Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem látod de Dzsimmit s sõt õ barát listán van. de ha ez vigasz wolfgibkay is tiltva van.
te ténleg valami degradált gyökér lehetsz..😞 jó hogy nem teszed magadat egy szintre Schumacherrel vagy mittomén melyik pilótával.És ha okostelóról irsz? Olyan nagy feladat egy két nyomorult mondatot normálisan leirni?!
BONESAI
dragon az a baj, hogy nincs class szabályozás és minden szarral betesz... oda csak olyan autóval éri meg menni, ami minden ellen helytáll (Murciélago IGCk közül)

NFSW: BONESAI

ténleg, óóóó 😞 pedig igy C maxon azért elég jól megy a suprák ellen 😄( valamiért direkt azokkal tesz össze) bár azért egy rs4 jól tuningolva elég szépen el tud húzni melette..
és Poseidon-t nem csalóztad le 😮, kész csoda

Simraceway: tigris013

itt sirdogaltok.. a gyári oldalon vagy a nfs-s halgattok mint szar a fûben. poseidont is megütötem jó párszor õ is engem. egal. de nem toltogetem fel a fotókat , én játszók ti vert okadtok hordaban. okos telefonrol írok a gyengébb képességguek kedvert.. az meg ugye..
BONESAI
halott ötlet

Metasoft kedvéért lecseréltem a mottómat, a stat oldalon meg lehet nézni 😄

na ez jó volt (különben néztem a müsort amig volt discovery a diginél) 😄 Na szóval arról lenne szó hogy szeretném dragra megcsinálni a kis traktort, és nem tudom hogy melyik szinsorral érhetem el a legjobb gyorsulást..
Chip Foose
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy én nem <#idiota>

X

na, hogy legyen valami a játékhoz kötõdõ is, van itt valaki aki ért a chevelle tuningolásához?
ja kicsavo nekem Honke1 is elõre köszön gondold érdekeltek..
Ebben a mostani hullámverésben az igazán szomorú az, hogy enélkül valóban értékes tartalom lehetne az elsõ oldalon.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

BONESAI

<#smile>

Nem csodálnám ha a való életben is magányos vagy...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

kár hogy nállam most nem müködik a játék, mert valószinü hogy az én katasztrofális, roncsderbi stilusommal is leelõzném aztán végre belõlem is csiter lenne<#vigyor2>
pff
nem csodálom hogy összevesztél tutu-val, ha lecsalózol mindenkit aki megelõz vagy elver

"miután kb 8x szetbasztamm a fejet a spaden," Hajniét? Huh
Én is szeretnék a blocklistádra kerülni. Csalok mint állat.
Azok nevek, wolfy , Grama <#wave> A többihez nem azt hiszem nem szólok hozzá, csak figyelem távolról <#fejvakaras>
Hajni se veszít sokat hogy a block listáján van, kár is erõlködni<#wave>

X

összevesztem Tutuval miatta aki a forombol dönt. én a játékban döntõk, es ott döntöttem. nem tévedtem. béta óta nem kellet meg bocsánatot kérnem csiterezesert ....
Jól van, Meta, elástad magad.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Apám te egy idióta vagy és mehetsz a pályákra gurulgatni és blokkolni aki megelõz, nem is értem Tutu miért állt ki egy ilyen faszkalap mellett. <#falbav> <#mf1>
Megj.: Elõször tanulj meg írni, plusz az a qurva válaszgombot használni, de szerintem senki sem hiányolná, ha többet jelentkeznél be az SG-re! <#hehe>
látod

jaaa, hogy ez most direkt akarja a jó népet itt bosszantani? 😄
mert amatõr vagy!!!!!!!

na most van mirõl mantrazni sziasztok. /hangsúlyozom õ akart lekerulni a block listamrol, biztosan ott marad/
Sztem se csal Hajni, AZ BIZTOS, csak sztem neked volt rossz gyerekkorod...

lemerem a wolfzt is gramat is etc....na ebbõl nekem megmaradt a lemerem, és az etc, a többit nem értem
én is mentem Hajni ellen és semmi sem volt, te nem tudsz veszíteni ez orvosi nyelven betegségnek modják, túlzottan méghozzá

mert nõ nem csalhat? lemerem a wolfyt is gramat is etc.
Elég sokat gurultam mióta a World létezik, Hajnival is mentem azért jó néhány meccset de KIZÁRTNAK tartom, hogy csalna. Persze nem hoz már lázba annyira a játék mióta ennyi csaló van és ennyi probléma van a játékkal de a lényeg, hogy õt még igen és lelkes és azért gyors mert kitartóan gyakorol. Te sem úgy jöttél ide, hogy megfutom a top 100-at hipp-hopp hanem sok-sok gyakorlással érted el amit
Egy nõt le mersz csalózni, hova süllyedsz el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jólvan, most már Hajni is csaló, hadnám még ki??? 😮

na ha valaki leforditja nekem hogy mit jelent a mondata elsõ fele, azt nagyon megköszönném xD
megmondom õszintén elõsször én is azt hittem hogy csal, holott csak én nem vezettem elég jól. Megpróbáltam a kanyarokat úgy venni mint õ és nocsak, már mindjárt teljesen másképp ment az egész..
Azért mert ímeta 8* szétb... a fejét spéden. <#fejvakaras>

X

OFF Sérelem raktár noobs csinálok egy emailt panaszlada@ ... szarok a forumotokra soha nem én kezdek dunnyogni.
Lemaradtam.. miért csaló Hajni?

Project D|Rare Car Collector|

ó istenem, ha legyõztek akkor máris hacker, vagy mi is van most?
Defelejtsetek mar el és tamuljatok meg VESZÍTeni méltósággal, ezért csaltok. tehát Dejavu71 csiter.
én nem szertnekk. miután kb 8x szetbasztamm a fejet a spaden, én csöndben maradtam de most látom nem tanult meg veszíteni, kénytelen voltam tisztába rakni...
Metasoft készül neked egy videó 😄

RoboKutya78
Az értékes ötleteket Hsz eket lenyomjátok a lap aljára a sok kakaskodással

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ja ja sokan nem kíváncsiak a porkavarásra arra ott a leveles láda.<#banplz>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
ha személyeskedsz legalább címezd a hozzászólásodat mert gubancot okozhat figyeljünk mán odaa....

Azért szerintem is vegyél le egy kicsit az arcodból, és beszéljétek meg szépen a problémátokat, és ha lehet akkor nem itt.Köszönöm.

dejavu maradt block list.. 😞