Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy sráccal összefutottam, és azt mondta hogy a mustangomban sz@rok a piros cuccok benne. Tényleg nagyon béna? Mit kéne akkor beleraknom?

Explorerrel nézted már? Eredeti Ip-n legyen. A firefoxnak meg van egy add-on-ja: Elite proxy switcher. Ha van ilyened, lõdd ki.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Egy helyesbítés: magyar ip-vel továbbra sem jön be.
De akkor is köszönöm.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nincs mit.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ott a pont.
És bejött az oldal...
Köszönöm.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

SUNNY84HUN
mentsd le a könyvjelzõket törõld a bõngészõt ( ket ) és rakd fel újra nem annyi felesleges add-onnal :/ hátha

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hopp ilyet csináltam én is, csak nálam annyi különbséggel, hogy én átváltottam US ip-re. Az oldal mûködött, viszont a laucherben a reklámok nem jöttek be, és pirosan virított hogy futnak a szerverek... Mindezek a ccleaner takarítás után... Aztán az eredeti ip-re visszaváltva, mintha mi sem történt volna. Ez már kb 1 hete volt.

Pont ez az. CCleaner-rel való pucolás után kezdett el duzzogni a gép.

Viszont a vendég oprendszeren, ami windows xp, ott bejön. Akkor a kérdésem tárgytalan.
Mostantól ott fogok bíbelõdni.

SUNNY84HUN
lehet sütiket , minden felesleges internet bejegyzést és reget pucolni kellene , ccleaner meg ashampo win op9 amit én használo erre

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem semmi mi? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...ZR1-el S classozni ... ahhhülye. +fél óra és felejtheti is el a kapott 50 nitrót.<#zavart1>
Cache problémának tûnik, de nem tuti. CCleanerrel takaríts egyet, utána sem jó? milyen progik indulnak el automatikusan a windows-al?
SUNNY84HUN
én multiba kitoltam már majd nem teljesen a b class ( nem sandibox al ) 700 nitrom volt maradt 47 aszem , pár pakkot nyitottam és lett megint 348 😄

A jelenlegi állapot alapján azt mondanám, duzzognak az orosz flood miatt. Viszont ez már korábban is így volt nálam. Szóval fogalmam sincs.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Valaki, aki mûszaki zseni, attól kérdezném a következõt:
Mi az oka annak, hogy a böngészõben nem jön be a World oldala. És mi az oka annak, hogy a launcher-be ugyan be tudok lépni, de nincs semmi reklám, hír, semmi sincs és még az a rész is pirosan világlik, ami az közli velünk, milyen állapotban van a szerver?
Tûzfalat néztem, de nem láttam, hogy korlátozva lett volna valami, ami a játékkal kapcsolatban lett volna. Az avast-ot is néztem, de ott sincs semmi lekorlátozva. Leállítottam a védelmet, de nem történt semmi.
Ötletek?

ÓÓó, nem kell az neked, elfogadom <#nevetes1>
Hûûûûhaaaa.

Én A-ba és B-be valós multit tolok, mert a kedvenc pályáim 98%-a azokba a kategóriába kerültek, a maradék meg Open eventesek...

S mikor mentem az A classos Waterfronton, 5 x 5 óra alatt cirka 600 nitrót nyomtam el, rengeteg 3 körös futamokban... Itt mondtam azt, hogy köszönöm szépen, nitrót puffogtatni mindenki tud, így az C D E és S classokat sandboxie-val lesznek megcsinálva...

Az A és B classokat megcsinálom erõbõl, azokban úgyis már a felénél járok.

Ryder159
Vagy magenta neon<#wilting><#vomit>

Kevés jobb érzés van annál, mint mikor egy küzdelmes, nitrót vastagon égetõs verseny után nitró az ajándék. (Visszatermelés...)

Az nem csalás, hogy ti így szerzitek meg, amit én sok-sok versenyzéssel szerzek meg?

Nem a faszt.

Erkölcsi szempontból mindenképpen.

Ennél még az MR2-õs erõlködés nélküli elsõ helyek is magasabban állnak, pedig azok 90%-a sem ér szart se.

légy türelmes

Ryder159
Csak nem találok tört verziót, így nem tudok 3-at futtatni

Ryder159
Már megoldódott, köszi...<#integet2>

Futtatható, csak korlátozottan, 3.74 vagy nagyobb verziójú mûködik win8-on. 3.76 a legfrissebb verzió.
Ami Rexnek van 3.45, az nem jó win8 ra. KATT

Nekem 3.76 version volt fent, de nem tudtam aktiválni rá a törést, így feltettem a Rex változatot. Win7-re természetesen.

SUNNY84HUN
ja és még annyi hogy a kompatibilitást állítsd w7 re

SUNNY84HUN
de , nekem is w8 x64 en van fent a 3.76 64 bites <#integet2>

Ryder159
Na fasza, Sandbx-ot nem lehet telepíteni Win8-ra<#violent>

SUNNY84HUN
te nagyon kész vagy <#nevetes2> , nagyot nevettem rajta , kb ennyit ér az idõmérõ emberkék ideje is

Challengerrel :-D

Project D|Rare Car Collector|

Ryder159
Hastings 3 kör tolatva. azt videózd le <#mf1>

Menj hápogni :-D

goregrind
Éjszakás mûszak után sok mindenre képes az, aki nem dolgozott egész éjjel - csak locsolgatott! <#idiota><#taps>

DISCORD: grimanddark

Te beteg vagy...<#mf1>

goregrind
Csakhogy ki ne maradjak a reggelbõl! <#idiota>

Ezt az idõt fusd meg Ryan! <#taps>

DISCORD: grimanddark

Out of memory... Az nálam ismeretlen fogalom, de egyszer sikerült elõhoznom... Csináltam az Archivement achit, s mikor már a játék nem bírt lekövetni (a tényleges elszámolás kb 20-al le volt maradva, mint amennyit én már felpakoltam a verdára), gondolt egyet, s out of memoryval kivágott... De legalább elszámolta, nem rövidültem meg 20 db achivementtel...

