Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Nismó is leveri.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nekem is 741 jelenleg az overall, de nem sok van még felfelé.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

M3 GTS már nincs igc-ért, de egyébként fel lehet húzni A csúcsra (740+ overall), és csak a zondák, meg a gt2-k verik le.
A Roadster Murci még bent van, azt vedd meg, ha van ultra partod hozzá. Az egy kicsit túlcsordul S classba, ha full ultra tunedre építed. A 959 is jó, de abba bolti cuccok kellenek, hogy A-ba maradjon, mert az S classos autó, mint ahogy az LFA is.. A 3 autó közül a Murcinak a legerõsebb a rajtja is és a nitrója is. Viszont az irányíthatóságát meg kell szokni, s nem is tuningolhatod akárhogyan..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Szinte 100%hogy a kód az ea miatt csúszik de még az is lehet hogy nem adják oda az orosz srácoknak mert úgy érzik hogy nagyon belenyúlnak a játékukba!

Elefántot ne vegyél, azzal megy a legtöbb csaló. Az R8 is jó dolog ám, ne dobd el.

hmm kösz, Lexus LFA-ra pályáztam, de páran mondták, hogy nem annyira jó, inkább 959-et vegyek. úgyhogy az lesz, max sokat gyakorlom, az R8-ammal is egész jól megy már a kanyarodás ahhoz képest, hogy rohadtul "nem fordult" eleinte 😄 köszi
Mosolyogva átkozlak. 😊

légy türelmes

Ha bent van még a 959, akkor szerezd be. (Kell hozzá némi tehetség, hogy hatékony is legyél vele.) M3 GTS is jó, de azt szerintem nem lehet A-csúcsra felhúzni.

Elvtársak, nem megmondtam, hogy a vérszem nem jó dolog? Kaptunk egy 4litRS-t (már aki), vagyis a kuplungtárcsás hüvelykujjukat belógatták nekünk a vízbe, mi pedig már vállig akarunk lakmározni.

goregrind
1 hónapos eltiltás? Mázli? Juj, mi lesz? Csak azt ne, komolyan vége lenne a dalnak akkor... <#buck>

A divatról meg annyit, hogy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...gyermekeknél mulandó, aki meg értékeli az agyrákot kap, amikor ellene vetik be. <#idiota>

DISCORD: grimanddark

sziasztok, szeretnék kicsit ráfeküdni az A osztályú versenyekre..

IGC-bõl melyik A osztályú autó éri meg legjobban? vagy esetleg vegyek egy erõsebb B-t és tuningoljam A-ig? köszi
ez csak nekem fura? Csak a képen látható alkatrésze volt 4 csillagos, a többi mind bolti 1csillagos cucc.
Chevelle-el nem bírtam elkapni még nitrózva se.
Ráadásul divatjamúlt :-P mazlija hogy telon írók.

Project D|Rare Car Collector|

bboyatty
Minim egy hónapos kitiltást kapnál tõlem ezekért a spoilerekért. Lehet álmosan viccesnek tûnik de hidd el nekem nem az.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

goregrind
Na tipli alvás, de azé' még itt egy kép nektek... <#wave>

goregrind
Na jó, akkor most a lényeg - tényleg, kora reggel van - meló után...
Trilili-Trolili... <#taps>

goregrind
CL2H-UE0A-MS1H-IZ3A <#wave>

[spoiler]Valaki meg tudja fejteni? <#idiota>

Hát igen már a RS 4.0 -ért megérte az egész.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

bboyatty
De nem is tudom mit vártok, most kaptunk egy nem gyenge autót csak úgy ni, még igc-t sem kellett költeni rá, szóval egyhamar nagy dolgot most nem adnak majd szerintem, bár tévednék.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

És akkor? Osszedõl a világ?

