Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NE NÉZD MEG! Csinálj inkább gabonaköröket.

légy türelmes

Ryder159
nem, ma egész jó a szerver, gyors, laggmentes...

akkor megnézem hátha... köszi.... EZ !!! legalább egy értelmes válasz volt nem úgy mint egyesektõl..... 😊 köszi

goregrind
Jó lett a videó, látható minden amit látni kell! Egyedüli negatívum az idióta zene, rohadt idegesítõ! De a videóhoz és a futott idõhöz grat! <#eljen>

DISCORD: grimanddark

bboyatty
Ma kb 6 órát lógtam fent, most is fent vagyok de nálam nem volt semmiféle lagg.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ryder159
Ezt szebben már leírni nem lehet.<#eljen>
De sajnos neki is igaza van. Ha nincs búsztos autód, nem nyersz. Ha nem nyersz nem kapsz semmit. ha nem kapsz semmit, nem lépsz elõrébb és nem nyersz...
Nyilván most mindenki célja megszerezni a Bugattit. Mint ahogy az enyém is. Neki is feküdtem rendesen, kiszámítottam, hogy ha megcsinálom még az összes classban a 250 elsõ helyet, akkor meg tudom szerezni. Na de itt a bökkenõ.
Amióta ezt a kurva skillrendszert bevezették, azóta egy árva supershot skillt sem kaptam, és ennek köszönhetõen ott tartok hogy egyedül 5 S-class gyõzelmem van teljesítve, az is csak mázli 3 nap multizás után. Egyszerûen hiába van zondám, GT3RS-em és 4litRS-em (hogy csak a legjobbakat említsem) ha az ellenfél benyom egy nitrót már vége is a futamnak.
B-Class-ban van egy MR2-m fullosan B csúcsra húzva, de nincs nitróm.
A-Classban ugyan ez. GTS, Zonda, de itt is a kurva nitró hiánya miatt maradok el.
És ilyenkor mélyen elgondolkodok azon, hogy megérné-e az a Bugatti annyit hogy emiatt átálljak a sötét oldalra, és a Class gyõzelmeket csalással teljesítsem. De még mindig sikerült magam meggyõzni arról hogy nem kifizetõdõ. De egyszer már elérem azt a pontot, hogy tényleg leszarom az egész játékot, és egy utolsó, nem tisztességes nekifutással elérem a célom.
De errõl majd értesítelek titeket, hogy kerüljetek multiban.

NEM

légy türelmes

SUNNY84HUN
köszönöm a drag tippeket <#wave><#pias>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem nagy part de valami

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

üdvözletem skacok 😄 érdemes felmenni game-be ? mert délután amikor fent voltam csak össze szedni a kavicsokat annyira laggolt a game , hogy egyszerûen kibírhatatlan volt.... <#falbav>

tutuhawer
ha marad a 18:00, akkor én megjelenek. /Odaesz a fene/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

World Hungary Cruise 2!
ki vesz rászt rajta?

Steam: Gfegyver

Mondhatni úgy is hogy tripla V módszer : ViDiA Vereségmérõ Versenye <#nevetes1>
lorci
Ez a ''ViDiA'' féle módszer, hogyan adjunk tisztességessen DnF-et és utána a chat ablak tele legyen csillagos irással<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Én is ezt akartam volna mondani 😄

Project D|Rare Car Collector|

lorci
Ja már kék zászlozni kell itt is mindjárt<#zavart1>

SUNNY84HUN
te ilyen gonosz vagy ? 😄 , nekem is volt ma olyan hogy az e classos pályán második körben elmentem az ucsó emberke mellett a sikátorban 😊) esküszöm már csak a duda hiányzik a játékból mert leadtam volna neki aa jelzést

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI, az F1-es betyár.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

bboyatty
Fel szeretnék kerülni én is a Magyar ranglistára, kihez kell a kérvény benyújtani? Köszi!

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szabi
csalóó <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Lap 4/3 még bent van eza bug?

lorci
Megadtam nekik^^ ne csak én kapjak DnF-et <#nevetes2>

Hát... Picit bepöccentem és ránéztem. Termelékeny volt a hétvégéje a bajnoknak.

Többet nem csinálok ilyet - Aha... Persze...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Jaaaaaa.... Idõpontot nem is néztem..

Nem rossz a felni színét leszámítva!

Csak nem bírom ki

2013-06-02 17:24 FINANCIAL DISTRICT FINANCIAL DISTRICT
CIRCUIT PONTIAC SOLSTICE GXP (MP) * 01:04.875

Ez tegnapelõtti. Ja, hogy bocsi....

