Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert? Közöd mint eszed + tudásod!
Minnnyá lecsaplak mint egy legyet, te szarcsimbok.
Jaj már megint metasoft a téma ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

én csak azt tudom mondni hogy igyon elötte pár pálinkát és jobb lesz

Simraceway: tigris013

1500 se

Steam: Gfegyver

tutuhawer
te nem kapsz ki. Te csak csalóktól kapsz ki. Zárójelben mondom, hogy én magamra azt mondom, átlagember, az amerikaiak szerint averageJoe, és durván annyi a gyõzelmi mutatóm, mint neked. Most plusz-mínusz kutyafasza, lengyel boost , nissan skyline, dodge charger, porsch GT2, drag meg anyjapicsája ne szõrözzünk. Annyi. Ugyanannyi, és én pl nem csak csalóktól kaptam ki. Ezzel nem azt mondom, hogy szar vagy, én se vagyok, csak azt, hogy nem vagy annyira jó.Aztán hirtelen jól mentél, és õ nézett nagyot, aztán inkább nem áll ki ellened. Én se állok ki mindenki ellen. Mondjuk hirtelen nem jut eszembe egy név se, de biztos lenne

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Már csak 2000 kell és lesz új autónk 😛

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

TE MEG MEGINT MINEK SZÓLSZ BELE!!!!!!!!!!!

Lemaradtam a buliról? <#wilting> <#rinya>

Én megnéztem azt a videót és hát azt vettem észre hogy ez a világelsõ nem nagyon lassul 1-2 tereptárgytól (bungalók, villanyoszlop, víztartály) lehet véletlen, de jól is gyorsul az a GT2, talán túl jól is.
Megj.: azért marha nagy mákja is volt, hogy alig volt civil pl. a finomító környékén, ha én megyek nagy ritkán azon a fos pályán el sem lehet férni a dupla 3 soros civil sorfaltól. <#falbav>

#72973 Én is kilépek ellened, de viki ellen is. <#mf1>
Ryder159
Ennek nem kellett volna ekkora regényt írni. Egy kibaszott nagy gyökér aki egy ARCADE játékban éli az életét, és ebben a játékban harcol a feljutásért egy vicces ranglistán, erõlteti a jobbnál jobb idõket, és már annyira belebetegedett, hogy aki lenyomja, az csaló és blokkolja. Nem tud veszteni, nem bírja elviselni hogy valaki jobb lehet nála, mert neki 25.000 versenye van, és akkor õ mindent tud. EZ BETEGSÉG, játékfüggõség, amibõl ki lehet gyógyulni a megfelelõ segítséggel.
Valószínûleg iskola helyett is a játékban nyomja a virtuális kilométereket, mert még írni sem tud szegénykém. Ráadásul annyira antiszociális, hogy még megszólítani sem tud senkit, mint ahogy azt sem tudja mi a különbség a FÓRUM és a CHAT között.
Anno még free roam chat idején "ismertem meg" õt és CSIMPILOTA-t amikor már majdhogynem megtiltotta, hogy cseteljen az akinek nincs 10 000 multi versenye, és akinek nincs jogosítványa. Még a mai napig nem adott magyarázatot arra, hogy mi köze a jogosítvány megszerzésének egy játékhoz, bár igaz, nem is kértem.

Köszönjük szépen! Bár én még sose kerültem vele szembe lobbiban, én is fikáztam, de csak a stílusa miatt. Ezért elnézést kérek. Tõled is, meg tõle is (te hamarabb látod). Én is kiállok mindenki ellen (most épp a teljes autóparkomat megmozgatom a kínai negyedbõl induló versenyen), de valószínûleg sose fogok olyan szintû lenni, mint õ. Pedig én is igyekszem jól tolni, de viszonylag versenyképtelen autókkal, gyér skillezéssel. Vannak kiállhatatlan, de fantasztikus képességû versenyzõk minden sportágban, itt is. Erre példa Metasoft. Szóval bocsi.
Ryan: szerintem érthetõ, miért lépett ki a lobbiból... Nyugi, most este már nem húzatlak.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

de hát akkor is dragon hol használja??? de tök mindegy, neki akkor is valami betegsége van hogy nem tud veszíteni, ha igen akkor meg felnyársol, na ha én kikapok azt leszarom

tutuhawer
ja... bárki ellen nem. Nyilván, ha látja, hogy jah... Rya??? ááááá, ez az a ryan, akinek birtokában van a cucc és nem fél használni. Mert nem félsz használni. Car changer, ez biztos. Meg is mernél esküdni mindenre, ami szent, hogy sosem használtad versenyben? Mert a fene tudja... Metasoft ezért lép ki ellened. Van egyfajta reputációd, na... negatív érték. Van ilyen is.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

senkit nem érdeket Metasoft. Neki az a baja hogy ha valaki megveri egy versenybe akkor már nekiáll höbörögni meg block-olni és nem is lehet szépen beszélni vele. Ki nem szarja le hogy 25 ezer versenyt nyert. Én azt hallottam hogy õ bárki ellen kiáll, na már most összefutottam vele dragon még régebben Loop-on és 0:07-nél leavel-t lobby-ból. Errõl ennyit

tutuhawer
elég szar a hangod is, szerintem holnapra beteg leszel, lappang, bizony [/off] <#nevetes1><#nevetes1>

Reggel 7re remélem meg lesz a várva várt cucc a kóddal együtt, ha nem, akkor betegnek nyilvánitom magamat és nem megyek sehova amig meg nem lesz a cucc.

