94802
  • bboyatty
    Mennyit kóstál a golf?
  • Milo82
    Aki még nem váltott ki audi A1-et ezzel még mindig megteheti: AFBQ-Z46J-EXS7-T89H
  • Milo82
    A Golf MK1 GTI az egyetlen újdonság,nekem legalábbis!
  • Milo82
    "NEWS ABOUT IGC Rotation.

Better late than never! The rotations are up, guys. We're still missing the GT3 RS 4.0 (and the A1+135i), but...
    here is the list of cars that were just added for IGC:

- Lamborghini Murciélago LP 640
    - Aston Martin DBS
    - Nissan GT-R (R35)
    - BMW M6 Coupe
    - Toyota Supra
    - Chevrolet Cobalt SS

plus...
    - Volkswagen Golf MK1 GTI!! That's right, it has become IGC for the first time since it was released.

Farm your cash and collect the new cars!
    ~Zak"
  • SUNNY84HUN
    nekem az ucsó sb kód az a 750es volt de azt mindenki kapott :D , azóta csak hírlevelek akciók stb stb az ea -tól :/
  • XxXegyFiuXxX
    nekem bezzeg semmi -.-
    ez mi a rák?
  • BRIANOVERCLOCK
    EA fórumon írták páran, hogy kaptak, de itt szerintem csak te kaptál
  • bboyatty
    Hát egyik este végig böngésztem a mail-jeim és ott volt egy a NFS-től, valami kínai jelek közt kiírva, hogy 600 SB, megnyitottam és volt egy kód benne, beváltottam és kaptam 600 SB-t. Gondoltam más is kapott de akkor ezek szerint nem.
  • mamiya70
    honnan jött az ajándék SB???
    már ha nem vagyok indiszkrét???
  • bboyatty
    Én itt vagyok! Ezért szeretem én is az sg-t, semmi bonyolult nincs benne.
    És, hogy legyen is valami, itt az ajándék 600 sb-m eredménye.
  • SUNNY84HUN
    , én szeretem az sg-t mert egyszerű és simán áttekinthető de már itt alig jár valaki...
  • GEMPAHUN

http://www.sg.hu/kep/faces/idiota.gif
  • bboyatty
    Hát mindenki a másik nfs-es oldalon lóg, csak annyi a bajom azzal, hogy én évek óta sg-zek ezért más fórumokon nem érzem otthon magam...beregiztem oda is de az nem jön át nekem...:P
  • Szabi #93041
    jé, bebuggoltak a nicklogók olyan rég nem írt ide senki :D
  • bboyatty
    Na ez mi volt? Én nem is linkeltem hozzászólásokat?
  • bboyatty
    Tegnap este lecsekkoltam a maileim és láttam, hogy van az NFS-től is, ilyen címmel 您有600點SpeedBoost等著您, megnyitottam és volt benne egy 600 sb-s kód, be is váltottam és jóvá is írta nekem. Más is kapott?
  • arpiii
    ez a kocsi listám
  • arpiii
    http://www.youtube.com/watch?v=gAgftJayAS0
  • arpiii
    de van cayman th-m csak én azt vettem, ennek lehet köze valamihez?
  • arpiii
    nemvoltam akkor pont
  • GEMPAHUN
    Ő te voltál mikor volt a Free Gift olyanok voltak hogy Jugger Dodge meg Cayman TH megy Cayman Shift te ezekből nem válltotál ki?
  • arpiii
    Jó de nembiztos hogy a cheat miatt rúgtak ki. Mert nem mondanak semmi konkrétat. Ez a legidegelőbb benne, hogy nem tudom miért bannoltak csak megtették. A bann után megnéztem az emailemet és láttam hogy az origin account jelszavam sikeresen megváltozott, pedig én nem változtattam meg vissza is kellett állítanom. De a statjaimon nem látnám hogy valaki csalt volna rajta vagy lehet csalt csak nem lett jó az ideje. De az biztos hogy feltörték. Ezt most meg is írtam nekik remélem hogy azért visszakapom :/ most haverom adta nekem az accját mert ő nem játszik, de akkor se az én accom
  • GEMPAHUN
    Mennyél panaszkodni akkor mert látom jó statok vannak akkor írd nekik az hogy meg is kéne nézni néha a statokat
  • arpiii
    Szevasztok!

