Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem számít miért csaltál, ha csaltál akkor csaltál, ennyi...
az idõim amik fent vannak a listán nem csalással születtek kivéve a 00.00.001-esek meg társai.
lehet fikázni azért, hogy csaltam, de ha versenyezni akar valaki játszhatunk. elég jó vagyok az átlaghoz képest.
Sajnálom ha elitéltek azért mert csaltam.
#73440 Én azért ezt nem mondám az F1-re, mindenesetre ott nagyobb szerepe van az idõmérésnek. <#nyes>#nyes>
#73447 Mondjuk azért, mert itt nem jár érte elsõ rajtkocka, ezáltal a verseny megnyerésének nagyobb esélye (pl. Monaco), az idõmenõsködésrõl nekem ez a kinek hosszabb, nagyobb, vastagabb téma jut az eszembe elsõként. Különben is akinek nincs meg a legdrágább, legerõsebb akármi annak esélye sincs. Ráadásul nem mindenkinél húz a szeró napi 24 órában, mint pl. nálad! Mellesleg egy marhaság! <#mf1>#mf1>
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
NFSW: BONESAI
http://nfs-s.com/nfsw/KORZETHENINJA
Simraceway: tigris013
versenyezni szeretek, de roppant idegesitõ amikor nem tudsz. Már nem csinálom
més: SB-t lehet még earn-olni?
Steam: Gfegyver
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFSW: Ryan012 - Diamond & Union(1.12.61 time)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
Krisz jó volt? <#action>#action> <#nyes>#nyes>