Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
légy türelmes
"Nulla tenaci invia est via"
légy türelmes
ha igen akkor mocskos csaló vagy, ne is tagad, fölösleges!
légy türelmes
De ha ez csalás, akkor CSALÓ VAGYOK, de akkor sok-sok emberke ugyan így csaló itt a fórumon. És ha ezért CSALÓ vagyok, akkor ugyan úgy csaló az is, aki anno kihasználta a Team Escape IGC bug-ot is - mert akkor az is csalás volt - játékpénzért csaltunk!
DISCORD: grimanddark
ennyi erõvel ha ismerõs van a lobbyba már lépjek is ki versenybõl ? 😄D
légy türelmes
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Na, most kezdj el picit relaxálni vagy menj sétálni, mert baromságot írogatsz - kivételesen! <#ejnye1>#ejnye1>
Project D|Rare Car Collector|
Ezek mind a te egyéni problémáid, amikkel a csalás nem védhetõ. Ha versenyezni vagy gyakorolni akarnál, nem pénzt/partot/skillt/pontot nyerni, nyomhatnád a single playert, vagy indulhatnál 5 s késéssel multiban.
Amúgy nem olyan hû de nagy gond ez, érted, csak semmiben nem különbözik az autofinishtõl vagy a TH hacktõl, és meglehet, hogy akik ezekre jogosulatlan szerzést kiabálnak/kiabáltak, nyomják a kamu multikat, észre sem véve (sõt, tagadva), hogy ugyanazt csinálják. Nem probléma, csak ne mondja, hogy nem csal, mert csal.
légy türelmes
Csak egy példa: Az egyik kamu profilommal gondoltam futok pár E Class versenyt. Alapon ugye minden "kezdõ" ilyet tud csak futni. Azaz nem nagy erõgépek, 1-2 skill csak, stb-stb... Természetesen én vonzottam a bajt, folyamatosan olyan barmokat fogtam ki, akik a jövõ évi zsebpénzüket is elverték már skillekre, és E class-ba jöttek olyasmivel, hogy 4 csillagos P.Start, Nitró hûtés, Nitró erõ/hossz, stb...
Hát tossza meg a jó édes anyját az ilyen barom! Miért nem hekkel le ennyi erõvel egy F1-et E Class-ra, vagy miért nem Boeing-el jön be kapásból?!?
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu
THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt a május 29-edikei: #71938
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Hogy most az a nyomi 'https' miatt vagy mert amcsi ip-n voltam fent az elõbb a játékban, azt nem tudom. De minden helyreállt.
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
( a world oldala nem jön be, a játék bejön ugyan de semmi hír vagy valami )
Szóval plíz help 😄
légy türelmes