Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok RS4.0-hoz és Pontiac Solstice-hoz tudnánok színt mondani légyetekszívesek. 😊
200Ft-ért javítjatod.
Csiles 3 nicked volt 0 rankos azt sem osztják a semmiért.
goregrind
Ok, átolvastam ismét! Adva a piroska köndnek! <#taps>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Egyébként a nem-fórumozásról egy picit még...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kinek is lenne kedve 100%-ban egy olyan fórumon lógni, ahol az esetek nagy részében csak "vérszívás", baszogatás, bunkóskodás megy?!? Van pár emberke itt is, aki hihetetlenül okos, "ott van" bizonyos témákban - nagyon is, és pont ez teszi mondhatni gyanussá õket! Még is õk szívják mások vérét!

Szóval változtatni kell, amíg nem késõ...

Feküdjön le, s ébredjen fel újra. S próbálja újraértelmezni amit írt. Tudom, egy kicsit nehéz Tutu észjárását követni, de másodjára hátha sikerül...<#conf>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

30,000! Вы сделали это!

Код будет опубликован в самое ближайшее время. Благодарим вас и просим запастись терпением.

30.000! Megcsinálták! A kód meg jelenik a közeljövõben. Köszönjük, és kérjük, legyenek türelemmel.

goregrind
Mestöruram!

Rálestem én is a hivatalos oldalra, mûxik mint állat! A hiba az ÖN készülékében található! <#idiota>

Böngészõ cache, esetleg a dns cache lett ürítve mostanában?

Apád faszát, nem kell nekem a szaros piros pontod, nem azért firkantottam ide, hogy begyûjtsem a te szaros pirosodat... Tartsd meg magadnak... <#boxer> <#falbav>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
addig kipróbálom a hivatalos oldalt hamar. Tesztüzem. Csalódnék , ha most menne. Illene annak is szarnak lenni... de nem. Mûködik még 😊

Kösz az infót, piros pont. De nem neked,, hanem HUNNFSKILLERnek

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

6:44 - 30.003 like

És ezennel megvan a következõ szint..

Nyeremény: NÉG NEM TUDNI!

De az biztos, hogy pont abban a pillanatban 7-es szervererror hibát kaptam... -.-

Megvan a 30000!

Balathruin

MineHeadHun
már csak 114 ember kell... Csak kár hogy lemaradok a 30000-es mérföldkõröl(suliban vagyok nappal) és nehogy az idõ döntse el hogy meddig van a speciális kiadás, és mikor van a standard...<#rinya>
goregrind
És a f@***om tele van már az sg "nemjavíthatodahozzászólásodat" megoldásával...

goregrind
Nagyon bízom abban, hogy véletlen a névhason<#fejvakaras>lóság - de ekkora véletlen meg nagyon ritkán van! Egyébként komlói az illetõ, akire gondolok...

ha nyakoncsapod, add át üdvözletem 😄

goregrind
Elõször, amikor láttam a nevét, egy ismerõs jutott eszembe, neki van CSIMPI beceneve. Csak reménykedni tudok benne, hogy nem Õ az. Ha igen nyakon baszom, amint újra Magyarországon leszek!

az a tag nem egyszer bebizonyította, hogy egy címeres gyökér...

goregrind
"CSIMPILOTA"

Pár autofinish mutatványát végignéztem az achi rendszer bevezetésekor. Hatalmas nagy broki, az tuti...

goregrind
Most ébredtem fel, de végigolvastam - mert dolgozott vele. És sok benne az igazság, fõleg a fórumozással kapcsolatban! Az elmúlt pár évben a netezõk 99%-a egyet ismer csak: FOSBÚK
A fórumok nagy része az miatt állt a földbe...

Megmondom most az õszintét, az elmúlt másfél órát élveztem talán a legjobban, mióta játszok a játékkal közel 2 éve. Vagy legalábbis nagyon rég volt ilyen. GT2vel Gray Pointon folyamatosan összedobott egy német sráccal, aki GT3 RS 4.0val volt, és volt mindig olyan korrekt, hogy powerup nélkül tolta a versenyeket, csak a gép a gép elleni verseny volt. Tényleg élveztem azokat a versenyeket. Ez is bizonyítja, mennyivel jobb játék lehetne, ha nem lennének a powerupok, skillek, stb.. szarságok....

már 29.029 van 😄

már rájöttem 😊 még 1x bocsi 😊

de én dragot montam

Simraceway: tigris013

bocsi nem szóltam.... elvesztettem a fonalat xD inkább megyek aludni... Jó éjt emberkék....