Sziasztok 😄 csináltam egykis amatõr festést a kocsimra : D szerintetek jó lett?
😄

most nézem sponsorpay-en lehet earnolni kb 300SB-ot

Lehet valami robotpilóta csít. <#zavart2>
Kissé? <#vigyor><#vigyor>

Mi ez az új (nekem új) megoldás, hogy láthatatlan sínen mennek a csalók, mintha juggeres single player játékosok lennének?

légy türelmes

Telón írtam tehát röviden kellett fogalmaznom. Nem teljesen van rendbe de "tisztább" mint csabesz mondjuk

Bonesai azt szeretném megkérdezni hogy mikor raksz vissza magyar ranglistára ! Megfutottam az idõt amit kértél úgyhogy légyszíves ! Köszi
kissé szét szerkesztett kép de akkor is VVVVÁÁÁÁÁÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ <#wilting><#wow1><#wow1>

Tarpi
Akik csaltak fõleg a finis bajnokok, azok elrontják más játékát. Akkor most én is álljak be a csalók sorába, én is rontsam el mások játékát?- akkor rendben leszünk, akkor egyenlõ leszek? De kivel? Ez a hozzáállás hova fog vezetni? Ja persze dögöljön meg a szomszéd tehene is. Beismerte akkor most rendben van? Szerintem egyáltalán nincs rendben.
A másik, most hol vannak azok a hsz-ek amik kérik a profil törlését. "Kezdjél tisztalappal és akkor minden rendben lesz..." Pedig azok a játékosok nem mások játékát tették tönkre, "csak" jogosulatlan elõnyhöz jutottak.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

<#eljen>
fenebele ez lemaradt

SB-ot lehet még earn-olni?

ezt eddig is tudtam, viszont nekem az kell mit az F1-be hogy a tengely érzékenység pl. gáz-fék

Simraceway: tigris013

Úgy legyen Mester! <#worship>

... only read mode...

Egyszer van bocsi tudod. Többször nem :-D

Igen. én sem akarom tovább izélni, csak hát még akkor elég ideges voltam miatta ,és most hogy itt van, és tudom hogy magyar, kicsit izélnem kellett 😊
LOL! Akkor ha jól értem, bármit lehet. Addig amíg le nem bukok vele. Ha lebuktam, ejtek egy bocsit, és ígérem jó fiú leszek, és akkor minden rendben.... Meddig is? Ja, ameddig nem kell ismét bocsizni, mert ejnye, no, de megszaladt az ujjam. Pro sofõröket meg ízekre szednek páran a szétnitrózott csúcsidõk miatt.....
Ígérem ma többet nem pofázok bele.

Az autofinish miértjével van egy kis gond. Azért tolta, mert elcseszték a játékélményét. Az õ autofinishe persze nem csinált ilyet a másokéval ugye....................

Én aztán bele tudok kötni bárkibe, ne félj attól! <#hehe>

#73488 Pedig egy jó bolonyai receptet elfogadnák a hétvégére. Van oBenias? <#eplus2>
Igen. Aki nem tagadja, hogy csalt korábban, és sajnálja, azzal nincs gondunk.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nálam is. Bárki eshet hibába sztem. de a múltat le kell zárni, megváltoztatni nem lehet, max megváltozni 😊
Sajnálod, bevallod, többet nem csinálod...nálam rendben vagy.

BONESAI
Qakukk1 <#nevetes1>
Mindenki azért játssza a játékot, amiért... valaki itt éli ki mûvészi tehetségét, valaki pedig próbál az élre törni idõmérõzéssel. Eleve nem azoknak lett az utóbbi kitalálva, akik IGC játékosok. De ott a magyar ranglista, áttekinthetõ, láthatod, hogy adott esetben ugyanazzal az autóval ki milyen idõt futott. Nem kell mindenkinek az elsõ helyhez viszonyítani magát. Az pedig badarság szerintem, hogy nem kéne kirakni erre a fórumra az idõkrõl készült videókat, vagy csak közzétenni eredményeinket.. van akit érdekel, van akit kevésbé... de még mindig jobb, mintha recepteket posztolgatnék.. nálam addig bármi jöhet, amíg a játékról van szó az adott játék fórumán.

NFSW: BONESAI

teljesen igazad van, de nem tudom visszacsinálni a dolgot.
igy csak elnézést tudok kérni tõletek, mert igazatok van hogy utáljátok a csalókat.
azért jöttem ide mert olvasgatom az oldalt és látom,hogy ti szerettek és tudtok is versenyezni.

Csalt igaz belátta. de szerintem nem kell ennek ekkora feneket keríteni hogy megint 2 napig ez legyen a téma. . Sztem felfogta hogy elítélendõ, nem kell csavarni a betonba mint a cigicsikket 😊