Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A név alapján igen, valójában gyakran nem jelent többet, mint a sima kivitel.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

kisss19
Az a hemi jugger mit jelent, alapból repíti félre a rendõröket?

Mindjárt küldöm privátban!

Valakinek nincs egy fölös regisztrált profilja amin van valami A-B vagy S verda pl mostani porsche vagy valami car prize nyitogatásból. Megköszönném <#worship>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

kisss19
Ezen a szerveren ma volt a 78. napom, azért köszönöm, legfeljebb kipróbálnám majd visszaszolgáltatnám. Mennyi a legtöbb amit valaki összehozott a gyémánt keresésben?

Ha most kezded a játékot esetleg tudok adni egy profilt amiben bent van+ 1 chrysler hemi jugger!

kisss19
Valószínûleg már nem aktív. Gyakrabban kellene benéznem ide 😊
Mindegy, hûséges LFA-mall már gyûrtem le ilyen ajándék porsche-kat és persze viszont is 😊

Lehet már nem aktív a kód, vagy már beváltottad.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

kisss19
Köszönöm, de sajnos csak azt az üzenetet kapom, hogy hiba történt térjek vissza a fõ oldalra.

Az elõbb azt olvastam már nem mûködik,de ki tudja!

Ahová a többi reedemet is az oldalukon.

kisss19
A porsche kódot hova kell beírni?

"Egy másik játék topikját és magát a másik játékot is azért hagytam abba mert tele volt olyan egyénekkel akik mások alázásával nyomták fel a rangjukat és még erre voltak büszkék."
Csak vélt párhuzamot vélek felfedezni? Vannak itt parázs viták, néhol anyázás, de szerintem nagy átlagban rendezõdik a dolog, kulturálttá válik a vélemyények közelítése során. Ez szerintem nem gond. El tudok szállni én, meg bocsánatot is tudok kérni. Az nem fáj. Gondolom elég nagy vagyok ahhoz, hogy beláthassam ha balfék voltam. Meg véleményt nyilvánítsak ha úgy érzem, hogy kell. Ez történt itt is, ma is.

Az még belefér ;-)

Értelek én hidd el. Hiszel a tradícióban és ez szép. Nálam az verte le a biztosítékot, hogy egy súlyú csalónak minõsítesz, például engem, egy autofinisherrel. Ez gáz. Ez így nem valós. És fõ indokom vagy érvem, továbbra is az, hogy nem okoztam kárt ezzel másnak. Sem élményben, sem más téren. Tehát messze humánusabb pontvadászat, mint pl a TE-n utolsónak beérve teljesíteni a Payday-t mondjuk. De ezzel az erõvel, akár a pár nappal ezelõtti Porsche-t sem kellett/illet volna kiváltani. Összegezve kitartok az mellet, hogy majd akkor koppints az orromra az önjátékért, ha kiteszem a serlegeket, vagy itt menõzök majd áhított Bugattival. De akkor tedd is meg. Szerintem értjük egymást, csak nem vagyunk teljesen ugyanazon a véleményen. Én a kocsiért hajszolom a nyüves pontokat és nem hívságból. Ha meglesz, valószínû, hogy átnyergelek egy másik accountra, mert ezzel torkig vagyok. Éppen a pontokért hajhászás miatt.

Ha a nõd azt akarja, hogy vele is játssz. 😊

légy türelmes

Nem írtam sehol hogy te lealáztál mást.
Lényeg:elõny vagy nem a Box-al való trükközés azzal szemben mint aki csak símán versenyez a pontokért.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Bármelyik torrent oldalon keresel egy neked tetszõt :-)

Megadhatsz egy linket avval a verzióval mit te töltöttél le, igy könnyebb. ^^

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Áruld már el hogy a fenébe alázok mást le, ha magammal játszok????????????

nemtom 😄

Én csak azt mondtam, hogy amit mondtál, arra minden válasz benne van a korábbi néhány hozzászólásomban. Erre gyerekes faszságot írtál, mire én azt válaszoltam, hogy akkor megköszönöm és szarok bele, mert amit - akár tudtodon kívül - ki-beforgatsz, le van írva, csak el kellene olvasni, és összerakni egy képpé.

