Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
DISCORD: grimanddark
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
De sajnos neki is igaza van. Ha nincs búsztos autód, nem nyersz. Ha nem nyersz nem kapsz semmit. ha nem kapsz semmit, nem lépsz elõrébb és nem nyersz...
Nyilván most mindenki célja megszerezni a Bugattit. Mint ahogy az enyém is. Neki is feküdtem rendesen, kiszámítottam, hogy ha megcsinálom még az összes classban a 250 elsõ helyet, akkor meg tudom szerezni. Na de itt a bökkenõ.
Amióta ezt a kurva skillrendszert bevezették, azóta egy árva supershot skillt sem kaptam, és ennek köszönhetõen ott tartok hogy egyedül 5 S-class gyõzelmem van teljesítve, az is csak mázli 3 nap multizás után. Egyszerûen hiába van zondám, GT3RS-em és 4litRS-em (hogy csak a legjobbakat említsem) ha az ellenfél benyom egy nitrót már vége is a futamnak.
B-Class-ban van egy MR2-m fullosan B csúcsra húzva, de nincs nitróm.
A-Classban ugyan ez. GTS, Zonda, de itt is a kurva nitró hiánya miatt maradok el.
És ilyenkor mélyen elgondolkodok azon, hogy megérné-e az a Bugatti annyit hogy emiatt átálljak a sötét oldalra, és a Class gyõzelmeket csalással teljesítsem. De még mindig sikerült magam meggyõzni arról hogy nem kifizetõdõ. De egyszer már elérem azt a pontot, hogy tényleg leszarom az egész játékot, és egy utolsó, nem tisztességes nekifutással elérem a célom.
De errõl majd értesítelek titeket, hogy kerüljetek multiban.
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem nagy part de valami
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
ki vesz rászt rajta?
Steam: Gfegyver
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Többet nem csinálok ilyet - Aha... Persze...
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
2013-06-02 17:24 FINANCIAL DISTRICT FINANCIAL DISTRICT
CIRCUIT PONTIAC SOLSTICE GXP (MP) * 01:04.875
Ez tegnapelõtti. Ja, hogy bocsi....

légy türelmes

A másik, most hol vannak azok a hsz-ek amik kérik a profil törlését. "Kezdjél tisztalappal és akkor minden rendben lesz..." Pedig azok a játékosok nem mások játékát tették tönkre, "csak" jogosulatlan elõnyhöz jutottak.
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
fenebele ez lemaradt
Simraceway: tigris013
... only read mode...
Ígérem ma többet nem pofázok bele.
Az autofinish miértjével van egy kis gond. Azért tolta, mert elcseszték a játékélményét. Az õ autofinishe persze nem csinált ilyet a másokéval ugye....................
#73488 Pedig egy jó bolonyai receptet elfogadnák a hétvégére. Van oBenias? <#eplus2>#eplus2>
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Mindenki azért játssza a játékot, amiért... valaki itt éli ki mûvészi tehetségét, valaki pedig próbál az élre törni idõmérõzéssel. Eleve nem azoknak lett az utóbbi kitalálva, akik IGC játékosok. De ott a magyar ranglista, áttekinthetõ, láthatod, hogy adott esetben ugyanazzal az autóval ki milyen idõt futott. Nem kell mindenkinek az elsõ helyhez viszonyítani magát. Az pedig badarság szerintem, hogy nem kéne kirakni erre a fórumra az idõkrõl készült videókat, vagy csak közzétenni eredményeinket.. van akit érdekel, van akit kevésbé... de még mindig jobb, mintha recepteket posztolgatnék.. nálam addig bármi jöhet, amíg a játékról van szó az adott játék fórumán.
NFSW: BONESAI
igy csak elnézést tudok kérni tõletek, mert igazatok van hogy utáljátok a csalókat.
azért jöttem ide mert olvasgatom az oldalt és látom,hogy ti szerettek és tudtok is versenyezni.