Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki be tud jelentkezni Oroszországból vagy esetleg Ukrajnából, legyen szíves tegyen fel pár képernyõképet (az összes fizetési lehetõségrõl)!

légy türelmes

de nem is lehetetlen 😄
Ryder159
<#banplz>

BONESAI

Nem lehet elég korán kezdeni

NFSW: BONESAI

Ez nem gyenge!

én Rexinfernummal talán 3-5 x mentem multit soha semmi gyanúsat nem láttam, éreztem.
próbálta mar valaki a rubeles boost vásárlást ?
Ez inkább graffiti...

légy türelmes

novella, nem érted
trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Na Én akkor neki fekszek az A classnak xDDD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Deus Ex <#worship><#worship>

Csak Quqa meg ne lássa ezt a hozzászólást.<#nevetes1>

Más: Végre egy olyan nap, ami adott értelmes dolgokat, nemcsak nitrót.
2 darab 3* zöld váltó (egymás utáni versenyen), 1 darab 4* sárga felfüggesztés meg egy 2* perfect start duration.
Bár tény és való, hogy az a múltkori 'luckytrain nitro' jobban esett nekem.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Lehet elmarad... Téma nélkül nem igazán élvezetes a köpködés, meg a sárdobálás. Az olyan mint a tyúkok kapirgálása egy betonozott udvaron. Motorikus, de élvezhetetlen.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Miért, már nem õ a zúr?

légy türelmes

Visszahozhatom Viktormagyarországot

Project D|Rare Car Collector|

Ma is lesz szájkarate?

légy türelmes

Magyar Torna-, vagy Ritmikus gimnaszitka Szövetség?
trakk
Süti annak, aki felismeri a logót.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

illesgergely
Zajlik az élet arrafelé <#eljen>

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

hacsak meg nem büntetik :/ Raikönnen bravúrosat autózott a végén, majd remélem mutatnak róla videót.

lorci
Kár, hogy a végére Perez elcseszte Räikkönen versenyét...<#szomoru2> de azért 10.-nek bejött<#taps>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szerintem ráfért az, hogy elzárta konkrétan Maldonado a pályát 😄

Szevasztok emberek meg gyerekek 😛<#wave>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Hagyjad már, ha nem achi volt akkor farm (mint már írtam) igaz hogy 1-es körözési szinten csak 390 pénzt ad, de ugyanez 5-ön már 1500, ami ugye percenként 6000 és az már nem rossz. 1 óra alatt 360E és pl. 5 óra múlva 1,8 milla, amit versenyekkel nem lehet összehozni, ennyi idõre kb. 1 milla jöhet össze, max. kp. növelõvel (30% kb. 6500/futam) a legrövidebb 1,5 perces pályákon mindent nyerve, ami ugye 2-3perc betöltéssel együtt. TE-n (HS) talán kicsit több is összejöhet. <#nezze>

Más: Valaki nézi ezt a nyugdíjas F1 felvonulást, most a végére kicsit belehúztak a fiuk de az elsõ 1 órában szinte aludtak a pályán. <#wilting>

#71585 És az a legjobb! <#hehe>
Vagy hogy ha irod, tedd spoilerbe. 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Én meg lecseréltem a tipot erre:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem vicc, tényleg lecseréltem, sokkal jobb a telefonálás és van rajta Snake II. Az iPhone-n van Snake II? 😄
Amúgy nem értem az iPhone mizériát, szerintem az ötös az egy vacak

BONESAI
<#duhos2>

És mit dicsekedsz?Nem annyira érdekel senkit.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI
szasztok
na lett egy iPhone 5öm <#nevetes1>

Te már leírtad, mi volt a baj, nem kell kétszer leírni nem? De 😛 Amúgy nem a weblap URL-jét kell belinkelni, hanem a képnem az URl-jét(Jobb klikk a képre, kép URL-jének a másolása vagy hasonló.)

Hádde ebbõl nem tanulnak! Ha kijavítod csak úgy szónékül nekik.

ezt akartad képként beszúrni:
http://kephost.hu/share-43C0_51A1EB83.html
hol a rákba van a képem?? mért nem enged sehonnan beszúrni!?
na mindegy a lényeg hogy 3szor tûnt el és 4 csillagos tuningot kaptam
3szor tûnt el a gyémántszámláló de...
Jó muzsika. Teccik. Jó tudni, hogy nem csak én hadarok<#idiota>

SUNNY84HUN
kis feszûltség oldás , lazulás céljából 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

ÁáÁáááá dehogy :-D

Nézd má', egyesek, hogy ismernek 😄

Azt a tökfej Házigazdát kell megkérni 😄

Kérd meg Christ. Megadod a játékbeli neved, hogy melyik szerón nyomod és õ megcsinálja. (Küldj neki aldis almalevet majd :-D)

TCMCHRIS-tõl kell kérni fejlécet: írjad le a játékbeli nevedet és a szintedet és majd ha feljön megcsinálja