Sokféle csalás megbocsátható, de rossz érzést kelt, amikor valaki csal, és azt mondja, hogy nem csal. Nem olyan nagy probléma, hogy valaki egyszerre több profillal nyomja egymaga, autofinishel vagy más cheatet használ, csak ne mondja a képembe, hogy ez nem jogosulatlan elõnyszerzés. Nem feltétlenül tartom kevesebbre azért, mert csinálja, de az valamiképpen sértene, ha azt állítaná, nem csalást ûz. Legyen tisztában azzal, amit csinál, és vállalja fel. Számomra abból indult ez az egész, hogy zavart már a csalás kifejezés egyoldalú használata. Az autofinishes csaló, mert csalást használ, de azt nem igen mondta senki, hogy az is csalás, amikor a játékos egymaga többmaga. Ugyanaz a szó, és bár különbözõ esetekben más elbírálás alá esik, alapvetõen mindig benne van, hogy a csaló a többieknél könnyebb úton szerez meg valamit. Sárosnak éreztem magam, amikor régen egynél több Boxstert váltottam ki, és sárosnak éreztem magam, amikor TE-n szándékosan utolsóként értem be, de akkor is sárosnak éreztem magam, amikor akaratlagosan csúnyán lerammoltam valakit. Nincs jogom csak azért többet vagy könnyebben elvenni/elérni, mert én vagyok épp ott, vagy mert éjszakai mûszakban voltam, vagy mert nem volt gyerekszobám, és ahhoz végképp nincs jogom, hogy úgy tegyek, mintha nem történt volna meg, mintha nem jutottam volna jogosulatlan elõnyhöz. Mégsem veszem magam egy kalap alá egy speedhackessel, és senki mást sem, aki nem speedhackel(t), és nem tartom magam köcsög rammernek csak azért, mert néha durván rammoltam.

Talán így érthetõbb egy része. A versenyzés súlyáról, értékérõl remélem nem kell hosszabban írnom. Én versenyezni, játszani megyek fel. Vagy másért, de ez a kettõ a legfontosabb, és nem gyûjtök úgy versenyzésért járó pontokat (amiket ugyebár versenyzésért osztanak), hogy nem versenyzek. Szeretnék 3000 sofõrpontot, de nem alázom meg magam azzal, hogy a versenyzésért osztott pontokat versenyzés nélkül szerezzem meg. Vagy megszerzem õket, vagy nem, de ha igen, csakis versenyzéssel.

légy türelmes

Tört verziós vagy próba? Ha próba, akkor csak egy box. Tehát csak a teljes (vagy tört) verzióban tudsz több boxot csinálni.

Hát látom szegény Káoszt leszóltátok rendesen pedig ti próbáltok itt topikon belül istent játszani,eldönteni ki csal ki nem.X mennyiségû S -class versenyen elindultam az achi-k bevezetése óta és sajnos egyet sem sikerült megnyernem,vagy csaló volt az ellenfél vagy jobb volt a gépe vagy jobb soför volt.
Elgondolkodtam hogy mi legyen,sandbox is az eszenbe jutott de ilyen áron nekem inkább nem kellenek az achi pontok hisz az az elveim ellen lenne hogy én most így farmoljam a pontokat.
Nem venné be a gyomrom.Megér nektek az a tetves Bugatti annyit hogy ilyen farmolással szerzett pontokkal kapjátok meg,mert nekem nem ér annyit ilyen áron nem kell.
Osztom Káosz véleményét,de azt tesztek amit akartok addig mentek el amíg akartok.
Egy másik játék topikját és magát a másik játékot is azért hagytam abba mert tele volt olyan egyénekkel akik mások alázásával nyomták fel a rangjukat és még erre voltak büszkék.
Itt úgy láttam hogy összetartó és minden csalást elítélõ közösség van legalább fentartással mondjátok már hogy ez a farmolás természetes.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

De nekem nem engedi hogy 3-szor kinyissam, vagy én nem tudok navigálni, a programon, elmondod pontosan a lépéseket mert én nem annyira vagyok kocka. xD

Nem verzió függõ. Ha a virágbolti van meg akkor a Sandboxie controlpultot megnyitva, létre kell hozni mégegy boxot. Utána jobb klikkel indítod Sandboxieban a world-öt és ott egy kis panelen választhatsz, hogy melyik boxban akarod futtatni. Tehát ahány boxot létrehozol, annyi példányban futtathatod. Csak a gép szab határt. :-)

Én nem tudom megnyitni a Worldot 3-szor, csak kétszer a sandboxieval, függ az oprendszertõl is?

Így pontos. Csak magyarítottam picit <#zavart1>

Igen, a super shot is hozzátesz.

köszi
Elvileg a nitró erõsítõ is hozzátesz kicsit az erejéhez. Ugyanolyan hosszon nagyobbat lök a perfect start.

A Perfect start erejét növeli még más skill is vagy csak a hosszabító van hozzá?
Beszélgetés az, mikor két ember kommunikál és érti amit a másik mond, jelen esetben ír. Te egyértelmûen csalásnak állítasz be egy játékban adott lehetõséget, amit jelenleg te nem használsz. Másikat használtál és érdekes módon az nem sértette az erkölcsödet. Akkor nem üres duma a mostani álláspontod hirdetése? Nem hiszem, hogy ugattam volna. Talán a tyúkok nyomhatták el a hangom. Semmi gondom veled amúgy (sõt, eddig is bírtam a véleményeid) csupán most nagyon képmutatósra sikeredett a témád. Ha ezek után is csak ugatni tudok szerinted, akkor megyek és láncra verem magam a békesség kedvéért.

