Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Mindegy, hûséges LFA-mall már gyûrtem le ilyen ajándék porsche-kat és persze viszont is 😊
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Csak vélt párhuzamot vélek felfedezni? Vannak itt parázs viták, néhol anyázás, de szerintem nagy átlagban rendezõdik a dolog, kulturálttá válik a vélemyények közelítése során. Ez szerintem nem gond. El tudok szállni én, meg bocsánatot is tudok kérni. Az nem fáj. Gondolom elég nagy vagyok ahhoz, hogy beláthassam ha balfék voltam. Meg véleményt nyilvánítsak ha úgy érzem, hogy kell. Ez történt itt is, ma is.
légy türelmes
Lényeg:elõny vagy nem a Box-al való trükközés azzal szemben mint aki csak símán versenyez a pontokért.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Sokféle csalás megbocsátható, de rossz érzést kelt, amikor valaki csal, és azt mondja, hogy nem csal. Nem olyan nagy probléma, hogy valaki egyszerre több profillal nyomja egymaga, autofinishel vagy más cheatet használ, csak ne mondja a képembe, hogy ez nem jogosulatlan elõnyszerzés. Nem feltétlenül tartom kevesebbre azért, mert csinálja, de az valamiképpen sértene, ha azt állítaná, nem csalást ûz. Legyen tisztában azzal, amit csinál, és vállalja fel. Számomra abból indult ez az egész, hogy zavart már a csalás kifejezés egyoldalú használata. Az autofinishes csaló, mert csalást használ, de azt nem igen mondta senki, hogy az is csalás, amikor a játékos egymaga többmaga. Ugyanaz a szó, és bár különbözõ esetekben más elbírálás alá esik, alapvetõen mindig benne van, hogy a csaló a többieknél könnyebb úton szerez meg valamit. Sárosnak éreztem magam, amikor régen egynél több Boxstert váltottam ki, és sárosnak éreztem magam, amikor TE-n szándékosan utolsóként értem be, de akkor is sárosnak éreztem magam, amikor akaratlagosan csúnyán lerammoltam valakit. Nincs jogom csak azért többet vagy könnyebben elvenni/elérni, mert én vagyok épp ott, vagy mert éjszakai mûszakban voltam, vagy mert nem volt gyerekszobám, és ahhoz végképp nincs jogom, hogy úgy tegyek, mintha nem történt volna meg, mintha nem jutottam volna jogosulatlan elõnyhöz. Mégsem veszem magam egy kalap alá egy speedhackessel, és senki mást sem, aki nem speedhackel(t), és nem tartom magam köcsög rammernek csak azért, mert néha durván rammoltam.
Talán így érthetõbb egy része. A versenyzés súlyáról, értékérõl remélem nem kell hosszabban írnom. Én versenyezni, játszani megyek fel. Vagy másért, de ez a kettõ a legfontosabb, és nem gyûjtök úgy versenyzésért járó pontokat (amiket ugyebár versenyzésért osztanak), hogy nem versenyzek. Szeretnék 3000 sofõrpontot, de nem alázom meg magam azzal, hogy a versenyzésért osztott pontokat versenyzés nélkül szerezzem meg. Vagy megszerzem õket, vagy nem, de ha igen, csakis versenyzéssel.
légy türelmes
Elgondolkodtam hogy mi legyen,sandbox is az eszenbe jutott de ilyen áron nekem inkább nem kellenek az achi pontok hisz az az elveim ellen lenne hogy én most így farmoljam a pontokat.
Nem venné be a gyomrom.Megér nektek az a tetves Bugatti annyit hogy ilyen farmolással szerzett pontokkal kapjátok meg,mert nekem nem ér annyit ilyen áron nem kell.
Osztom Káosz véleményét,de azt tesztek amit akartok addig mentek el amíg akartok.
Egy másik játék topikját és magát a másik játékot is azért hagytam abba mert tele volt olyan egyénekkel akik mások alázásával nyomták fel a rangjukat és még erre voltak büszkék.
Itt úgy láttam hogy összetartó és minden csalást elítélõ közösség van legalább fentartással mondjátok már hogy ez a farmolás természetes.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

légy türelmes
Cheat? Játszódjon. Kussolva. Magában.
Auuuuúúúú! Megmondalak apukámnak amiért megdobtál kaviccsal!
De hát te kezdted....
De én nem találtalak el!!!
légy türelmes
légy türelmes
csalást is lehet venni mindegyik játékhoz.. akkor az már szabályos ?
"Nulla tenaci invia est via"
légy türelmes
Szó mi szó, nagyon mellé ment a mondanivalód. Ha mégsem, akkor elég egyedi az értékítéleted. Szerintem ezek után tiltakozz az EA irodája elõtt, étlen-szomjan egy-két hónapig. Vagy ne is. Reportolj engem, meg azokat, akiknek volt pofájuk önmagukkal versenyt menni. Elmondom neked, ha az öcsi rendszerben számítana a single futam, éjjel-nappal azt tolnám, mert besokalltam már párszor a sok kreténnel.
Lehet késõbb még belemegyek a részletekbe is, de most csak ennyi. Amúgy pedig Szevasztok <#wave>#wave>
légy türelmes
légy türelmes
Ha vagyunk hárman/négyen/nyolcan/stb egy csoportban, indítunk egy privátot - de a kihívó kilép, akkor már csalunk, mert ezzel automat kiestünk "rendes" multiba. Az nem lényeg, hogy mind valódi ellenfél, nyomjuk tökig a gázt/nitrót/stb, rammoljuk egymást. Nem, az a lényeg, hogy a kihívó kilépése miatt CSALÓK LETTÜNK!
Rendben, inkább menj ki a tyúkokhoz! Asszem ez most helyes lépés lenne tõled... <#wave>#wave>
DISCORD: grimanddark
légy türelmes