Steam: Gfegyver

tutuhawer
nem sokan olvassák ezt a fórumot, az biztos.
A baj, hogy cinikusan írva is igaz. Meg komolyan mondva is... Ez a nagyobb baj

Te azt várod hogy ezt a regényt olvassa el valaki? 😊

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer
AZTÁN
1. Metasoft stílusa olyan, amilyen, fekete pont járt érte, kész...
2. Metasoft szakmai hozzászólásaihoz nehéz azt mondani, hogy hülyeség, ez is tuti
3. Metasofthoz hasonló, vele egy lapon említhetõ ungarische spíler nem sok van, kb 5. Egyikük sem fórumozik, sose fórumozott.
4. Metasoft azért köpköd a fórumra, mert õ sosem itt volt nagyágyú, nem tett be ide videót, ellenben elindult mindenki ellen, és nem sírt itt nyilvánosan, max groupban mondott annyit, hogy "a fene vigye el, megint csaló"
5. Az nem semmi, hogy Poseidon is leszegett fejjel bement vereségre a Metasoft ellen. Meg Metasoft is õ mögötte. Nem egyszer, többször. Nincs anyázás, köpködés. Pont van.
6. Hány és hány videót láttunk top idõrõl, és rögtön utána panaszt a csalók miatt itt a fórumban...? És Metasofttól? Nem láttunk. Ezért köpköd a fórumozókra , nem szépen.
7. Hányszor mutatta be itt sok játékos az egyébként tényleg ügyes, szép videóját jó idõeredményrõl...? Sokszor , és egye fene, tetszik is, szép. Metasoft sosem mutatta meg, de soha senkinek semmi gondja nem volt vele, pedig 3X küzdötte be magát top100-ba, ami nem semmi.
8. Hányszor láttuk, hogy panaszkodás volt, meg még lesz is a powerupokra, elsõsorban kiemelem a magyar ranglistáról bonesai-t. Szép, és jó a sok jó videó, de mondanom se kell, hogy például a már említett Szina mesterre jött a kritika, hogy nitró puffogtató... Hát, ez a multiplayer, nincs ingyen gyõzelem. Metasoft se adja ingyen, Szina sem, és Poseidon sem. Panasznak helye nincs, nem is volt itt se-ott se, csak a fórumban. Ezért kurva nagy fekete pont a fórumozóknak.
A lényeg az, hogy szakmailag Metasoft okoskodását megkérdõjelezni nem lehet, a köpködése jogossága tutibiztos, én is köpködnék arra a kutyára, amelyik ugat, de nem harap. Stílusért jár, járt is a fekete pont, az kész, pont.
Kizárólag dejavu71 panasza jogos szakmailag, akit megsértettek. Dejavu71 helyzete viszont elég nehéz, mert a nem fórumozó játékost elég nehéz elérni, ha blokkolt, nehéz normálisan megbeszélni. De ha valaki nincs ott sehol, csak blockol és szarik az egészre, akkor nincs ügy. Lehet, hogy Hajninak nem is kellett volna itt írni, csak privátban, vagy elõször privátban nekem, mert én ismerem Metasoftot.

Elég ostoba felfogás az enyém, az biztos, de a multiplayer versenyjátékban a versenyzõnek jár a pont. Metasoft egy 25 000-rel nyert és bizony Szina sincs lemaradva, de a méltán ismert Badhart ilyen-olyan nicknéven is összeadva brutális gyõzelemmel bír.. Ne is mondjak darabszámot? Az se gond, mert azért meg fõleg jár a piros pont,mert valaki megpróbálja és végigmegy, odateszi magát a csaló ellen. Mindenki százalékolja, hány csaló lehet ennyi futamban. Sok, de fórumbejegyzés meg nincs sok. És!!! Szerintem még a 3 játékostársunk nincs is benne a legnagyobb versenyzõk között , mert ez már személyes megítélés, van 3 pilóta, akik még komolyabbak. Bonesai elégtelenre vizsgázott, mert aki veszít SZina ellen és panaszkodik, egy kicsit is, az gáz. Akkor azt kell mondani, hogy "bassza meg, de jól ment". (Több mint 15 éve is jól ment, meg most is)
Nincs helye panasznak, kizárólag a fórumos dolgok miatt, és 99 %-ban adok igazat Metasoftnak, mert õ versenyzõ. Olyan, amilyen... kész <#wave>

