Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
légy türelmes
A divatról meg annyit, hogy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DISCORD: grimanddark
IGC-bõl melyik A osztályú autó éri meg legjobban? vagy esetleg vegyek egy erõsebb B-t és tuningoljam A-ig? köszi
Project D|Rare Car Collector|
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
Simraceway: tigris013
Tuningok leírása magyarúl
Beszélsz itt össze – vissza akkora marhaságokat tuning címén, hogy az agyam megáll. Mi vagy te Bones2. Le sincs tesztelve, de köpöd a marhaságokat azért, mert vétlenül volt egy közel jó színsorod a Zondába! <#falbav>#falbav>
Magyarázat rá
Véleményem szerint, az oroszok meg a normákat túl alacsony. Igazából amit kellett volna több, mint ezen az oldalon. A 100,000 tartományban. Az alacsony 15k 30k és 50k túl közel vannak egymáshoz, ami megnehezíti, hogy kérjük a önzõ felhasználóknak is EA valószínûleg arra gondolt, hogy egy másik kódot kiadása után néhány nappal egy másik fajta gyanús. (Nem állítom, hogy minden önzõ. Csak az emberek, akik arról panaszkodnak, olyasmi, mint egy virtuális autót, hogy fogsz kapni ingyen.)
Ere a másik tag 😄
DeDevil Aces Azt hiszem, csak voltak surpriced e gyorsan növekvõ a tagok vannak, és így kimaradt a megfelelõ pontot, hogy kiadja a kódokat idõben ..... jól, shlt történik!
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Hát én meg aszt mondom hogy szerintem nem lesz itt semmi féle kód de ha lesz akkor nagyot zakóztam 😄
légy türelmes
hol van hogy v6?
légy türelmes
Porsche 911 GT3 RS 4.0
légy türelmes
ami jó bele V6 boxer motor miatt: P-Z-K-Z-P-S