Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
De akkor is köszönöm.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
És bejött az oldal...
Köszönöm.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Mostantól ott fogok bíbelõdni.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Mi az oka annak, hogy a böngészõben nem jön be a World oldala. És mi az oka annak, hogy a launcher-be ugyan be tudok lépni, de nincs semmi reklám, hír, semmi sincs és még az a rész is pirosan világlik, ami az közli velünk, milyen állapotban van a szerver?
Tûzfalat néztem, de nem láttam, hogy korlátozva lett volna valami, ami a játékkal kapcsolatban lett volna. Az avast-ot is néztem, de ott sincs semmi lekorlátozva. Leállítottam a védelmet, de nem történt semmi.
Ötletek?
S mikor mentem az A classos Waterfronton, 5 x 5 óra alatt cirka 600 nitrót nyomtam el, rengeteg 3 körös futamokban... Itt mondtam azt, hogy köszönöm szépen, nitrót puffogtatni mindenki tud, így az C D E és S classokat sandboxie-val lesznek megcsinálva...
Az A és B classokat megcsinálom erõbõl, azokban úgyis már a felénél járok.
Nem a faszt.
Erkölcsi szempontból mindenképpen.
Ennél még az MR2-õs erõlködés nélküli elsõ helyek is magasabban állnak, pedig azok 90%-a sem ér szart se.
légy türelmes
Ami Rexnek van 3.45, az nem jó win8 ra. KATT
Nekem 3.76 version volt fent, de nem tudtam aktiválni rá a törést, így feltettem a Rex változatot. Win7-re természetesen.
Project D|Rare Car Collector|
DISCORD: grimanddark
DISCORD: grimanddark
Meg a játék out of memoryval kivágott.
Ha táp gond lenne, a gép egyszerûen kikapcsol, s azzal a táppal a gép bekapcsolni nem fog utána..
Alaplaphibánál is ugyanez a helyzet, ha olyan része sérül, akkor lelövi magát, s aktiválódik a védelmi mechanizmus.
Videokártya okozhat képkimerevedést, de ha a gép is beáll, akkor biztos nem videokártya a hibás.
Winchesterre szokott beállni a gép, a restartra reagál, de a winyó élettartalma egyre rövidebb. Újratelepítés segít, de max 3 napig, utána újra elõjönnek a gondok. Én mindenesetre a rendszert egy másik winyóra tenném, a régit meg hosszú formázásra raknám, aztán újra beállítani a csatasorba. Ha IDE kábeles a winyód, akkor mindezek elõtt az IDE kábelt cseréld le, mert az is képes elromlani..
THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu
Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána
Steam: Gfegyver
légy türelmes
Kedves Játékosok!
Elnézéséteket kérjük a 30,000-es mérfölkõ ajándékának a csúszásáért. Ahogy észrevehettétek, a kampány során nagyon sok játékos aktiválta az elõzõ, Porsche 911 GT3 RS 4.0 kódot a weboldalon, ami ahozz vezetett hogy az oldal nagyon sokszor összeomlott. Ez pedig ahhoz is vezetett, hogy sok játékos nem csak a jutalmat nem kapta meg, de a játékba lépni sem tudtak, vagy SpeedBoostot vásárolni, ezért ideiglenesen leállítjuk a kampányt, amíg a fejlesztõink nem javítják ki ezeket a hibákat a weboldallal és a játékkal. Megértjük, nem ezt vártátok tõlünk, de kérjük értsétek meg a helyzetet.
A mérföldkövek a csoportunkban nem szûnnek meg.
Továbbra is meg akarjuk köszönni nektek a támogatást. Nem gondoltuk volna hogy a játékosok száma az akciónkban ennyire hatalmas lesz! Most megkérünk mindannyiótokat, hogy adjatok idõt a csapatunknak, hogy kijavítsuk, és növeljük a rendszerünk, hogy a jövõben is tudjunk adni hasonló ajándékokat.
És most a valóság.
Kérdés: Mennyit kell várnunk a kódunkra?
Válasz: Becslések szerint, ez 3 vagy 4 hetet fog igénybe venni.
Kérdés: Meg fogjátok adni mindet, vagy nem?
Válasz: Igen, továbbra is folytatjuk a kampányt a csoportban. Elõre találhattok majd új sorokat és gépeket.
Kérdés: Kompezálva lesz a várakozás(?). Mit mondasz?
Válasz: Csak egy megjegyzés. Át fogjuk gondolni.
Kérdés: Mikor fogjuk megtudni hogy milyen gépet kapunk majd a 30,000 és az 50,000-es mérföldkõ után?
Válasz: Néhány nappal a weboldal és az aktivációs rendszer elkészülte elõtt.
Kérdés: Követeljük hogy a bûnös megbûnhõdjön!
Válasz: Ezek a felelõsök a Ford F-150 SVT Raptor lökhárítójához lesznek kötve, és részesei lehetnek egy Team Escapenek.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
/azért fontos, mert a céges laptop lefagy 2 firefox ablakkal, még ha csak kép is.../
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.