Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyjából 8 órája, azt azért tedd hozzá <#nezze>
Please, be patient. Code will be published here for 6-12 hours.
Don't worry be happy.
Ez volt irva az orosz szöveg alá.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Az jó vétel lesz. Valószínûleg úgy fog fordulni majd mint a többi vintage: NFSW 2013 boost cars bottom view top secret do not share
Tudhatnád, hogy neki mindig az kell ami "nagyobb mint a tiéd" és ami már a kamionokéval vetekszik<#crazya>
trakk
Csak jönne már az a Cortina, hónapok óta tartogatom rá a búsztot...

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ryder159
- Vauxhall Monaro VXR<#eljen>
- Ford Lotus Cortina<#wow3>
- SLR McLaren Stirling Moss<#wilting><#vomit>
- Jeep Grand Cherokee SRT<#eljen><#gonosz1>
- Lamborghini Miura Concept<#wow3>
- Dodge Charger SRT '12<#merges2>
- Porsche Concept 918 RSR<#eljen>

Loser: Hello MekiF1, nyomás vissza a sor végére!
Az alap F1 igen szép, kár érte.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Aztán az egyik Elite autónak még mindig nem jött ki az alap változata, közel egy éve.
Közben jönnek már a koncept, meg rajzasztalon létezõ Lambok, Porschek meg Koenigsegg CCX R-ek, CCXA-ak, CCXB-k, CCXC-k, CCX-D-k... <#gunyos1>
Csináltam egy drag videót a Porsche-val, mert többen mondták hogy nem jó dragra. De jó. Egyetlen szépséghibája lett a videónak hogy a lambós az alagut elején elém áll, de meg lett volna a 23.8-as idõ, a partokat is mutatom benne és változtattam rajta.

NFSW: Ryan012 - Drag race, Runway(Porsche 911 GT3 RS 4.0)

Simraceway: tigris013

Rossz az, aki rosszra gondol...

A beöntés tényleg meredek lehet...

légy türelmes

Na az lenne meredek, ha a harmadik szülinap alkalmából beöntenék ezt mind.

- Vauxhall Monaro VXR
- Ford Lotus Cortina
- SLR McLaren Stirling Moss
- Jeep Grand Cherokee SRT
- Lamborghini Miura Concept
- Dodge Charger SRT '12
- Porsche Concept 918 RSR
Jaj, nem bírom már... Mi van már, elvtársak?

SUNNY84HUN
jól van tee <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Azt viccnek szántam tee..😄
http://vk.com/nfsw_ru

SUNNY84HUN
ja hogy semmi extra ?! 4.0 rs is egy jó kis boostos gép , a lassan 3 év alatt nem adtak ilyen volumenû autót és még az igc e30 se kutyafüle :/

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Kösz a felvilágositást.
RoboKutya78
tudtok erre az oldalra linket adni?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Orosz "facebook" mega bloks csapat 15000-re duzzadt ott jött a porsche,30000 is meglett 2-3 nap alatt ezért jön ma az ajándék!

SUNNY84HUN
az nem bug , van egy frissítési ciklus utána látható

Ja,akkor semmi extra😛
Ryder159
még egy ingyen autó

Dehhogy maradtam le 😄 legfeljebb még nem látszik a profilomban, a tegnap az egyik ismerõsömnek se mutatta ki azonnal, miután aktiválta.(egy újabb kis bug a rend kedvéért..). na, de mondja már meg vki hogy mirõl van szó, miféle kód lesz?
Hát ezt benéztem megvan a porsche!

Ahogy nézem a profilodat GT3RS 4.0-ról lemaradtál azt hiszem már nem mûködik de azért próbáld meg 33RP-CKWW-W6H7-QXGP!Ma jön ajándékba még egy autó ha nem alszod át!