Van egy hatalmas problémám, nemtudom ti találkoztatok e ilyennel. Egyről a kettőre bannoltak engem permanent tehát örökre. De nem értem miért ez októberben volt előtte játszottem szeptemberben valamikor. De mondom felrakom megint és hát az az üzenet fogadott hogy you have been banned permanently for terms of service. De én nem cheateltem soha semmi más programot nem használtam. Tehát érthetetlen számomra, hogy miért is bannoltak, mert konkrét okot nemtudtak mondani csak azt, hogy nem adják vissza. Nfs-s en az időimmel sincs gond. Tehát ha valamelyikőtök találkozott a problémával és megoldást is talált rá megköszönném, hogy tájékoztat. Jó nem egy nagy acc volt de 1000 órám volt benne 27 kocsi (ccx, mp14, zonda f, diablo dev 6 nyertes...).
  • mamiya70
    hát igen, ahol én a GT3-al 200-220-al bírok fordulni ott te 260-280-al, ahol 300-320-al ott te 350-360-al...
    ez már jelentős különbség...
  • GEMPAHUN
    Muszáj volt nyomni ilyet vidit :D
  • BONESAI
    csoportban is mondtam már de itt is leírom

marhára mindegy milyen kocsival mész, akár egy jobb B classal is megvered az F1et ha nagyon csíra a sofőr (igaz nem ezen a pályán).
    Meg eleve, te használtál 7 nitrót ő meg semmit, milyen összehasonlítás ez? Semmilyen

Ilyen erővel hasonlitsd magad az én F1es 3:53 időmhöz.

• Szabi #93027
    bő egy hónapja el se indítottam, bugos szr az is, EA termék....

pedig nagyon örültem neki, hogy jön a Battlefront 3, de EA és DICE termék lesz az is.. :-(
  • GEMPAHUN
    Mennyél BÖF4ezni :D
  • eLitMiLan
    Azt ne mond már hogy te nem tudnál leverni egy rajtrácson álló F1-et XD
  • Szabi #93024
    jé, még játszik valaki ezzel ? :D
  • GEMPAHUN
    Jó köszönjük csiter koma hogy ha le tudod gyözni az F1et Sciroccoval Kész vicc vagy ! :P
  • eLitMiLan
    Ja, de akkor miért írsz ki olyat hogy szarrá lehet verni egy F1-et ha bénázott? :D Sciroccoval is lealázok egy F1-et, ha az éppen faltól-falig megy, vagy a rajtrácson áll és én azt mondom, azért van a billentyű, hogy használja :D
    Ja, elfogadnák egy ave-t meg még talán egy F1-et is xD
  • GEMPAHUN
    Azért van a nitro hogy használja mindenki egéségel :P
  • GEMPAHUN
    Szeretnél te ilyen autókat :P
  • eLitMiLan
    Naja, nem használt nitrót, meg lehet nem a legjobb sofőr :D
  • GEMPAHUN
    Űdv Úrak
    Már most azt mondom hogy szarrá lehet verni az F1et és az én Aventadorom közzőt van különbség viszont még nem fullos az Aventador!
  • XxXegyFiuXxX
    öcséém ez mekkora faszság,fészen ismerősnek jelöltem magam és vissza is igazoltam és az NFS WORLD oldaláról akartam küldeni a másik fészemre meghívót (h legyen boostom) erre látom h ott vmiért nem vagyok ismerős,ez mi? valaki tudja erre a választ? KÖSZÖNÖM előre is
  • RED BULL F
    Elvileg ma...
  • tutuhawer #93015
    Szevasztok
    http://www.nfswhun.com/
    A játék annyira nem hasít, de a fórum igen. Sikerült elintézni, hogy mibilról még könnyebb legyen kezelni a világ egyik legismertebb fórumos felületét. Tapatalk alkalmazásra is elérhető, a keresőben "nfswhun"-ra keressünk és kész. Van persze klasszikus mobil felület is, és teljes webes dizájn is annak, aki PC-n nyomja éppen. A facebook profillal is összeköthető, de külön regi is működik, amit a tapatalk-ban belépve máris lát az alkalmazás. Dumaláda - képek - videók - egyéb info: feliratkozhatunk egy-egy témára, hogy csak azt kövessük, ami minket érdekel. Talán idővel a játék is érdekesebb lesz, de addig is lehet dumálni egyéb játékról is mértékkel
    http://www.nfswhun.com/
    Játékostársakat lehet találni, versenyeket lehet szervezni, meg lehet beszélni. Aki új, annak azért jó, aki oldskool, annak azért jó. Új arcok, új lehetőségek

hey