Aha. IDE kábeles szóval ezt megnézem.
Meg a játék out of memoryval kivágott.

Ram hibára mindenesetben kékhalál van, Túlmelegedett procira a gép egyszerûen kikapcsol, s kb 5 percig be se lehet kapcsolni, s utána vonyít a BIOS, hogy a proci túlmelegedett...

Ha táp gond lenne, a gép egyszerûen kikapcsol, s azzal a táppal a gép bekapcsolni nem fog utána..
Alaplaphibánál is ugyanez a helyzet, ha olyan része sérül, akkor lelövi magát, s aktiválódik a védelmi mechanizmus.

Videokártya okozhat képkimerevedést, de ha a gép is beáll, akkor biztos nem videokártya a hibás.

Winchesterre szokott beállni a gép, a restartra reagál, de a winyó élettartalma egyre rövidebb. Újratelepítés segít, de max 3 napig, utána újra elõjönnek a gondok. Én mindenesetre a rendszert egy másik winyóra tenném, a régit meg hosszú formázásra raknám, aztán újra beállítani a csatasorba. Ha IDE kábeles a winyód, akkor mindezek elõtt az IDE kábelt cseréld le, mert az is képes elromlani..

Az ott winchester gond lesz. Ne várd meg míg teljesen beáll, mert akkor már teljesen menthetetlen...

Legközelebb a forrást légyszíves jelöld meg, mert allergiás vagyok, ha forrás nélkül osztják meg a munkámat (mondhatni így lopásnak minõsül, mert más tollával ékeskedsz). Köszi

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

rájöttem 😄 Facebook : Need For Speed World Hungary 😄 de azért köszi 😊

Undertaker189
brutálisan laggol a játék szervere..<#levele>

Én vagyok Undertaker189, ha nem hiszed járj utána

Nem loptam te paraszt, Hanem fel tettem Hogy mindenki meg értse mi van .<#falbav>
magyar nfs world facebook oldalról loptad mi <#hehe>

Steam: Gfegyver

Te nem tudsz oroszul, ugye? 😊

légy türelmes

Nos, csak hogy mindenkinek kicsit tisztább legyen a kép, lefordítottam a szöveget, amit ma az orosz oldalra posztoltak ki. Remélhetõleg így már nem mindenki összevissza fogja flamelni ezt az oldalt, mert olyan a káosz, hogy nem gyõzöm olvasni, amit egyesek "idehánynak" nekem.

Kedves Játékosok!

Elnézéséteket kérjük a 30,000-es mérfölkõ ajándékának a csúszásáért. Ahogy észrevehettétek, a kampány során nagyon sok játékos aktiválta az elõzõ, Porsche 911 GT3 RS 4.0 kódot a weboldalon, ami ahozz vezetett hogy az oldal nagyon sokszor összeomlott. Ez pedig ahhoz is vezetett, hogy sok játékos nem csak a jutalmat nem kapta meg, de a játékba lépni sem tudtak, vagy SpeedBoostot vásárolni, ezért ideiglenesen leállítjuk a kampányt, amíg a fejlesztõink nem javítják ki ezeket a hibákat a weboldallal és a játékkal. Megértjük, nem ezt vártátok tõlünk, de kérjük értsétek meg a helyzetet.

A mérföldkövek a csoportunkban nem szûnnek meg.

Továbbra is meg akarjuk köszönni nektek a támogatást. Nem gondoltuk volna hogy a játékosok száma az akciónkban ennyire hatalmas lesz! Most megkérünk mindannyiótokat, hogy adjatok idõt a csapatunknak, hogy kijavítsuk, és növeljük a rendszerünk, hogy a jövõben is tudjunk adni hasonló ajándékokat.

És most a valóság.

Kérdés: Mennyit kell várnunk a kódunkra?
Válasz: Becslések szerint, ez 3 vagy 4 hetet fog igénybe venni.

Kérdés: Meg fogjátok adni mindet, vagy nem?
Válasz: Igen, továbbra is folytatjuk a kampányt a csoportban. Elõre találhattok majd új sorokat és gépeket.

Kérdés: Kompezálva lesz a várakozás(?). Mit mondasz?
Válasz: Csak egy megjegyzés. Át fogjuk gondolni.

Kérdés: Mikor fogjuk megtudni hogy milyen gépet kapunk majd a 30,000 és az 50,000-es mérföldkõ után?
Válasz: Néhány nappal a weboldal és az aktivációs rendszer elkészülte elõtt.

Kérdés: Követeljük hogy a bûnös megbûnhõdjön!
Válasz: Ezek a felelõsök a Ford F-150 SVT Raptor lökhárítójához lesznek kötve, és részesei lehetnek egy Team Escapenek.
SUNNY84HUN
már nem mai csirke ez a régi kreált Tré mobilos mitcsu 😉

tutuhawer
vannak trükkök a tarsolyban, mi? ;-)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

azt a betyár de jól néz ki. honnan van? O.O
tutuhawer
scak simán beteszem a direkt linket itt a KÉP BESZÚRÁSA gombra kattintva

/azért fontos, mert a céges laptop lefagy 2 firefox ablakkal, még ha csak kép is.../

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.