Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval változtatni kell, amíg nem késõ...
DISCORD: grimanddark
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Код будет опубликован в самое ближайшее время. Благодарим вас и просим запастись терпением.
30.000! Megcsinálták! A kód meg jelenik a közeljövõben. Köszönjük, és kérjük, legyenek türelemmel.
Rálestem én is a hivatalos oldalra, mûxik mint állat! A hiba az ÖN készülékében található! <#idiota>#idiota>
Böngészõ cache, esetleg a dns cache lett ürítve mostanában?
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Kösz az infót, piros pont. De nem neked,, hanem HUNNFSKILLERnek
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
És ezennel megvan a következõ szint..
Nyeremény: NÉG NEM TUDNI!
De az biztos, hogy pont abban a pillanatban 7-es szervererror hibát kaptam... -.-
Balathruin
Pár autofinish mutatványát végignéztem az achi rendszer bevezetésekor. Hatalmas nagy broki, az tuti...
A fórumok nagy része az miatt állt a földbe...
Simraceway: tigris013
Hmm nem jó. Összeállnának mint két kamasz, akik visszamennek a kiscsopis ovisok közé a homokozóba azzal hogy minek homokoztok itt gyerekek amikor még nem is szõrösödik nektek (ez Csimpilota lenne), vagy azzal hogy milyen szánalmas hogy lapátolgatjátok csak a vödröcskékbe a homokot mikor várat kellene abból építeni (Metasoft).
A tûzoltók viztározóját középen meg tényleg el lehet úgy kapni hogy semmit sem lassít a kocsin. Ez új volt nekem is.
Quqa: Sõt, gyorsítanak is
Ryan012: Te mit magyarázol
TutuHawer: hoppá, nekem közben meló van, csá
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
Más: GT2 vel nekimentem egy trafficnak 235 KM/H-val és 173-ig lassultam le, tehát nem tank mod, csak a GT2-nek nagyon nagy ramot csináltak
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
légy türelmes
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Quqának mondom, hogy jár a piros pont. Nem vagyok gyors vagy ügyes, õ sem. De ha kinyitom a szemem, furcsa, hogy sose lassul Wolfgibkay, aki most perfect10n néven megy. Rohadjak meg, én is ki akarom ütni az oszlopokat így vagy le akarok menni balra a rövidítésbe...
Ti ott mentek lenn? Van, aki lenn megy balra a parti úton a Bristol and bayshore-on?
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)