Simraceway: tigris013

Értem a problémád, Annak idején (gondolom sokan emlékszünk még rá) Bill Clinton elnök úrnak kis híjján eltörött az elnöki pályafutása. A kérdéses eset, ugye az volt, hogy pippantott-e Monica (az elefántlábú) avagy nem. Nos, mint kiderült a hosszas herce-hurca végeredményeként, bizony letérdelt és szerette a tisztelt Elnök Urat. Szerintem ha ilyesmi kiderül, esetleg nyilvánosságra is hozzák, az elnöknek akkor sincs más felé elszámolni valója, csak a szenátusnak és esetleg (vérmérséklettõl függõen) a försztlédinek. Ám az elnök feje majdnem porba hullt mégis. De miért is? Nos nem a szájjal szeretés esete és annak nyilvánosságra hozatala miatt, de nem ám. Hanem mert eskü alatt vallotta, hogy nem történt meg a harmadik (vagy ez már inkább negyedik, ötödik) tipusú találkozás Monicával, a vizsgálat pedig az ellenkezõjét bizonyította. Tehát ha Bill bácsi, szende félmosollyal azt találja mondani: Ez biz' megesett fiúk. Nem volt ugyan rossz, de azért már marha ciki. Bocsi! (A nejnek legfeljebb kis wellnessz, shopping, vagy virág) Ezután vége a pernek, a nép örül, hogy van egy tökös vezetõjük, a szenátus esetleg megfedi, korlátozza, elküldi Tibetbe egy kis diplomáciai villogásra egy kis falu jaktenyésztõ telepére. Ennyi. Történet vége.
Szóval ja. A folyamatos színváltás nem bug. Tudod te, én, õ. Mondom úgy, hogy közben kiálltam Rexi mellett eddig és állok most is. Korábbi novellámban leírtam, hogy miért. Lehet a szõnyeg alá seperni, de akkor is tény, hogy ott valami történt. Ment az okosság abban a profilban. Hogy Rexi tudtával, engedélyével vagy szabadakaratból, az egyre megy. De vártuk a választ, ami nem igazán született meg. Én megértem, ha besokallt, ha kellett az igc, ha nem volt ideje a pénzhajszolásra. Még csak nem is zavar. Tõlem nem vett el semmit, és úgy gondolom mástól sem. Viszont nem kell madárnak nézni senkit és nem kell megsértõdni sem. Bár szerintem kicsit hangosan kezdõdött az egész. Jobb lett volna türelemmel, a magánszférában helyre tenni a dolgot. Te láttad, õ tudta. Te felvetted, most mindenki tudja. Pedig nagy igazság, hogy amit a szem nem lát, az a szívnek nem fáj... Le lehet engem is hülyézni, de az a helyzet, hogy jelenleg mindketõtök pártját fognám. Tettetek le annyit az asztalra, hogy kiálljak az oldalatokon. Úgyhogy részemrõl nem vagy kiutálva. Értem, hogy mi sért téged és igazat is adok. Értem Rexit is és szemrebbenés nélkül szemet hunynék az ilyen "villogás" felett. (Fõleg miután az öcsi ezen része már önerõbõl teljesítve volt)
Nah ennyi a mai novella. Bocsi a kisregényért, meg a hibákért, de most rohadt vagyok átbogarászni!

hogyan lehet megcsinálni hogy nagyban jelenjen meg a nevem és a szintem?
SUNNY84HUN
toljátok inkább a multit , ott kell küzdeni nem itt :/ , ott kell letenni az asztalra valamit nem itt visnyogni , ma nem sok csaló van úgy vettem észre , simán 50 b class futamot nyertem pedig 9 körül léptem fel most meg le 😊

Köszi, de már rájöttem 😊
Megmondtam, hogy ki leszek utálva innen...
Egy utolsó gondolat az egészhez (REX úgy se fogja elolvasni, ahogy írta).
Mint írtam, utólag kicsit túlzásnak találom, hogy azt állítottam, hogy csalást használt. Összekevertem azzal a dologgal, amire rákérdeztem. Mire ez a szabályos idõközönkénti villogás?
Tételezzük fel, hogy nem írtam azt, hogy hack-et használt, akkor is az a kérdés, hogy csinálta ezt a villogást.
Amit REX a videóban mutatott, abból nem derül ki a villogás oka.
Hiba nem lehet, másnál is jelentkezett volna akkor. Azzal elintézni, hogy ********* tudja, azzal sok mindent be lehet söpörni a szõnyeg alá. (Egy csíter is el tudja intézni a csillagos idejét, hogy: "******** tudja".
Ha pedig REX sértõdöttet játszik, hogy mindenkit töröl a listájáról, õ dolga. Legfeljebb kevesebb emberke lesz benne a listámban.
Ennyi.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tessék itt megtudod hogyan lehet kinyitni õket
Achievements 2. rész

Simraceway: tigris013