Undertaker189
még 1,600 és megtudjuk a biztosat <#nezze>

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

Ne merjék

Project D|Rare Car Collector|

Undertaker189
nekem egy diablo is megtenné😊

Álmodik a nyomor? 😄

Ryder159
Jöhetne az Aventador is

Undertaker189
ez nekem is megfordult a fejemben

Procar-om még nincs, szal az jöhet. 4.0-m már van 2 db, s M1-em is van ...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

álmodozhatok egy koineigseoigsekgeiiáhgikfkgkelkfkjdsflkjer CCX-be?
Jó hogy mikor kellesz akkor nem vagy itt, de mikor nem kellesz itt vagy, menj a... 😄

Dehogynem... csak aki ezt csinálta lehetett volna kicsit figyelmesebb. 😊
Hát ha már jön a második autó akkor inkább Dodge Charger R/T, Hastins-re <#nevetes1>

Álmodozz :-D

Kérlek ne álmodozz. <#shakehead>

nekem nem kéne még 1 procar 😊 elég ez az 1 is 😛

tutuhawer
Remélem, jól emlékszem vissza, de a lényeg érthetõ lesz: dávid kornél megalapozta a clipperst nyugaton, és kiemelte a tõrös balázs, hogy ekkora kölönbség az NBA-ben a ligaelsõ és a közvetlen második mögött tán sosem volt, mint idén, erre a LAC hol van már , az Miami pedig mehet vissza Floridába a hetedik meccsre. Jó az elmélkedés, én is megcsináltam korábban sok témában, de minek...

Nem tippelgetek, inkább álmodozok, azaz:
legyen a BMW M1 Procar valamikor ajándékba 😊

xD

Asszed nem tudom hogy kamu?

Ryder159
Jól gondolkodsz. Ha most is valami erõs gépet adnának, mégjobban megõrülne a tömeg, és keddre meglenne az 50k.

A számoknak pirosnak kell lennie. 😄
Alap CCX? Akár az is lehet.

Na ez az eredeti. 😄

Elõször is, üzletember fejjel gondolkodva: Elég erõs autót adtak elsõre, ami megadta az alaphangot, ezért mindenki azonnal akarja a következõ lépcsõfokot, ami kezdetnek mindenkinek jó, de fõleg annak aki kitalálta.

Ebbõl az én következtetésem: Mindenképpen rosszabb autó jön, mint a 4.0, de nem supra és lancia féleségek, mert azzal nagyot lehet bukni.. Tehát, én T2-es verdára szavazok, ami nem a legerõsebb, de nem is a leggyengébb a mostani class rendszert figyelembe véve.

Nos.. a GT3 RS sokáig a legjobb autó volt a játékban, még akkor is, mikor megjelent az RTR-X. Aztán a class rendszerrel eltûnt a súllyesztõben.. Mintahogy az akkori T2 király is... Az egyiket már kiadták IGC-re, a másikat megkapjuk kódba, nevezetesen az 1-es BMW-t.

Tehát az én tippem: BMW 1 SERIES M COUPÉ valamilyen soha nem látott Limited kiadásban.

Aztán itt egy kicsit lelassulnak a dolgok, ráadásul már 20ezer lesz a lépcsõfok, ami lehetõséget ad egy kis levegõvételre, s ha jól számolnak az oroszok, akkor pont szülinap környékére lesz meg az 50ezer, s az lesz az ajándék a 3. szülinapra. Merthogy nem két nap fog eltelni, míg meglesz a 30ról az 50, az is holtbiztos... S ezt tudatosan még le is fogják lassítani.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

SUNNY84HUN
az lesz amit kapunk ennyi 😄 , ha olyan ami taliga akkor jó lesz garázshelynek 😊) , örûljünk mindennek jó magyar lévén 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Chris gyere vissza mert itt minden elszabadult. <#idiota><#mf2>

Sziasztok. Elõszöris mosolyogva figyelem ezeket a plakátokat...én a Murci SV-re szavazok, de igazából bárminek örülnék, ajándék lónak ne nézd a fogát. Még a Suprának is tudtam örülni
<#eljen>

Szerintem még senki sem tudja hogy mi lesz, csak a site tulajdonosai, és még lehet hogy nem is autó lesz, lehet nem is kapunk semmit, még nem lehet tudni semmit, de legyünk optimisták.

Egy Murci SV mindig jól jön. A Challenger is jöhet, legalább lesz garázshelyem.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Undertaker189
<#vigyor> ez jó volt

Megint úgy folynak a hozzászólások mint a fos.<#idiota>

Én meg annyi félét láttam már hogy inkább hagyjuk