Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Különben jó még a kód?
Need For Speed World
30.000! Sikerült! kód jelenik meg a nap folyamán, itt a csoportban. Kérjük, legyen türelemmel. A kód jelenik meg azonnal, ahogy úgy tûnik, hazánkban. Napközben csak a kód, nem megsérteni társak, és nem az anya, vagy meg kell tiltani
tegnap 06:57-kor írták ki 😄
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Kéedés: Büntessék meg a felelõsöket!
Válasz: Egy Ford F-150 SVT Raptor lökhárítójára lesznek kötve és benevezünk egy team escape-re
Semmi véle új banda nincs itt, ugyanazok a pénzéhez zsugori fa**k ülnek ott, akik a semmitevésért kapják a pénzüket.
Szóval ne csodálkozzunk hogy annyi csaló van ebben játékban, hisz mégy egy valamire való védelmet se képesek összehozni. Csak a drágábbnál drágább autókat.
Remélem az orosz hackerek most adnak a szervereknek, csak hogy érezzék a törõdést...
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
A Porsche kód kinyírta a játék oldalát, sokan nem azt kaptunk mint amit kellet volna stbstb, így csúszik a kód.. várhatóan 3-4hetet... <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"
légy türelmes
Simraceway: tigris013
Ez így nem igen, én kifejezettem 3P-re építem a Porschénak az alját, mert
1. tapadása baromira nagy,
2. aggresszív versenyzõknek való,
3. aki lájtosan vezet, az felejtse el ezt a kombót, az használjon Z-S-S kombót,
4. a Porschénak pont ez a kombó adja a legnagyobb rammot 3as ultetéssel... nem repked, átmegy a kisebb dombokon, s úgy ugrat, hogy öröm nézni...
"Ezért nincs általánosan egységes színsor 1-1 járgányra."
Ezzel egyetértek, mert baromira sofõrfüggõ az egész.. Én ezért nem is adok színsort... FELESLEGES.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Megj.: a tuning sokban függ a vezetési stílustól ill. a megszokástól, ezért lehet ami egyik sofõrnek jó az a másiknak nem. Én nem tudok menni pl. a 911-el piros futómûvel (3P), mert elszállok vele és ezáltal szerintem nem is való bele, arról nem is beszélve hogy nagyon elkönnyül tõle és nem lesz tapadás, de valaki azt szereti. Ezért nincs általánosan egységes színsor 1-1 járgányra.
Nem értem mit akartál leírni, mert sok értelme nincs, de mióta leírtam neki, hogy nem rossz a színsora a Zonda-n azt hiszi, mindent tud. Én sem tudok mindent, sõt! Különben meg ez egy fórum, amibe belefér némi – nemû helyreigazítás, esetleg kisebb vita is! Vagy nem?
Különben meg:

légy türelmes
Am várható volt. A kód szerintem csak a regisztráltaknak lesz. EA kifarol egyelõre. Azon dolgoznak, hogy ne kapjon mindenki kódot.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Project D|Rare Car Collector|
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Project D|Rare Car Collector|