Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes

légy türelmes
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Más: Végre egy olyan nap, ami adott értelmes dolgokat, nemcsak nitrót.
2 darab 3* zöld váltó (egymás utáni versenyen), 1 darab 4* sárga felfüggesztés meg egy 2* perfect start duration.
Bár tény és való, hogy az a múltkori 'luckytrain nitro' jobban esett nekem.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|
légy türelmes
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Más: Valaki nézi ezt a nyugdíjas F1 felvonulást, most a végére kicsit belehúztak a fiuk de az elsõ 1 órában szinte aludtak a pályán. <#wilting>#wilting>
#71585 És az a legjobb! <#hehe>#hehe>
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem vicc, tényleg lecseréltem, sokkal jobb a telefonálás és van rajta Snake II. Az iPhone-n van Snake II? 😄
Amúgy nem értem az iPhone mizériát, szerintem az ötös az egy vacak
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

http://kephost.hu/share-43C0_51A1EB83.html
na mindegy a lényeg hogy 3szor tûnt el és 4 csillagos tuningot kaptam
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Simraceway: tigris013
Értem a problémád, Annak idején (gondolom sokan emlékszünk még rá) Bill Clinton elnök úrnak kis híjján eltörött az elnöki pályafutása. A kérdéses eset, ugye az volt, hogy pippantott-e Monica (az elefántlábú) avagy nem. Nos, mint kiderült a hosszas herce-hurca végeredményeként, bizony letérdelt és szerette a tisztelt Elnök Urat. Szerintem ha ilyesmi kiderül, esetleg nyilvánosságra is hozzák, az elnöknek akkor sincs más felé elszámolni valója, csak a szenátusnak és esetleg (vérmérséklettõl függõen) a försztlédinek. Ám az elnök feje majdnem porba hullt mégis. De miért is? Nos nem a szájjal szeretés esete és annak nyilvánosságra hozatala miatt, de nem ám. Hanem mert eskü alatt vallotta, hogy nem történt meg a harmadik (vagy ez már inkább negyedik, ötödik) tipusú találkozás Monicával, a vizsgálat pedig az ellenkezõjét bizonyította. Tehát ha Bill bácsi, szende félmosollyal azt találja mondani: Ez biz' megesett fiúk. Nem volt ugyan rossz, de azért már marha ciki. Bocsi! (A nejnek legfeljebb kis wellnessz, shopping, vagy virág) Ezután vége a pernek, a nép örül, hogy van egy tökös vezetõjük, a szenátus esetleg megfedi, korlátozza, elküldi Tibetbe egy kis diplomáciai villogásra egy kis falu jaktenyésztõ telepére. Ennyi. Történet vége.
Szóval ja. A folyamatos színváltás nem bug. Tudod te, én, õ. Mondom úgy, hogy közben kiálltam Rexi mellett eddig és állok most is. Korábbi novellámban leírtam, hogy miért. Lehet a szõnyeg alá seperni, de akkor is tény, hogy ott valami történt. Ment az okosság abban a profilban. Hogy Rexi tudtával, engedélyével vagy szabadakaratból, az egyre megy. De vártuk a választ, ami nem igazán született meg. Én megértem, ha besokallt, ha kellett az igc, ha nem volt ideje a pénzhajszolásra. Még csak nem is zavar. Tõlem nem vett el semmit, és úgy gondolom mástól sem. Viszont nem kell madárnak nézni senkit és nem kell megsértõdni sem. Bár szerintem kicsit hangosan kezdõdött az egész. Jobb lett volna türelemmel, a magánszférában helyre tenni a dolgot. Te láttad, õ tudta. Te felvetted, most mindenki tudja. Pedig nagy igazság, hogy amit a szem nem lát, az a szívnek nem fáj... Le lehet engem is hülyézni, de az a helyzet, hogy jelenleg mindketõtök pártját fognám. Tettetek le annyit az asztalra, hogy kiálljak az oldalatokon. Úgyhogy részemrõl nem vagy kiutálva. Értem, hogy mi sért téged és igazat is adok. Értem Rexit is és szemrebbenés nélkül szemet hunynék az ilyen "villogás" felett. (Fõleg miután az öcsi ezen része már önerõbõl teljesítve volt)
Nah ennyi a mai novella. Bocsi a kisregényért, meg a hibákért, de most rohadt vagyok átbogarászni!
Egy utolsó gondolat az egészhez (REX úgy se fogja elolvasni, ahogy írta).
Mint írtam, utólag kicsit túlzásnak találom, hogy azt állítottam, hogy csalást használt. Összekevertem azzal a dologgal, amire rákérdeztem. Mire ez a szabályos idõközönkénti villogás?
Tételezzük fel, hogy nem írtam azt, hogy hack-et használt, akkor is az a kérdés, hogy csinálta ezt a villogást.
Amit REX a videóban mutatott, abból nem derül ki a villogás oka.
Hiba nem lehet, másnál is jelentkezett volna akkor. Azzal elintézni, hogy ********* tudja, azzal sok mindent be lehet söpörni a szõnyeg alá. (Egy csíter is el tudja intézni a csillagos idejét, hogy: "******** tudja".
Ha pedig REX sértõdöttet játszik, hogy mindenkit töröl a listájáról, õ dolga. Legfeljebb kevesebb emberke lesz benne a listámban.
Ennyi.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Achievements 2. rész
Simraceway: tigris013