen nyomni, mert akkor jobban fizet. Ha nem sikerült hamar menekülni, kivártam az 1-2-3 percet, hogy fordíthassak kártyát (gyakran adott 2500-7500 pénzt).
Szerintem senkit nem érdekel. Mindenki látott már laggot. Ilyet is, olyat is, amolyat is.
Nem elég okos az a teló...
légy türelmes
Költözködök, pakolok, csak pihin vagyok épp' - nuku idõ játékra! Majd holnap valamikor...
Emlékszem egy hajnali futamra (azaz több volt). Akkor ébredt, elõzõ este voltak gondjai - szóval nem lehetett játékra kész. Az elsõ pár futamban még lovagiasan be s vártam mindig. De amikor "bemelegedett" már ismét át kellett nyomnom a gáz gombot az asztalon, hogy utolérjem.
Szóval ez egy kissé erõs volt részedrõl Meta!
Mivel volt pár futamom veled (RTR-X-es pénzgyûjtögetés volt akkor nálam), láttam a tudás nem nálam van. De nem álltam neki csalózgatni, mert okom se lett volna ilyenre. Mint ahogy neked sem Dejavu esetében!
X
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X
Egy kis sztori, nem rólad, de magyarázza, miért is beszélek külön fajról. Anno gurultam 42-es szinten, egy õs 50-essel. Waterfront. Én MR2, friss vétellel, õ Elite Chevrolettel. Én ellõttem két nitrót, aztán hagytam, mert láttam, hogy kezd lemaradni. Pluszkört betolta, és végleg eltûnt a messzeségben. Célba érve nekem esett, mekkora csíter vagyok. Kérdem miért is? - Mert ennyire nem lehet menni az én autómmal azon a pályán. Mondom jó, teszteljük már le privátban, pu nélkül. Erre jött az isteni kinyilatkoztatás: Én csíterekkel nem versenyzek! És blokkolt is. Megnéztem a statját és meglepõdtem. Egy acc, 3 profil, profilonként 12-13 ezer multi!!!!! Nna kérlek Te is pont ilyen vagy. Mehetsz tõlem százezer futamot is, de akkor is egy lelkes, öntelt amatõr maradsz.
Megjegyzem, kár hogy nem beszélünk közös nyelvet. Legalábbis neked gondod van a magyarral. Nem csak a szavak fognak ki rajtad, de egy mondatot sem tudsz tagolni. (Írásjelek, meg betûsorrend, stb...) No meg a "Válasz" gomb használata, ugye. Fröcsögsz hogy "a fórumotok"... Te kreténnek születtél, vagy tanfolyamon sajátítottad el? Te is írsz ide, vagyis pont annyira az enyém/miénk, mint a tiéd. Érted? Vagy isteni entitásod nem ismeri a többesszámot és a birtokos jelzõket? Nem szekállak, csak kérdem. Mindegy...
Hajni téma. Osztom a többség véleményét. Te egy hihetetlenül, gátlástalan, morálisan alulfejlett egyed lehetsz. Nem személyeskedek, csupán ez a kép jött át nekem rólad, az itteni megnyilvánulásaid alapján. Lehet, csak én nem értelek. De Hajniért és becsületéért oda merem adni a profilomat, sõt tûzbe teszem érte a kezem. Egy izzig-vérig játékos, aranyos, becsületes és barátságos jó emberrõl beszélsz itt, egy lepukkant kocsmában sem megengedett stílusban.
Szerintem jobban jár mindenki, ha maradsz a worldben és multiban isteníted magad, valamint szenvedélyesen halmozod a block listád, minden olyan magyart belezsúfolva, aki egyszer is elõtted mer célbaérni.
A vádaskodásaid... Hm... Az hogy van, hogy te max 5 próbálkozásból, futsz egy 5. idõt??? Ami majd fél perccel jobb, mint a multi idõd. És ez mellett még Te hurrogod le Bonesait, hogy milyen különbségek vannak az idejeiben. Nem a levegõbe puffogtatok, csak az értékes idõmbõl szakítottam a statodra kicsit. És ott bizony látszik az idõrendben, hogy mentél egyik pályán, majd a kérdésesen is. A pálya idejét alapul véve, nem nehéz kiszámolni, hanyadik kísérletre domborítottál egy ötödik helyet. Szóval nálad is lehet elemezni.
Tessék:
2013-03-15 01:30 UNIVERSITY WAY UNIVERSITY WAY
CIRCUIT TOYOTA MR2 (SP) 01:59.062
2013-03-15 01:14 STADIUM & HWY 1 STADIUM & HWY 1
SPRINT VOLKSWAGEN SCIROCCO (SP) 03:07.828
2013-03-15 00:51 STADIUM & HWY 99 STADIUM & HWY 99
SPRINT PORSCHE 911 GT3 RS (SP) 01:33.480
További jó versenyzést kívánok és õszintén remélem, hogy a jövõben is kilépsz a lobbybol, úgy mint eddig!
U.i.: Poseidon nekem is megvolt :-) És ez jelent valamit?????? Ja!! Azt hogy versenyeztünk.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA