Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vettem, de garázshelyre költöttem mind, meg pár A/M cuccra. Határeset, elfogadod?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Persze. Háromszor is. Egyet eladtam, egyet pedig odaadtam valakinek, így összesen egy SB hangkártyám maradt. Ez pont annyira releváns, mint amit te írtál. 😊

légy türelmes

Szabi
értem, tehát ha valaki szándékosan elbassza más játékát azzal hogy 500al száguld és kirammol valakit, vagy esetleg el se indul és már a célban van, az pontosan ugyanolyan, mint amikor valaki másoktól teljesen elszeparálva versenyzik szabályosan, ééérdekes...

"Nulla tenaci invia est via"

Mclaren F1-el versenyzek úgyhogy csaló vagyok kövezzetek meg!!!!!
A TE bug is csalás volt, és alattomosság volt kihasználni. Én is csaltam. Oda akartam kilyukadni, amit más is mondott, hogy az egyik embert megkövezik, a másikkal pedig együtt röhögnek, noha a csalás és a móka eredménye túlságosan hasonló.

légy türelmes

goregrind
Ott a pont!

DISCORD: grimanddark

"csak semmiben nem különbözik az autofinishtõl" - nana, ezzel nem ártasz más játékosnak, nem rontod el a játékát mint az AF-el, szóval igen csak ég és föld a 2...
Szabi
a csalás amikor valaki jogosulatlan elõnyhöz jut másokhoz képest, sb-t vettél már ?

ha igen akkor mocskos csaló vagy, ne is tagad, fölösleges!

goregrind
Erre ment a válaszom Tom:

Szabi
vagy három gép 😄

Részemrõl az is csalás, amennyiben nincs verseny, nincs játék, nincs semmi.

légy türelmes

goregrind
Annyi, hogy egy autofinish-ez spec kell egy külsõ alkalmazás - azaz TRAINER. Ehhez nem kell semmi, ez "benne van" a játékban. Még csak sandboxie sem kell, csupán 3 barát.
De ha ez csalás, akkor CSALÓ VAGYOK, de akkor sok-sok emberke ugyan így csaló itt a fórumon. És ha ezért CSALÓ vagyok, akkor ugyan úgy csaló az is, aki anno kihasználta a Team Escape IGC bug-ot is - mert akkor az is csalás volt - játékpénzért csaltunk!

Szabi
semmivel nem nagyobb csalás mint amikor pár ismerõs bemegy egy lobbyba és együtt versenyeznek..

ennyi erõvel ha ismerõs van a lobbyba már lépjek is ki versenybõl ? 😄D

Mi benne a baromság?

légy türelmes

Ezt ki irta?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

goregrind
"csak semmiben nem különbözik az autofinishtõl vagy a TH hacktõl"

Na, most kezdj el picit relaxálni vagy menj sétálni, mert baromságot írogatsz - kivételesen! <#ejnye1>

Hééééj, ezt nem velem produkáltad? 😄

Nagy az Isten állatkertje...nem? 😄

😄

Project D|Rare Car Collector|

Az autofinish és a többi csalás is a játékkészítõk adta lehetõség.

Ezek mind a te egyéni problémáid, amikkel a csalás nem védhetõ. Ha versenyezni vagy gyakorolni akarnál, nem pénzt/partot/skillt/pontot nyerni, nyomhatnád a single playert, vagy indulhatnál 5 s késéssel multiban.

Amúgy nem olyan hû de nagy gond ez, érted, csak semmiben nem különbözik az autofinishtõl vagy a TH hacktõl, és meglehet, hogy akik ezekre jogosulatlan szerzést kiabálnak/kiabáltak, nyomják a kamu multikat, észre sem véve (sõt, tagadva), hogy ugyanazt csinálják. Nem probléma, csak ne mondja, hogy nem csal, mert csal.

légy türelmes

Hoppá, ez egyik hülye osztálytársam aki ugyancsak játszik worldot és elhagyta szegényt az agya, és általába szeret engem szivatni, éppen ezért a nevemet is használta, mondta nekem is hogy mit fog csinálni, de én azt mondtam neki hogy azonnal bannolva lesz a kis buzi, mert itt normális emberek vannak, nem kretének, kösz Chris...<#nevetes1>

Srácok AC Cobra (Shelby) mennyire versenyképes?
goregrind
Mi? Könnyebb lett az almalé doboza? <#taps>

Én is. De várj.. valami gyanús 😄

goregrind
Remélem 1-2 nap, és az általad bemutatott program készítõje használja már a játék fiókodat! Megérdemelnéd...

Húzz a picsába te élettelen kocka

goregrind
Én inkább a játék készítõk adta lehetõségnek hívnám! Szoktam én is "rendes" multi versenyeket futni - de nem éjszakás mûszak után! Néha annyi az agyatlan idióta barom (nem, most nem a csiterekre gondolok), hogy az embernek a maradék kedve is elmegy a játéktól! Ilyenkor jön a sandboxie - egy kis pihizés, egy kis pálya-bejárás. Pár laza futam mindenféle görcs nélkül...

Csak egy példa: Az egyik kamu profilommal gondoltam futok pár E Class versenyt. Alapon ugye minden "kezdõ" ilyet tud csak futni. Azaz nem nagy erõgépek, 1-2 skill csak, stb-stb... Természetesen én vonzottam a bajt, folyamatosan olyan barmokat fogtam ki, akik a jövõ évi zsebpénzüket is elverték már skillekre, és E class-ba jöttek olyasmivel, hogy 4 csillagos P.Start, Nitró hûtés, Nitró erõ/hossz, stb...

Hát tossza meg a jó édes anyját az ilyen barom! Miért nem hekkel le ennyi erõvel egy F1-et E Class-ra, vagy miért nem Boeing-el jön be kapásból?!?

Szevasz és viszlát és kérdezd meg hogy érdekel-e valakit mert kis pajtás k.rvára eltévedtél. De írd már le melyik cimborá(i)ddal használod csak hogy ne érjen meglepetés
Tûnj innen, amíg nem késõ.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ezért ide merted tolni a képedet? Már bocs, de erre nem tudok ennél kúltúráltabban reagálni.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

Mi Kowával régebben még megcsináltuk tolatva a Hastings 2 kört. Kín szenvedés 😄

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

Pár napja linkeltem egy Fotóboltos képet world-bõl ami nagyon tetszett. itt a kép:
Ez akar lenni valami?

légy türelmes

na mégegy próba 😄

Nem bírtam ki, annyira tetszett.... ezért megépítettem 😄

Értem 😄 Sciroccot én is sokat teszteltem -.- Ha levertek valamilyen színsorral, kipróbáltam, aztán azt a színsort is leverték az elõzõvel, olyankor voltam ideges 😄 xD
SUNNY84HUN
kinek melyik setup a kényelmes én csak a saját tapasztalatom írtam , nincs olyan hogy univerzális színsor tipp , én mindig variálok tesztelek most az a nyamvadt scirocco van terítéken , még jó hogy lehet kapni bolti cuccokat 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem tudom a nevét amúgy se, valami külföldi rammer <#nevetes1>
Nehogy beírd, csak szórakoztam.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ki volt az? Csak hogy csemegézgessünk. Etyi-petyi-lepetyi pletykálgatás.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nekem egyáltalán nem fullad, sõt semmi bajom nincs vele, csak az a fogyatékkal élõ írta hogy [email protected]óbálom majd azzal is amit mondtál, köszi 😄
Én egyet dragon kaptam, egyet meg gyémánttal, nekem is az a kettõ van eddig. A fõprofilomba. A legeslegkisebb CHICANE profilomba 4 DB olyan rúgóm van... Mind gyémántozásból esett...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Egy kis szösszenet még mára csak úgy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rég kaptam ilyet th-n:

Itt a május 29-edikei: #71938

Inkább az utóbbi, mert sima "http"-vel is megy az oldal... Ha nem vagy bejelentkezve. Mert mikor bejelentkezel, akkor átvált "https"-re és ott is marad.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Besz*rás. Bejött magyar ip-vel is. Hát én most hagyom abba a játékot a mai napra.
Hogy most az a nyomi 'https' miatt vagy mert amcsi ip-n voltam fent az elõbb a játékban, azt nem tudom. De minden helyreállt.

https://world.needforspeed.com/

Írjátok már meg, ki szolgáltatja nektek a netet, hátha az a közös pont.

légy türelmes

SUNNY84HUN
abba a jószágba nekem sárga moci és kék túrbó vált be , pirostól fulladt nagyon :/

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nekem is kéne help, ugyan azok a problémák vannak nekem mint Dealcsynak,
( a world oldala nem jön be, a játék bejön ugyan de semmi hír vagy valami )

Szóval plíz help 😄
Próbálj ki egy egycsillagos sárga motort. 😄

légy türelmes