Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi Vidia ! És grat Ryan012
1:12.61 Diamond Uninon és van videó 😄:😄

Simraceway: tigris013

lorci
Szép menet volt...annyit hadd javasoljak, hogy ha a grafikát leveszed alacsonyra(low) akkor még simmában fog menni a játék <#vigyor5>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Nem baj, estére elmúlik 😄
("szarok a ranglistátokra, szarok rád is Bonesai" stb stb <#eplus2>)
Várom quqat :-D

Project D|Rare Car Collector|

Nem célom ! Mert ugyan is engem is elehet verni ! Én csak szeretnék jobb lenni !
SUNNY84HUN
mert mindig az a jó sofõr vagy játékos aki nem száll el vagy is nem bízza el magát <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Tudom ! És öröm volt veled versenyezni !Ryan012
grat hozzá, kb ugyan úgy mész mint én csak nekem azért vannak laggok, mint már említettem délbe.

Simraceway: tigris013

Suni én nem akarom elbízni magam ! És nem is fogom !
SUNNY84HUN
anno r34 es sky -nál volt hogy a stock felnivel jobban kanyarodott , nem tudom él e még ez a dolog :/ , bár szerintem nem

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
amúgy valóban jól mentél ( de ne bízd el magad 😊) ) , bár én nem vagyok cinke párti , lehet beruházok egy olyan szekérre 😄

Pontosítva inkább lomhább
Srácok a hátsó szárny és a felniméret befolyásolja a teljesítményt? Tegnap raktam a Solctice-ra hátsó szárnyat+ egy méretes felnit s azóta mintha lassabb lenne...
Köszönöm rajta vagyok ! <#wave>
SUNNY84HUN
nem rossz , bár van 1-2 hiba benne ha az nincs 1:12 re is besuhanhatsz 😊

Bocsánat a videó minõségért , de sajnos a gépem nem képes több re !
Elkészült a kért videó ! itt a link !
Azért nem adják ki a kódot mert leterheli a rendszert? Amikor a Suprát váltották ki akkor nem terhelte le a rendszert vagy a Nissan kiadásakor? Szerintem csak vissza akarja tartani az EA hogy jól járjunk.

Sziasztok !
de amit kellett megértettem 😄

Ryder159
Javaslom legközelebb 144px-ben felvenni a videót, hogy tényleg ne lehessen látni semmit, és hangosabbra a zenét, hogy ne is hallja senki, mikor ütközöl

Na ja nem nekünk találták ki hanem sasaéknak!

beszarás az a chat..... én úgy írom hogy chat erre kidobja hogy beszélgetés xDxD

Bonesai, szólottak hozzád

A bruhaha már nem a névhez tartozik!

Aki akar megjelölhet ismerõsnek a VK-n /Roland Nfsw bruhahha!

3-4 hét?<#wow1>
Addigra meglesz az 50 feliratkozó is

Steam: Gfegyver

Akkor orosz :-D

az EA csak azt akarja hogy nem veszítsenek több pénzt azzal hogy hébe-hóba adjanak ki kódokat olyan autókra amik SB-be kerülne....... 😞
Ryder159
Hmm, tényleg nem rossz a piros motor a 4litRS-be. jobbat mentem vele diamondon, mit kék motorral

Latin, mivel a vk nem orosz, asszem 😄

És aki reggelt az orosz oldalon, hogy tette cirill vagy latin betûkkel? <#wilting> <#vigyor1>
Na sziasztok
Hát sok ember türelmetlen és egy folytába ír az oldalra és nem hogy nyugiba lenne mindenki lehet hogy ha el érte a 30k és maguttól rakták volna ki a KÓDOT 😄
Hogy a külföldi emberek milyen ostobák -.- tisztelet a ki vételnek itt a forumon vannak olyanok akik külföldiek 😊 !!!!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Interesting...<#gonosz3>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ajajaj növekszik növekszik egyre több lesz a regizõk -.- kód meg nuku 😞((

Q: How long do we have to wait for our code?
Answer: According to our estimates, it will take 3 or 4 weeks.

