Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

,
Hallod, egész kezelhetõ, meg jól gyorsul, csak azért vettem meg régebben, mert mondtam amíg IGC-s addig legyen a garázsban, aztán ki is vettlék, most mentem vele 1-et nagyon durva 😄
A másik meg az h. most jöttem rá h. az acsikért kapott cuccokat hogyan lehet kinyitni, így a nyakamba hullott egy csomó part 😄D
mivel nekem nincs GTO-m nem tudok válaszolni, de amikor jött a Car Class rendszer akkor elég sok autot javítottak, talán onnan van az is

Simraceway: tigris013

Srácok, most versenyeztem egyet a Pontiac GTO-mal, ezt az autót mikor buffolták fel ilyen jóra?
én még úgy is tudok, sõt jobban mint amikor józan vagyok, egy-két ember tudja állítani 😄
csak kell hozzá 7-8 pálesz és már mehet is a játék 😄

Hol az a videó? Vagy hegynek felfelé tolod....? Akkor várok tovább türelemmel.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Részegen kurvavicces vezetni xDDDDDD
.
na szevasztok.
nem tudok shotot. orosz csiter írta pirossal.
Nahat, kicsit kihuzom a labam itthonrol, es mar 150 hsz t kell visszaolvasnom, ez igen, itt aztan jo kis banzaj volt <#integet2>
Es ezuton mindenkinek koszonom, aki kiallt a mellettem <#worship>
Az biztos, h arra mar rajottem, h Metasofofttal lehetetlen szot erteni, mert nem egy nyelvet beszelunk, ugyhogy nem is akarok mar lekerulni a blokklistajarol...Ugyhogy reszemrol tenyleg lezarom a temat <#whatever>

de nem jó a fõ oldal akkor hogyan veszel boost-ot?

hát valakinek mûködik valakinek meg nem

Szép Jóestét!

mikor lesz elérhetõ a szerver?

elõre is köszönöm a válaszokat! 😊
Ez most engem is érdekelne mert 50.000 boost nem kevés annyi pénzért
tutuhawer
akármilyen olcsó a boost, tele van minden pálya csalóval. Ez nem hangzik jól.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
na ez nem hangzik rosszul... 12 euró cca 3500HUF. tudsz dobni screenshotot?

NFSW: BONESAI

500 rubel 50.000 boost
Mondjuk, már nem azért Meta, de a stílust kicsit visszafoghattad volna.... lehetett volna ezt szépen is. Majd egy groupban szeretnék veled beszélni meta.

Project D|Rare Car Collector|

Ryder159
most már ne is bannold, mindjárt jönnek a moderátorok...

NFS World: kinek nagy a kukija autóvezetés közben, és ha nagy akkor miért csal mikor egyszerûbb módon is lehet növelni- féle megbeszélés.

X

Nem bannoltad Metát, õ meg csinálja itt a feszkót.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Mégegyszer: Mi Történt itt?

Ryder159
De mit veri itt magát? 50. helyen van világranglistán szóval egy tetves csaló gyökér. Ennyit errõl...

Metasoft

Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre

Km órát, jóárasítottam az autót.

X

goregrind
Igazad van, buktam mint a gyöngyhalász! Vagy mint a büdösbúvár... <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze csak abban az esetben, ha az X millió Team Escape csitnek számít... <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

mit tekertel vissza??????
Szerintem ez csííííít <#eplus2><#banplz><#eplus2> Több van mint Metának <#buck> Húúúhaaa :-D Mindjár lekap téged a tíz körmödrõl....

Mi ez a 93 hozzászólás már megint??!!

goregrind
Long Haul - 23.925km

DISCORD: grimanddark

Wow, van 2934 Km, plusz amit visszatekertem autó eladás elõtt.<#banplz>

X

mert folyton baszogattok.. a régiek. értsd ahogy akarod ismernek. ti meg de kik vagytok.
Ehhez kapcsolódó párhuzam: tegnap végre megnéztem az Initial D Extra Stage-t, ahol egy Metához hasonló felfuvalkodott egyént (Emperor csapat, Evo4) elintézett egy lány (Sato Mako, Impact Blue csapat, Sil80). Ott is pont úgy le volt nézve a lány, mint ebben az esetben.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

te mar írtad.. a szajkarate lektor , mestereket várom ... 3x kérdezem ..
Egy darab t (tárgyrag) kimaradt a tisztelete végérõl. Elnézést tanár úr!

Kinek van kedve S Class grup ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

12,749 Km

Ilyen vagyok. Nem megyek el szó nélkül, mikor egy EMBERT baszogatnak hülyeséggel. Fõleg ha az óbégatóban, pont az ember a legkevesebb... Lehet maradi vagyok, de én értékelem a tisztelete, és tisztelni is tudok. Megtanultam. Ha pedig tisztelek valakit, akkor ki is állok mellette. Persze jobb lenne már észre sem venni a baromságait. Azt hiszem nem írok több novellát ma :-)

Longhaul ????
BONESAI
10370km.. van jobb dolgom is. Te meg menj és verd ki a faszod a 18000 km-edre

NFSW: BONESAI

akkor megkérdezem: Van-e lehetõség pár kört gurulni groupba, mert szeretnék valamit nézni

Ez így is van de ezért van a youtube meg magyarországon a napisz@r hogy híresé tegyen meg a péztárcának is jót tesz

undorító egy massza lett a közösség bol hanyok tõle
na, akkor neki is foghatok a gyüjtögetésnek, jee
szajkarate 😞 Long Haul??? páran mar megosztottuk ...
A 650-est nem szedték ki amióta berakták bent van, a 640-est szedték ki már vagy 2x ha jól emlékszem.

Más: Nem lehetne leszarni már magasról ez a meta témát ne adj enni a troll-nak és elpusztul.
Én elolvasgattam az újabb agymenéseket, megfogalmazódott bennem pár gondoltat, aztán néztem tovább a meccset. Inkább ráhagyom az ilyenekre, de azért jó hogy van aki megteszi helyettem/tünk.<#smile>

X

Uraim, csak higgadtan. Az utolsó három benyögése, okádása óta, csak derülök rajta. Lassan eléri a Kecsenye szintû videókat.

Jogos 😄