Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Legalább nem unatkozna a HG! Mást is csinálni az almalé szûrcsi, és a zacsi-vaki mellett! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Pssszt. Assszt nem ssszabad. Itt vannak mindenhol és figyelnek.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

goregrind
Egy egész oldal jobban tettszett volna! <#zavart1>

goregrind
És az, hogy kacsaszûz, az nem jelent semmit! Gondolatban is elég csak egy "háp", máris kész a baj! <#idiota>

Megért két postot, mi? <#idiota>

goregrind
Dupla ökörség, azé'... <#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
poén volt <#eljen>

Hülye vagyok. Öcséd gépén a kékhalál? Akkor fõbb alkatrészenként egyesével cserélgetés.

goregrind
Egy kis segítség neked, hogyan válaszolhatsz valakinek! <#zavart1>

Azt írtam lentebb én is. Csak mutogatom hogy kishibás memóval is elindulhat a rendszer.

De mikor ez olyan jóóóóó. :-D. De miért dupláztam az elõbb???...

Kék halál is szokott lenni

Project D|Rare Car Collector|

No-no. Láttam én már éjjeliõrt nappal meghalni. Sztori van ragyásig, de volt hogy felállt a rendszer és késõbb bekékült. És biza az egyik modul haldoklott. Meg olyan is mikor a három modulból kettõ nem fért meg egymással. Na ott leizzadtam mire kiderült a turpisság és hogy ki a kakukktojás.

Tarpi
Ha biztos akarsz menni akkor egyesével teszteld a memóriákat. : memtest86

Hadd fusson többször körbe. Ha valamelyik hibás az kiderül.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

goregrind
De mindez csak "hasraütés"-re mondható meg Krisz gondjára. Látatlanban csak írogatjuk az ökörségeket... <#idiota>

Bonasai azt az idõt is felveszem neked ! ÉS milyen 15 % lékról beszélsz te ???
goregrind
Ram hibánál el sem indul a gép indítás után, csak fekete képernyõ... <#vigyor3>

Chris bocsi off miatt de ez jóóóó 😊

SUNNY84HUN Kolegának 😊

de meg lehet... le lehet tesztelni.. vedd ki a ramokat és mindíg csak 1-et hagyj benne... ha nem jó akkor másik rammal és így tovább..... ha végig próbáltad és akkor is ezt csinálja akkor marad az újratelepítés (ha csak nem a vinyó haldoklik )

A ram hibája az általában kékhalálhoz vezet. A fagyás a procira (túlmelegedésre is akár) és a vinyóra jellemzõ.

goregrind
2,5 giga ram - mennyi modul? 2-3? Vedd ki az egyiket (vagy kettõt, ha 3 van) és futtasd csak eggyel. Ha azzal nincs gond futtasd a másikkal is, majd a harmadikkal is (ha 3 van). Ha valamelyiknél lefagy akkor ott a gond, ha nem akkor más a gond...

Kacsaszûz...akkor holnap újrarakom aztán lesz ami lesz

Igen ezt gondolom de nem lehet megjavítani? 2,5 Gb ram van benne

BONESAI
csak háromszor írtam le neked privátban... Petersburg Dam 1.15 14% cooldownnal, azért.

NFSW: BONESAI

Elsõ körben, Vinyó tápcstija nem érintkezik folyamatosan, vagy maga a vinyó rossz. Akad az olvasófej pl. Ha "leáll" vagy áll a vinyó akkor is ilyet produkál. A lemez kondícióját érdemes lenne megnézni HD Sentinellel.

goregrind
Jó ez a kephost! A negyedéig betöltött a kép! Biztos szép lett, nem tudom... <#idiota>

Figyelj Bonessai ! Tudod mit már nem érdekel az egész ! HA levettél nem érdekel !
goregrind
Pár tényezõ közrejátszhat ebben. Fos oprendszer, hibás program/hardver, kacsás videó...

vagy vinyó csere.... jobbik esetben csak újra kell rakni

TCMCHRIS az azért van mert valamelyik memóri feladja a harcot !
Tarpi
Ilyesmit én is csináltam.<#nevetes1>

Bonesai akkor azt mond meg hogy én mi a fenének vagyok levéve a magyar ranglistáról ?????
Off:

Öcsém pentium gépe lefagy és csak a restart segít..mi a baj?