Q: Are you going to give them at all or not?
A: Yes, we will continue our campaign to advancements in our group. Ahead you will find quite a few more lines and machines.

Q: We expect to be compensated for the wait. What do you say?
A: Just a remark. We'll think on it.

Q: When will we know what kind of machine you will give for 30,000 and 50,000 participants?
A: A few days before all the work with the site and system activation codes will be finished.

Sokkal érthetõbb 😛

NA mizu ??
.................................................BONESAI................................................. Ajánlom figyelmedbe ! Nem vagyok hekker!
Kedves játékosok!

Szeretnénk elnézést kérni a késedelmes közzététele díjat eredmény a 30000 tagok a csoport Vkontakte. Ahogy lehet, hogy észrevette a kampány során, hogy sok játékos aktiválta a kódot a Porsche 911 GT3 RS 4.0 a játék honlapján, ami egy sor összeomlik, és még a részleges kudarca az egész portál. Tekintettel arra, hogy ezekben az esetekben vezethet az a tény, hogy sok játékos nem csak nem, hogy a díjat, hanem azt is, hogy megy a játék, vagy hogy a vásárlás SpeedBoost, átmenetileg felfüggesztheti a kampányt, amíg a mérnökök nem tesz kiigazításokat a munkahely és a játék. Megértjük, hogy ez nem az, amit várt tõlünk, és kérje, hogy kell venni a megértése a helyzet.

A program eredményeit a cégcsoport nem kapcsol ki.

Azt is szeretné megköszönni a lojalitás és a támogatást. Egyikünk sem várható, hogy a játékosok száma, akik részt vesznek a tevékenység lesz olyan nagy! Most arra kérünk mindenkit, hogy a csapat az ideje, hogy helyes, és javítani a rendszereket, hogy a jövõben is újra megosztja hasonló ajándékokat.

És most jön a valóság.

Kérdés: Mennyi ideig kell még várni a kódot?
Válasz: Becslésünk szerint, akkor lesz 3 vagy 4 hét.

Q: Fogsz nekik egyáltalán, vagy nem?
A: Igen, mi továbbra is kampányt fejlesztések a csoportunkban. Ahead talál jó néhány sort és gépek.

K: Arra számítunk, hogy kompenzálják a várakozást. Mit mond?
A: Csak egy megjegyzés. Majd gondolj rá.

Kérdés: Mikor tudjuk, hogy milyen gépet adok 30000 és 50000 a résztvevõk?
A: Néhány nappal a munkát a helyszínen és a rendszer aktiválási kódot lesz kész.

Kérdés: Követeljük, hogy megbüntesse a bûnös!
A: a felelõsök kötve a lökhárító (perednemu!) Ford F-150 SVT Raptor, és részt vesz csapat Escape.
^
|
|
Ez a teljes szöveg

Need For Speed ​​World
Kedves Játékosok, Szeretnénk elnézést kérni a késedelmes közzététele díjat eredmény a 30000 tagok a csoport Vkontakte. Ahogy lehet, hogy észrevette a kampány során, hogy sok játékos aktiválta a kódot a Porsche 911 GT3 RS 4.0 a játék honlapján, ami egy sor összeomlik, és még a részleges kudarca az egész portál.

Három órája

Sztem vagy az egyik kell, vagy a másik, mert kétféle regisztráció van, telefonszámos és e-mail-es, és bejelentkezésnél is igy jelenik meg: Telefon vagy e-mail

Ki tudja hogy lessz... A biztonság kedvéért regisztráltam és csatlakoztam is rögtön ehhez: https://vk.com/nfsw_ru
de még hitelesítés miatt ott van hogy meg kell adni 😞

Én megadom a holland telefonszámomat, aztán legyenek boldogok vele...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Meg adja szó nékül 😄

Én arra játszok (persze lehet, hogy rosszul teszem), hogy innen közülünk is voltak olyanok, akik csináltak egy kupac kamu felhasználót és valamelyik kódot megkaphatom.

(Mert egy Raptor mindig jól jön.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

És ti is megadtátok, és lehet egyedi kódokat fognak adni?