Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simraceway: tigris013
X
Ami gáz hogy a nesteabe -30% cukor van már :-/
Project D|Rare Car Collector|
Steam: Gfegyver
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Kérdés: Ha frissitem a mottómat akkor az autómatikusan lecserélõdik a logóban is?
Steam: Gfegyver
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem is jár a fekete pont, mert néhol bizony csaholtam. Bár másként ott és akkor nem is lehetett. Utolsó reagálásomat, teljesen józanul és higgadtan próbáltam összehozni. Õ rámírt worldben. Ez sem gond. Csak miután közlöm vele hogy itt már leírtam, megint csak lekapott a tíz körmömrõl. Elsõre leparasztoztam, utána pedig minden jót kívánva elköszöntem. Erre megjelent itt és elkezdett (hogy is van ez??) sírni a fórumon, hogy blokkoltam. Hát nem. Elköszöntem és kiléptem.
Nem fogok vele párviadalra kiállni. Nem kell tudnom ki a tökösebb, faxább pilóta. Én az vagyok aki. Se több se szöbb. De dacból, dühbõl, bosszúból meccselni, hogy a végén lecsírázzanak, puncizzanak, csíterezzenek... Na erre nincs szükségem. Ha a jövõben összedob a véletlen, nyomni fogom a gázt elõtte, mögötte, mellette. Ez nem kérdés. Volna mit tanulnom tõle, hisz nem véletlen van ott a ranglistán ahol. Emberekkel szeretek versenyezni, ha ilyen nincs, akkor jöhet a gép. Mert szeretem a world-öt.
Anno ha emlékszel, Briannel is volt afférom. Nem kicsit ment az ugatás keresztbe-hosszába. És végül mégiscsak sikerült csendesen, normálisan elsíkálni a dolgot. Emberek vagyunk. Lehet fröcskölõdni, de azért higgadtan is meg lehet dumálni bármit, vagy akár mindent.
Metasoft: Részemrõl nincs harag. Ha összeakadunk meccselhetünk. Nekem nem probléma tanulni a jobbtól. Csak szöveggel ne akarj alázatra tanítani. Az nem fog menni.
Na mindenkinek minden jót! Remélem megy az izgulás, hogy vajon mit rejt a kettes színpad 😄

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
A kód fog megjelenni a nap folyamán, itt a csoportban. Kérjük, legyen türelemmel. A kód jelenik meg azonnal, ahogy úgy tûnik, hazánkban.
A nap folyamán, míg a kód, nem megsérteni társak, és nem az anya, vagy meg kell tiltani.
Köszönjük a megértést.