Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
restartoltam, erre visszaállt a játék német nyelvre , pedig szabályosan állíttottam át brazilra és léptem ki az elõbb. Kb 120 megás egy nyelv választás, hátha valakit érdekel 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

én csak simán bemásolom a kép alatt lévõ linket ami a Hotlink for forums (1): felirat után van és kész 😄
tutuhawer
hogy teszel be képet úgy, hogy egyszerre új fülön és új ablakban is megnyitja? Valakinek képet egyáltalán betennie se sikerül, te meg máris 2X akkora király vagy <#taps><#nyes><#vigyor2>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
annak a subinak a hanja jó csak másra nem való 😄 , tutkó nem tiszta

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nincs mit, még jó hogy informatikát tanultam 1 évig 😄

Simraceway: tigris013

Köszi holnap kipróbálom

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
nekem is meg még sok emberkének a team escape edition van amibe extra súlyt raktak + max ram ot én , és igen buta zsaruzásra a dög <#eplus2> , de a camaro ss is nagyon jó arra a célra

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TCMCHRIS-nek. A gép bekapcsolásakor nyom meg az F7 büllentyût addig amig elõ nem jön a windows boost manager ablak(ez fekete háttér fehér szöveg), ha elöjött akkor a monitor közepén írja hogy speciálís beállításokhoz nyomjon F8-at, nyomjad meg, most sok szöveg van( a nyilak segítségével menj lefelé arra hogy "Windows hibakeresõ dll vagy kernel hibakeresõ, nem tom pontosan, és enterrel továblép a gép és bejön normálisan. Ha innentõll is lfagy akkor újratelepít a windows mert akor egy win fájl sérürlt

Simraceway: tigris013

csak 1*-os alkatrészei voltak
Srácok ez tényleg így megy és így gyorsul? mindketten perfect startal indultunk, már ott lehagyott s végig nem bírtam utolérni

az el-camino annó nagyon régen iszonyat böszme nitrójú és TE gép volt nem? most?
Tarpi
Elméletileg ha Originen írom be, meg kéne mutatnia, hogy mire jó a kód. Csak ennyit ír:
"Termék megerõsítése
emil címem és
Thanks."

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

bboyatty
Pedig milyen jó lett volna egy garázshely...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

SUNNY84HUN
igen az :/

bboyatty
Szerintem igazam lesz. Eszembe jutott, hogy van egy kódom Command and Conquer-hez, beírtam a world oldalán erre kiírta, hogy sikeresen beváltottam a Starter Packom, szóval szerintem az lesz amit mondtam.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

SUNNY84HUN
<#pias><#eljen><#nezze>

--------------------
más :
többi ezzel kapcsolatos sértõ hsz -ra nem reagálok arra nem méltatom <#mf1>

bboyatty
Nekem elfogadta de nem írta ki, hogy mi az. Nem lehet, hogy véletlenül valami másik EA féle ingyenes játék hoz kód és itt is elfogadja.

nálam elfogadta a kódot
nekem is elfogadta és kaptam minusz 2 percet amig ujra bekléptem a játékba.... :S
nálam nem fogadta el

Steam: Gfegyver

köszi, körbenézek, mert boss sem rossz 50 rammal, de több kell 😄 azaz esetleg kissebb clasba is valami nyerõ gép, mingy körbenézek kereskedésbe hátha valami
Ryder159
Nemtom...

Nem vagyok ebben kompetens, Outlaws-ra spéciztem egy IS300-ast (még TE festést is csináltam, csak koponya helyett vudufejjel), Outrunra meg Deltával megyek, mert az mindenhonnan kimászik.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

skacok !! ez milyen kód lenne ? <#wow1> 96YT-DZSU-WGR5-XJRK beírtam és el is fogadta.....

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

LoL az szép darab x'D
hali, igc-ért mostanába melyik a legjobb tewam escape kocsi? ami jobb egy 2012-s bossnál? nem sebességre értem
goregrind
na, gyia meló... Valahol kell morfondírozni a köv.reggeli mókázáson! <#idiota><#integet2>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Látom megin' hekkeltél... <#idiota>

Én mondtam hogy memória Crys !
Szabi
<#idiota>

RAM a ludas..

De EBBEN Honda motor van 😊

Ryder159
Szerintem ezt most fejezd be, nem kell ide még egy Metasoft

Izzik a kalapács

NEm gáz az nekem tesa ! Mondtam neki hogy felveszem ! DE annyira közönséges ez az ember hogy nem tud normális hangnemben beszélni ! Bárhogy beszélsz vele ! Azt lehet leszûrni hogy õ senkit nem tisztel ! Engem nem is kell hogy tiszteljen ! De azt hiszem ha nekem lenne f1 em vicsoroghatna a 7páradik helyén ! 😊
Gyere, te kis butus, hadd öleljelek meg!

légy türelmes

nyugi lefutod akkor felveszed és szerintem akkor minden rendben lessz
Ebben ott a hiba, hogy 2JZ van benne (Toyota motor).

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

NEki nem az idõ kellet ! HAnem a petersburg dam en kell mennem 1.15 valamenyit ! Mondjam azt hogy az nekem gyerekjáték Olivér ??? Szerinted ????<#violent>
szeva na mi a szitu tisztázodott ? 😊
goregrind
Most nincs idõm beparázni, készülök melóba! De holnap reggel indul a körömrágás... <#idiota>

Szia Boomsakalaka ! Legalább egy barátom van itt ! 😊
akkor lehet a videokártya nyákja kezdi felmondani a szolgálatot nekem is volt ilyen régen 😊
Ahhojj! Vivá! Heuréka!!!! Tudsz te ha akarsz <#taps><#taps>
Sikered kellemes tudatával el is megyek elszenderedni! bye mindenki!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Balathruin

:-D

Elhelyeztem a gépet vízszintes helyzetbe és megjavult :-D

Így folytatod kibannol a holdra és ott nincs ám world <#eplus2>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Szabi