Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minnnyá lecsaplak mint egy legyet, te szarcsimbok.
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Simraceway: tigris013
Steam: Gfegyver
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Én megnéztem azt a videót és hát azt vettem észre hogy ez a
Megj.: azért marha nagy mákja is volt, hogy alig volt civil pl. a finomító környékén, ha én megyek nagy ritkán azon a fos pályán el sem lehet férni a dupla 3 soros civil sorfaltól. <#falbav>#falbav>
#72973 Én is kilépek ellened, de viki ellen is. <#mf1>#mf1>
Valószínûleg iskola helyett is a játékban nyomja a virtuális kilométereket, mert még írni sem tud szegénykém. Ráadásul annyira antiszociális, hogy még megszólítani sem tud senkit, mint ahogy azt sem tudja mi a különbség a FÓRUM és a CHAT között.
Anno még free roam chat idején "ismertem meg" õt és CSIMPILOTA-t amikor már majdhogynem megtiltotta, hogy cseteljen az akinek nincs 10 000 multi versenye, és akinek nincs jogosítványa. Még a mai napig nem adott magyarázatot arra, hogy mi köze a jogosítvány megszerzésének egy játékhoz, bár igaz, nem is kértem.
Ryan: szerintem érthetõ, miért lépett ki a lobbiból... Nyugi, most este már nem húzatlak.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Steam: Gfegyver
A baj, hogy cinikusan írva is igaz. Meg komolyan mondva is... Ez a nagyobb baj
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
1. Metasoft stílusa olyan, amilyen, fekete pont járt érte, kész...
2. Metasoft szakmai hozzászólásaihoz nehéz azt mondani, hogy hülyeség, ez is tuti
3. Metasofthoz hasonló, vele egy lapon említhetõ ungarische spíler nem sok van, kb 5. Egyikük sem fórumozik, sose fórumozott.
4. Metasoft azért köpköd a fórumra, mert õ sosem itt volt nagyágyú, nem tett be ide videót, ellenben elindult mindenki ellen, és nem sírt itt nyilvánosan, max groupban mondott annyit, hogy "a fene vigye el, megint csaló"
5. Az nem semmi, hogy Poseidon is leszegett fejjel bement vereségre a Metasoft ellen. Meg Metasoft is õ mögötte. Nem egyszer, többször. Nincs anyázás, köpködés. Pont van.
6. Hány és hány videót láttunk top idõrõl, és rögtön utána panaszt a csalók miatt itt a fórumban...? És Metasofttól? Nem láttunk. Ezért köpköd a fórumozókra , nem szépen.
7. Hányszor mutatta be itt sok játékos az egyébként tényleg ügyes, szép videóját jó idõeredményrõl...? Sokszor , és egye fene, tetszik is, szép. Metasoft sosem mutatta meg, de soha senkinek semmi gondja nem volt vele, pedig 3X küzdötte be magát top100-ba, ami nem semmi.
8. Hányszor láttuk, hogy panaszkodás volt, meg még lesz is a powerupokra, elsõsorban kiemelem a magyar ranglistáról bonesai-t. Szép, és jó a sok jó videó, de mondanom se kell, hogy például a már említett Szina mesterre jött a kritika, hogy nitró puffogtató... Hát, ez a multiplayer, nincs ingyen gyõzelem. Metasoft se adja ingyen, Szina sem, és Poseidon sem. Panasznak helye nincs, nem is volt itt se-ott se, csak a fórumban. Ezért kurva nagy fekete pont a fórumozóknak.
A lényeg az, hogy szakmailag Metasoft okoskodását megkérdõjelezni nem lehet, a köpködése jogossága tutibiztos, én is köpködnék arra a kutyára, amelyik ugat, de nem harap. Stílusért jár, járt is a fekete pont, az kész, pont.
Kizárólag dejavu71 panasza jogos szakmailag, akit megsértettek. Dejavu71 helyzete viszont elég nehéz, mert a nem fórumozó játékost elég nehéz elérni, ha blokkolt, nehéz normálisan megbeszélni. De ha valaki nincs ott sehol, csak blockol és szarik az egészre, akkor nincs ügy. Lehet, hogy Hajninak nem is kellett volna itt írni, csak privátban, vagy elõször privátban nekem, mert én ismerem Metasoftot.
Elég ostoba felfogás az enyém, az biztos, de a multiplayer versenyjátékban a versenyzõnek jár a pont. Metasoft egy 25 000-rel nyert és bizony Szina sincs lemaradva, de a méltán ismert Badhart ilyen-olyan nicknéven is összeadva brutális gyõzelemmel bír.. Ne is mondjak darabszámot? Az se gond, mert azért meg fõleg jár a piros pont,mert valaki megpróbálja és végigmegy, odateszi magát a csaló ellen. Mindenki százalékolja, hány csaló lehet ennyi futamban. Sok, de fórumbejegyzés meg nincs sok. És!!! Szerintem még a 3 játékostársunk nincs is benne a legnagyobb versenyzõk között , mert ez már személyes megítélés, van 3 pilóta, akik még komolyabbak. Bonesai elégtelenre vizsgázott, mert aki veszít SZina ellen és panaszkodik, egy kicsit is, az gáz. Akkor azt kell mondani, hogy "bassza meg, de jól ment". (Több mint 15 éve is jól ment, meg most is)
Nincs helye panasznak, kizárólag a fórumos dolgok miatt, és 99 %-ban adok igazat Metasoftnak, mert õ versenyzõ. Olyan, amilyen... kész <#wave>#wave>
Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
Project D|Rare Car Collector|
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Nem tippelgetek, inkább álmodozok, azaz:
legyen a BMW M1 Procar valamikor ajándékba 😊

Ebbõl az én következtetésem: Mindenképpen rosszabb autó jön, mint a 4.0, de nem supra és lancia féleségek, mert azzal nagyot lehet bukni.. Tehát, én T2-es verdára szavazok, ami nem a legerõsebb, de nem is a leggyengébb a mostani class rendszert figyelembe véve.
Nos.. a GT3 RS sokáig a legjobb autó volt a játékban, még akkor is, mikor megjelent az RTR-X. Aztán a class rendszerrel eltûnt a súllyesztõben.. Mintahogy az akkori T2 király is... Az egyiket már kiadták IGC-re, a másikat megkapjuk kódba, nevezetesen az 1-es BMW-t.
Tehát az én tippem: BMW 1 SERIES M COUPÉ valamilyen soha nem látott Limited kiadásban.
Aztán itt egy kicsit lelassulnak a dolgok, ráadásul már 20ezer lesz a lépcsõfok, ami lehetõséget ad egy kis levegõvételre, s ha jól számolnak az oroszok, akkor pont szülinap környékére lesz meg az 50ezer, s az lesz az ajándék a 3. szülinapra. Merthogy nem két nap fog eltelni, míg meglesz a 30ról az 50, az is holtbiztos... S ezt tudatosan még le is fogják lassítani.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)