bár igaz a pálya is másik volt :/

ez csak arra hogy 374 volt a végsebességed.... nekem asszem max 2 ami ultra... még java street

Csimpilota meg Metasoft. Így egy lapon? Egy szájkaratéra jó lenne összeengedni õket.
Hmm nem jó. Összeállnának mint két kamasz, akik visszamennek a kiscsopis ovisok közé a homokozóba azzal hogy minek homokoztok itt gyerekek amikor még nem is szõrösödik nektek (ez Csimpilota lenne), vagy azzal hogy milyen szánalmas hogy lapátolgatjátok csak a vödröcskékbe a homokot mikor várat kellene abból építeni (Metasoft).
Engem nem. Vagyis igen lassítanak, de annyira gyorsul a GT2-höz hasonló kocsi 200 alatt hogy elenyészõ a sok kis lassítás.
A tûzoltók viztározóját középen meg tényleg el lehet úgy kapni hogy semmit sem lassít a kocsin. Ez új volt nekem is.
Basszus elírtam Stadium & Chase a helyes! <#falbav>

padok nem lassítanak, nézd meg a Station & Fisheres videomat youtubon

Stadium & Hwy 1-en (E) jó párszor próbáltam ott lent (könnyebb felfele a balos) csak a homok miatt is 30-al kevesebbet mentem, mint a betonon. A padokat meg ki sem lehet kerülni és az is lassít.
nem csak az elején amikor beugratsz, de ha mázlid van akkor pont közöttük mész el

tutuhawer
Ryan012: nem lassítanak
Quqa: Sõt, gyorsítanak is
Ryan012: Te mit magyarázol
TutuHawer: hoppá, nekem közben meló van, csá

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Akkor azt mondtam volna.

légy türelmes

tutuhawer
van egy tippem...

Ryder159
Azt nézd meg hogy ott lent a tereptárgyak lassítanak-e

hát van mit olvasni amióta nem voltam fent..... tényleg folynak a hozzászólások 😄

hát a bandicam-on ha hang csak 384kbps-es lehet a legnagyobban felvenni

Más: GT2 vel nekimentem egy trafficnak 235 KM/H-val és 173-ig lassultam le, tehát nem tank mod, csak a GT2-nek nagyon nagy ramot csináltak

tutuhawer
egy résszel értesz egyet, mi??? Idézem: " <#wave> "

Nyugi van jön egy új autó a ruszki oldalról ennek legalább Örüljetek 1400 se kell már és alszunk rá egyet és lehet hogy holnap egy cinke vagy valami más autó lesz a zsebünkben 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

tutuhawer
ne azt teszteld le pajtás, mi a rövidebb, hanem mi a hamarabb... Hamarabb ha ugratok és szét kell törnöm azokat a köcsög padokat vagy nem? GT2-es porschéval. Csak olyan videó jó, ahol nem késik a hang. (nem kell látnom a képet, mert tudom, hogy csattannak azok a szarok.) Tavaly is úgy csattantak a kerti padok meg tavalyelõtt is. 2010-ben is. de jõvõre... 100%-kal kevesebbet lassítanak a kerti padok. Gyorsabbak leszünk, mint 4 éve! 200% tempó majd figyeljétek 😊)

Nem megy senki ott, mert a homok eleve lassabb (kivéve jugger-el) csak az ilyen faszkalapok, aztán teszik fel az idióta videókat! <#falbav>
tutuhawer
egész nap offline voltam, de pont el tudtam olvasni a lényeget. hülye vagy. te. nem. te vagy. te. hülye vagy. pont. mit ugatsz. te. hülye. vagy. Aztán gondoltam, helyre tettem a gondolataimat most. 😊

nem de letesztelem hátha rövidebb

Nem mindennel értek egyet, de jó, hogy összefoglaltad.
Jár a piros pont. <#circling>

légy türelmes

Tutu valami baj van ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

tutuhawer
Feri: nem vagyok Csernus doki, de biztosan van igazság, abban, amit írsz.
Quqának mondom, hogy jár a piros pont. Nem vagyok gyors vagy ügyes, õ sem. De ha kinyitom a szemem, furcsa, hogy sose lassul Wolfgibkay, aki most perfect10n néven megy. Rohadjak meg, én is ki akarom ütni az oszlopokat így vagy le akarok menni balra a rövidítésbe...

Ti ott mentek lenn? Van, aki lenn megy balra a parti úton a Bristol and bayshore-on?

Valahogy úgy. Tutu most prezentált egy Csikós-méretû hétvégi posztot.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)