ebbõl szerintem már nem lesz semmi :S 😞

Undertaker189
reggel van és nincs kód...<#levele> nem 12, már 24 óra is eltelt

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

Bocs mobilról voltam 😄

Hát ti ketten megint jól egymásra épülõ találhatók hogy már nem is mondom hogy fejezzétek be, mert akkorát szorakozom azon hogy egymást marjátok hülyeségeken hogy inkább csak nézem a showt....

a zondára jó a színsór annak aki gyors pályára tervezi mint én. Miért? mert a zöld rugó nagyobb stabilitást okoz nagyobb sebességen (320Km/h fölött) ezért jó olyan pályára mi padlogázad enyhe kanyarok és hosszú egyenesek vannak pl. construction route, vagy lions challenge és stb. pályákra

Simraceway: tigris013

+ #73294
Beszélsz itt össze – vissza akkora marhaságokat tuning címén, hogy az agyam megáll. Mi vagy te Bones2. Le sincs tesztelve, de köpöd a marhaságokat azért, mert vétlenül volt egy közel jó színsorod a Zondába! <#falbav>
lehet hogy van benne valami

Ez csak fel tételeztem 😊
Magyarázat rá
Stephen Greenlaw
Véleményem szerint, az oroszok meg a normákat túl alacsony. Igazából amit kellett volna több, mint ezen az oldalon. A 100,000 tartományban. Az alacsony 15k 30k és 50k túl közel vannak egymáshoz, ami megnehezíti, hogy kérjük a önzõ felhasználóknak is EA valószínûleg arra gondolt, hogy egy másik kódot kiadása után néhány nappal egy másik fajta gyanús. (Nem állítom, hogy minden önzõ. Csak az emberek, akik arról panaszkodnak, olyasmi, mint egy virtuális autót, hogy fogsz kapni ingyen.)

Ere a másik tag 😄
DeDevil Aces Azt hiszem, csak voltak surpriced e gyorsan növekvõ a tagok vannak, és így kimaradt a megfelelõ pontot, hogy kiadja a kódokat idõben ..... jól, shlt történik!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

N33D-FSPD-WD1S-SH1T szórakozik 😄

én megmontam

Hát emberek már ahogy látom a ruszki oldalon már számon kérik a Kódot tõlük és max szerintem ez csak kamuznak hogy mindenki oda települjön asztán meg eszik mint a kacsa a nokedlit 😄
Hát én meg aszt mondom hogy szerintem nem lesz itt semmi féle kód de ha lesz akkor nagyot zakóztam 😄

a játékba lényegtelen, ha 4 vagy 6 hengeres az autó akkor piros motor, ha 8 vagy följebb akkor már zöld, kék,sárga

<#idiota>
Hogy lenne lényegtelen? "aki autós játékkal játszik annak tudnia kellene ezeket a dolgokat" 😊

légy türelmes

lényegtelen akkor is piros motor kell bele

egy motor alapból nem lehet egyszerre boxer meg Vmotor tudtommal 😄 ez olyan mintha azt írnád hogy 6 hengeres wankel motor xD
szívó, benzines boxermotor

hol van hogy v6?
H6, nem V6.

légy türelmes

aki autós játékkal játszik annak tudnia kellene ezeket a dolgokat

V6 boxer motor van a Porsche 911 GT3 RS 4.0-ba, de ha nem hiszitek el akkor itt a kink, a táblázat a lap alján
Porsche 911 GT3 RS 4.0

lesz igc-m akkor kipróbálom a színsort amit te írtál és amelyik jobban fekszik azt tartom meg
most v6 vagy boxer?
Milyen motor?

légy türelmes

nem

ami jó bele V6 boxer motor miatt: P-Z-K-Z-P-S

az rs 4.0ába jó ez a sor?
K-K-Z-S-S-P

Steam: Gfegyver

Need for Speed Pro Street agyhalál Akadt mint állat, piroritás alacsonyra, és megy is. XD

Balathruin

hát ha neked jó, de attól a kék gumitól csúszkál

P-S-Z-K-Z-K van benne de egész jónak tûnik. am ki szeretném ultrázni 😊