Szerintem kicsit pihenj le, megártott neked ez a sok írás!
Sajnálom, hogy csak ugatni akarsz, nem beszélgetni. Köszönöm a lehetõséget.

légy türelmes

Szabi
ha a szûz csajokat szereted.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Merényi Dani klasszik
Cheat? Játszódjon. Kussolva. Magában.
Felfogtam:

Auuuuúúúú! Megmondalak apukámnak amiért megdobtál kaviccsal!
De hát te kezdted....
De én nem találtalak el!!!

Jogosulatlan elõny, hogy a barátnõd elõzõ fiúja elõbb kúrta a csajt mint te?

légy türelmes

Elvet nézzem? Blablablabla..... Üres duma. Végigmegyek a pályán, poweruppozok, vezetek, elcseszek ezt-azt, idõt szánok rá. Ne mond már, hogy semmit sem teszek a pontokért. Majd akkor vesd a szememre, ha a plecsnik közé kiteszem, a classos kupákat.

Nem fogtad fel, mit írtam. Elképzelhetõnek tartom, hogy ha újra elolvasol mindent, amit írtam, és amire írtam, megérted.

légy türelmes

Szabi
attól még csalás, mert jogosulatlan elõny, mi jogon játszottál te vele hónapokkal, évekkel hamarabb mint az igc-sek? csak mert megvetted ? és ?
csalást is lehet venni mindegyik játékhoz.. akkor az már szabályos ?

"Nulla tenaci invia est via"

Az szerintem nem csalás. Igaz, hogy a játék rendszerét kijátszó tevékenység, de a versenyzés maga feloldja a bûnt. Pont arról beszélek, hogy versenyzéssel kellene gyûjtögetni, nem a versenyt elkerülõ tevékenységekkel - mit nem lehet érteni ezen...?

légy türelmes

Te ma nagyon el vagy billenve öregem. Komolyan. Ha én Sandival, vagy barátokkal nyomom, akkor mit is veszek el tõled, vagy bárki mástól???? Egy lapon említeni a csíterekkel, az önmagukkal játszókat.! Elképesztõ szemtelenség a részedrõl, az én személyem ellen. Én nem ügyeskedtem, hogy utolsónak érjek be TE-n, és nem loptam el senki játékpénzét, nem úgy mint te. Ugye. És akkor jössz nekem itt az erkölcsi hittérítõ dumával. Ne már. Szerintem gondold át az álláspontodat. De tovább is bogozhatom. Nagyobb csaló vagy, ha váltottál már IP címet, hogy SB-hez juss, akár earn vagy szimpla lengyel importról legyen szó.
Szó mi szó, nagyon mellé ment a mondanivalód. Ha mégsem, akkor elég egyedi az értékítéleted. Szerintem ezek után tiltakozz az EA irodája elõtt, étlen-szomjan egy-két hónapig. Vagy ne is. Reportolj engem, meg azokat, akiknek volt pofájuk önmagukkal versenyt menni. Elmondom neked, ha az öcsi rendszerben számítana a single futam, éjjel-nappal azt tolnám, mert besokalltam már párszor a sok kreténnel.
Lehet késõbb még belemegyek a részletekbe is, de most csak ennyi. Amúgy pedig Szevasztok <#wave>

Kiegészítés: megvásárolható = IGC-ért megvásárolható.

légy türelmes

Kérlek, gondold át a kérdésed, az elsõ boostos autók megjelenése óta eltelt idõben megvásárolható vagy ingyen kapott autók sorát, meg azt, hogy a versenyzés nem csupán az autókról szól...

légy türelmes

goregrind
Szóval...

Ha vagyunk hárman/négyen/nyolcan/stb egy csoportban, indítunk egy privátot - de a kihívó kilép, akkor már csalunk, mert ezzel automat kiestünk "rendes" multiba. Az nem lényeg, hogy mind valódi ellenfél, nyomjuk tökig a gázt/nitrót/stb, rammoljuk egymást. Nem, az a lényeg, hogy a kihívó kilépése miatt CSALÓK LETTÜNK!

Rendben, inkább menj ki a tyúkokhoz! Asszem ez most helyes lépés lenne tõled... <#wave>

DISCORD: grimanddark

Valódi ellenfél... Az elsõ boostos autók megjelenésekor véget ért akkor a játék, ugye?

Azt írtam: "túlságosan hasonló". Autofinishsel és TH hackkel engem még nem rammoltak le. Az elvet nézd: úgy szerez ezt-azt, hogy nem veti alá magát a játék írott és/vagy íratlan szabályainak. Az egyik íratlan szabály szerintem az, hogy amit versennyel lehet nyerni, azt versennyel kell megnyerni, valódi ellenfelekkel kiállva.

légy türelmes

goregrind
Határeset, de csaltál akkor is! <#taps>

DISCORD: grimanddark