SUNNY84HUN
igen csak 1x , hiába van nekem is 12 regelt felhasználóm akit meghívtam és aktívan játszik akkor is 1 et adott :/

Ez van, bele kell törõdni lassan, hogy tönkre megy ez a játék is(ezt fõként magamnak mondom)..De valaki felvilágositana hogy miféle nyereményrõl, vagy mirõl is van szó?😄
RoboKutya78
skacok a facebokos bmw-t csak egyszer lehet kimókolni? hiába csinálok fals facet meg karaktert hozzám adja faces barátként de nem törlõdik az elõzõ 3 meghívott emberke miatt a listám hiába szedem ki õket a játék barátok közül.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hja, de ez szerintem már az elsõ boostos autók megjelenésekor így volt, amik felborították a jól felépített tier-rendszert. (Például a Motorcsónak.)

SUNNY84HUN
<#eljen> , ott legalább nincs olyan hogy 1 sz@ros seggrakéta mr2 elpicsáz rövid egyeneses kanyargós pályán egy gt3 rs-t vagy mást ... , itt oltári módon el vannak tévedve az autók teljesítményén pluszba is meg mínuszba is :/

Ryder159
Amúgy milyen autók vannak még a mappában amik még nem elérhetõek a játékban?

Szerintem ez téves feltételezés.

légy türelmes

Ryder159
Ha szart adnak, akkor meg mindenki fojtatja tovább a 4litRS-el. Ha jót adnak akkor legalább változatosság lenne...

Sziasztok!

Látom megvan a 30.000 like, akkor jöhet a meglepi(ha lesz)

Simraceway: tigris013

Mégiscsak kevesebb kárt okoznak egy BMW-vel (kivéve M1), mint egy Porschéval.

Nem mindegy, mivel mennek úgy?

légy türelmes

Ne szupersportautót adjanak, láthatjuk, a noobok is hogy mennek a 4litRS-ekkel...

Ryder159
Azt írták amit megkapják a kódot, közlik. Sokan Agerát írnak, van van pár Sesto is

Szabi
húzzák az idõt az oroszok.. meg is állt a számláló..... <#zavart1>

"Nulla tenaci invia est via"

A Kínai Kiszállítón sokat mentem a hétvégén, D-C osztályú autóimmal sok noob összekerült. És volt, hogy nyerni is tudtam ellenük nitró nélkül.

Nagyon jó az E30 C-csúcsra húzva, nagyon jó lenne rendes skilleket szerezni bele. (Jelenleg csak egy egycsillagos nitróerõsítõ meg egy egycsillagos startnitró-hosszabbító van benne, mert nem költök.)

Szabi
én ezért is GRID2zõk, nincs csalás így csaló se, mivel le van védve a játék rendesen... na meg az autók teljesítménye is reálisabb, nem ilyen ramdom mint a worldben... 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Egyre jobb lesz ez a játék. Nem elég hogy egyesek full ultra cinkével-f1el rendelkeznek, ez eddig nem is baj- megvehette,az õ szerencséje..De azért már ne kelljen a szinte street tuned gt3at a startvonalnál a falba tolni. Nem elég hogy igy se sok az esélyem, de azt az 5 százalékot is elveszik. 841es adatú aventadorról aki speed hacket is használ ne is beszéljünk..rekord idõket csinál nitró nélkül. Auto finish bajnok is akad bõven..úgy minden negyedik-ötödik versenyben. Nos, kb. ennyi lenne a mai élménybeszámolóm<#duhos2>.
Ezt én is tudom... :-)

Én most mentem pár kört a Corollával egy orosz ellen, neki narancssárga volt a GXPje t<#hehe> Amúgy normális volt, a célegyenesben se nyomott nitrót, pedig akkor simán megnyerte volna. Pup nélküli versenyen bõven versenyképes a Hachi <#vigyor0>

X

Futok pár kört C-ben, addig biztos összerak olyan Solstice-felhasználókkal, akiknek a színsora nagyon erõs. Mindjárt jelentkezem.

ülj le 1-es x'D de am jogos x'D
Mind a 4litRS, mint a Solstice jól mutat feketében, bár utóbbihoz jobban illik valami élénk szín, mondjuk sárga. <#vigyor5>