BONESAI
ezzel az idõddel nem volt gond, nem tudom ezt mi a francnak rakod ki ide. én FINKELL barátod Diamond Unionjáról beszéltem

NFSW: BONESAI

Hát az invite, az így se semmi néha, valóban :-) És elismerésem! Nem hittem, hogy van valaki, aki nem vette még számba a "mi lenne ha?" faktort. Pláne, ha sorozatban beleszalad egy auto finsher brancsba, vagy csíterek ellen kell lezavarni 30-40 meccset egymásután.

goregrind
Eddig nekünk a következõképpen sikerült folyamatos "kapcsolatban" maradni:

Egy szerverre való bejelentkezés, játékba való belépés után nem írogattunk be semmiféle csatornaváltást, a verseny végén nem vártuk meg, amíg lejár a számláló a lobby ablakban (mennyi idõ van visszalépni a versenyre számláló - mert EZ is közrejátszik, teszteltem). És ami a legfontosabb: Nincs sem le- sem feltöltés játék közben, nincs youtube, nincs skype vagy akármilyen netet terhelõ alkalmazás. Csak a játék!

Eddig bevált... <#eljen>

Már ha meg tudod hívni õket... Rabidfoxszal tudnánk mesélni...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ja egyszer elég. Az mindig kéznél van de egyenlõre nem kell használni

Igaz. Csak elég tág a munkarendem és nem találtam "elég termelékenynek" hogy minden 3. meccset nyerem. Behúzódok a vackomra és szép csendben gyûjtöm, gyûröm a kilóméterekt, amikor van rá kis idõm. Életemben ennyit nem líveltem, meg kvuiteztem.

Valami hasonló folyik nálam is, csak épp a Veyron-vágy nélkül. Teljes (konfigurált) autóparkom oda-vissza végigjátszva nyitott futamokon, röhögés a gyors verdával suhanó újoncokon, rammerek és forgalom állandó szidalmazása, de a nitró csak nem akar gyûlni. Körülbelül 25-30 futam alatt összejön 50 puffogtatnivaló, az meg még a North Broadway urai ellen is csak 2-3 gyõzelemre elég, mert az S14-be már nem jutott megfelelõ nitrótáv-hosszabbító egyelõre. És a többi kategória még gyilkosabb, oda nincs is versenyképes autóm (illetve az E30 C-be, de az sincs még rendesen skillezve). Soha nem gondoltam még a sötét oldalra, nem szeretek hackelni.

goregrind
Nem kell kamu profil, nem kell sandboxie! Kell 3-4 barát és megvan minden az adrenalinhoz! Ennyi...

Nekem egy mysteribõl a 80 volt a legtöbb. Tetszett :-)

Tûnj már innen a videóiddal, 1x nem elég feltenni te szerencsétlen! <#falbav>
Krisz kéznél van a banhammer?
Na ennyit a csak olvasó üzemmódomról.
Ki nem játszott el a gondolattal, hogy irány a sötétoldal? Nem látom a kezeket... No,de. Érthetõ perspektíva, csak épp nem elfogadható sokak, sokunk számára. A sötét oldal ereje nagy és csábító. De mit is lehetne tenni? Class versenyek nem gond. Sandboxie, 3 account, böhöm gép. Vagy két gépen. Kicsit többet kell kattintani, de elmegy. Viszont én már hányok a vezetéstõl. Mire meglesz a hõn áhított Bugatti, pont leszokom a world-rõl. Lehet nem is éri meg annyira. De ha egyszer Nekem Az Kell!!! Ezért negyedik hete robotolok odafent és idelent. És mit is értem el? Pár jó (nekem legalábbis) idõ pár pályán, multi rutin elveszítve, rendõrök meggyûlölve, trafficok utálva, család elüldözve a géptõl :-) Azért nem annyira, van másik gép is.
De egy autofinsher ne hajlongjon itt nekem. Az nem járja. Ha van ezer ilyen gyõzelme, akkor lehet több ezer ember élményét szúrta nyakon. Ha ez lenne az ára a bugattinak, akkor inkább nem is kell. Van szabály, ami megkerülhetõ és van amit át kell hágni. Az áthágást nem javaslom. Szerintem.

Tarpi
Mikor elérem a max pénzt, akkor 1-2 millióért nyitok misteryt. egy két tízes-húszas nitrót be szokott adni.

ROSSZ VIDEÓ BOCSI !!!!! <#csodalk> http://www.youtube.com/watch?v=I5BVaUSmKkI
goregrind
Nálam is tiltó listán voltál/vagy/maradsz! Párszor én is végignéztem a mutatványodat (wanker)!

Bonesai ! Elfelejtettél valamit ! Ami neked nem megy az nekem sima ügy ! BOCSÁNATOT KÉREK TÕLED A TIRPÁK VISELKEDÉSÉRT ! DE nem bírom ha valaki szekál !
Persze, igaza van. Én jól fejbeváglak, te pedig fejbevágsz valaki mást. Kurvára igazságos.

Szerintem nem érdekel mindenkit annyira. Nem azért, mert én szarok rá, hanem azért, mert nem egy nagy szám, nem érdekes, csak egy autó.

Ha nitró kell, kártyából (Mystery * Pack) sokat lehet szerezni.

légy türelmes

Úgy látom, bejött a rövidítésem az RS 4.0-ra és közkinccsé vált. Nagyon örülök neki.