Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:,,,D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(EA fórumró')
Undertaker189
Ebbõl már nem lesz ma kód szerintem...

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

Most valaki visszatette. 😊

légy türelmes

Volt egy kép az orosz oldalon "Hol a kód?" (tipp) felirattal. Törölték.

légy türelmes

+most rakhat még több "o"-t a "looser"-be. <#eljen>
Quqa igényei: Pipa 😄

Project D|Rare Car Collector|

Ryder159
IE-bõl is jó minden

Az erdélyieket hagyd csak el.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ryder159
A hiba az ön készülékében

Szabi
nem, a bejeletkezetteknek, és már nem az van hogy ma/tegnap hanem dátum... na az aztán az igazán szép 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ryder159
ááá a vipeseknek belelóg a gombokba mi?

Szabi
csodaszép lett.. szerinted miért volt eddig rövid ? mert nem tudtam szélesebbet csinálni ? 😄D

Nem a legjobb.. Azt nehéz kideríteni ki a legjobb...
Feri: csak miattam?! :-D

Project D|Rare Car Collector|

Tudod mit Bonessai kérdezd meg tõle hogy szerinte csaló vagyok e ! Vagy a boomsakalakától jó ! És ne merj lecsalózni te féreg !
BONESAI
Vidia a legjobb sofõr a magyarok között te meg egy csaló vagy. befejeztük a beszélgetést. ne másra mutogass hanem nézz magadba. több drivert meg már ne csinálj

NFSW: BONESAI

Na lesz ebbõl az ajándék autóból valami? vagy kamu?
Ryder159
Hosszbbítottam a feljécen, mostmár Chris kisregény hosszúságú mottoja is látható végig...

BONESAI
meg azért ne hasonlítsd magad Vidiához. õ sosem csalt, te meg már elvesztettél csalás miatt egy drivert, ahogy a hülyegyerek barátod is

De privát volt az idõ bazdmeg !
Na mindegy én most lépek legyél boldog most magadnak !
BONESAI
vidiának nincs is ideje north roadon zondával

Aham ! Értem ! A VIDIA futotta én meg 1.12.25 öt mentem ! akkor a Vidia is hekker ????????
BONESAI
kb 15% acceleration hackel simán

Rendben amikor bent lesz ez a pálya , küldöm neked a videót !
akkor azt mond meg hogy zondával nitró nélkül a nort road on lehetséges a 1.12.25 ös idõ ??
BONESAI
Diamond Unionról van szó

Melyik volt az a pálya Bonesai???
Mivan ???????
BONESAI
Zsombor eltévedt, MP-t akart írni. az SP érvényes, az MP nem

Figyu bonesai nem NYOMKODTAM az lehet hogy a te reszortom ! Tõletek ha jobb valaki " erdélyi " pilótáktól az egybõl csak hekker lehet ! Zsombor te meg ne mond hogy sp volt az idõ ! Mert MP volt de am nem érdekel ! most megnézem melyik volt az a pálya felveszem nektek ! Nekem nem kell hekk hogy jó idõket fussak !
Azt tudom, láttam...de valami multiba bugolásról beszélt lejjebb, arra írtam...hogyha erre értette akkor eleve bukik mivel SP-ben volt futva az az idõ
BONESAI
1.06ot ment. világrekord 1.07 vége, 831 az overallja, a skilleit nem tudom de gondolom nem pazarolt rá sok pénzt ha lehet ezt máshogy is

Nem vagyok benne biztos mirõl van szó, de ha a Diamond-os idõröl , akkor a privátból multi dolog eleve bukik, mivel SP-es az idõ
BONESAI
te már egyszer nálam elástad magad.. csináltál egy új drivert, gondoltam észhez térsz. ugyanazt csinálod csak kicsit óvatosabban.. de hülyének nem kell néznetek

BONESAI
hát ha nyomtad a hacket, akkor persze hogy majdnem kikaptam (majdnem). Nem állítom hogy én vagyok a világ legjobb sofõrje.. csak a 72. 😊

Hát nem <#taps><#wilting>
innentõl kezdve én befejeztem szarok a magyar szar ranglistádra hekkerezd le saját magadat! Szarok bele mindenbe !
Szabi
huh.. ez így nemszar szög... 😄

pffff látod ezek vagytok ti ! Azt is tedd mellé Bonesai ! Amikor elõször jöttél az Alanprost karierem ellen akkor majdnem kikaptál egy ala Zonda ellen ! akkor ezek szerint te is csíter vagy ??????
BONESAI
ha a csítet el tudta indítani akkor valami alap angolja csak van <#nevetes1>

Bármikor bebizonyítom azt az idõt mivel akkor az olivérral - boomsakalakával és vidiával meg egy pár emberel voltunk bent groupban ! Egy hívott mindenkit az kilépett ! és onnantól az multinak számít ! Nem kell egybõl roszra gondolni !
magyarul Windows Feladatkezelõ

Simraceway: tigris013

BONESAI
ja és remélem task managerrel videózta, mert simán nem fogadom el

Az engem nem érdekel hogy mi van a Finkellel !
De légyszives a privát üzenetemre választ adni !
Bonessai felfogja tölteni a finkel a videót csak nálam játszik mert otthon nincs nete !
tessék bonesai, azt mondod hogy nem jó dragra a porsche, de hogy nem
Porsche 911 GT3 RS4.0

Simraceway: tigris013

BONESAI
Remélem azért keresel, hogy vegyem le HITMANHUN-t (Finkell-t), mert az fog történni ha nem tölt fel videót a 2 másodperces világrekordjáról, megmondhatod neki

BONESAI
itt vagyok, sziasztok