Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:,,,D
(EA fórumró')
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(EA fórumró')
Most valaki visszatette. 😊
légy türelmes
Volt egy kép az orosz oldalon "Hol a kód?" (tipp) felirattal. Törölték.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

légy türelmes
+most rakhat még több "o"-t a "looser"-be. <#eljen>#eljen>
Quqa igényei: Pipa 😄
Project D|Rare Car Collector|
Az erdélyieket hagyd csak el.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
nem, a bejeletkezetteknek, és már nem az van hogy ma/tegnap hanem dátum... na az aztán az igazán szép 😄
"Nulla tenaci invia est via"
csodaszép lett.. szerinted miért volt eddig rövid ? mert nem tudtam szélesebbet csinálni ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"
Nem a legjobb.. Azt nehéz kideríteni ki a legjobb...
Feri: csak miattam?! :-D
Feri: csak miattam?! :-D
Project D|Rare Car Collector|
Tudod mit Bonessai kérdezd meg tõle hogy szerinte csaló vagyok e ! Vagy a boomsakalakától jó ! És ne merj lecsalózni te féreg !
Vidia a legjobb sofõr a magyarok között te meg egy csaló vagy. befejeztük a beszélgetést. ne másra mutogass hanem nézz magadba. több drivert meg már ne csinálj
NFSW: BONESAI
Na lesz ebbõl az ajándék autóból valami? vagy kamu?
meg azért ne hasonlítsd magad Vidiához. õ sosem csalt, te meg már elvesztettél csalás miatt egy drivert, ahogy a hülyegyerek barátod is
De privát volt az idõ bazdmeg !
Na mindegy én most lépek legyél boldog most magadnak !
Aham ! Értem ! A VIDIA futotta én meg 1.12.25 öt mentem ! akkor a Vidia is hekker ????????
Rendben amikor bent lesz ez a pálya , küldöm neked a videót !
akkor azt mond meg hogy zondával nitró nélkül a nort road on lehetséges a 1.12.25 ös idõ ??
Melyik volt az a pálya Bonesai???
Mivan ???????
Figyu bonesai nem NYOMKODTAM az lehet hogy a te reszortom ! Tõletek ha jobb valaki " erdélyi " pilótáktól az egybõl csak hekker lehet ! Zsombor te meg ne mond hogy sp volt az idõ ! Mert MP volt de am nem érdekel ! most megnézem melyik volt az a pálya felveszem nektek ! Nekem nem kell hekk hogy jó idõket fussak !
Azt tudom, láttam...de valami multiba bugolásról beszélt lejjebb, arra írtam...hogyha erre értette akkor eleve bukik mivel SP-ben volt futva az az idõ
1.06ot ment. világrekord 1.07 vége, 831 az overallja, a skilleit nem tudom de gondolom nem pazarolt rá sok pénzt ha lehet ezt máshogy is
Nem vagyok benne biztos mirõl van szó, de ha a Diamond-os idõröl , akkor a privátból multi dolog eleve bukik, mivel SP-es az idõ
te már egyszer nálam elástad magad.. csináltál egy új drivert, gondoltam észhez térsz. ugyanazt csinálod csak kicsit óvatosabban.. de hülyének nem kell néznetek
hát ha nyomtad a hacket, akkor persze hogy majdnem kikaptam (majdnem). Nem állítom hogy én vagyok a világ legjobb sofõrje.. csak a 72. 😊
Hát nem <#taps>#taps><#wilting>#wilting>
innentõl kezdve én befejeztem szarok a magyar szar ranglistádra hekkerezd le saját magadat! Szarok bele mindenbe !
pffff látod ezek vagytok ti ! Azt is tedd mellé Bonesai ! Amikor elõször jöttél az Alanprost karierem ellen akkor majdnem kikaptál egy ala Zonda ellen ! akkor ezek szerint te is csíter vagy ??????
ha a csítet el tudta indítani akkor valami alap angolja csak van <#nevetes1>#nevetes1>
Bármikor bebizonyítom azt az idõt mivel akkor az olivérral - boomsakalakával és vidiával meg egy pár emberel voltunk bent groupban ! Egy hívott mindenkit az kilépett ! és onnantól az multinak számít ! Nem kell egybõl roszra gondolni !
magyarul Windows Feladatkezelõ
Simraceway: tigris013
Az engem nem érdekel hogy mi van a Finkellel !
De légyszives a privát üzenetemre választ adni !
Bonessai felfogja tölteni a finkel a videót csak nálam játszik mert otthon nincs nete !
tessék bonesai, azt mondod hogy nem jó dragra a porsche, de hogy nem
Porsche 911 GT3 RS4.0
Porsche 911 GT3 RS4.0
Simraceway: tigris013
Remélem azért keresel, hogy vegyem le HITMANHUN-t (Finkell-t), mert az fog történni ha nem tölt fel videót a 2 másodperces világrekordjáról, megmondhatod neki